Bildirim
Walkman kasedi yavaş çalıyor ses boğuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
Merhabalar uzun süredir kenarıda duran bozuk walkmanı mı tamir ettim. İçindeki kayışları kopmuştu değiştirdim. Şimdi cihaz kasedi çalıyor ama ses boğuk ve yavaş yardım lütfen
Ya motorun üzerinde yada devre üzeride minik bir trimpot olmalı,oradan motora biraz daha gaz ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam eve gidince bakar sonucu yazarım :D çok heves ettim çalıştırmam lazım bu cihazı :D
Hocam bir kac da fotograf paylas Nostalji olsun
Hocam motoru hızlandırdım ama ses hala bi garip :(
Lastik montajının doğru olduğundan eminsen ;
Kristal okuyucu kısmını temizle , ve kristal üzerinde bulunan küçük ayar vidası ile ayar yapmaya çalış. -
Normaldir.Ses tonu çok hassas ayar gerektirir.Bunun teknik ölçümü nedir bilmiyorum iyi bildiğin bir şarkı ile tam emin olduğun ayara getirip bırakacaksın.
Kristali temizlemeyide unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 21 Nisan 2015; 14:39:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X