Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ereyon.com: 775 YTL / 751 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 758 YTL / 727 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 801 YTL / 761 YTL (Havale ile)
  • Walkman telefon konusunda hala kamera muhabbeti yapılıyorsa ben yuh diyorum. Sanki Sony'nin tek telefon modeli Walkman telefon. Foto isteyen Cybershot alır Başlıbaşına sadece Müzik isteyen Walkman. Bende W910i kullanıcısıyım, ayrıca müzikle uğraşıyorum. Ses kalitesi, Walkman menüleri, playlistleri, görünüş, ekranının kalitesi, dizayn, telefonu sadece sağa sola sallayarak şarkı geçişi ve telefon fiziğini kullanarak oyun oynamak, online içerik, telefonu yukarı-aşağı-sağa-sola sallayarak 4 ses ile müzik yapma ve yeni sesler atama, digital ve analog metrorom, rythmbox (Hiphop, pop, rock ve indirelebilir içerik), gitar akor cetveli (sesli, görüntülü ve üç gitar tarzı), piano akor cetveli, W910i'yi enine tuttuğunuzda ekranın geniş ekran boyutuna dönmesi, görüntülü konuşma, Playnow, Radio, yeni tema, oyun, müzik, zil sesi için kolay online sistem, Audible-Music Mate-VideoDJ-PhotoDJ-MusicDJ harika yazılımlar...Eminim eklenecek daha çok şey var. VE ''0'' eksik. Gördüğünüz gibi fotoğrafa değinmedim bile çünkü bu WALKMAN telefondur arkadaşlar anlamayan ve anlamak istemeyenler için...

• w910i ile w950i arasında gidip geliyorum sizce arkadaşlar hangisi alınır.
  • Yaptığım uzun ve detaylı araştırmalar sonucu W910i almaya karar verdim. Bir haftadır da kullanıyorum. Gerçekten de anlatıldığı gibi güzel bir telefon. Telefonu eline alan her arkadaşım da hayran kaldı. Estetik, sağlam malzemeden yapılmış ve sert hatlara sahip. Kullanımı kolay. Bataryası uzun süre gidiyor. Konuşma süresi fazla. Ses yüksekliği her ne kadar hayal ettiğim gibi değilse de makûl ölçülerde. Ekranı büyük ve inanılmaz parlak ve de net bir görüntü veriyor. Bu özelliği beni cezbetti doğrusu. Temaları çok güzel, internetten çok güzel temalar indirilip yüklenilebiliyor, telefona ayrı bir hava ve kullanım keyfi veriyor bu da. Müzik tatmin edici düzeyde. Kulaklıkta ses daha iyi. Hoparlör ses seviyesi çok iyi gelmedi bana. ama sorun değil, hoparlörden müzik dinleyenlerin pek olabileceğini düşünmüyorum. Video çekimleri fena sayılmaz. Fotoğraf konusunda da diğer yorumlarda belirtildiği gibi çok da kötü değil. Çektiği fotoğraflar bir cep telefonuna nazaran iyi. Neticede cep telefonunun fotoğraf makinesi olmadığı unutulmamalı. Dahasını isteyenler fotoğraf makinesi alsınlar. Ben öyle yaptım:) Fotoğrafla ilgilenen bir insan olarak hiçbir zaman cep telefonunun çektiği bir fotoğrafın iyi olabileceğine inanmıyorum. onun için de profesyonel makine kullanıyorum. Ben bu teli daha çok müzik, uzun batarya, uzun konuşma, hafiflik ve estetik olduğu için tercih ettim ve bu telefon tüm bu beklentilerime cevap verdi diyebilirim. Keyifle kullanıyorum telefonu.

Eksiklik konusunda bu telefon hakkında söyleyebileceğim tek şey fiyatı. Fiyatı gerçekten çok yüksek. Ben ceptikla.com dan peşin 707ytl ye aldım. bu da türkiyedeki en ucuz fiyat. fiyat 800-900e kadar çıkabiliyor. Ve bu bir cep telefonu için gerçekten çok fazla bir para..

