Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıorum arkadaşa yeni fw yukleme arkadaşım ecay
  • eski versiyonunu tekrar yükleyebilirmiyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

katılıorum arkadaşa yeni fw yukleme arkadaşım ecay
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar dün telefonu elime aldım MUHTEŞEM bi şey.Bu telefonu her hangi bir cep telefonu ile karşılaştırmak w910i ye haksızlık olur.Hayatımda bugune kadar yaptıgım en doğru şeylerden biriydi.Firmware falan vs ilgilenmiyorum.Tüm arkadaşlarım bayıldı telefona özellikle kızlar.w910i ekranının bir eşi benzeri yanına yaklaşanı yok şu telefon aleminde(Bi iphone görmedeim o kadar).Son 1 ay içinde elime neler geçti bi sayayım.P1i,8800,w610i,j230i,5310 express müzik,6300,k550i,Bunlar elime geçti ve bunları kullandımBi de arkadaşta N95 gördüm.

W910i de telefon bu yukarıda saydıklarım da telefon.Yok böyle bi şey ya...

Bi daha bu forumda eline w910i almayan kişi karşımıza geçipte yok 2mp miiş otofokus yokmuş falan filan kafa şişirmesin!

bana mı bu laf :D kafa şişirmiyorum sadece yorumum sonuçta insanlar buraya bakıp tel alıyorlar

• vala ben bu telefonun gerçegini elime alamadım ama maketini bile elime almam yetti diyebilirim çok kibar bir telefon bence telefonun 2-3 eksigi var ama genede alıcam aşık oldum desem yeridir =))))

eksikler outofocus wi-fi foto ışığı bnular çok çok önemli şeyler degil uzun süredir s.e kullanıyorum ve dandik k310 bile 7610.un 1mpx.lik kamerasından çok net resimler çekiyor tabi pc.ye atınca anlaşılıyor :D

ama en önemli eksisi anti parantez eksiklik degil eksi jack girişinin yanda olması

ARKADASLART SİZE SORUM ŞU
    yandaki jack girşi telefon cebinizdeyken yürüdünzde felan yerinden çıkıyormu okadar para veripte bide bunun yalama olmasıyla urasmayayım :S

ama gördügüm en harika telefon n73de kulladım ben kagnı gibi telefon birdaha elime alıpta tel die kullanmam onu :D
    ve bu telefonunekranı bir başka telefonda yok sanırsa harekete duyarlı ekran zaten telefonun yılın telefonu olmasındaki en büyük etken bu hareket sensörüdür diye düşünüyorum mükemmel bişey s.e tam benim istedim bir telefon yapmıs w700i.yi kaçkez yan çevirip kullandımın sayısını ben hatırlamıyorum bile ı live you s.e

• yada üsteki soruma ek diyeyim

cebinizde taşırken felan müzik dinledinizde müzik kesiliyormu benim w700i.de böle bi sorun olmustu kulaklık biraz oynadımı müzigi dışa veriyordu buda beni rahatsız ediyordu telefonla hava atıyormusum gibi ters ters bakıyorlardı
    tabi ozaman w700i.nin piyasaya ilk çıktı zamanlardı =))))
  • Bu telefon dizaynı için kulaklık girişinin zaten yanda olması lazım, cebte hiç arıza çıkarıtmıyor emin olabilirsin, ayrıca telefonu yan olarakta kullandığın için daha güzel oluyo yandaki kulaklık olayı. Sorduğun soru ise zaten özellik olarak telefonda var. Kulaklıkla dinlerken kulaklık çıkınca hemen otomatikman hoparlöre geçmiyor, "kulaklık çıktı hoparlörden çalayım mı abi" diye soruyor. Ona da yes demen lazım :) Telefon çok güzel yani anlıcan tasarım konusunda derdin olmasın, bide telefon eksiği olarak wifi otofokus kamera ışığı falan yazmışsında, zaten onlar olsa bu telefon bu kadar şık ince olmaz fiyatıda 1000 ytl nin üstünde olur. Bu telefon tarz ve müzik telefonu...
  • evet sana aynen katılıyorum tarz ve müzik için alıcam zaten otufocus lazm olursa ki pek zannetmiyorum okadar çok resim çeken biri degilim giderim 150ytl.ye w800 satıyorlar alırım 2 tel olarak =)))))

