Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar telefon ile ilgili iki sorum olacak;

1. Creative Zen M 30Gb. Mp3 player kullanıyorum, taşımaktan sıkıldım... Ses kalitesini karşılaştırabilecek olan var mı bu telefonla?

2. Telefonun desteklediği max. hafıza ne kadar?

Çok teşekkürler şimdiden...

2.Sorunu cevaplayayım.
    16 GB ta kadar Hafıza Kartı Destekliyor.

Çok teşekkür ederim, zira bu iki soru 3-4 gündür kafama takılıyordu. Birini çözmüş olduk... 8gb lık h. kartı almayı düşünüyorum tabi telefonu alırsam...

Çok eskilerde bolca Sony walkman kullanırdık. Piyasada bulunan iyi modelleri vardı ve ekol dü.. Bilmiyorum bir telefondan sağlam bir ses kalitesi beklemek nasıl olur..

• Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mü ettim ama bugün teknosadan ısmarladım teli. 399tl ye

Nokia 3600 slide kullanıyorum, bide yanımda kocaman Creative Zen M 30gb. taşıyodum artık koyuyodu..

Bu telefonu tercih sebebim müzik ve portatiflik.. All in one olayı yani...

Bütün forumu okudum ses kalitesiyle iglili olarak, tabiki herkezin yorumu farklı olacak. Göreceli bişeydir ama umarım benim creative'den sonra attan inip eşeğe binmeye benzemez...

Yarın elimde olucak inşallah.

Bide 19.90tl ye cepkask yaptırdım bilmiyorum niye
  • Max desteklediği hafıza boyutu 4 gb.
  • ben 8gb sandisk hafıza kartı taktım şuan 5 gb dolu telefonda sık görülen bi kasma oluşmadı. ama 8gb full doldurursak o zaman kasabilir benim 5320 8gb telefonum var onu 8gb doldurdum kulaklık takıp müzik dinlediim zaman kasıyordu.. symbian o bile zor dayandı. buna 8gb full doldurmanızı tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar kimsenin dediği kimseyi tutmuyo farkındamısınız???

ACaba şaka mı yapılıyo yoksa kasti bişey mi??

Birisi 16gb diyo, diğer max 4gb. diyo, başka biri 8 kullanıyorum diyo...

Çok ilginçç
  • Arkadaşlar telefonu biraz önce teknosadan aldım,

KUTUSU GÖRÜNÜRDE SIFIR OLARAK GELDİ, FAKAT TELEFONUN ÜZERİNDE HERHANGİ BİR JELATIN YADA KORUMA TARZI BİŞEY YOKTU BU İLK ŞEY...

İKİNCİ OLARAK HAFIZA KARTI TEL. ÜSTÜNDE TAKILIYDI.

ÜÇÜNCÜ OLARAKTA KUTUSUNUN KAPAĞININ KENARI HAFIF YIRTIKTI...

KUTU YIRTIĞINI GEÇTİM DE DİĞER ŞEYLERİN İÇİN YORUMLARINIZ NE OLUR? SİZ ALDIĞINIZDADA BÖYLEMİYDİ?
  • Diğer arkadaşlar sony ericsonun kendisinden daha iyi biliyorlar.
    Görüldüğü üzere max. 4 gb destekliyor...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/topics/w910i/memorystickmicrom2?lc=tr&cc=tr#
  • @side_effect

1. Telefonu aldığımda sanırım benimkinde de jelatin yoktu.

2. Eğer hafıza kartı telefonun içinde olmazsa sorun var demektir :) çünkü orjinal olarak telefonun içinde geliyo.

telefonsa max 4gb destekliyo destroyer doğru söylüyo. eski sayfalarda da bu zaten yazıyo ama 58 sayfa olduğu için pek kimse bakmıyo galiba..
  • tamam 4gb yazabilir. ama 8gb taktınmı çalışıyo.
  • bir arkadaşım 65liraya 8GB hafıza kartı aldı, sorunsuz kullanıyor..

hayır gözlerimle görmesem burada yazılanlara inanacam yani
  • Ben de takıp çalıştıranı gördüm ama 8 gbı hiçbiri tam anlamıyla kullanamıyordu bir sorun çıkıyordu illa.. Bilmiyorm gözlerinizle gördüyseniz ve 8gb da kullanabiliyorsanız o bir şans işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: empty001

quote:

Orjinalden alıntı: serobey

arkadaşlar bu telefonun son sürümünü yazabilir misiniz acaba?

R1FA035080527

telefonumuzun sürümünün ne olduğunu anlamak için ne yapıyorduk ya unuttum da :D?
  • Arkadaşlar, derslerim sebebiyle yazmaya fırsat bulamadım,

C.tesi günü telefonu aldıktan yarım saat sonra geri götürdüm, durumu anlattım ve ordaki eleman iyi niyetli olduğu için telefonun kullanılmış olduğunu farketti.

Ekran üzerinde tonlarca ince minik çizikler vardı, eleman onlarıda farkedince ok. dedi.

Sanırım bu teşhir telefonu, elden ele gezmiş. Çünkü alette şarj dahi yoktu.

Yarın yani, p.tesi günü 2-3 tane getirelim, burada tekrar bakalım istediğini al dedi. O konudan şansım yaver gitti.

Hafıza kartı olayına gelince, bu telefon için mp3 çalarımı (Creative 30gb Zen) satmayı düşünüyordum ama 4gb. hafıza kartı yeterli gelmeyebilir diyerek düşünmeye başladım... Acaba 8gb taksak ne gibi sorunlarla karşılaşırız düşünmeye başladım.

Telefonu alır almaz ilk olarak hemen firmware update yapıcam...
  • TELEFONU BUGÜN ALDIM AKŞAM ÜSTÜ,

BU SEFER İYİ İŞ ÇIKARTTI TEKNOSA, AÇILMAMIŞ SIFIR KUTU TELEFON GETİRDİLER, BEN AÇTIM. JELATİNLİ, KAYMAK GİBİ...

SICAĞI SICAĞINA GÖRÜŞLERİMİ TARAFSIZCA VE OBJEKTİF OLARAK BİLDİRMEYE ÇALIŞAYIM;

Halen salaklık yaşıyorum, alışamadım ki 1.5 saat falan oluyor. Nokia 3600 Slide'a göre,

AF olmaması çok kötü,
    Dış hoperlör sesi çok kötü... Böyle bir cihazdan beklenmeyecek kadar tiz ve düşük ses... Resmen kulaklarımı cırmaladı..
    Görünüş, karizma fiyat vs. herşeyiyle çok çok iyi...

Benim için en önemli olan kulaklık sesine gelince....

Mega Bass'ı hafife arkadaşlara sesleniyorum, Senheiser kulaklık kullanıyorum ve Mega Bass çok işe yarıyor. Stereo genişleme olmazsa ses düşük gelebilir. Gerçi benim

Creative Zen'e göre biraz düşük ama ses kaliteleri yakın bence... Bunun üstüne en güzel duyduğum ses kalitesi zaten ipod idi...

Konuşma sesini henüz deneyemedim,

Not: İlk resetini biraz önce attı... Hayırlı uğurlu olsun... Saniyelik bir kapanma yaşadık.

Version no'su verdiğiniz no ile aynı. Genede PC Suite'ini kurmadan Update programını indirdim, şarjını tamamlayıp başka birşey var mı diye bakmayı düşünüyorum...

Şu şeyk olayını yapamadım yaw, nası ileri geri atıyo bu alet bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 17 Ağustos 2009; 21:08:05 >

• arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu gerçekten çok iyi bir tercih yapmışım, benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. ancak alt taraftaki gri bölümde bi kaç çizik olştu, kabahat bende gidip kılıf almadım acilen alcam. kılıf için tavsiyesi olan varsa sevinirim.
  • BEn şahsen beni tatmin edebilecek bir telefon mu henüz bilemiyorum, 3600 slide'a göre çok farklı ve üstün özellikleri olduğu kadar eksileride var... Neyse, yaşayıp görücez...

Bildiğim kadarıyla kızaklı telefonlar için kılıf yok.. Ya kayış sürgülü cep kılıfı var yada bele takılan yan kılıflardan
  • şu yan kılıf işi baya kafama yattı :)
    çok ilgi çekeceğimden eminim :))
  • benimde telefonda çizikler oldu alttaki grisi soyuluo kılıf bulsam alcam
  • Ben Bursa Metrodan aldım 120 liraya kaliteli deri bi kılıf...
  • w910i telefonumu güncelledim ve türkçe dil desteği gitti, bunu düzeltmek için hangi adımları izlemeliyim ?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.