Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende w910i'liler arasına katıldım bugün. Bakalım kazasız belasız kullanırız inşallah, uzun süredir almayı beklediğim bir telefondu. 8 saat şarj olması gerekir dediler, onu bekliyorum, yarın kullanırım artık, ama merak ettiğim konu, güncelleştirmeleri yapmak gerekli mi? Bir de hangi sürüm olduğunu nasıl öğreniyoruz?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk

Merhabalar bende aldıktan sonra biraz ara vermiştim foruma ve yine buradayım!

Öncelikle telefon asfalta düşmüştü içim nasıl cız etti anlatamam elden kayacakta düşecek gibi oluyorum tutarken artık fakt bir süre sonra kapak açıkken bu ortadaki menü tuşuna basmadan hafifçe dokunduğunuzda tık tık tık diye ses geliyormu hani altındaki boşluktan dolayı bir ses gelir ya öyle yani ileri geri oynuyormu öyle yapınca?

birde gri yerden baş ve orta parmağınızla kapak açıkken alt tarafata sağa sola oynattığınızda çok az hareket ediyormu sizde? bunlar takıntı oldu ya acaba düşmüştü de ondanmı olduki felan diye? denerseniz çok sevinirim...

???

• quote:

quote:

Öncelikle telefon asfalta düşmüştü içim nasıl cız etti anlatamam elden kayacakta düşecek gibi oluyorum tutarken artık fakt bir süre sonra kapak açıkken bu ortadaki menü tuşuna basmadan hafifçe dokunduğunuzda tık tık tık diye ses geliyormu hani altındaki boşluktan dolayı bir ses gelir ya öyle yani ileri geri oynuyormu öyle yapınca?

birde gri yerden baş ve orta parmağınızla kapak açıkken alt tarafata sağa sola oynattığınızda çok az hareket ediyormu sizde? bunlar takıntı oldu ya acaba düşmüştü de ondanmı olduki felan diye? denerseniz çok sevinirim...

???

Bende de var aynı oynama ama bir problem teşkil etmiyor oynamayanı da alsan ilerde oynicak :D

• quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

quote:

quote:

???

Bende de var aynı oynama ama bir problem teşkil etmiyor oynamayanı da alsan ilerde oynicak :D

hmm hani bir sorunmu varki diyordum, eğer varsa göndereyim garantiye ön kapağı değiştirsinler yada kızak sistemine baksınlar diyecektim... rahatsz etmeye başladı ya tık tık oynuyo

• Ölmeden önce yapılması gereken 50 şeyden biride bu telefona sahip olmaktır herelde, bende dün bir arkadaşıma telefon almak için gittiğim teknosa dan bir adet w910i aldım kendime, beni sevindirdim, mutluyum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TıamaT

Ölmeden önce yapılması gereken 50 şeyden biride bu telefona sahip olmaktır herelde, bende dün bir arkadaşıma telefon almak için gittiğim teknosa dan bir adet w910i aldım kendime, beni sevindirdim, mutluyum...

Hayırlı uğurlu olsun Çarşamba günü innnnnnşalllahh bende katılcam aranıza. N79 filan inceledim electrowordde, o tip telefonlarda WiFi filan iş değil bir siteye girdim aldım hevesimi. Doğru dürüst sitede gezemiyosun bile. 200 lira daha bayılmaya gerek yok. Alalım W910 umuzu keyfimize bakalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

ceyyar arkadasım w890i de xenon flash auto focus yok yanlıs bilginlendirme yapmayalım W910i den tek farkı 3.2 mp kameraya sahip olması baska bi ayrıntısı yok.Ayrıca w910i nin w890i ye göre artısı shake control var.

doğru ayrıca w910i ekranı daha buyuktur 890i den işlemciyi bilmiyorum ama 890i daha hızlı olabilir... şuda varki 890i teknosada sadece kahverengi var dedi eleman bana o da çok kötü duruyor bence
  • Uzun zamandır SE W810i kullanıyorum gayette memmnunum..(neler geldi başına hala sapasağlam.. Suyamı düşmedi.. merdivenlerdenmi yuvarlanmadı :D:D ama hala taş gibi :D) Ve yarın aranıza bende katılcam Ablam Almış benim için 910i hayallerim gerçek oluyor.. kim ne derse desin SonyEricsson kullanmak bir ayrıcalıktır Nokia, samsung yalan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 13 Nisan 2009; 16:26:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TıamaT

