Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 liraya kılıfmı... terlefonun kasasını komple degıstrırdın o paraya... 12 yazcaktın sanırım
  • arkaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum.yakın zmanda 1 bilemedin 2 hafta sonra
    biraz araştırma yaptım tema oyun felan.yaklaşık 20-30 tane flash tema buldum bunları sizle paylaşmak istedim buyrun link

http://rapi....................dshare.com/files/271799273/w910i_flash_tema.rar.html

noktaları silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milorad7 -- 26 Ağustos 2009; 19:33:00 >
  • flash tema nın şifresi yok yardımcı olur musunuz telefona yeni şeyler yüklemek istiyorum da oyun vs. burada güzel şeyler paylaşılmıştır da 59 sayfa okuyamıyorum malesef
  • @Gercek_34

Oyunlar imzamda mevcut. Diğer tümü 910i kullanıcılar başlığının ilk sayfasında var zaten 59 sayfa okumana gerek yok ilk sayfayı oku yeter=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTroYeR00x -- 5 Eylül 2009; 3:02:50 >
  • telefonun kızağı bozuldu önce yarısı açıldı sonra tamamı açıldı ama bi daha kapanmadı bugün servise götürücem umarım düzelir telefonu alalı 14 ay oldu önce kulaklığı götürdüm servise şimdi kendini of ya :S
  • Arkadaşlar;telefonun gri yerleri bir hayli kötü oldu ve kızak açık ike hafifce dokununca yön tuşlarının old. yere altta bir boşlukmu vardır nedir tık tık tık oynuyor. bir sorun olduğunu düşünüyorum. sevise göndersem kapağını felan değiştirirlermi nasıl olacak o iş?
  • @emirk

Aynı sorun bende de olmuştu. Kapak tam kapalıyken sertçe yön tuşlarının yan tarafından bastırdım tık etti sonra o olay kayboldu. Çok az açıkken kapak da dene bakalım. Şanslı olma durumum da olmuş olaiblir tabi.

Benim de gri yerler hafif soyulmaya başladı ama çok abartı değil. Kılıf uydurmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

@emirk

Aynı sorun bende de olmuştu. Kapak tam kapalıyken sertçe yön tuşlarının yan tarafından bastırdım tık etti sonra o olay kayboldu. Çok az açıkken kapak da dene bakalım. Şanslı olma durumum da olmuş olaiblir tabi.

Benim de gri yerler hafif soyulmaya başladı ama çok abartı değil. Kılıf uydurmak lazım..

denedim de hocam aynı hala yani şiddetle olacak gibi değil içini açıp oradan birşeyler yapmak lazım gibi.. onada ben korkuyorum.. ön kızağını yada kapağını fealn değiştirrlermi ki serviste ya.. hevesim kaçıyo böye olunca tel.
  • Sıfırdan farksız full kutulu garantili faturalı siyah renkte max. 1 ay kullanılmış kılcal çiziği bile olmayan cihazını satmak isteyen pm atsın
  • Arkadaşlar merhaba.Öncelikle herkezin bayramını kutlarımm
    benim sorunum su.. telefonun sesli arama ozelıgını b turlu kullanamadım.ne zaman sesli komut eklemye calıssam ya kelıme cok uzun , ya ortam sesı cok yuksek yada degısık bı bahane soluyor. ama benım ortamda 0 ses ve soledigim kelime ise evim. acaba telefondamı sorun var yoksa genelmı bu? yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: emirk

Arkadaşlar;telefonun gri yerleri bir hayli kötü oldu ve kızak açık ike hafifce dokununca yön tuşlarının old. yere altta bir boşlukmu vardır nedir tık tık tık oynuyor. bir sorun olduğunu düşünüyorum. sevise göndersem kapağını felan değiştirirlermi nasıl olacak o iş?

plastik olan gri yerleri benim teldede soyulmaya başladı ama tuşlar sapasağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewath

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle herkezin bayramını kutlarımm
    benim sorunum su.. telefonun sesli arama ozelıgını b turlu kullanamadım.ne zaman sesli komut eklemye calıssam ya kelıme cok uzun , ya ortam sesı cok yuksek yada degısık bı bahane soluyor. ama benım ortamda 0 ses ve soledigim kelime ise evim. acaba telefondamı sorun var yoksa genelmı bu? yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler

lutfen cevaplarınızı bekliyorum
  • gri kısımlardaki soyulma bende de var ve evet çok can sıkıcı ... garantiye gitse yaılırmı yapılsa ne kadar zamanda gelir... ???
    ve birde önemli olan sorun ^tuşlardan 3 de sorunum var diğerlerinden zor basılıyor sanki tuş orda biraz kabarmış gibi napmam gerek ? telefon süper ama bu iki sorun yetiyor bana :S
  • arkadaşlar bu sesle komutu yapabilen varmıdır.yoksa sadece benim telefondamı sorun? cevaplarsanız cok sevinirim
  • yha o yön tuşları benim başımada iş açacak gibi geliyo şimdilik sorun yok ama güvenilir basmıyo bozulana kadar devam..:
  • arkadaslar kapta kullanıyodum soyulma yoktu ne zaman kaptan cıkardim soyulma basladi teli yeni alan arkadaslr bi kaptta kullanın iyi kotu
  • çoğunuzunkinin dış görünüşünde değişmeler olmuş
    telefonun son fiyatı nedir
  • genelde 400 TL
  • bluetooth ismi nası değiştiriliyor bu aletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bluetooth ismi nası değiştiriliyor bu aletin

MENÜ - AYARLAR -BAĞLANTI -TELEFON İSMİ
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.