Hocam eğer söylediğim üç şeyden başka birşey varsa o da hesaba katılır. Yanına verilen değer max. değerdir. Biraz araştırınca böyle olduğunu göreceksiniz zaten. Firmalar max. sar değerini belirtmek zorundalar ki her ne kadar o değere ulaşamayacak olsakta...
Doğrusu da bu olsa gerek, ben daha önceden sadece gsm sinyali olduğunu sanıyordum. Sayende öğrenmiş olduk, tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: kenya64
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Hocam eğer söylediğim üç şeyden başka birşey varsa o da hesaba katılır. Yanına verilen değer max. değerdir. Biraz araştırınca böyle olduğunu göreceksiniz zaten. Firmalar max. sar değerini belirtmek zorundalar ki her ne kadar o değere ulaşamayacak olsakta...
Doğrusu da bu olsa gerek, ben daha önceden sadece gsm sinyali olduğunu sanıyordum. Sayende öğrenmiş olduk, tşk.
kesinlikle gsm sinyali degil :) ona bakarsan sar.a bukadar önem verenlerin gsm 1800 olan trkcel.i kullanmaması geekirdi :)
Turkcell gsm 900 değil mi ?
Bu cihazın hakkı 600 lira
çıkış fiyatı bir se kullanıcısı olarak bana da fazla geldi.bence 900 tl fiyat uygun olurdu ve alıcısı çok olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
oha yaw kötü n95 bile hala 800lirayken 600 lira olursa bu ayıp olmazmı bırakın şu nokia fanatikliğini..
quote:
Orijinalden alıntı: sugarboy
Bu cihazın hakkı 600 ise O muhteşem dediğiniz N95 e 200 lira verebilirim
W995 alıp ,1 ay sonra satarsanız uçurum farkla satarsınız (sıradan bir telefoncuya) (Siz alırsınız 1.100 TL ye 1 ay sonra satarsınız 600 TL ye-daha düşüğe bile alabilirler)
SonyEricsson ları telefoncular pek yüz vermiyor ve gerçekten çok ucuza gidiyor Nokia gibi değil bu ülkenin Nokia diye tutturanlardan bu sorunlar doğuyor.Nokia her zaman tüm telefon markaların 1.sidir ve 2.elleri bile sıfır fiyatına yakındır.
hortttt
hortlatan sonyci bende alıcam w995 ama temızını bulmam lazım cıhazın nasıl bulabılırım acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^ hortlatan sonyci bende alıcam w995 ama temızını bulmam lazım cıhazın nasıl bulabılırım acaba
Forumun 2.el sony ericsson bölümünde baya var, sahibinden'e bak , temiz 2.el garantili 450 tl civarı :)
aldım yunus hocam 450 lıraya daha 16 ay garantısı var genpadan yarın gelıcek cıhaz resımlerı sıfır gıbıydı inşallah oyle olur zaten bayan kullanmış kılıfında süreklı şarj cihazı dışında başka bişeyde kullanılmamış patch mi diolar ne dıolar yardımcı olursun artık telefonu canlandırmak için :)
hayirli olsun gule gule kullanin
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^ aldım yunus hocam 450 lıraya daha 16 ay garantısı var genpadan yarın gelıcek cıhaz resımlerı sıfır gıbıydı inşallah oyle olur zaten bayan kullanmış kılıfında süreklı şarj cihazı dışında başka bişeyde kullanılmamış patch mi diolar ne dıolar yardımcı olursun artık telefonu canlandırmak için :)
Hayırlı olsun dostum ii fiyata almışsin, ederiz tabi brown yapabilirsen...
brown ne oluyor kı hocam pek bı bılgım yokta kusura bakma
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^
brown ne oluyor kı hocam pek bı bılgım yokta kusura bakma
brown olunca patch atabiliyosun
anladımda onu nasıl yapıyorum bırde zararı varmı telefona garantı vs kapsam dışı kalıyomu
quote:
anladımda onu nasıl yapıyorum bırde zararı varmı telefona garantı vs kapsam dışı kalıyomu
zararı yok , yararı var ,http://www.omnius-server.com/ bu sitedeki program ile oluyo, kredi hesabı ile çalışıyo paypalden ödemeyi yapyosun 1 günlük krediyi alıyosun ve 24 saat kullanmak için lisansn aktif oluyo, bu programla telefonunu BROWN sertifikalı yani geliştirilmeye açık hale getiriyosun, bu şeklde telefonda olmayan bir sürü ek özellik yüklüyosun
İşin özü garanti dışı kalır ama Servistekiler bunu bilmiyo ve bozulduğunda gönderdiğin zaman yazılım atamadıkları için yapamıyolar böylelikle de değişim kararı alıyolar
pekı yunus hocam 1 günlük alıyorum fıyatı ne bunun ve işim oldugu zaman hep günlük satınmı alıcam yanı
quote:
pekı yunus hocam 1 günlük alıyorum fıyatı ne bunun ve işim oldugu zaman hep günlük satınmı alıcam yanı
yok dostum bir kere almak yeterli, cihazı brown yaptın mı tamam