Alacak arkadaşlara hiç tereddütsüz tavsiye ederim bu telefonu, eğer bütçeleri elveriyorsa.. Saygılarımla

• slm arkadaslar bende bi sorun çıkmazsa 1 hafta sonra almayı düşünüyorum.ilk defa se kullanacağım ve bu modeli bana estetik geldi.kamera olayına değinmişler hep walkman telefon sonuçta bence iyi bi üretim politikası bu.sonuçta herşeyi kusursuz veya çok iyi bi telefon olsa milyarlar değerinde olurdu.eski bi 6280 kullanıcısıyım ki onun bile ekran boyutu vs beni tatmin ediyordu bu telefonda dewrim yaşarım:) yalnız anlamadığım se fw yükseltmesi yapıyor okuduklarıma göre resim geçişleri animasyonlaşırken ses kalitesi ve tema uyumsuzluğu oluyormuş ben aldığım zaman 2. fw çıkana kadar beklerim ki sorunlarını tam anlamıyla düzeltmişlerse yüklerim onun dışında orjinal fwsinde dışa mp3 çalma tiz ses diyorlar hiç önemli değil telefon gelen aramalarda iyi ses versin yeterlidir.neyse çok konuştum tasarımı ve canlı renkleri müthiş beni çeken yanıda bu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoXeLLL -- 12 Nisan 2008; 15:08:05 >
  • bence tlei al fw yi güncelleme şimdilik
  • he bu arada tr de ilk alan benim galiba aralık başıydı aldığımda ve hala aynı fiyat birçok kişi 2 ay sonra düşer falan demişti garip
  • biz 680'e aldık fiyatlar yükeliyor. biz aldığımızda düşer zannediyorduk
  • ah se ah yapmışsın adam gibi tel bari k850 nin kamera performansını flaşını koysana şu telefona 10 numara tel olsun.ürünü yeni aldım arkadaşlar 500'e tertemiz altividen alınmış.memnunum bendeki versiyon R1CA029 son sürümü yüklemelimiyim.birde walkman menüsüne giremiyorum neden acaba.
  • abi ben çok beyendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

he bu arada tr de ilk alan benim galiba aralık başıydı aldığımda ve hala aynı fiyat birçok kişi 2 ay sonra düşer falan demişti garip

Bende 2 haftalık(Gerçi şimdi 4 haftalık oldu) telefonu 580e aldığım için çok şanslıyım

Bence kimse almasın bu telefonu.750 lirayı hakeden telefon değil.Sadece bizim elimizde olsun

• Bence vatan gibi firmaların iyi kampanyaları olursa hiç kaçırmayın bu telefonu derim. Seneye ancak o kampanya fiyatlarına düşer.
  • telefon harika ama fotoğraf kalitesi sony e yakışmamış bence. Eklenen resimlere baktımda hiç değil değil.
  • Ev içi resimler ışık yetersizse evet hiç iyi değil ama floresan ışıkta k750i gibi. İki telefon da var bende. Dışarı çekimleri ikisinde de aynı. Ama tabi foto özellikleri (makro vs.)açısından autofocuslu telefonlar daha iyi..Bunun haricindeki bütün özellikleri milyarlık telefonları ezer geçer bence..Resim çok önemli değilse-ki bence cep tel için yeterli bir kamerası var- bu tel.den başkası alınmaz. Fotoğraf makinası varsa zaten-pek çok kimsenin dediği gibi- ev içinde cep tel.kullanmak çok anlamsız bence. Gündüz çekimleri de dediğim gibi 2mp'in hakkını veriyor.
  • bir kaç resim mesela..
     WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

bu resimleri eşim çekti mesela-eşim kullanıyor tel.i-.Ben çeksem muhtemelen daha iyi çıkardı ki bence bu resimler bile hiç fena değil.

• Hocam bunu söyliyeceğimi hiç düşünmüyordum ama hakikaten kötü.Işıksız ortamda hiç şansı yok zaten.Olsun bu resimlere iyi bakın ve bu telefonu almayın.Herkesin elinde aynı telefonu görmek beni geriyorİyiki kullandığımız w910i miz de böyle bir sorun yok.Şu an bedava verseler 6300 almam mesela
  • yawwww bence kimse almasın çünkü alındıkça fiyat yükselioo almayınki düşsün bizde alaLIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Hocam bunu söyliyeceğimi hiç düşünmüyordum ama hakikaten kötü.Işıksız ortamda hiç şansı yok zaten.Olsun bu resimlere iyi bakın ve bu telefonu almayın.Herkesin elinde aynı telefonu görmek beni geriyorİyiki kullandığımız w910i miz de böyle bir sorun yok.Şu an bedava verseler 6300 almam mesela

evet, katılıyorum.Az olsun öz olsun, "varsın herkes bir gün fb'li olsun"gibi

• güzel telefonmus ama suan bence biraz pahalı
  • arkadaşlar telefonu bir türlü güncelleştiremiyorum.en son yüklemeyi yapacağı yerde hata verip tekrar deneyin diyor.birde sens me nasıl çalıştırılıyor.benim telde yanında 0 yazıyor vede aç dediğimde açılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.