Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu soruyu sormak bile yanlıs samsung m3200 ile w910i karsılastıramazsın(aynı zamanda samsung ve sony ericssonu) w910i her sekilde m3200 tokatlar.Kullandım biliyom m3200 w910i ye göre gercekten tlfon degil.
  • arkadaşlar ben siteye yeni girdim
    ama tel de yeni aldım
    tel in sesini açamadım bide bu tele hangi siteden güzel oyunlar yükleye bilecem yardımcı olursanuz memnun olurum
    tel w910i
    ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM HEPİNİZE
  • iyi tele benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: salanon

arkadaşlar ben siteye yeni girdim
    ama tel de yeni aldım
    tel in sesini açamadım bide bu tele hangi siteden güzel oyunlar yükleye bilecem yardımcı olursanuz memnun olurum
    tel w910i

Hayirli olsun. Oyun konusnda bi bilgim yok, forumda ilgili basliklarin oldugu soyleniyor
    Sesini acmak icin de # tusuna basili tutmaniz yeterli ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: salanon

arkadaşlar ben siteye yeni girdim
    ama tel de yeni aldım
    tel w910i

Önceden vermiştim hatta 2-3 msj öncesi oyun konusunu. Biraz inceleyelim lütfen..

"http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/mpage_57/key_/tm.htm bu başlık altında bir sürü oyun mevcut. çoğu w910i ile sorunsuz çalışıyor. nfs pro street vardı sanırım sensörlü iyice araştırırsan bulurusn. bir de asyacafe isimli arkadaşın imzasında gameloft oyunları diye link var bir sürüoyun paylaşmış bakabilirsin.."

• kardeşim tsk
    ama beni yanlış anladın ben sesi az çıkıyor demek istedim nasıl yükselebilir.
    bilen arkadaşlar anlatabilirse tşk
  • telefonda oyunları yan şkilde oynama ayarlarını bilen varmı yardımcı olsun

pes 2009 da oynandığını görmüştüm oyunu yükledeim ama yan şekilde nasıl oynanıyo
  • slm arkadaslar.. bende w910i alıcamda hepsiburada.com'a gelcekmiş ayın 30'unda telofaks garantiliymiş. yoksa oradan almak yerine teknosadan mı alsam kutuyu actırmak daha mı iyi olur?
  • arkadaslar bi sorum daha olcaktı ya bu w910i'nin wireless yok bi adaptörü oluyomuş ama türkiyede yokmus diye okumustum bir yazıda. w910i'ye uyumlu wireless adaptörünü belçikada yada almanyada bulabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoks

telefonda oyunları yan şkilde oynama ayarlarını bilen varmı yardımcı olsun

pes 2009 da oynandığını görmüştüm oyunu yükledeim ama yan şekilde nasıl oynanıyo

Fifa 09 da mevcut o
  • WALKMAN PHOHE
    EYTTTTTT BEEE
  • Ya arkadaşlar kızak soruma hala cevap gelmedi?

Birde telefonda şarkı sözü özelliği varmıydı ya? mesela yabancı şarkı dinlerken bu sözü yükleyip nasıl takip edebiliriz varmı öyle bir şansımız?
  • w910 un ses kalitesi ve hoparlör ses çıkışı w810 i den yüksek mi ??
  • kulaklıkta evet ama hoparlörü bilmiyorm
  • sorularıma cevap veren yokmuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

arkadaslar bi sorum daha olcaktı ya bu w910i'nin wireless yok bi adaptörü oluyomuş ama türkiyede yokmus diye okumustum bir yazıda. w910i'ye uyumlu wireless adaptörünü belçikada yada almanyada bulabilirmiyiz?

belçika ve ya almanyada oturan yada almanca siteleri takip eden birisi sana bunun cevabını verebilir ama demekki forum üyelerinden bu konuda bilgisi olan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

slm arkadaslar.. bende w910i alıcamda hepsiburada.com'a gelcekmiş ayın 30'unda telofaks garantiliymiş. yoksa oradan almak yerine teknosadan mı alsam kutuyu actırmak daha mı iyi olur?

Bence teknosadan al kutuyu açtır teli de aç ölü piksel var mı diye bak. Ve içindeki kart 1 gb mı ona da bak. Bazıları 16 mb kart çıktı içinden demişti. Bazılarında da ölü piksel var. Yani elden test ederek alman en iyisi olur senin için..
  • beyler bişey sorcam w910'da tema değiştirince ikonlar değişmiyormu?arkadaşın w810unda değişikti buna attım olmadı.acaba benmi değiştiremedim yoksa programı filan mı var?
  • herkese selam

bende yeni aldım teli ve bişi sorcam telefonun bu orta tuşu yani yuvarlak tuş sizinde yumuşakmı
    ileride sorun olur mu

teşekkürler..
  • dün itibari ile bende w910i aldım... aslında daha piyasaya çıkmadan önce takip ediyordum ama almaya karar vermek uzun sürdü..gerçekten çok şık, hafif,kaliteli..
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.