Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YmE17

!!onemli!!
    rısklı olabılır mesulıyet kabul etmem

program ve flash driver burda

Arkadaşlar simdi size olayı basitçe anlatmaya çalışacağım yolladığım program ı acıyoruz connect diyoruz
     <<--W900i ANA TOPiGi-->>  (W900 hakkında herşey)

sonra telefon kapalıyken c ye basıp telefon kablosuyla PC ye bağlıyoruz eğer usb flash device sürücünüz yüklü degilse telefon dosya transfer moduna geçiyor!!! (upload edeceğim dosyada flash drıver dosyasına gozatta bularak yuklıyebılırsınız) sonra tekrar programı acıyoruz connect dıyoruz ve c ye basarak telefon kablosunu takıyoruz

resımde goruldugu gıbı yana bı suru yazı cıkıyor sonra asagıdakı fsx e tıklıyoruz ve start fsx dıyoruz bıraz bekledıkten sonra telefonun ıcındekı sıstem dosyalarına ulasıyoruz

burada flash tema yuklemek ıcın tpa/preset/system/desktop/flash a tıklıyoruz elınızde olan 240*320 boyutundakı swf dosyaları oraya surukleyıp bırakıyoruz bıraz beklıyoruz dosyalar orada gozuktukten sonra close dıyıp programdan cıkıyoruz telefon kablosunu cıkartıyoruz telefonu acıyoruz ve swf doslayarının thm dosyalarını normal bı sekılde telefona atıyoruz sonra telefondan ıstedıgınız temaları secıyoruz

ve sonuclardan bıkac ss s700le cektım bu kadar oluyor kusura bakmayın

eger elınzdekı swf dosyalarının thm dosyaları yoksa telefonunuzda onceden calısan bı thm dosyasını alıyoruz
    su programı pc ye kuruyoruz

set flash menu buradan

thm dosyasına sag tıklayıp set flash menu programına gonder dıyoruz thm dosyasını program theme not defterı olarak acıyor telefona attıgınız swf dosyanının adını resımdekı kutu nun oldugu yere yapıstırıyoruz

kaydet dıyoruz telefona atıyoruz sectıgınız ana menu bolumu harıc butun dıger yerlerde o tema kullanılacak o yuzden sevdıgınız bı thm dosyasını kullanbılırsınız

not:thm dosyasının adını degıstırmeyın yoksa olmuyor

umarım yardımcı olabılılmısımdır alıntı degıldır ogrendıklerımı paylastım ayrıca ogreten arkadasa teşekkurler

edit :resım duzenlemesı+ **** rapid-share yazılacak

Sendeki theme dosyalarını gönderir misin üstat?Senin ayarladıklarını direk atsak olur sanırım?

• ben yaptım ama bıraz karısık oldu cok uyduruk temaları secmısım menu eklemek ıcın sonrada ugrasmadım hafta sonu sınavım var dıye, sınavdan sonra daha guzel temalara menulerı entegre yaparım upload ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

ben yaptım ama bıraz karısık oldu cok uyduruk temaları secmısım menu eklemek ıcın sonrada ugrasmadım hafta sonu sınavım var dıye, sınavdan sonra daha guzel temalara menulerı entegre yaparım upload ederım

Eywallah üstat, istersen sana 2 3 tane güzel tema gönderebilirim?
  • gonder ama sınavdan sonra yapabılırım maıl adresım var profılde
  • arkadaslar bıraz uzun surdugu ıcın bıkactane yaptım denedım calısıyordu bende umarım sızdede calısır

tema
  • Merhaba
    1 adet w900i hediye geldi içinde kulaklığı yok fakat yerine hpm-70 kulaklık veriyorum.
    Fiyat 350 ytl
    bilginize.
  • Buyrun arkadaslar;netten bulup topladıgım w900 icin hazır flash temalar(.thmlerde icinde)

http://rapid+share.com/files/109788836/W900iFlashTheme.rar.html
  • arkadşlar k810i ile w900i takas ediyorum ..sizce doğru mu yapıyorum takasdaki amacım sadece walkmanin olmasıdır...bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler...
  • Walkman konusunda merak etme. Çok iyidir. Bunun yanında kamerasıda inanılmaz performanslıdır. Keyfine bak
  • yazılımını güncelleştirme nası oluo bu telefonda, daha onceden nokia kullanıcısıydım(n73) we son derece basitti ama se'nin sitesinden indirdiim programda benim telefonumun yazılımı cıkmadı, baska bi program daha denedim o da se'nindi, o da olmadı. bi yardımcı olabilirmisiniz? bosu bosuna servise goturmiim telefonu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigben619

yazılımını güncelleştirme nası oluo bu telefonda, daha onceden nokia kullanıcısıydım(n73) we son derece basitti ama se'nin sitesinden indirdiim programda benim telefonumun yazılımı cıkmadı, baska bi program daha denedim o da se'nindi, o da olmadı. bi yardımcı olabilirmisiniz? bosu bosuna servise goturmiim telefonu..

sony ericsson un resmi yazılımını kullanın. Bilgisayarınızın dil ayarınıda (dil ve bölge seçeneklerinden) ingilizce yapınki yeni firmwareleri görebilesiniz.
  • tesekkurler, ilk fırsatta denicem :)
  • Arkadaşlar bende şuan w550i var çok memnunum ama hafıza ve kameradan dolayı değiştirme zamanı geldi. W900i nin hoparlör ve kulaklıkta verdiği ses nasıl yüksek mi çünkü 550i de çok güzel ve yüksek bi ses var pişman olmam inş. nedersiniz bi yardımcı olun. :D
  • yakın zamanda ikinci el olarak olmayı düşünüyorum.. gerçektende efsaneleşmiş bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Kalas gibi telefon

Klas demek istedi heralde arkadaş =))

w900i telefon/walkman tarihinin bir efsanesidir hala teknosa rafında gözüme takılan telefondur
  • sıfırı varmıdır?nerdedir?nette satılıyomu güvenli bi sitede.özledim eski telimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

sıfırı varmıdır?nerdedir?nette satılıyomu güvenli bi sitede.özledim eski telimi

Ya bazen bende özlüyorum ama geçti artık devri. yavaş kaldı artık çok sevgili W900'ümüz :)
  • Satan var mı elimdeki bozuldu da
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.