Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    w910 unuzun data kablosu kac pinli? Elimde k750i nin üzerinde gelen dcu 60 diye geçen ucu 4 pinli kablo var, bu kablo ile pc w910 u donanım olarak görmüyor. Google görsellerde gördüğüm kadarıyla dcu 60 kablolarin pin sayısı 4 den fazla. Acaba sorun telefonumda mi yoksa 4 pinli kablolarla olmuyor mu?

4 pinli DCU 60

12 pinli DCU 60 ( pinleri resimden saydım umarım yanlış saymamışımdır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih* -- 22 Nisan 2009; 14:15:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

Ben bu telefonun ödül aldıgına inanmıyorum.Neresi ile ödül almışki?

ödülü anlayan insanların vermesi çok sevindirici
  • ya maximum hafıza kaç destekliyor acaba bi bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih*

Arkadaslar birkaç sorum olacak;
    w910 unuzun data kablosu kac pinli? Elimde k750i nin üzerinde gelen dcu 60 diye geçen ucu 4 pinli kablo var, bu kablo ile pc w910 u donanım olarak görmüyor. Google görsellerde gördüğüm kadarıyla dcu 60 kablolarin pin sayısı 4 den fazla. Acaba sorun telefonumda mi yoksa 4 pinli kablolarla olmuyor mu?

4 pinli DCU 60

12 pinli DCU 60 ( pinleri resimden saydım umarım yanlış saymamışımdır )

bana verilende 4 pinlide

w910i nin usb driverini bul yükle çözülür sorun

• Driverları buldum fakat driverları yüklemek için yeni donanım bulundu diye pc nin cihazı görmesi gerekiyor sanırım. Bende PC hiçbir tepki vermiyor. Şimdi kafam iyice karıştı..
  • soruma cevap gelmedi :) acaba maximum kaç gb hafıza desteği var ?
  • 4 gb desteği var internet sitesine girdiğinde sony ericcsonun tüm bilgiler avr
    kılıf kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

Ben bu telefonun ödül aldıgına inanmıyorum.Neresi ile ödül almışki?

arkadaşım anlaşılan sen bu telefondan bulamadın, teknosaları takip et
  • tel güsel ama c510 kafa karıştırıyoır.
  • Arkadaslar antalyali olupta w910i sinı gosterecek olan varmı kulaklık nasil dis ses . . .kahveler benden soz:-D
  • arkadaşlar w910 almayı düşünüyorum.bir sorum olacaktı.telefonu sallayınca resimler ve duvar kağıdı değişiyor mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

arkadaşlar w910 almayı düşünüyorum.bir sorum olacaktı.telefonu sallayınca resimler ve duvar kağıdı değişiyor mu ???

Kullandığın temaya bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

quote:

arkadaşlar w910 almayı düşünüyorum.bir sorum olacaktı.telefonu sallayınca resimler ve duvar kağıdı değişiyor mu ???

peki hangi temalarda oluyor bu olay. bir de internetten bunun gibi tema indirebileceğim bir site verebilir misiniz??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

quote:

peki hangi temalarda oluyor bu olay. bir de internetten bunun gibi tema indirebileceğim bir site verebilir misiniz??

Birçok site var ama en kalitelisi burasıhttp://www.se-stuff.net/flash-menus/
    Bunun yanında burayahttp://eseth.net/themes/sony-ericsson-w910-k850-themes/
    Burayahttp://topse.ru/files/cat406.html
    Ve buraya bakabilirsinhttp://www.zedge.net/themes/1461/sony-ericsson-w910-themes/8-4-1-1/

• DesTroYeR00x çok teşekkür ederim.en kısa zamanda indireceğim temaları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Arkadaslar antalyali olupta w910i sinı gosterecek olan varmı kulaklık nasil dis ses . . .kahveler benden soz:-D

Arkadaş ben Kumluca'da oturuyorum, yolun düşerse gel incelersin telefonu, kahven de benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desprofessionel -- 27 Nisan 2009; 15:07:55 >
  • Tsk ederim arkadasim aslinda gormek istiom.ama+aok+uzaksin. Kac saat merkeze doggarajina senin ora. . .bu donanim uyelerinı cok seviorum cogu iyi insanlar . . .
  • Mrhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza :) Telefonun özellikleri çok hoş yalnız benim gerçekten dikkatimi çeken ve kullanabilirsem en güzel özelliği olacağına inandığım "Uzaktan Kumanda" olayını kullanamadım :( Arama yaptım ancan sonuç bulamadım. Bluetooth ile bPC'ye bağlanıp Uzaktan Kumanda modunu kullanan oldu mu acaba? Olduysa nasıl oldu :)
  • Aradığımı buldum sonunda artık ders anlatırken uzaktan yönetebileceğim :) Yapmak isteyenler buradan faydalanabilir ;) İnanılmaz güzel...
    http://newskent.yetkinforum.com/soneericsson-programlar-f67/w810i-ile-uzaktan-pc-kontrolu-resimli-anlatym-t524.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Tsk ederim arkadasim aslinda gormek istiom.ama+aok+uzaksin. Kac saat merkeze doggarajina senin ora. . .bu donanim uyelerinı cok seviorum cogu iyi insanlar . . .

Teknosaya gittiğinde kurcalatıyorlar depo ürünlerini=) Hattını takıp denetirler ne de olsa depo ürünü =)

quote:

Orjinalden alıntı: Navigate

Mrhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza :) Telefonun özellikleri çok hoş yalnız benim gerçekten dikkatimi çeken ve kullanabilirsem en güzel özelliği olacağına inandığım "Uzaktan Kumanda" olayını kullanamadım :( Arama yaptım ancan sonuç bulamadım. Bluetooth ile bPC'ye bağlanıp Uzaktan Kumanda modunu kullanan oldu mu acaba? Olduysa nasıl oldu :)

Uzaktan kumanda için pc de bluetooth cihazı olması lazım en başta bunun dışında pek ayrıntı bilmiyorum. Youtube'da adamın teki crysis oynuyordu bu telefonla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTroYeR00x -- 27 Nisan 2009; 21:51:06 >

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.