Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi telefon alacam ama bu gidişle çok kurcalamaktan karar verememekten 2-3 tane alacam heralde :D
    Sizce S.E. W910i mi yoksa Philips Xenium X800 mü?

Öncelilerim : Telefonun şık karizma tasarımın güzel değişik olması
    Ses kalitesi (Dışarıya ve kulaklıga güzel ses )
    Biliyorum bunun kamerası dandik :(
    Birde şarj tam olarak kaç gün gidiyor w910 nun? Birde ekran kaç inch? Philips yanılmıyorsam 2.8.

Walla bu gidişle alamıycam bir dönemde takılı kalmıştım 910a o zamanlar alamadık nisan 15te bunlardan birini almam lazım yeter artık ! :D
    Birde dışarıya verdiği ses Nokia 6300la kıyaslandıgında nasıl sizce? Ben onun kadar dandik bi alet görmedim :D

Şu anda teknosada satılmakta olan telefonlar en son versiyon mu? Daha önce bulunan sorunlar şu sıralarda satılmakta olan w910 larda giderilmişmidir?

Yardım edin lütfen Şimdiden teşekkürler...
  • Valla arkadaşım Philips Xenium X800 hiç görmedim kullanmadım, w910i ekranı 2,4 inc. Şarjı ortalama müzik dinleme falan filan ile 3 gün gidiyor, müziği abartırsan 2 gün çok kurcuklar kasarsan oyun oynar mıncıklarsan 1 gün Bana sorarsan bilindik birşey al derim yani w910i hem 2008 yılın telefonu. Philips Xenium X800 e baktım özelliklerine 3g yok yakın zamanda 3g ucuzlarsa pişman olursun.. Biraz büyük telefon gibi duruyor, müzik kalitesini hiç bilmiyorum ama w910i den iyi olacağını sanmıyorum (kulaklık ile ) satmaya kalktın mı Philips Xenium X800 u yok fiyatına verirsin.. Bende teknosadan aldım w910i yi ama son versyon diyorlar ne kadar doğru bilemem. Tek sikayetci olduğum konu 2-3 günde bir (çok kasarsam) reset atıyor baska sorunum yok.. Çok karizmatik ve şık bir telefon. Lakin Philips Xenium X800 piyasa malı gibi duruyor sanki anycool gibi yada piranha gibi duruyor çakma çin malı gibi duruyor sadece Philips yazısı kurtarıyor durumu..

• Ben de senenin gibi x800 ve bu telefon arasında kalmıştım. İnanmazsın x800ün kısmındaki tüm sayfalardaki mesajları okudum Evet feleğim şaştı x800 ün yazılım sorunları var daha giderilebilmiş değil. Bazılarına göre restart atma bazılarına göre kapanma vs. Yazılımdakilerde saçma sapan sinir bozucu aksaklıklarmış. sorunu tel yani. Sen bir de dışarıya ve kulaklığa iyi ses veren tel arıyorsun. x800den bunları elde etmek için akustiğini bulman onları yüklemen bunu yükleyebilmen için cart curtu yüklemen bir sürü ayar felan fıstık. x800 e göre program bulmakta samanlıkta iğne aramak gibi. Alırsan ne demek istediğimi anlicaksın Hepsini yaptın x800 ün yanında gelen kulaklığı da kesin değiştirmen lazım. Kamera konsunda w910i yi beğenmediysen x800 ü de beğenceğini hiç sanmıyorum.İyi yanları yok mu? var. 2.8 inç ekranda 2.4 inçlikten biraz daha büyük film izlersin. Şarzı da çok iyi gidiyor.

Gelelim w910i ye. Öncelikle sony kalitesi. Dış görünüşü süper. Kapağı açıp kapatırkenki o şak sesi insanı cezbediyor. Dışı yüzeyi mükemmel. Özellikle arkası kadife mübarek çok hoş. Menüsü x800le kıyaslanmicak kadar güzel. ekranı piyasadaki tellerin en kalitelisi diyebilirim inanılmaz parlak. hatta parlaklığı baya kıstım gözlerim kamaşıyor diye tüm java programlarını sorunsuz çalıştırıyor. şuan opera miniyle buraya bu msjı yazıyorum mesela.kamerası gündüz çok iyi akşam da resim çekmediğim için problem yok. müzik konusunda w910i x800 le kesinlikle aynı kulvarda değil. ben şahsen kulaklık sesini beğendim ama beğenmezsen farklı bir kulaklık alabilirsin. Farklı kulaklık alıp mp3 çalarlarını çöpe atanları biliyorum. İnanılmaz kaliteli ses veriyor. Yine mi beğenmedin akustik atarsın. x800 e atacağından çok daha kolay olcağına eminim.

teknosada son sürümler var çünkü uzun zaman aradan sonra w910i stoğa girdi. R1FA035 sanırım son sürüm çünkü güncellemeye kalktığımda en güncel sürümü bu zaten sen neyini daha güncellemeye çalışıyon dedi

Kısaca ben x800 ile w910i arasından w910i yi tercih ettiğime kıdım pişman değilim. Şuan çok çok memnunum. Senin de pişman olacağını hiç sanmıyorum..

• Rüyalarıma giriyor artık alıp kurtulmalıyım :D Destroyer bende senin yazdıklarını düşündüm, evet çok haklısın. Her yönüyle bu telefon x800ü sollar. X800 sadece fiyat olarak biraz daha uygun fiyata alınabilir belki. Ama okudugum kadarıyla bu telefon 399dan cok daha fazlasını hakediyor galiba.

Hani Allah göstermesin sıkıştık satmaya kalktık 2 günde çat diye satılır w910. Neyse ben 10 gün sonra alıyorum bundan bitane. İşallah stoklar tükenmez Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için!

EDIT : Bu arada renk olarak hangi rengi önerirsiniz arkadaşlar? Beyazda çok hoş duruyor ama sanki mat gibi
    en şık hangisi sizce? Beyazından bulmak mümkün mü teknosalarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem03 -- 4 Nisan 2009; 11:47:07 >
  • Valla beyazı bilmiyorum da kırmızının baya ilgi çektiği aşikar. Özellikle kızlar tarafından Ama bende hiç kimsede olmayan w910i olsun diyorsan beyaz al ama pek beğenmedim beyazı açıkcası. Ben genelde siyah giyindiğim için siyah aldım tam takım olduk karizma tamam Teknosada bilmiyorum beyazı zor bulursun da kırmızısı olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

Valla beyazı bilmiyorum da kırmızının baya ilgi çektiği aşikar. Özellikle kızlar tarafından Ama bende hiç kimsede olmayan w910i olsun diyorsan beyaz al ama pek beğenmedim beyazı açıkcası. Ben genelde siyah giyindiğim için siyah aldım tam takım olduk karizma tamam Teknosada bilmiyorum beyazı zor bulursun da kırmızısı olabilir..

Dostum 2 mesajındada kızlar diyorsunda kızları bu şekilde etkilemek 11-14 yaş arasında kaldı artık.
    Neyse konumuza dönelim,ben beyazını kullanıyorum.Rengine pek takılmadım açıkcası,tek endişem beyaz olduğundan çabuk kir tutabilir olmuştu fakat görevlininde dediği gibi asla kir tutmuyor. Öneririm beyazını..

• Asıl amaç kız tavlamak değil zaten bir telefonun şık olup olmadığını anlamanın en iyi yolu bir kızın eline verip tepkisine bakmaktır
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bende w580i vardı, tuş takımı diye birşey kalmamıştı 4 ay sonra. Bu telefonda da benzer bir durum var mı? Ona göre karar vereceğim, K810i'min ekranına 120 lira istiyorlar, satmaya kalkınca aynı para zaten. Değiştirmeyi düşünüyorum.
  • arkadaşlar bende dün w910 umu aldım size birkaç sorum olacak

1-Sürümüm R1FA035 2 günde 1 kere resetledi kendini bu sürümdede hala bu sorun devam ediyormu beni uyuz ediyor

2-Ölü piksel olayı,bende şu an yok ilerde olurmu bi önlem alınırmı?

3-Kızak kapalıyken tuşlara basınca hafif bi boşluk var normalmi ?

Aranıza yeni katıldım cevap verebilecek herkese şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümbülzade Vehbi -- 4 Nisan 2009; 18:46:00 >
  • quote:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bende w580i vardı, tuş takımı diye birşey kalmamıştı 4 ay sonra. Bu telefonda da benzer bir durum var mı? Ona göre karar vereceğim, K810i'min ekranına 120 lira istiyorlar, satmaya kalkınca aynı para zaten. Değiştirmeyi düşünüyorum.

kardeş ben w580 kullanmadım ama bildiğim kadarıyla onun tuş yapısı farklı. forumda 1 seneyi aşkın süredir bu telefonu kullananlar var şu ana kadar tuşlarla ilgili öyle bir problemi olana rastlamadım.

quote:

Arkadaşlar bi telefon alacam ama bu gidişle çok kurcalamaktan karar verememekten 2-3 tane alacam heralde :D
    Sizce S.E. W910i mi yoksa Philips Xenium X800 mü?

Öncelilerim : Telefonun şık karizma tasarımın güzel değişik olması
    Ses kalitesi (Dışarıya ve kulaklıga güzel ses )
    Biliyorum bunun kamerası dandik :(
    Birde şarj tam olarak kaç gün gidiyor w910 nun? Birde ekran kaç inch? Philips yanılmıyorsam 2.8.

Walla bu gidişle alamıycam bir dönemde takılı kalmıştım 910a o zamanlar alamadık nisan 15te bunlardan birini almam lazım yeter artık ! :D
    Birde dışarıya verdiği ses Nokia 6300la kıyaslandıgında nasıl sizce? Ben onun kadar dandik bi alet görmedim :D

Şu anda teknosada satılmakta olan telefonlar en son versiyon mu? Daha önce bulunan sorunlar şu sıralarda satılmakta olan w910 larda giderilmişmidir?

Yardım edin lütfen Şimdiden teşekkürler...

dışarıya verdiği ses senin için çok önemli değilse tabiki w910i derim, ses çok mu kötü hayır! ama biraz tiz. şahsen ben telefonun sesini çok açmadığım için dış ses benim için yeterli. philips'in şarjı çok iyi gibi ama w910i kadar karizmatik değil. bu telefonu görüp de beğenmeyen bir vatan evladı çıkmadı çevremde
    şarj olayına gelince ortalama 3 gün gidecek gibi ama kullanıma bağlı olarak bu 2 gün de olabilir, 5 gün de olabilir.
    beyaz rengini görme şansım olmadı siyah ve kırmzısını elime alıp karşılaştırdım ikisi de çok güzel ama kırmızı biraz bayanlara hitap ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, bende w580i vardı, tuş takımı diye birşey kalmamıştı 4 ay sonra. Bu telefonda da benzer bir durum var mı? Ona göre karar vereceğim, K810i'min ekranına 120 lira istiyorlar, satmaya kalkınca aynı para zaten. Değiştirmeyi düşünüyorum.

W910i nin tuşlarını çatlatmak imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: w910w910

arkadaşlar bende dün w910 umu aldım size birkaç sorum olacak

1-Sürümüm R1FA035 2 günde 1 kere resetledi kendini bu sürümdede hala bu sorun devam ediyormu beni uyuz ediyor

