Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyazı da fena değil ama siyah daha ağır bir görünüm katıyor telefona...
  • beyler bu telin en son sürümü nedir bendeki r1ca029.bilgisayarda denedim yüklemedi.telden güncellemeye çalıştım son sürüm dedi ne yapacağım.
  • Arkadaşlar Telefonda Dosya kilitleme şansımız var mı?
    mesela mesajlara resimlere vs şifre koyma gibi bi şamsımız???
    yada Nokia lardaki gibi telefon kilidi?
    ben bulamadımda

ve bi ikaz kesinlikle telefonu upgrade etmeyin. daha berbat oluyor.!!!
  • w910i den çektiğim resim görüntüsü

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)
  • Güncel fiyat listesi (26.04.2008)

Ereyon.com: 755 YTL / 732 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 749 YTL / 719 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 777 YTL / 738 YTL (Havale ile)
  • Bu telefonun çektiği daha fazla resim örneği yokmu arkadaşlar? Başka site linkide olabilr...
  • Fazla linke gerek yok hocam w700den birazcık daha kötü çekio işte :)
  • Telefon walkman bir telefon ama hala daha fazla resim örneği istiyor bazıları.
    Telefonun resim kalitesi iyi değil kaç defa söylendi yater sormayın artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Telefon walkman bir telefon ama hala daha fazla resim örneği istiyor bazıları.
    Telefonun resim kalitesi iyi değil kaç defa söylendi yater sormayın artık.

Arkadaşım telefonun kamerası varmı? Var... O zaman bu telefonla ilgili fikir edinmek için resim kalitesini görmekten normal ne varki?
    Biraz mantıklı konuş oke? Fikirlerinide kendine sakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 28 Nisan 2008; 21:05:41 >
  • turtışacak bişe yok telefonun kamerası dış mekanda gayet başarılı fakat iç mekanda deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

turtışacak bişe yok telefonun kamerası dış mekanda gayet başarılı fakat iç mekanda deil

Bunu 10 sayfadır anlatamadık ama ne yazıkki.
  • öle umarım anlarlar artık
  • Vallaha ben W810i kullanıyorum ve memnunum walkman serisi dehşet fakat bu biraz geniş bi telefon ya abartılmış gibi
  • anlaşılan sende eline hiç w910i almayanlar kervanındansın
  • arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır bu tlfnu kullanıyorum herşeyinden memnunum fakat siede oluyomu bilmiyorum ama arada sırada donuyo ve arkadaki kırmızı ışık yanıp telefon kapanıyo ve bekleyip tekrar açılmasını bekliyorum..hoparlör ve kulaklık sesi zaten çok az oda yükselmedi.. ilk upgrade yi yapmıştım ben bilginize..
  • bu arada almayın telefonu yeter:) (bi tek bende olsun kimsede olmasın) arkadaşlar bu arada söylemedende geçemiycem w910i yi 700 ün altına düşmeden almayın çünkü sadece dizaynı çok iyi ama müzik dinlerkenki sesi falan beni hiç tatmin etmiyo (ki ben w810 dayken gayet memnundum) hoparlörde çok az veriyo.. bu telefonu değiştirirsem alacağım tek telefon iPhone dur.. gerisi yalan.. telefonu alacak arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacaklardır
  • sana kulaklık sesinde katılmıorum bence kulaklıktan gelen ses çok berrak
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

sana kulaklık sesinde katılmıorum bence kulaklıktan gelen ses çok berrak

Bence kulaklık muhteşem.Gürültü diye bir şey yok.Ses hakikaten çok duru.Aç bi de MEgaBassı offf

Ekranı çok inceledim en sonunda ölü beyaz bir piksel buldum.Bazen göremiyorum bazen görebiliyorum ilginç.

Kamera k750den biraz daha kötü.Işıklı ışıksız.Fakat video çekimi çok hoşuma gitti.İlk defa bugün çektim daha 1 aydır

10u aşkın telefon değiştirdim bir telefona bu kadar bağlandığımı daha hatırlamıyorum.Elimden düşürmüyorum gözüm gibi bakıyorum harika ya

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.