Darty de vardı hem tost hem de waffle yapabileceğiniz ürünler
Bir de philipsin PHILIPS CUCINA HD2431 3in 1 IZGARA TOST MAKİNESİ (3 PLAKALI modeli var. Evde kullanıyorum. Fazla büyük değil ama çekirdek ailenin işini görür. Bu üründe hem waffle yapabilirsiniz hem de tost ve ızgara. Izgaram ayrıca olduğu için sadece waffle ve tost yapmak için kullanıyoruz.
severin ve tefal markada var kullanış durumunu bilemem
bunun için bulunduğun ildeki büyük bir ev malzemesi satan alışveriş merkezine (koçtaş,praktiker,bauhaus,real,migros,kipa) yada bir beyaz eşyacıya gidersen hepsinde bulursun. ne için alacağın hiç önemli değil yedek parçası ve servisi olsun yeter tavsiyem sinbo premier yada tefal alma ilk ikisinde yedek parça sorunu tefalde de parça pahalı olma sorunu var arçelik beko vestel bosch bayiilerine bakmanı tavsiye ederim buralarda diğer markaların ürünleri de var
Senelerdir Kullandığım arçelik tost makinamın döküm olan kısmı çıkarıp ters çevirdiğimizde waffle oluyor ama ben hiç kullanmadım ızagaranıjn arkası yanii
Waffle makinası için Severin ve Elta marka tercik edilmeli.Bu alanda baya başarılılar.Bir iki kere denedikten sonra alışıyor kolaycana yapıyorsunuz.Üstüne birde krem şantı ve çilek sos koydummu vay vay vay:) Açıkartırma sitelerinde uygun bulabilirsiniz waffle makinalarını.
Kenwood WM 802 Disney Waffle Makinası
bu ürünü tavsiye ederim gayet kullanışlı ve bu marka gayet iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: duygu.donmez1985
Kenwood WM 802 Disney Waffle Makinası
bu ürünü tavsiye ederim gayet kullanışlı ve bu marka gayet iyi.
nerden alabiliriz yoksa eniyial sitesinden mi
http://www.stilea.com.tr/urunler.php?uk=8 adresinde tekli ve çiftli olmak üzere 2 tane farklı model waffle makinası mevcut. Ben kullanmadım ama arkadaşım bunun tekli modelinden almıştı. Gayet memnun. Fiyatını bilmiyorum ama pahalı değildi sanırım.
arkadaşlar waffle makinası için tek adres caddecarsi.com her marka var,hem satıyorlar hemde servisini veriyorlar bende mado dondurmadan öğrendim,madolar oradan alıyorlarmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme