arkadaşlar YmE17 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum güzel anlatmış. ben arkadaşın dediği yöntemi aynen bire bir yapıyorum hiç hata mata vermiyor. benim sıkıntım .swf dosyasını atıyorum söylenen klasörün içine. telefonu çıkarıyorum açıyorum temayı yüklüyorum orjinal menü çıkıyor. telefonu tekrar bağladığımda attığım .swf lerin orda olmadığını görüyorum. telefon attığım dosyayı siliyor. bu yüzden flash tema yükleyemiyorum. böyle bi sorunla karşılaşan başka arkadaşlar veya bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı. lütfen yardımcı olun...
Arkadaşlar simdi size olayı basitçe anlatmaya çalışacağım yolladığım program ı acıyoruz connect diyoruz
sonra telefon kapalıyken c ye basıp telefon kablosuyla PC ye bağlıyoruz eğer usb flash device sürücünüz yüklü degilse telefon dosya transfer moduna geçiyor!!! (upload edeceğim dosyada flash drıver dosyasına gozatta bularak yuklıyebılırsınız) sonra tekrar programı acıyoruz connect dıyoruz ve c ye basarak telefon kablosunu takıyoruz
resımde goruldugu gıbı yana bı suru yazı cıkıyor sonra asagıdakı fsx e tıklıyoruz ve start fsx dıyoruz bıraz bekledıkten sonra telefonun ıcındekı sıstem dosyalarına ulasıyoruz
burada flash tema yuklemek ıcın tpa/preset/system/desktop/flash a tıklıyoruz elınızde olan 240*320 boyutundakı swf dosyaları oraya surukleyıp bırakıyoruz bıraz beklıyoruz dosyalar orada gozuktukten sonra close dıyıp programdan cıkıyoruz telefon kablosunu cıkartıyoruz telefonu acıyoruz ve swf doslayarının thm dosyalarını normal bı sekılde telefona atıyoruz sonra telefondan ıstedıgınız temaları secıyoruz
ve sonuclardan bıkac ss s700le cektım bu kadar oluyor kusura bakmayın
eger elınzdekı swf dosyalarının thm dosyaları yoksa telefonunuzda onceden calısan bı thm dosyasını alıyoruz su programı pc ye kuruyoruz
thm dosyasına sag tıklayıp set flash menu programına gonder dıyoruz thm dosyasını program theme not defterı olarak acıyor telefona attıgınız swf dosyanının adını resımdekı kutu nun oldugu yere yapıstırıyoruz
kaydet dıyoruz telefona atıyoruz sectıgınız ana menu bolumu harıc butun dıger yerlerde o tema kullanılacak o yuzden sevdıgınız bı thm dosyasını kullanbılırsınız
not:thm dosyasının adını degıstırmeyın yoksa olmuyor
umarım yardımcı olabılılmısımdır alıntı degıldır ogrendıklerımı paylastım ayrıca ogreten se orochı ye teşekkurler
Bu programı kullanmadım ıcın detayları bılemıyorum. Belkıde far managerdeki gibi attıklarını kaydetmeden cıkarsan hafızaya almıyordur?
Telefonun algılanıyorsa setool kullanmanı onerırım. kayıt gıbı bır problem olmaz. Oda olmazsa Far manager kullan. Olmazsa yine yaz cozum buluruz.
gerekli olan sürümleri yazılımları bu şekilde yükle.temaları ise usb ile telefona manuel olarak at
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
gerekli olan sürümleri yazılımları bu şekilde yükle.temaları ise usb ile telefona manuel olarak at
hocam yapıyorum bu yöntemle olmuyor. sizin dediğiniz gibi yapıyorum. mesele nasıl yapacağım değil. yapıyorum olmuyor. ayrıca farmanager ile yükleme yapamadım w900 dosyasını bulamadım. setool programında ise tel modeli seçiyoruz ama w900 yok... yardım edin lütfen...
