Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun sinir olduğum yanları: müzik dinlerken mesaj yazmak hılt ediyor çok kasıyor. Arada bir ne olduğunu bilmeden kitlenip reset atıyor, videoda yan felan çevirince ekranı video kasıyor. Müzik listesi çok yavaş aradığım müziği 2 saatte buluyorum..Telefon görüşmesi yaptıktan sonra kaparken görüşmeyi no ya bastığınızda 4-5 sn ekranda hala konuşma işareti görünüyor kapandı mı kapanmadı mı sonradan anlıyoruz hemen tepki vermiyor.. Bunlar dışında iyi.
  • Arkadaşlar bi şey sorcam yaw ben hafızanın içine müzikler attım neyse bu müziklerden birini mesaj sesi olarak seçtim msj geldiğinde bi 6-7 saniye caldıkdan sonra ses kapanıyor bunun şarkının sonuna kadar çalmasını istiyorum nasıl yapıcam yada yapılıyormu ?
  • Arkadaşlar telefon tek kelime ile muhteşem. Ancak Mp3 dinlerken çok çok yavaşlıyor ve video izlerken yan çevirdiğinizde kasıyor. Bunun dışında gerçekten çok güzel.. Sesi beni tatmin etti. Sağda solda bir sürü akustik tavsiyesi var. Siz hangisini tavsiye edersiniz..

Bir sorum daha olacak. Lost'un bölümlerinden mp4 olarak 320*240'a çevirip izleyebiliyorum. Hem de çok kaliteli. Ancak şu alt yazı olayı ile ilgili var mı bi çözüm, biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

Arkadaşlar bi şey sorcam yaw ben hafızanın içine müzikler attım neyse bu müziklerden birini mesaj sesi olarak seçtim msj geldiğinde bi 6-7 saniye caldıkdan sonra ses kapanıyor bunun şarkının sonuna kadar çalmasını istiyorum nasıl yapıcam yada yapılıyormu ?

buna cözüm bula bilecek yokmu ?
  • Bende yeni aldım gayet kullanışlı güzel telefon fakat tuş takımı biraz zor geldi:S belki parmaklarımının büyüklüğündendir ama 1200 da sonra baya zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk

Merhabalar bende aldıktan sonra biraz ara vermiştim foruma ve yine buradayım!

Öncelikle telefon asfalta düşmüştü içim nasıl cız etti anlatamam elden kayacakta düşecek gibi oluyorum tutarken artık fakt bir süre sonra kapak açıkken bu ortadaki menü tuşuna basmadan hafifçe dokunduğunuzda tık tık tık diye ses geliyormu hani altındaki boşluktan dolayı bir ses gelir ya öyle yani ileri geri oynuyormu öyle yapınca?

birde gri yerden baş ve orta parmağınızla kapak açıkken alt tarafata sağa sola oynattığınızda çok az hareket ediyormu sizde? bunlar takıntı oldu ya acaba düşmüştü de ondanmı olduki felan diye? denerseniz çok sevinirim...

Kamerası güel değil diyenlere birkaç çekimim var onları gösterecem birazdan

Aynı sorun bende de var. Takıntı olmaya başladı..

• Kapağın hafif sağa sola oynaması bende de mevcut. Çoğu sürgülü telefonda bu oynama mevcut zaten. Kapalıyken de oynuyor hatta. Valla fazla kafa takmamak gerek açıkcası =)

@Raistlin2212
    Sanırım telefonun standart mesaj sesi o süreye ayarlı. Normal tel çalması ile karışmasın diye yapmışlardır. Bir çözüm yolu bilmiyorum..

@disasterx
    Tuşlar en başta bana da çok küçük gelmişti. bir de çok mesaj yazan birisiyim. Ama 1-2 hafta sonra insan çok rahatlıyor takır takır kullanıyor. Tuşları da yumuşayıp çok kullanışlı hale geliyor =)
  • Kardes onada kucuk diosan tuslarina su an yazdim w880 tuslari yavrusu kalir yaninda . . .tuslar oyle hemen eskicek biseye benzemiyo. . .telim cuma elimd e:-D
  • Nokia'nın eski sırf mesaj yazmak için yapılmış kocaman tuşlarına alıştıktan sonra bu telefona geçince ne demek istediğimi anlarsın tuşlar küçük derken
  • telefonun hareket sensörü yeterince hassas mı örneğin marble 3d oyununda küçük hareketleri de algılayabiliyor mu bir de motion sensor tabanlı farklı oyunlar bulabilir miyiz telefon için
  • En iyi cam driveri hangisi?
    cam edited i yükledim ama hiç güzel değil.
  • s.a beyler bu sony ericsson Türkiye Distirbütörü hangi firma ya bugun telefoncuya baktım oda genpaymış dedi sony ericsson ne yapıyo dedi bilmiyorum dedi heralde çekiliyo dedi yani işin kısası garantiye bakıcak firma falan yok dedi telefon elinde kalır falan dediler bunlar doğrumu diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih*

quote:

Orjinalden alıntı: emirk

Merhabalar bende aldıktan sonra biraz ara vermiştim foruma ve yine buradayım!

Öncelikle telefon asfalta düşmüştü içim nasıl cız etti anlatamam elden kayacakta düşecek gibi oluyorum tutarken artık fakt bir süre sonra kapak açıkken bu ortadaki menü tuşuna basmadan hafifçe dokunduğunuzda tık tık tık diye ses geliyormu hani altındaki boşluktan dolayı bir ses gelir ya öyle yani ileri geri oynuyormu öyle yapınca?

birde gri yerden baş ve orta parmağınızla kapak açıkken alt tarafata sağa sola oynattığınızda çok az hareket ediyormu sizde? bunlar takıntı oldu ya acaba düşmüştü de ondanmı olduki felan diye? denerseniz çok sevinirim...

Kamerası güel değil diyenlere birkaç çekimim var onları gösterecem birazdan

Aynı sorun bende de var. Takıntı olmaya başladı..

Eşiminkinde de var sorun değil bu olmazsa zaten kapağı kolayca açamazsın.sıfır bosluk olamaz zaten. Dert etme.

• arkadaşlar bir sorum olucak. ben lost, prison break gibi dizilerin 1-2 bölümünü koyup yolda izlemek istiyorum. acaba altyazı çalıştırır mı bu telefon?
  • @Xantier
    Çalıştırır tabiki. Ama bir convert programı ile dönüştürüp altyazıyı videoya eklemen lazım. İlk sayfalarda mevcut detaylı bilgiler.
  • Arkadaşlar bu telefona kılıf bulabilen oldu mu uygun ?
  • offf herşey ii güzel de bu mesaj sesinin kısalıgı benı sinir eti ya duymuyom msj geldiğinde
  • Arkadaslar telefonu aldim ahize sesi accik boguk gelio ya banamı oyle gelio dicem w810 da cok net . ,sizdede varmi bogukluk son surum yuklu. . . .
  • beyler cevab veren yokmu Allah aşkına
  • mediaplayere şarkı sözü ekliyebiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.