Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be konuyu görünce ben de özledim birden Sakura'mı
  • Bende hala kullanıyorum Motorola Milestone alana dekte kullanacağım
  • Telefonumu aldığımda 2006 Kasımdı zaman ne çabuk geçiyor çok şükür hala tek sorun çıkarmadı diğer telefonlrda olmayan bir havası var hala kimse bilmiyor
  • Şu an ki piyasasını biliyor musunuz?
  • Sıfır bulamazsın hacım. 2. el bak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENSHIN

Sıfır bulamazsın hacım. 2. el bak bence.

2. el ne kadardır?
  • 200-300 dolaylarında bulursun sanırım
  • Hala bu telefonu kullanıyorum. Satıp yeni bir Sony Ericsson almayı düşünüyorum ama sağolsun Sony Ericsson Türkiye'ye telefon getirmiyor. Allah'dan taş gibi w900i var da bizi yarı yolda bırakmıyor. Hayvan gibi telefon zaten.
  • benimde sirf yedek olarak kullandigim bir alet..
    halen alarmi icin kullaniyorum.. en azindan sabahlari oyle bir caliyorki.. inanmiycaksiniz belki..
    komsum resmen mektup yazmis cok gurultulu diye.. almanyada kime anlatsam guluyor..

sarji zayiflamasa belki halende kulaniyor olabilirdim yedek olarak yalniz dort yil gecmis aradan.. bir kere sorun cikardi. Onuda softwareyi updateleyip saglam yapmayi basardim..

arkadas efsane bu alet.. kim ne derse desin..
  • hiçbir takoz bu kadar sevilmedi.
    3 yıl boyunca sayısız kez elimden düştü, üstüne çay döküldü, bulanık suyun içine düştü en az 10 saniye suyun içinde kaldı ama o hiç bir zaman kapanmadı. siyah w900i bir efsanedir kimse abartıyor lafları etmesin nokia firması bile 5110 dan bu yana 3-4 yıl boyunca her türlü şartlara dayanabilen bir telefon üretebilmişler midir acaba? 6 ayda bir telefon yenileyeceksin ki birileri dolar milyarderi olabilsin... teknoloji = kapitalizm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southpaw -- 3 Mart 2011; 22:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf09_55
    hiçbir takoz bu kadar sevilmedi.
    3 yıl boyunca sayısız kez elimden düştü, üstüne çay döküldü, bulanık suyun içine düştü en az 10 saniye suyun içinde kaldı ama o hiç bir zaman kapanmadı. siyah w900i bir efsanedir kimse abartıyor lafları etmesin nokia firması bile 5110 dan bu yana 3-4 yıl boyunca her türlü şartlara dayanabilen bir telefon üretebilmişler midir acaba? 6 ayda bir telefon yenileyeceksin ki birileri dolar milyarderi olabilsin... teknoloji = kapitalizm.

evet yıl 2010.. bazılarına çok tuhaf gelebilir ama ben w900i'mi yenilemekten son derece mutluyum.

bende yeniden kullanmaya basladim. narin modellerden samsung telefonumunda ekraninin ufacik birseyden icten catlamasinin ardindan w900e gectim. forumda ilk alan iknci kisiydim. yilarin eskitemedigi bir model gercektende..

• Konuyu hortlattım ama ben de hala kullanıyorum.Türkiye'de piyasaya çıkmadan Almanyadan getirtmiştim.
    Hala taş gibi.Defalarca düştü ama tık demedi. Şu an tek sorunu pilinin ömrü bitiyor, 1 güne düştü.
    Aldığımdan beidir de 24 saat açıktır tel.Buna rağmen iyi dayandı pili.Şeytan diyor al sıfır pil, bir 5 yıl daha kullan :D
    Ama galiba xperia Arc getirteceğim Almanyadan...

Bu arada Beyaz olan inanılmaz güzel gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 3 Mart 2011; 22:16:45 >
  • hocam bende pes ettim artık pil sorunundan dolayı. Xperia arc gelene kadar idare etmeyi düşünüyorum. Arc için bin lira kadar bütçe ayırdım. O yüzden yurtdışından getirtmeyi düşünmüyorum .tr fiyatının bu fiyatın üstünde olacağını zannetmiyorum.
    Fazladan pil var elimde, istersen yollayım sana.
  • Geçen gün harici flaşı buldum sonra yine kaybettim, unutmuşum varlığını bile Arada çok özeniyorum şeytan diyo bul, al bitane. Sırf elimde oynamak bile yeter be realgs hocam nası özendirmiştin vaktinde bizi, kimsede yoktu
  • Evet güzel günlerdi Plutosdaddy, hatta Kadıköyle grup toplanmıştık ve forumdan arkadaşlar incelemişti teli.
    O zamanlar bende gençtim,şimdi bizde teller gibi yaşlandık
  • hala duruyor bende 2006 yılında almıştım vay be 5 sene olacak nerdeyse, evde duruyor taş gibi hala ne takılma var ne pilinde sorun var nede kapanıp açılmasında kaydırağında

ilk pili ne kadar gidiyosa hala aynı bende, aldığımda liseye gidiyodum şimdi üni bitti
  • @realgs

Hocam hatam yoksa o zamanlar da evliydiniz; şimdi üniversite bitti, nişanlandım, vs vs Telefon bi yana foruma üye olma sebebim olan konu budur Üye olduktan sonra belki de devam etme sebebim siz

O zamanlardan aklımda kalan tek tük rumuz var zaten; serkangsk, gokhan.s(good charlotte), realgs vs

EDIT:

Benim sakurayı yine forumdan birine satmıştım, kimdi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 5 Mart 2011; 0:15:35 >

• vay be s700i nin walkman versiyonu s700i kullanırken satıp w900i alasım vardı..
    simdi incelemelere baktım da w900i nin lcd ekranının renkleri o kadar iyi degilmiş..

• s700 kullanmıstım bir zamanlar yavastı menüleri
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.