zaten benim için en önemli olan sey jack.la alakalı sorunlardı onuda halletmiş anlattına göre tamamdır paramı biriktireyim alacam bu makinayı =))))
    100ytl eksigim kaldı bitürlü bulupta alamıyorum 2aydır =))))
  • Al kardeşim al tabi ki, hem Şehrazat bile bu telefonun kırmızısını kullanıyo :)
  • sonunda piyasa yaptı telefon ama hakedio alalı 3 ay oldu ondan sonra çıkan duyurulan telefonlardan bile hala çok daha fazla hoşuma gidiyor.ekranı bırakın diğer telefonları(hiçbiri yanına yaklaşamaz) çoğu televizyondan güzel emin olun kulaklık sesi ilk fw de daha netti bence bundada net ama ilk fw de çok temizdi hatta aşırı temizdi ama hala çok tatlı ses verio
  • arkadaşlar bende bu sabahtan itibaren w910i kervanına katıldım ,, sınav haftası olduğu için oturup inceleyemiyorumda, fakat bi problemim var

telefonu donanımhaberden aldım işte tel altividen kazanılmış bana piyasa fiyatından ucuza geldi yani..

ama ekranın ust kısmında noktacıklar halinde sarı tanecikler var bi kaç tane arka plan siyah olunca gorunuyo başka bi renk olunca gorunmuyo, acaba herkeste bole bi durummu var sadece bende mi bole bişe oldu onu merak ettim, sadece bende bole bi durum varsa onemsemelimiyim yada nasıl hareket etmeliyim ..
  • YENİ FW Mİ ÇIKTI ARKADAŞIM YUKLEDİNMİ SEN NASIL BİR ÖNCEKİNDEN GÜZELMİ MEMNUNMUISUN
    quote:

sonunda piyasa yaptı telefon ama hakedio alalı 3 ay oldu ondan sonra çıkan duyurulan telefonlardan bile hala çok daha fazla hoşuma gidiyor.ekranı bırakın diğer telefonları(hiçbiri yanına yaklaşamaz) çoğu televizyondan güzel emin olun kulaklık sesi ilk fw de daha netti bence bundada net ama ilk fw de çok temizdi hatta aşırı temizdi ama hala çok tatlı ses verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

arkadaşlar bende bu sabahtan itibaren w910i kervanına katıldım ,, sınav haftası olduğu için oturup inceleyemiyorumda, fakat bi problemim var

telefonu donanımhaberden aldım işte tel altividen kazanılmış bana piyasa fiyatından ucuza geldi yani..

ama ekranın ust kısmında noktacıklar halinde sarı tanecikler var bi kaç tane arka plan siyah olunca gorunuyo başka bi renk olunca gorunmuyo, acaba herkeste bole bi durummu var sadece bende mi bole bişe oldu onu merak ettim, sadece bende bole bi durum varsa onemsemelimiyim yada nasıl hareket etmeliyim ..

Bende de var bi tane, ölü pixeldir o tahminimce, miniminnacık bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

arkadaşlar bende bu sabahtan itibaren w910i kervanına katıldım ,, sınav haftası olduğu için oturup inceleyemiyorumda, fakat bi problemim var

Bende de var bi tane, ölü pixeldir o tahminimce, miniminnacık bişe

evet abi benım de ondan 7-8 tane var napmalıyım daha ilk actım sıfır yani,, garantiyle filan uğraşmalımıyım yoksa bole kalsa daha iyi mi olur:( , altivi malı olduğu için gidip onlara da değiştirebilirmiyiz diyemiyorum , direk garanti için vegatelmiymiş neymiş onla uğraşmam lazım herhalde puf ya.

• Bende ölü piksel yok yaşasın

@iö;estağfurullah kafa şişirmek manasında değil.Yeni aldığım telefonu sizin tartışmanızdan sonra aldığım ve çok ta beğendiğim için biraz gazla söylemişim.Bence sen parasını falan unut ALTİVİ den alınan bir sürü w910i var onlardan bulmaya bak.Ben 6 aylık P1imi 2 haftalık sıfır ötesi w910i ile bire bir değiştim.GPS modülümde yoktu.Yani aslında çok ta isteyerek bilerek almamıştım w910i yi.Şimdi elimden düşürmüyorum.

HEY W910i ALMAK İSTEYENLER BU TELEFON MÜKEMMEL Bİ ŞEY HİÇ DÜŞÜMEDEN ALIN!!!

Eğer özellik delisi değilseniz,evinizde internetiniz var ve wi-fili bir telefona ihtiyacınız yoksa,bir ipod veya sony music player'a sahip değilseniz,Kızlarla biraz fazla haşır neşirseniz,günde 4 saat kulaklık ile müzik dinlediğinizde şarjınızın o mükemmel ekranı ile 3 gün gitmesini istiyorsanız,etrafınızda kaç mp diye sorup ha bu iyi-kötü diyen teknoloji cehaleti arkadaşlarınız yoksa,internette 2.el sitelerine alışkınsanız ve pazarlık tecrübeniz varsa,Siz de bir SE kullanıcısı olup walkman-mp3 çalarken kilitlenen tuş kilidinden şikayetçiyseniz,biraz da akıl fikir sahibi olup Nokia telefonların hantallığından ve Samsungun kabataş devrinden kalma menülerinden(bu menülerle hala nasıl tel satıyor anlamıyorum) haberdar iseniz;DAHA NE DURUYORSUNUZ

Benim yaşadığım bir diyalog:

---Lan o ne öyle ver bakayım şunu...(15 sn sonra) 2mp mi sadece?
    ---Evet nnne nnooolmuş yani?
    ---Bi halta yaramaz bu telefon sat bunu sen.Çok zarar edersin sonra(derken bizim kızlar gelir..)
    ---Aaa Erdemcim(ben oluyorum) yeni telefon mu aldın?
    ---Evet seda(sadece arkadaşız) nasıl beğendin mi?
    ---Çok hoş karizma bi telefonmuş.Üstelik te bu kadar ince olmasına rağmen kameralı(ben burda sadece 2mp mi diyen arkadaşa bi bakış atarım)Güle güle kullan erdemcim.

EDİT:Cümle düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 30 Mart 2008; 0:45:54 >

• İyi bak vardır mutlaka ;) Ölü yoksa bile sıkıştırılmış vardır mutlaka, bende yok sanıyordum ama iyicene baktım bir tane gördüm, böyle bir ekranda da olması şaşırtıcı bişey değil, ama anca çok çok içine girince görüosunuz, çokta önemli bişi değil, garantiyle falan uğraşma, götürürsün şimdi 15 güne anca geri alırsın -ki ölü pixel yüzünden ekran değiştirceklerini sanmam, ayrıca vegatel neymiş ilk defa duydum :)
  • quote:

Bende ölü piksel yok yaşasın

@iö;estağfurullah kafa şişirmek manasında değil.Yeni aldığım telefonu sizin tartışmanızdan sonra aldığım ve çok ta beğendiğim için biraz gazla söylemişim.Bence sen parasını falan unut ALTİVİ den alınan bir sürü w910i var onlardan bulmaya bak.Ben 6 aylık P1imi 2 haftalık sıfır ötesi w910i ile bire bir değiştim.GPS modülümde yoktu.Yani aslında çok ta isteyerek bilerek almamıştım w910i yi.Şimdi elimden düşürmüyorum.

Eğer özellik delisi değilseniz,evinizde internetiniz var ve wi-fili bir telefona ihtiyacınız yoksa,bir ipod veya sony music player'a sahip değilseniz,Kızlarla biraz fazla haşır neşirseniz,günde 4 saat kulaklık ile müzik dinlediğinizde şarjınızın o mükemmel ekranı ile 3 gün gitmesini istiyorsanız,etrafınızda kaç mp diye sorup ha bu iyi-kötü diyen teknoloji cehaleti arkadaşlarınız yoksa,internette 2.el sitelerine alışkınsanız ve pazarlık tecrübeniz varsa,Siz de bir SE kullanıcısı olup walkman-mp3 çalarken kilitlenen tuş kilidinden şikayetçiyseniz,biraz da akıl fikir sahibi olup Nokia telefonların hantallığından ve Samsungun kabataş devrinden kalma menülerinden(bu menülerle hala nasıl tel satıyor anlamıyorum) haberdar iseniz;DAHA NE DURUYORSUNUZ