Ölmeden önce yapılması gereken 50 şeyden biride bu telefona sahip olmaktır herelde, bende dün bir arkadaşıma telefon almak için gittiğim teknosa dan bir adet w910i aldım kendime, beni sevindirdim, mutluyum...

insallah ölmden sahip olurum abi :=)
  • Ben telefonu alalı 1 hafta oldu gayet memnunum ekranı harika, ses kalitesi biraz düşük, kamerası iç mekanlarda fazla ii deil dış mekanda kamera hakkını veriyor.3D oyunlar flan hepsi bi harika. Herkese tavsiye ederiyorumm
  • gün geçtikçe şarjı daha iyi gitmeye başladı bugün 5. gününde, hala bitmedi ama ben fazla yoğun kullanmıyorum onu belirteyim de sonra kulağımı çınlatmayın
    buyrun size memleketimden bir manzara fotoğrafı

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desprofessionel -- 13 Nisan 2009; 23:21:35 >

• Telefonda bir durum farkettim bugün, şöyleki; walkman teması dışında başka bir tema seçtiğimizde duvar kağıdı olarak atadığımız resimler orjinal halleriyle durmuyor, alt kısımda menü, medya, kayıtlar yazan bölüm ile üst taraftaki pil göstergesi, sinyal çubuklarının olduğu bölümler temanın renginde görünüyor, yani walkman teması dışında bir tema kullanmak isterseniz temanın kendi duvar kağıdını kullanmak durumundasınız, bu durum bana özelmidir, bir çözüm yolu varmıdır acaba, gerçi bir sorun teşkil etmiyor ama kafama takıldı işte...
  • seçtiğin duvar kağıdını "standart" değil de "en büyük boy" olarak ayarla, ben öyle yapıyorum dediğin kısımlar ayrı gözükmüyor.
  • merhaba arkadaşlar bende w910i sahibiyim öncedende bir kaç şey yazmıştım teefonum için sensörlü oyun arıyorum link atabilirmisinz güncel oyunlar yada beğendikleriniz şimdiden saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoks

merhaba arkadaşlar bende w910i sahibiyim öncedende bir kaç şey yazmıştım teefonum için sensörlü oyun arıyorum link atabilirmisinz güncel oyunlar yada beğendikleriniz şimdiden saolun...

http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/mpage_57/key_/tm.htm bu başlık altında bir sürü oyun mevcut. çoğu w910i ile sorunsuz çalışıyor. nfs pro street vardı sanırım sensörlü iyice araştırırsan bulurusn. bir de asyacafe isimli arkadaşın imzasında gameloft oyunları diye link var bir sürüoyun paylaşmış bakabilirsin..

Bu arada ben ekran parlaklığını kısabildiğim kadar kıstım bariz arttı şarz gitme süresi. Zaten çok msj yazan biriyseniz son parlaklıkta 2 güne gözünüz bozulur msj yazma ekranında :D

• arkadaşım saol verdiğin link ve bilgiler için attığın sensörlü oyuna biraz arayınca ulaştım hatta senin gösterdiklerini indirdim bi sorum daha var telefonda yan şekilde nasıl oyun oynayacağım görmüşsünüzdür pes 2009 oynanıyo ama nasıl saolun
    ben yeniyim imza ne oluyo cevaplarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethüseyin -- 14 Nisan 2009; 18:00:29 >
  • Yan şekilde oynamak için w910i de oynanabilen oyunları değil w910i için yapılmış oyunları bulman lazım. Onlarda optionsda yan çevirdiye şık çıkıyor.
  • arkadaslar w910i en son yazılım nedir.
  • w910i ye göre yapılmış oyunlardan bildiğiniz varmı ben youtube de w910i videolarında görmüştüm pes2009 oynanabiliyo amam uğraştım çeviremedim
  • arkadaşlar yeni telefon alacağım samsung m3200 ile bunun arasında kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.