Şimdi Ara

<<--W900i ANA TOPiGi-->> (W900 hakkında herşey) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
1
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar malum w900i nin işlemci hızı biraz düşük bunun telefona etkisini söyleyebilir mi kullanan arkadaşlar???

suan w900i kullanıyorum ilk gozume carpan menuler arası gecısın yavas oması ıdı,onun dısında güzel cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

arkadaşlar w900i nin yeni bir fw, yazılımı çıktı mı bilgisi olan var mı acaba?

Wotanserver'da en güncel firmware sürümü R5BC004 olarak görünüyor.

teşekkrler hocam benimki de öle heralde yeni sürüm çıkarmayacaklar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

arkadaşlar w900i nin yeni bir fw, yazılımı çıktı mı bilgisi olan var mı acaba?

Wotanserver'da en güncel firmware sürümü R5BC004 olarak görünüyor.

teşekkrler hocam benimki de öle heralde yeni sürüm çıkarmayacaklar

Telefon için yeni firmware sürümü çıkmayabilir. Aradan uzun zaman geçti.
  • Kalas gibi telefon
  • bencede çıkmaz ben 2006 kasımda almıştım dediğin yazılımdı hala aynı daha çıkarmazlar heralde
  • keşke çıksa yav... hala bazı hatalar mevcut...
  • Bu tel gerçekten çok güzeldi şu serinin devamı da çıkartsalar az incesi çok süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

arkadaşlar malum w900i nin işlemci hızı biraz düşük bunun telefona etkisini söyleyebilir mi kullanan arkadaşlar???

suan w900i kullanıyorum ilk gozume carpan menuler arası gecısın yavas oması ıdı,onun dısında güzel cihaz

hakkaten yaw, bunu hızlandırmaın bir yolu yokmu beyler. İçinde çok birşeyde yok.

Ayrıca İzmirde beyaz kapak ve tuş takımı nerden bulabilirim.

Şimdiden sağolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

Bu tel gerçekten çok güzeldi şu serinin devamı da çıkartsalar az incesi çok süper olacak

w980 çok farklı ama bana hafiften hatırlatıyor çok sevdiğim eski telefonum w900i'yi
  • İzmit Carrefour'da sıfır W900i satılıyor. İlgilenenlere duyurulur. Fiyat olarak 599YTL gibi bir şeydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

İzmit Carrefour'da sıfır W900i satılıyor. İlgilenenlere duyurulur. Fiyat olarak 599YTL gibi bir şeydi.

gerçekten çok ucuzlamış
  • 599 ytl çok iyi ya.kamera 2 mp,otofokus ve ayrıca 3g kamerada mevcut.o fiyata alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

599 ytl çok iyi ya.kamera 2 mp,otofokus ve ayrıca 3g kamerada mevcut.o fiyata alınır.

bir ara kampanya ile ceptikla.com da 415 YTL gibi bir fiyata satıldı. Ama sayılı idi.
    Ben bir dizi şansızlık sonucu alamamıştım.

Bu telefonu 750 ye verseler hala o fiyatı hakeder. ben 2.elden 210a aldım.
    Ama kasası biraz eskimiş. Yeni kasa arıyorum yardımcı olabilecek yok mudur ??

• benim bi sorum olucaktı, stereo bluetooth kulaklık kullanmak acaba mumkun mu bu telefonda? site adı werebiliomuyum bilmiorum ama buldum bikac tane guzel kulaklık, 2li kulaklıktan bahsediorum, tek kulaga takılan kulaklıklardan diil, muzik dinlemek icin kullanıcam, bi fikriniz war mı?
    yardımlarınız icin smdiden tesekkur ederim
    not: en begendigim urun samsung sbh 500 adlı ürün, bleutooth 2.0 bulunan hemen hemen her telefonda calısır denio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigben619 -- 8 Mart 2008; 20:23:46 >
  • yok mu ya bi cevap :) bu topicte de okudum sanırım a2dp olmadıgı icin olmaz denio ama belki firmware guncellemesiyle oluodur
    bikac sitede de uygun olan modeller oldugunu gordum ama dogru mu bilemem tabi
    yardımcı olursanız cok sevinirim
  • Telefonda Bluetooth stereo profili (A2DP) desteği bulunmadığından kullanamazsınız. Malesef firmware güncellemesi ile bu özellik kazandırılamıyor.
  • arkadaslar sonunda w900 a flash tema yollamayı basardım bı arkadasın yardımıyla cok guzel oldu forumda w900le ılgılenen pek olmamıstı cok guzel oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

arkadaslar sonunda w900 a flash tema yollamayı basardım bı arkadasın yardımıyla cok guzel oldu forumda w900le ılgılenen pek olmamıstı cok guzel oldu

Bravo üstat. Anlatırsan çok makbule geçer.
  • !!onemli!!
    rısklı olabılır mesulıyet kabul etmem

program ve flash driver burda

Arkadaşlar simdi size olayı basitçe anlatmaya çalışacağım yolladığım program ı acıyoruz connect diyoruz

sonra telefon kapalıyken c ye basıp telefon kablosuyla PC ye bağlıyoruz eğer usb flash device sürücünüz yüklü degilse telefon dosya transfer moduna geçiyor!!! (upload edeceğim dosyada flash drıver dosyasına gozatta bularak yuklıyebılırsınız) sonra tekrar programı acıyoruz connect dıyoruz ve c ye basarak telefon kablosunu takıyoruz

resımde goruldugu gıbı yana bı suru yazı cıkıyor sonra asagıdakı fsx e tıklıyoruz ve start fsx dıyoruz bıraz bekledıkten sonra telefonun ıcındekı sıstem dosyalarına ulasıyoruz

burada flash tema yuklemek ıcın tpa/preset/system/desktop/flash a tıklıyoruz elınızde olan 240*320 boyutundakı swf dosyaları oraya surukleyıp bırakıyoruz bıraz beklıyoruz dosyalar orada gozuktukten sonra close dıyıp programdan cıkıyoruz telefon kablosunu cıkartıyoruz telefonu acıyoruz ve swf doslayarının thm dosyalarını normal bı sekılde telefona atıyoruz sonra telefondan ıstedıgınız temaları secıyoruz

ve sonuclardan bıkac ss s700le cektım bu kadar oluyor kusura bakmayın

eger elınzdekı swf dosyalarının thm dosyaları yoksa telefonunuzda onceden calısan bı thm dosyasını alıyoruz
    su programı pc ye kuruyoruz

set flash menu buradan

thm dosyasına sag tıklayıp set flash menu programına gonder dıyoruz thm dosyasını program theme not defterı olarak acıyor telefona attıgınız swf dosyanının adını resımdekı kutu nun oldugu yere yapıstırıyoruz

kaydet dıyoruz telefona atıyoruz sectıgınız ana menu bolumu harıc butun dıger yerlerde o tema kullanılacak o yuzden sevdıgınız bı thm dosyasını kullanbılırsınız

not:thm dosyasının adını degıstırmeyın yoksa olmuyor

umarım yardımcı olabılılmısımdır alıntı degıldır ogrendıklerımı paylastım ayrıca ogreten se orochı ye teşekkurler

edit :resım duzenlemesı+ **** rapid-share yazılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 8 Nisan 2008; 19:51:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefonda Bluetooth stereo profili (A2DP) desteği bulunmadığından kullanamazsınız. Malesef firmware güncellemesi ile bu özellik kazandırılamıyor.

Yazılım güncellemesiyle bazı cep telefonlarında A2DP özelliği aktive edilebiliyor. (Örn: N73) Ancak yazdıklarım W900i için geçerli değildir.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.