dostum telefon suanda bende degıl bende aynen o dedıklerımı yapıp denıyecektım eksık bırsey varmı dıye ama bende oyle yaptım dıye hatırlıyorum attıgın dosyaları telefon almıs gıbı gorunuyor orada temaları goruyorsun sonra telefonu acıp thm dosyalarını atıyorsun secıyorsun temayı olmuyor sonra telefonu flash modunda baglayınca attıklarının olmadıgınımı goruyorsun dogrumu anlamısım
bak hocam xs++ programıyla atıyorum .swf dosyasını. normal atılmış gidi görünüyor. sonra tel söküyorum. tema dosyalarınıda hafıza kartına direkt atıyorum. takıyorum hafıza kartını temayı açıyorum menüye bakıyorum orjinal menü. sonra tel tekrar kapatıp xs++ programıyla açıyorum dosyaları o .swf dosyalarını atıığımız klasöre gidiyorum veee yok sadece telefonun orjinalinde olan .swf ler orada başka bişey yok. yani atııklarım yok...
quote:
Orjinalden alıntı: YmE17
dostum telefon suanda bende degıl bende aynen o dedıklerımı yapıp denıyecektım eksık bırsey varmı dıye ama bende oyle yaptım dıye hatırlıyorum attıgın dosyaları telefon almıs gıbı gorunuyor orada temaları goruyorsun sonra telefonu acıp thm dosyalarını atıyorsun secıyorsun temayı olmuyor sonra telefonu flash modunda baglayınca attıklarının olmadıgınımı goruyorsun dogrumu anlamısım
haa ayrıca telefona tema dosyalarını hafıza kartından veya dosya modundan değilde bu programla atınca onlarıda siliyor telefon.... benim telefon çokmu akıllı yoksa çokmu sinir bozucu anlayamadım ama sinirimi alt üst etti. nokianın sertifka sorunu bile bu kadar sinirlendirmemişti...
su resımdekı gıbı ıslem tamamlandıktan sonra en altta yesıl olan yazı cıkıyormu ıslem tamamlanması bıraz uzun suruyor gıbı hatırlıyorum ızlem bıtmeden cıkartıyor olabılırsınız ayrıca cıhazın yazılımı nedır onla ılgılı bı sorun da vardır belkı bende cok ugrasmıstım ılk zmn lar
hocam işlem bitiyor bekliyorum telefonu sökmeden başka klasöre geçiyorum tekrardan dönüyorum var klasörler ama tel söküp açıp kapatıyorum tekrar takıyorum yok. silinmiş hepsi. attığına dair yeşil yazı çıkıyor. resmi eklerim gerekirse. bende cihazın yazılımında sıkınta var diye tahmin ediyorum. yamamı veya güncel yazılımmı atmamız gerekiyor bilmiyorum. tel yazılımına nerden bakarız.
sırayla sag* sol sol *sol * a basacaksın (sag ve sol dedıklerım joystık ten)servıs bılgısı nın ıcınde yazılım bılgısınde yazması lazım
R5BC004 prgCXC1250057_GENERİC_SA R5BC004
EPROM:R2B001 prgCXC 1250 188_EPROM_DB 2000_SAKURA_FOTA_FLAF LA
bunlar yazıyor hocam bunların dışında java sürümü lcd sürümü felan var...
telefon bende olmadıgı ıcın tam hatırlamıyorum ama benımkının yazılıma buydu sanırım hıc boyle sorun duymamıstım telefon 2-3 gune kadar gelır bende bı deneme yaparım
hocam haber bekliyorum sizden...
arkadaşlar yokmu böyle bi sorunla karşılaşan. farklı bi modelde felan bunun gibi sorun yaşayan yokmu... bu sorunla karşılaşan tek benmiyim....
quote:
Orjinalden alıntı: nasip_unal
R5BC004 prgCXC1250057_GENERİC_SA R5BC004
EPROM:R2B001 prgCXC 1250 188_EPROM_DB 2000_SAKURA_FOTA_FLAF LA
bunlar yazıyor hocam bunların dışında java sürümü lcd sürümü felan var...
benım yazılımda aynısıymıs ramazan dolayısıyla pc nın oldgu eve gıtmıyorum oyuzden hala tekrar denıyemıyorum ama neden boyle yaptıgı hakkında bı bılgım ve fıkrım yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme