Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonla arama yapamadım.

aramaya izin vermedi sim hatası da yoktu acaba karşıdan aramaya izin veriyor mu diye evdeki telefonla cebi aradım 1 kez çakdı hemen meşgule düştü.

pilini sim kartı çıkarttım tekrar taktığımda sorun çözüldü.

sizin başınıza da hiç böyle bir şey geldi mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

dün ilginç bir şey oldu telefonda

aramaya izin vermedi sim hatası da yoktu acaba karşıdan aramaya izin veriyor mu diye evdeki telefonla cebi aradım 1 kez çakdı hemen meşgule düştü.

telefonunu hemen geri ver

elindeki 1.parti üretim hatalı telefondur (kesin emin değilim ama olabilir)

Çünkü sony dediğine göre 1.partideki telefonlar görüşme esnanında kapanıyor reset atıyor kapanıp açılıyor hatta arda bir resetliyor kendini. Bi güncelleme yap istersen düzelirse devam yoksa geri ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencertx -- 20 Mart 2008; 20:33:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun
    Arkadaşlar ben size anlatayım o zaman...

İlk önce linkten sony ericsson unu kendi update programını indireceksiniz

http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1200585176/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe

Bu dosyayı indirip kurmak istediğiniz zaman büyük bir ihtimalle daha yeni sürümünün olduğunu söyleecek indirilsin mi diye soracak ve onu da onaylayıp indirin. Bu program SEUS diye adlandırılmış ben en başta acaba bu ne diye düşünmüştüm farklı bir programmı diye ama farklı birşey değişlmiş: sony ericsson update service...

Daha sonra denetim masasına giderek bölge ve dil seçeneklerini açıyorsunuz. Buradan dili ingilizce (abd) konumu abd olarak ayarlıyorsunuz.

Update yapabilmek için bataryanızın tam dolu olması gerekiyor!!!! yoksa tele zarar verebilirmişiz...

Denetim masası ayarlarından sonra yuklediğimiz programı açabilirsiniz.

İlk olarak checking for updates yazısı çıkıyor...bekliyoruz :) daha sonra dil sayfası gelecek önünüze ve burada türkçeyi seçebilirsiniz.

Başlat' a basıyoruz...kabul et onayını verip telefon seçimi kısmına geliyoruz. Stil olarak 4. sırada olan yani kayar kapağı seçiyoruz ve devam' a basıyoruz. Açılan sayfada dil konum ayarlarınız eğer doğru yaptıysanız w 910i yi görmeniz lazım bunu seçip devam dediğiniz zaman zaten türkçe olarak anlatımı mevcut ama ben orayıda anlatayım. Telefonu kapıyoruz. Bataryasını çıkarıp geri takıyoruz ve c tuşuna basılı tutarak bilgisayarda takılı olan usb kablosuna bağlıyoruz. biraz bekleyince 7. seçenek olarak orada c tuşunu bırakınız çıkıyor ve o zaman tuşu bırakıyoruz.

Sonraki basamak olarak güncelleme olup olmadığını tespit ediyor ve buluyor. Devam diyoruz bu sırada internetten sürümü indirmeye başlıyor .İnternet hızınıza göre değişir bende 10 dk sürmedi bile hatta bu sırada internetin kablosu yanlışlıkla çktı bütün işlemleri baştan yaptım ama indirmeye kaldığı yerden devam etti.Güzel birşey bence... Neyse indirme tamamlanınce telefona yukleme yapacağını söylüyor ve yaklaşık 5-6 dk arasıda yukleme sürüyor.

Bu işlemde bittikten sonra telin bağlantısını çıkarıp bataryayı yeniden çıkarıp takıp teli açıyoruz. Bende açılırken ilk açmayı denememde açılır gibi oldu pin sormadı sonra kendiliğinden kapandı. Yeniden açmayı denediğimde normal bir şekilde açıldı.

Ben yaparken bir aksilik çıkmadı buyuk bir ihtimalle sizdede çıkmaz bu yöntemleri uygulayark ama şarjınıza dikkat edin bir sorun çıkmasın. Telefon menüsünde dil türkçe bir değişiklik yok yani. Sonra telefonda kaybolan hiçbirşey olmadı ben rehber falan gider diyordum ama olduğu gibi herşey duruyor. Nokia da bu böyle değildi. S E bu konuyu iyi yapmış ama siz yinede bi yedek alın ne olur ne olmaz. Ama dediğim gibi bende kaybolan eden yok. Hatta en başta acaba güncelleme olmadımı dedim ama kontrol ettiğimde yeni sürüm yuklenmişti.

Biraz uzun oldu ama her basamağı anlatıyım dedim içiniz tedirgin olmasın korkmayın dikkatli olursanız birşey olmaz hatta dikkatli olmamızı gerektiren pek birşey bile yok. Umarım faydalı olabilmişimdir.....

Edit: Harf hataları.

