Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çorumda ben bir tane w900 i sıfır aldım arkadaşlar nasıl bir telefon memnunmusunuz
  • sıfır fiyatı nedir bunun arkdaşlar.
  • hocam benim w900a atıyorum aynen dediğiniz gibi fakat olmuyor. telefon siliyor attığım .swf leri. telefona bu işlem dışında başka bi işlem yapılıyormu yama vs. gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

!!onemli!!
    rısklı olabılır mesulıyet kabul etmem

program ve flash driver burda

Arkadaşlar simdi size olayı basitçe anlatmaya çalışacağım yolladığım program ı acıyoruz connect diyoruz
     <<--W900i ANA TOPiGi-->>  (W900 hakkında herşey)

sonra telefon kapalıyken c ye basıp telefon kablosuyla PC ye bağlıyoruz eğer usb flash device sürücünüz yüklü degilse telefon dosya transfer moduna geçiyor!!! (upload edeceğim dosyada flash drıver dosyasına gozatta bularak yuklıyebılırsınız) sonra tekrar programı acıyoruz connect dıyoruz ve c ye basarak telefon kablosunu takıyoruz

resımde goruldugu gıbı yana bı suru yazı cıkıyor sonra asagıdakı fsx e tıklıyoruz ve start fsx dıyoruz bıraz bekledıkten sonra telefonun ıcındekı sıstem dosyalarına ulasıyoruz

burada flash tema yuklemek ıcın tpa/preset/system/desktop/flash a tıklıyoruz elınızde olan 240*320 boyutundakı swf dosyaları oraya surukleyıp bırakıyoruz bıraz beklıyoruz dosyalar orada gozuktukten sonra close dıyıp programdan cıkıyoruz telefon kablosunu cıkartıyoruz telefonu acıyoruz ve swf doslayarının thm dosyalarını normal bı sekılde telefona atıyoruz sonra telefondan ıstedıgınız temaları secıyoruz

ve sonuclardan bıkac ss s700le cektım bu kadar oluyor kusura bakmayın

eger elınzdekı swf dosyalarının thm dosyaları yoksa telefonunuzda onceden calısan bı thm dosyasını alıyoruz
    su programı pc ye kuruyoruz

set flash menu buradan

thm dosyasına sag tıklayıp set flash menu programına gonder dıyoruz thm dosyasını program theme not defterı olarak acıyor telefona attıgınız swf dosyanının adını resımdekı kutu nun oldugu yere yapıstırıyoruz

kaydet dıyoruz telefona atıyoruz sectıgınız ana menu bolumu harıc butun dıger yerlerde o tema kullanılacak o yuzden sevdıgınız bı thm dosyasını kullanbılırsınız

not:thm dosyasının adını degıstırmeyın yoksa olmuyor

umarım yardımcı olabılılmısımdır alıntı degıldır ogrendıklerımı paylastım ayrıca ogreten se orochı ye teşekkurler

edit :resım duzenlemesı+ **** rapid-share yazılacak

• baska hıcbırsey yapmadım bunların harıcınde
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

baska hıcbırsey yapmadım bunların harıcınde

hocam peki ne olabilir benim telin sorunu. xs++ programı ile sade .swf ler değil ne atarsam atayım siliyor. tekrar taktığımda hiç birini göremiyorum... yardımcı olursanız çok makbukle geçer.

yoksa yeni bir konumu açsam. daha sağlıklımı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasip_unal -- 21 Ağustos 2008; 9:41:58 >
  • merhaba ben de bu gün btlden aldım merak ettiğim için ama kamerası inanılmaz ya walkman telefon diye çıkmış ama bu kamera hangi telde var arkadaşlar hayret ettim yani vede çok ucuza aldım kanımca 250 ytl nedersiniz iyimi

• quote:

Orjinalden alıntı: sinemaj

merhaba ben de bu gün btlden aldım merak ettiğim için ama kamerası inanılmaz ya walkman telefon diye çıkmış ama bu kamera hangi telde var arkadaşlar hayret ettim yani vede çok ucuza aldım kanımca 250 ytl nedersiniz iyimi

w900i 250 ytl ye mi aldın? Başka telefondan mı söz ediyorsun yoksa? Eğer 250 ye aldıysan müthiş bir fiyat. Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar biraz topic'te dolaşayım 3-5 sayfa gerilere gideyim dedim.İnsan ister istemez heygidi günler diyor
    Teşekkür etmeden geçemeyeceğim bir konu var o da SonyEricsson kullanıcılarının yıllardır yaşadığı "kulaklığın en ufak temasta çıkma problemi"ne bulunan pratik Türk zekası örneği <kürdan çözümü> ..denedim anında görüntü buarada 1 senedir girmiyordum bu başlığa eski günlerinden eser kalmamış malesef =/ w900i kullananlar buradan devam

• quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

Arkadaşlar biraz topic'te dolaşayım 3-5 sayfa gerilere gideyim dedim.İnsan ister istemez heygidi günler diyor
    Teşekkür etmeden geçemeyeceğim bir konu var o da SonyEricsson kullanıcılarının yıllardır yaşadığı "kulaklığın en ufak temasta çıkma problemi"ne bulunan pratik Türk zekası örneği <kürdan çözümü> ..denedim anında görüntü buarada 1 senedir girmiyordum bu başlığa eski günlerinden eser kalmamış malesef =/ w900i kullananlar buradan devam

tabi ya unuturmuyum ben bu telimi az mı konustuk burda

• arkadaşlar benimde bir sorum olucak ya w900i ye acustic atılıyomu atılıyorsa nasıl yapıcaz biri anlatabilirmi ? Ha bide w900i için en iyi firmware hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghanhan -- 20 Ekim 2008; 23:01:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

Arkadaşlar biraz topic'te dolaşayım 3-5 sayfa gerilere gideyim dedim.İnsan ister istemez heygidi günler diyor

tabi ya unuturmuyum ben bu telimi az mı konustuk burda

Bütün kullandığım telefonlar arasında en çok özlediğim w900'dür.
    Topiği üst sıralarda görünce gözlerim yaşardı yaw :)

• Ben hala kullanıyorum. Sanırım X1 çıkana dek kullanmaya da devam edeceğim. Olmadı htc touch pro alacağım ama bu telefonu saklayacağım. Uzvum gibi oldu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 21 Ekim 2008; 16:35:26 >
  • Hey gidi günler hey, Türkiyede ilk kullanana bendim,almanyadan getirtmiştim.Birkaç ay sonra Türkiyede de piyasaya çıkmıştı.
    Nostalji oldu bana akşam akşam.Bu arada ben hala W900 Sakura kullanıyorum,tık bile demedi yıllardır...
  • beyler bendede w900i var flash tema atıom içine çalışıo çok güzel ama ekrana tam sığmıyo küçük oluyo bunu nasıl ayarlayabiliriz
  • w900i var bende. 4 GB hafıza kartı almak istiyorum. Linkini verdiğim kart telefona uyumlumudur acaba?

TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

beyler bendede w900i var flash tema atıom içine çalışıo çok güzel ama ekrana tam sığmıyo küçük oluyo bunu nasıl ayarlayabiliriz

sanırım yanlıs temalar kullanıyorsunuz 240*320 cozunurluklu flash temaları deneyin sorun olmaması gerek
  • arkadaşlar elinde 240*320 flash temaları olan varmı bana upload edip yada msnden aktarsa acilen lazımda...
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN TELEFONUM W900İ FLASH TEMA ATTTIM HERşey GÜZEL ÇALIŞTI HEPSİ BİKAÇTANE DAHA ATAYIM DİCEKTİM BAGLADIM TELEFONU USBDEN AÇTIM XS PROGRAMINI BAGLANTIYI KURDUM İŞTE SYSTEM/PRESENT FLN GİRDİM ORALARA O SIRADA SYSTEM DOSYALARINA GİRİODU TELEFONUN PROGRAM VE BEN GİTTİM SALAK GİBİ CLOSE DÜĞMESİNE BASTIM PROGRAMI KAPATTIM ŞİMDİDE TELEFONUM AÇILMIYO NE YAPTIYSAM AÇMA TUŞUNA BASIOM BEYAZ EKRAN GELİYOR KALIYO ÖYLE NAPICAM YARDIM EDİN LÜTFEN GARANTİSİ BİTELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU...
  • bende halen kullanıorum halen bırakamadım elimden ama yakında degıstırcem insallah bunun gıbı saglam kasa ve saglam muzık calarmı bılmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.