---Bi halta yaramaz bu telefon sat bunu sen.Çok zarar edersin sonra(derken bizim kızlar gelir..)
    ---Çok hoş karizma bi telefonmuş.Üstelik te bu kadar ince olmasına rağmen kameralı(ben burda sadece 2mp mi diyen arkadaşa bi bakış atarım)Güle güle kullan erdemcim.

kameraya önem vermek cehaletmi oluyor.anladım ben sizin derdinizi hava bu telefonda sadece hava zaten alın tepep tepe kullanın

• quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

Bende ölü piksel yok yaşasın

kameraya önem vermek cehaletmi oluyor.anladım ben sizin derdinizi hava bu telefonda sadece hava zaten alın tepep tepe kullanın

Bu telefonun 2 mp olması w910i yi elinde görüp kıskananların 1. çıkış noktasıdır(2.si telefonun pahalılığı).Bir telefonu SADECE kamerasının çözünürlüğüne bakarak yargılamak CEHALETTİR.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

5 senedir SE kullanıcısıyım.Elime wifiliside geçti,3.2mpi olanda.Hiç biri kendisini bana bu kadar sevdirmedi.

Fiyat olarak bence hakkettiği fiyattır.İddia ediyorum bu telefon 500 lira olsun her 2 kişiden birinde görürüz Nokia 6300 gibi

Benim hava atma isteğim hemen her insanda olanla aynı seviyede.Karizmamız bi telefona bağlıysa yazıklar olsun zaten.

Bu telefon sadece hava atmak için de değil.w910i bi kere gerçekten TELEFON bence.Her türlü kullanım kolaylığıyla.Kimse kullanmadan ""gerçekten telefon"" kısmına yorum yapmasın bence.

Bana göre tek eksiği var o da kamera ışığının olmaması.Ben el feneri gibi kullanırdım zaten.

Benim kankalarımda birinde n73var.Gitti 580 liraya aldı.İyi resim çekmesi yanında iğrenç bi telefon.Symbian da 6600 N73e on basar.Hiç bi Ngage oyunu veya eski meşhur yararlı programlar bu telefonda çalışmaz.Ucube bi şey işte.Bi mesajı 4 snyede açar.Daha ne söyliyeyim yani.

Ben bundan sonra w910i dışında başka bi şey konuşmuyorum bu topicte.Eğer hakkaten w910inin başka telefonlarla karşılaştırılması ile ilgili bi sorununuz varsa ya da w910i yi kıskanıyorsanız başka bi topic açın ben oraya damlarım zaten.Ama güzelim ana w910i topicini benim telefondan saymadığım diğer cihazlarla karşılaştırıp kirletmeyelim.

Vegatel SE'un resmi distribütörlerinden biridir.Diğerleri gibi işlerini yapmaktadırlar.Bana kalırsa KVK kadar kötü olamazlar.(Elime geçen k550i de KVK ile orta çapta tartışma yaşamıştık.Adamlar dış değil İÇ ekranı çizmişlerdi canım epey bi sıkılmıştı..)

• KVK dan kurtuldu zaten, artık genpa bakıyorum teknik servise. Bozulan w700 min yerine 1 ayda yeni telefon geldi - ki gayet hızlı bir süre. Yavaş hantal nokialarla bu telefon karşılaştırılmaz, sirocco ya 1500 ytl verip karizma olunuyorsa bu telefona 700 verilir 2x karizma olur :)
  • ecay a katılmamak elde deil çok ilgi cekici bi alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

YENİ FW Mİ ÇIKTI ARKADAŞIM YUKLEDİNMİ SEN NASIL BİR ÖNCEKİNDEN GÜZELMİ MEMNUNMUISUN
    quote:

sonunda piyasa yaptı telefon ama hakedio alalı 3 ay oldu ondan sonra çıkan duyurulan telefonlardan bile hala çok daha fazla hoşuma gidiyor.ekranı bırakın diğer telefonları(hiçbiri yanına yaklaşamaz) çoğu televizyondan güzel emin olun kulaklık sesi ilk fw de daha netti bence bundada net ama ilk fw de çok temizdi hatta aşırı temizdi ama hala çok tatlı ses verio

kardeş önceki sayfaya baksan anlardın lütfen konuyu iice okumadan yorum yapmayalım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.