tamam hocam yardımcı olursanız çok sevınırım vallaha bende çokturmak istiyorum telefonu kaç lıraya mal oluyor acaba brown etmek siz yardımcı olursanız halledebılırım
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^
tamam hocam yardımcı olursanız çok sevınırım vallaha bende çokturmak istiyorum telefonu kaç lıraya mal oluyor acaba brown etmek siz yardımcı olursanız halledebılırım
en son 15 tl gibi bişeydi dolara göre değişiyo , hesabıma parayı yatırırsanız alabilirim daha önce bi arkadaşa aldım
bende yapabılırım sizde fark etmez benım için yeterkı yapalım msn kullanıyorsanız daha kolay yapabılırız yunus hocam
bende sonyciyim 2001 yılından berı sonyden başka tel kullanmadım ondan oncede ericsson vardı :)
bunca yil sony ericsson kullanip brown olaylarini bilmemen ayip hocam :)) bu arada brown olmadan da telefona akustik , camdriver , yazi fontu ,layout ,resim cerceveleri ,kapanis acilis resimlerini ,gibi dosayalari degistirebilirsin haberin olsun brown patch atmak icin ise yariyo
hiç heves edipte bakmamıştım şimdiye kadar ama bu w995 cezbetti benı resmen harıka bı cıhaz tasarım ve ses özellıkle öğrenıcez hocam yapmasını :D
Ne zaman istersen irtibata gec benimle , msn'i yaz pm'den
Geçenlerde arkadaşa bu telefondan alıcaktık hiçbir yerde bulamadık nereye sorsak yok! S.E türkiye bitmiş S.E'nu kvk pazarlasa tim mağazalarında satılsa çok farklı yerlerde olurdular bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme