Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizden ricam ya bu telefona güvenlik tuş kilidi koyulmuyormu ve kızagı kapatınca samsung da oldugu gibi tüm uygulamalar kapanmıyormu böyle bir secenek yokmu.telefona şifreli tuş kilidi koyamamak cok saçma.
  • şifreli tuş kilidi yok sanırım ... uygulamalar konusunda sorduğun soruyu pek anlamadım
  • Güzel telefon bir tanede ben alacağım sanırım
  • soyulma normal benim tel 2 yaşına yaklaşıyor hala memnunum lakin hor kullanılmamaıs gereken bir telefon malum cok ince . yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın
  • arkadaşlar ben media manager'i kuramıyorum.."requirements not met" diye uyarı veriyor.Karşılaşan var mı bu sorunla.
  • ya beyler size bişi sorucam ben bu telefonu(W910i) alalı bir hafta oldu.fakat şarjında bi sorun var galiba.ilk aldığımda 16 saat şarj et dediler ettim.daha sonra kullanmaya başladım hiç bişey yapmıyorum neredeyse günde en fazla 10 msj atıyorum o kadar fakat şarjı 2 gün falan gidiyo:S mesela dün gece şarj ettim telefonu %100 doldu. öğlen şarj %85 e düşmüş akşam da %70 e inmiş hiç bi şey yapmadığım halde bu normal mi acaba aydınlatırsanız çok memnun olurum:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: redn_black

ya beyler size bişi sorucam ben bu telefonu(W910i) alalı bir hafta oldu.fakat şarjında bi sorun var galiba.ilk aldığımda 16 saat şarj et dediler ettim.daha sonra kullanmaya başladım hiç bişey yapmıyorum neredeyse günde en fazla 10 msj atıyorum o kadar fakat şarjı 2 gün falan gidiyo:S mesela dün gece şarj ettim telefonu %100 doldu. öğlen şarj %85 e düşmüş akşam da %70 e inmiş hiç bi şey yapmadığım halde bu normal mi acaba aydınlatırsanız çok memnun olurum:S

Valla ben en az 1 saat müzik dinliyorum, baya fazla da mesajlaştığım oluyor..Sarj edeli 2 gün oldu şu an yarıdan biraz daha az şarjı var hala..Bazı arkadaşlar bir süre sonra sarj durumu kendisine gelir falan demişti. Onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum çünkü benim telefonum da yeni. Sarj durumundan memnunum açıkcası.

• V_lkan cevap için teşekkürler ama bu şarjın kendine gelmesi olayını anlayamadım açıkçası:S ayrıca ciddi ciddi pilin sorunlu olduğunu düşünmeye başladım çünkü ben 2 dk bile müzik dinlemeden konuşmadan mesajlaşmadan pil max. 2.5 gün falan gidiyo :S diğer kullanıcı arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar moralim çok bozuk bu işe :S
  • Cihaz güzel alan arkadaşlar memnun kalacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

foto kalitesi nasıl???

gece çekimlerini hiç sorma kötü çünkü

Kütahya >>Atakent

• gecen haftasonu bir arkadasıma w910 aldık. güzel telefon fakat ben onunla telde konusurken telefondan sesi boğuk geliyor. forumu baştan okuyacak zamanım yok. o yüzden daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın. donaım hatası mıdır yoksa yazılım mı? bilgi verirseniz sevinirim.
  • kardes benimde boguk geliyodu cok uzuldum hatta cok sinirlenmistim... son surumu yukledim... ayni surum bile dese netten son surumu yukle.... ilk surume gore kulaklikta cok aza azalma olabilir.. belki benimkisi psikolojiktir... ama duzeldi..

şu anda iki telefonla yanyana konusurken sesin kendine yankılanmiyodur.. guncelledikten sonra ses mi kaliteli oluo cekimmi fazla yankılaniyo dibindeyken normal

sen guncelle telefonda hizlanma oldu inanilmaz....
  • Arkadaşlar merhaba demek istedim , telefonu yeni aldım gerçekten çok hoş bir telefon
  • güle güle eskit
  • Alanlara hayırlı olsun telikapalisarz edin , . . Kendine gelir sarz takma kardeş. . . .50ytl hepsiburadada uzulmeye degermi
  • Telefon ilk kullanım izlenimlerim olarak , ekran harika , malzeme kalitesi süper , kullanım gayet güzel menü geçişleri iyi kulaklık sesini pek beğenmedim
    sanki 1 -2 ton kısık gibi bundan önce p1 ve ondanda önce de w800 kullanmıştım p1 ses yükseltmeyle halledilmişti bu problem ama w800 böyle bir gereksinim yoktu çünkü kulaklık ses çıkışı harikaydı (WALKMAN teli olduğu için bence böyle olmalıydı) , bu problem bu tel içinde çözülmüş fakat linkler silinmiş güncel bir link verebilirmisiniz ( Bu problem benim için çok önemli )
    fotoğraf çekiminde otomatik odaklama olmaması bence bir eksiklik (4 yıl önceki w800 de bile vardı)
    Telden biraz önce konuştum arkadaş kuyunun dibinden gibi geliyo dedi sesin bende onun sesini iyi alamıyordum (güncelleştirme denedim en güncel yazılım yüklü dedi ) bu problemin okuduğum kadarıyla en son güncellemede halledilmişti valla halledilmiş şekli bu ise gerçekten kötü
    Tel üzerinden bilgisayardan internete girmeye denedim gayet hızlı eğer adsl daha maliyeti ucuz olursa telefondan girilebilir ama şuan için pahalı 3g gelince bence işler kızışıp ucuzlayacaktır , telden opera mini iyi youtube video izlenebiliyo (buna gerçekten şaşırdım çünkü p1 ile bile bunu yapamamıştık )
    Telefonun şarzı gayet iyi gidiyor yaklaşık 20 saat oldu ve gayet iyi kurcalandı şuan şarzı yüzde 90 da bence rahat 3-4 gün gider buda gayet yaterli
    Mp4 formatında bir masa tenisi maçı attım tele açmadı sadece ses geldi acaba video boyutu 320*240 mı olmalı
    Bilgisayardan tele bişeyler aktardım aktarım hızı gayet iyi
    Herkese kolay gelsin ,

• Bu telefonu anneme almak istiyorum. Görünüşünü çok beğendi, onun dışındaki önemli olan tek kriter arama geldiğindeki ses seviyesi. Kendi melodisi olsun ya da bir mp3ü zil sesi yaptığımda sesin yüksekliği nasıl? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • acousticle kesinlikle yeterli hale gelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: empty001

Telefon ilk kullanım izlenimlerim olarak , ekran harika , malzeme kalitesi süper , kullanım gayet güzel menü geçişleri iyi kulaklık sesini pek beğenmedim
    sanki 1 -2 ton kısık gibi bundan önce p1 ve ondanda önce de w800 kullanmıştım p1 ses yükseltmeyle halledilmişti bu problem ama w800 böyle bir gereksinim yoktu çünkü kulaklık ses çıkışı harikaydı (WALKMAN teli olduğu için bence böyle olmalıydı) , bu problem bu tel içinde çözülmüş fakat linkler silinmiş güncel bir link verebilirmisiniz ( Bu problem benim için çok önemli )
    fotoğraf çekiminde otomatik odaklama olmaması bence bir eksiklik (4 yıl önceki w800 de bile vardı)
    Telden biraz önce konuştum arkadaş kuyunun dibinden gibi geliyo dedi sesin bende onun sesini iyi alamıyordum (güncelleştirme denedim en güncel yazılım yüklü dedi ) bu problemin okuduğum kadarıyla en son güncellemede halledilmişti valla halledilmiş şekli bu ise gerçekten kötü
    Tel üzerinden bilgisayardan internete girmeye denedim gayet hızlı eğer adsl daha maliyeti ucuz olursa telefondan girilebilir ama şuan için pahalı 3g gelince bence işler kızışıp ucuzlayacaktır , telden opera mini iyi youtube video izlenebiliyo (buna gerçekten şaşırdım çünkü p1 ile bile bunu yapamamıştık )
    Telefonun şarzı gayet iyi gidiyor yaklaşık 20 saat oldu ve gayet iyi kurcalandı şuan şarzı yüzde 90 da bence rahat 3-4 gün gider buda gayet yaterli
    Mp4 formatında bir masa tenisi maçı attım tele açmadı sadece ses geldi acaba video boyutu 320*240 mı olmalı
    Bilgisayardan tele bişeyler aktardım aktarım hızı gayet iyi
    Herkese kolay gelsin ,

Arkadaşlar tel güncelleştirme ve akustikle kulaklık ses çıkışı ve konuşmada yaşanan problemler ortadan kalkıyor telefonu almak isteyenleri yanlış yönlendirmek istemem telefon harika almak isteyenler gönül rahatlığıyla alsın bence

• arkadaşlar bu telefonun son sürümünü yazabilir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.