Hocam cidden cok tesekkur ederim. Kac saattir update etmeye calisiyorum. ABD yapinca konumu hemen duzeldi.
    Cok saol.. Allah senden razi olsun

• telefonu alalım 1 ay oldu

daha önce güncelleme yapmıştım.

iki gün öncesine kadar hiç bir şey yoktu

1 kez yaptı şimdi normal çaılışıyor.

eğer yine yaparsa aldığım hepsi burada.com a mı yoksa telpa yı mı göndermek lazım . ?

quote:

Orjinalden alıntı: gencertx

quote:

telefonunu hemen geri ver

elindeki 1.parti üretim hatalı telefondur (kesin emin değilim ama olabilir)

Çünkü sony dediğine göre 1.partideki telefonlar görüşme esnanında kapanıyor reset atıyor kapanıp açılıyor hatta arda bir resetliyor kendini. Bi güncelleme yap istersen düzelirse devam yoksa geri ver.

• Telpa'ya göndermen lazım. Aldığın yerin sorumluluğundan çıktı artık cihaz, garanti ve teknik servisle ilgili senin meselen.
  • quote:

vodafone mu kullanıyorsun??? bu sıralar vodafone da bişiler var... bende de şu son günlerde bu tarz problemler olmaya başladı.. hem çevremdeki vodafonecularda da aynı sorun var.. yani sorun telefonda deil...
  • hayır turkcell

quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

vodafone mu kullanıyorsun??? bu sıralar vodafone da bişiler var... bende de şu son günlerde bu tarz problemler olmaya başladı.. hem çevremdeki vodafonecularda da aynı sorun var.. yani sorun telefonda deil...

• quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orjinalden alıntı: virsung

Kameranın u700'ün 3.2 mp'lik kamerasından daha iyi olduğunu duydum. Doğru mudur arkadaşlar, karşılaştırmasını yapan biri ya da site falan var mı?

Walla bende şunu söyliyim, k810 unun 3.2 lik kamerası da N95 in 5mp sinden iyi :) Otofokus olsaydı samsungtan daha iyi olurdu ama olmadığı için eşit gibiler. Ama dediğim gibi bu telin kamerası k750i den w810 dan iyi değil.

Bir de sony olması bence bi artı yani samsunga göre. O zaman doğru olma ihtimali var gerçekten ama yine de karşılaştırabilsek daha iyi olurdu.

Fiyatı düşer mi acaba yaza kadar falan?

• ya s.e nin ne yapmak istediğini anlamadım gitti geçende elime telpanın mart se kataloğu geçti bir çok model vardı hiçbirine kötü demiyorum ama mesela w serisi telefonların nerdeyse hepsinin özellikleri aynı yani çok ahım şahım bi farklılık olmamasına rağmen birinin fiyatı 750 ytl(w910i ki bunun nesi dünyanın en iyi tel'i onuda anlamadım) biri 350 ytl sony artık aynı teleri önümüze pişirip pişirip koymaya başladı vallahi w910i ye vereceğiniz para ile ne nokialar alırsınız gider bi n73 alırsınız üstünede para kalır :(:(:(
  • eline hiç w910i aldınmı sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

eline hiç w910i aldınmı sen

almadım ama heralde bu özellikle bi telefona bu kadar para verseydim heralde kasada saklardım ama hakatten bu telefonun 800 ytl lik ne özelliği var
  • yaa arkaaşlar benim teldede şu sorun olmaya başladı aldığım gün herkesin yorumlaranıa bakarak yeni wersiyon yukledim güzel sorun yok ses ahada iyi olu fakat telf ara sıra kendi kenine kapanıyor ve açılıyor
    ekranda farklı tema olduğunda kapanıp açılınca eski orjınal teması geliyor neen olabilir aynı sorun yaşayan varmı aranızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

almadım ama heralde bu özellikle bi telefona bu kadar para verseydim heralde kasada saklardım ama hakatten bu telefonun 800 ytl lik ne özelliği var

800 değil 729 ytl, n73 le kıyas edilemeyecek bir müzik telefonu, ondan daha ince ayrıca çok şık ve sağlam malzemeden yapılmış, süper ötesi kristal ekranı ve cyro su var. ayıca sense me özelliği gibi süper bişeyide var. n73 ün bu telefondan tek fazlası 3.2 mp lik kamerasıdır. Bu telefon gerçekten bir ayrıcalık. otobüste müzik dinlerken herkes telefona bakıyor öyle bişi yani. Ha tabi sen bu fiyata wi fi li kamerası daha iyi bir tel bulurum diyebilirsin ( 729 ytl ye ikinci el n95 mesela) ama bu telefon bir tarz telefonu, ve çok kimsede yok yani ayrıcalıklı bir telefon. Şahsen ben alalı bir ay oldu daha aynı telefonu kullanan reel birini görmedim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

yaa arkaaşlar benim teldede şu sorun olmaya başladı aldığım gün herkesin yorumlaranıa bakarak yeni wersiyon yukledim güzel sorun yok ses ahada iyi olu fakat telf ara sıra kendi kenine kapanıyor ve açılıyor
    ekranda farklı tema olduğunda kapanıp açılınca eski orjınal teması geliyor neen olabilir aynı sorun yaşayan varmı aranızda

evet o olay bende de var ama ilk çıkan güncellemede halledeceklerdir eminim.
  • quote:

quote:

quote:

800 değil 729 ytl, n73 le kıyas edilemeyecek bir müzik telefonu, ondan daha ince ayrıca çok şık ve sağlam malzemeden yapılmış, süper ötesi kristal ekranı ve cyro su var. ayıca sense me özelliği gibi süper bişeyide var. n73 ün bu telefondan tek fazlası 3.2 mp lik kamerasıdır. Bu telefon gerçekten bir ayrıcalık. otobüste müzik dinlerken herkes telefona bakıyor öyle bişi yani. Ha tabi sen bu fiyata wi fi li kamerası daha iyi bir tel bulurum diyebilirsin ( 729 ytl ye ikinci el n95 mesela) ama bu telefon bir tarz telefonu, ve çok kimsede yok yani ayrıcalıklı bir telefon. Şahsen ben alalı bir ay oldu daha aynı telefonu kullanan reel birini görmedim :)

dediğine bakılırsa sadece telefonu dış görünüşe göre alıyosun tabiki senin fikrin saygılıyım ama n73 ün 3,2 mp kameraya artı olarak symbianı da var ve dediğin şeylerin çoğunu programlarla da yapabilirsin (bu arada ben bir n73 sahibi değilim objektif bakıyorum olaya).ayrıca bence farklı olmak içi telefonda alınmaz misal bi toshiba g900 alabilirsin o paraya hemde wlanı ve windows mobile 6,0 işletim sistemi var ayrıca kamerası flaşlı ve o telefonda kimsede yok :D:D.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğine bakılırsa sadece telefonu dış görünüşe göre alıyosun tabiki senin fikrin saygılıyım ama n73 ün 3,2 mp kameraya artı olarak symbianı da var ve dediğin şeylerin çoğunu programlarla da yapabilirsin (bu arada ben bir n73 sahibi değilim objektif bakıyorum olaya).ayrıca bence farklı olmak içi telefonda alınmaz misal bi toshiba g900 alabilirsin o paraya hemde wlanı ve windows mobile 6,0 işletim sistemi var ayrıca kamerası flaşlı ve o telefonda kimsede yok :D:D.

Walla bu telefon herşeyden önce bir tarz telefonu, nasıl ki 2 milyar verip sirocco alan adama bişey diyemiyorsak bu telefonda alınır yani. Bende objektifim abimin N95 8GB ı var, wireless ı bi kere kullanamıosun adam gibi, karışık sayfalarda bellek dolu diyor kesip atıyor anteni iyi çekmiyor zart zurt kopuyor falan, kamerasının video çekimi allah için iyi bişey diyemem, ama fotoğraf kalitesi k790 la başa baş gibi bişi, n95 alacağıma w960 veya p1i alırım, symbian win 6.0 olayına hiç girmeyelim dediğim gibi bu özellik telefonu değil tarz telefonu, özellik arttıkça büyüklük artıyor telefonlar kabalaşıyor. Ayrıca nokia 6500 classic diye bi telefon 500 ytl nin üstündeyse bu telefon şu anki koşullarda bu parayı eder. Tabi tercih meselesi...

• zevkler tartışılmaz sen teli eline bi al sonra yorum yap bence
  • DOĞRUSU DA O

EĞER HERKESİN ZEVKİ AYNI OLSA İDİ 3-4 TANE FARKLI ÖZELLİKLERDE TELEFON OLUR HERKES ONDAN ALIRDI.

TELEFON SADECE ALO DENİLECEK ALET DEĞİL.

DIŞ DİZAYN DA TELEFON ALIRKEN EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİ

TÜM ÖZELLİLERİ AYNI OLDUĞUNDA İNSANLAR ZEVKİNE GÖRE SEÇİM YAPIYORLAR
  • yeni fw yi ses seviyesi dışında pek beğenmedim bazen reset atıo ilk fw de bu yoktu
  • Arkadaşlar dün telefonu elime aldım MUHTEŞEM bi şey.Bu telefonu her hangi bir cep telefonu ile karşılaştırmak w910i ye haksızlık olur.Hayatımda bugune kadar yaptıgım en doğru şeylerden biriydi.Firmware falan vs ilgilenmiyorum.Tüm arkadaşlarım bayıldı telefona özellikle kızlar.w910i ekranının bir eşi benzeri yanına yaklaşanı yok şu telefon aleminde(Bi iphone görmedeim o kadar).Son 1 ay içinde elime neler geçti bi sayayım.P1i,8800,w610i,j230i,5310 express müzik,6300,k550i,Bunlar elime geçti ve bunları kullandımBi de arkadaşta N95 gördüm.

W910i de telefon bu yukarıda saydıklarım da telefon.Yok böyle bi şey ya...

Bi daha bu forumda eline w910i almayan kişi karşımıza geçipte yok 2mp miiş otofokus yokmuş falan filan kafa şişirmesin!
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.