Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim tahminimde orasi tak ta haberlerini bbeklioruz.z..z
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

benim tahminimde orasi tak ta haberlerini bbeklioruz.z..z

parçaları hala beklemekteyim..
  • quote:

benim tahminimde orasi tak ta haberlerini bbeklioruz.z..z

parçalar geldi ama sadece kabloyu ekran filmini değiştirdim kasayı değiştirmedim çünkü kasanın orjinaliyle alakası yok. Çok basit ve kalitesiz olduğu için bende eski kasayı taktım.
    Sonuç : Telefon canavar gibi çalışıyor
  • kosmuler bana kac para:)) hayırlı olsun arkadasim .... sevindim adina bozulan dier arkadaslar icin onculuk ettin.sen kendinmi taktin urunu..kasanin sadece arka tarafı felan takilmazmi su boya atilan yeri tumdenmi deiisiyor. yani arka kasa tumdenmi deismesi lazim orasi cikiyormuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 26 Kasım 2010; 23:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talanas

hizlial.com'da 748,15 YTL şu anda nette en ucuz.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-w910i--fiyati,011422.html

Hızla düşüyo fiyat

hort

• quote:

kosmuler bana kac para:)) hayırlı olsun arkadasim .... sevindim adina bozulan dier arkadaslar icin onculuk ettin.sen kendinmi taktin urunu..kasanin sadece arka tarafı felan takilmazmi su boya atilan yeri tumdenmi deiisiyor. yani arka kasa tumdenmi deismesi lazim orasi cikiyormuuuu

Evet ben taktım.hayır arka kasanın tamamı değil sadece arkası yanisiyah olan kısım değişebiliyor.Ama dedğim gibi kasa orjinal olması lazım diğerleri beş para etmez
  • su alttaraftaki gumus varya hani soyulan orasi tek degismezmi..
  • quote:

su alttaraftaki gumus varya hani soyulan orasi tek degismezmi..

alt taraftaki gümüşten kastın ahizenin olduğu yermi yani hoperlörün olduğu metalik renkli kısım?
  • evet kardes orasi soyuluyor ya orası hangi kapaga bağlı:)
  • quote:

evet kardes orasi soyuluyor ya orası hangi kapaga bağlı:)

Orası tamamen ayrı bir parça aslına bakarsan gövdenin alt kısmının devamı ama ayrı olarak geldi.Ben gene orjinal olanını taktım soyulmuş olmasına rağmen çünkü orjinal olmayanlar gerçekten çook dandik
  • Arkadaşlar merhaba,

Neredeyse iki yıldır W910i kullanıcısıyım. Telefonumdan çok memnunum. İyi ki almışım.
    Henüz garanti süresi dolmamışken telefon ile ilgisiz öyle bir olay oldu ki kimsenin başına gelsin istemem.
    Birisi imei numaramı klonlamış. Böyle olunca uyarı mesajı felan geldi ve sonra telefon kullanılamaz hale geldi.
    Sony ericcson müşteri hizmetlerini aradım. Fatura sahibi ben olduğumdan kullandığım numaraya açtılar telefonu.
    Daha sonra ikinci bir hat kullanmak zorunda kaldım. Ancak kullanamadım. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve nasıl iki hattımı da telefonda dönüşümlü olarak kullanabileceğimi sordum. Onlar ise böyle bir şeyi ancak dağıtıcı firma yapabilir dediler. Dağıtıcı firmayı aradım. Ve imei numarasının klonlandığını, telefonumu kullanamadığımı anlattım. Fatura+Kimlik fotokopisi ve taahhütname faxlamamı söylediler ve hallederiz dediler.
    Ancak hallolmadı. Yeni aldığım numaraya açıldı telefon eskiyi kullanamadım. Eski numara için de eşleşme yaptırdım. Bu seferde yeni numarayı kullanamadım.
    Aradım, bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Devletin ilgili kurumunun aldığı bir kararmış. Ancak tek bir numara ile kullanabilecekmişim artık.

Neden anlattım bu kadar hikayeyi? Acaba benzer olay başına gelen oldu mu? Ürünün garantisi devam ediyor. Imei klonlanması garanti kapsamına girer mi?
    Dağıtıcı firma girmez dedi ama haksızlık bu. Faturalı, zamanında sıfır aldığım telefonumu istediğim gibi kullanamıyorum.
    Saçmalık.
    Hakkımı arayabileceğim yollar var mı bildiğiniz..
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbekir -- 30 Kasım 2010; 16:22:46 >

• garant, hakkındabilgim yok ama dediğin tek hatta kullanma olayini daha once duymustum... bu konuda herhalde yapcak birşey yok...ama bu klonlama işi insanin canini sikiyor...
  • evet yıl 2011 yaklasık 5 ay önce w910 i telefonum kayan kapak arasındaki filmin kopması sonucu emekliye ayrıldı şuanda htc hero kullanıyorum
    ama gönlüm s.e ile beraber htc den memnun olsamda sony ericsson aklımda bakalım htc den sonra dönüş olacakmı
  • Arkadaşlar merhaba, ben de 3 yıldır w910i kullanıcısıyım. Çok memnunum ancak şu sıralar bir problem var telefonumda. Menü-Ayarlar-Zil sesi kısmında görünen bazı şarkılar Menü-Medya-Müzik kısmında görünmüyor. Aynı şekilde Ayarlar kısmında yer alan birkaç fotoğrafım Medyadaki Fotoğraf kısmında görünmüyor. Telefona usb ile bağlanıyorum ayarlar-sesler kısmındaki şarkılar bilgisayarda da görünmüyor ancak telefonda bu şarkıları rahatlıkla açıp dinleyebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

evet yıl 2011 yaklasık 5 ay önce w910 i telefonum kayan kapak arasındaki filmin kopması sonucu emekliye ayrıldı şuanda htc hero kullanıyorum
    ama gönlüm s.e ile beraber htc den memnun olsamda sony ericsson aklımda bakalım htc den sonra dönüş olacakmı

kardes olu yatan telefonun ne durumda... ::) anladın sen:)
  • arkdaslar yeni batarya almam lazım hızlı alda sıfırı 36 tl gittigidiyorda cakmaları var.. sizce yan sanayimi yoksa orjinalmi alayim.. hizli al orjinal satiyorsa tabi:)
  • quote:

arkdaslar yeni batarya almam lazım hızlı alda sıfırı 36 tl gittigidiyorda cakmaları var.. sizce yan sanayimi yoksa orjinalmi alayim.. hizli al orjinal satiyorsa tabi:)

yan sanayi ye hiç bulaşma derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

evet yıl 2011 yaklasık 5 ay önce w910 i telefonum kayan kapak arasındaki filmin kopması sonucu emekliye ayrıldı şuanda htc hero kullanıyorum

kardes olu yatan telefonun ne durumda... ::) anladın sen:)

valla bişe anlamadım
  • arkadaslar öndeki tuslar bozuldu gözünüzü sevem flex kabloyu alsam kendim takabilirmiyim ... telefonumu yapmak istiyom cok seviyodum:))
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.