Şimdi Ara

w960i video dosyası yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuzenimin telefonundan aldığım .thm uzantılı video dosyasını bilgisayarda hangi program ile açabilirim? acil yardım lütfen

• Asagidaki linkte paylastigim program en iyisi resimde mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_33580110/tm.htm
  • arkadaşım programı indirdim ancak dosyayı açmaya çalıştığımda sorry, the format for this file is unknown diyor bana :(
  • senelerdir ben bu programı kullaniyorum. ve daha düb thm uzantili bir tema üzerinde oynamalar yaptim. sanirim senin acmak istedigin temada bir sorun var. baska bir tema denedinmi?
  • ben tema açmak istemiyorum w960i ile çekilmiş bir videoyu bilgisayara attım izlemek istiyorum
  • pardon ben video yazdıgın yeri atlamisim. fakat thm uzantilari tema uzantilaridir. w960 ya 3gp ceker yada mp4 ceker. thm uzantili video ilkkez duyuyorum örnek video paylasablirmisin acaba? belki acabilirm.

EDIT: ACDSee Pro Photo Manager adlı program acabiliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Eylül 2009; 0:19:59 >
  • Sanırım kuzeninde SONY marka fotoğraf makinesi var
    bilener bilir hafıza karında hem mpg ler vardır hem .thm uzantıları vardır.

THM uzantılı dosyalar küçültülmüş resim (thumbnail) dosyalarıdır.Yani hiçbir anlam ifade etmiyor.Video değil bunlar.

Sende kuzeninden thm uzantısını aldın göstermez tabiki.

Eğer bir video çevireceksen WinX Free iPhone Video Converter yada total video converter programları çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.