Sanırım R1FA035 son sürüm değil. Forumdaki bi arkadaş yazılım zaten güncel dese bile güncellemeyi yapın diyordu.. Vel hasıl telefonu çok zorlarsam reset atıyor benim tel.. Çözümünü güncellemede buluyorum ama şuan için güncelleme erken olur benim için..Gerek yok arada kapanıp açılsın 30 sn sürmüyor..
    ölü piksel olayı fabrikadan ölü pikselli gelmiyorsa cihaz, bu tel için değil tüm lcd ler için geçerli sonradan ölü piksel olması milyonda bir ihtimal
    Kızak kapalıyken tuşlara basınca ben hiç bir boşluk hissetmiyorum sen nasıl bir boşluk hissettin onu da anlamış değilim, Lakin kızak kapalıyken alt ve üst kısımı oynatmaya kalktığınızda hafif bir kıpırdama var ama normaldir çünkü onu sıfır kıpırdamasız yapmak imkansız gibi bişey tüm kızaklı telefonlarda vardır bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

arkadaşlar bende dün w910 umu aldım size birkaç sorum olacak

Sanırım R1FA035 son sürüm değil. Forumdaki bi arkadaş yazılım zaten güncel dese bile güncellemeyi yapın diyordu.. Vel hasıl telefonu çok zorlarsam reset atıyor benim tel.. Çözümünü güncellemede buluyorum ama şuan için güncelleme erken olur benim için..Gerek yok arada kapanıp açılsın 30 sn sürmüyor..
    ölü piksel olayı fabrikadan ölü pikselli gelmiyorsa cihaz, bu tel için değil tüm lcd ler için geçerli sonradan ölü piksel olması milyonda bir ihtimal
    Kızak kapalıyken tuşlara basınca ben hiç bir boşluk hissetmiyorum sen nasıl bir boşluk hissettin onu da anlamış değilim, Lakin kızak kapalıyken alt ve üst kısımı oynatmaya kalktığınızda hafif bir kıpırdama var ama normaldir çünkü onu sıfır kıpırdamasız yapmak imkansız gibi bişey tüm kızaklı telefonlarda vardır bu..

Teşekkür ederim sanırım bendeki oynamada senin bahsettiğin oynama.Kafaya takacak birşey değil ozaman.

Güncelleme olayıda bence riskli ses kalitesinde düşüklük falan olabilr( şu an gayet memnunum) beklemekten başka çare kalmadı.

• 9-10 aylık w910i kullanıcısıyım.Siz siz olun telefonunuzu satmayın arkadaşlar.Belki G705 alırım diye telefonu sattım ama w910i'siz ancak 1 ay dayanabildim.Yeteri kadar param vardı g705 alabilecek almadım.Sadece wifi'ye ve gps'e o kadar para verilmez.ELime aldım inceledim.Kesinlikle 640 lira edecek bir telefon değil.Ayrıca w910i'ye göre daha kalın w910i kullanmış birisi hayatta o kalınlığa alışamaz.w910i şıklık bakımından çok daha kaliteli ve güzel.

Vel hasıl kelam siz siz olun w910i'nizi satmayın ya da benim gibi eskidiyse yenileyin ve kılıfında kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

9-10 aylık w910i kullanıcısıyım.Siz siz olun telefonunuzu satmayın arkadaşlar.Belki G705 alırım diye telefonu sattım ama w910i'siz ancak 1 ay dayanabildim.Yeteri kadar param vardı g705 alabilecek almadım.Sadece wifi'ye ve gps'e o kadar para verilmez.ELime aldım inceledim.Kesinlikle 640 lira edecek bir telefon değil.Ayrıca w910i'ye göre daha kalın w910i kullanmış birisi hayatta o kalınlığa alışamaz.w910i şıklık bakımından çok daha kaliteli ve güzel.

Vel hasıl kelam siz siz olun w910i'nizi satmayın ya da benim gibi eskidiyse yenileyin ve kılıfında kullanın.

kullandığın süre boyunca kızakta bir sorun oldumu sertleşme falan yada başka sorunlar ?

• foto kalitesi nasıl???
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

foto kalitesi nasıl???

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

gece çekimlerini hiç sorma kötü çünkü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

9-10 aylık w910i kullanıcısıyım.Siz siz olun telefonunuzu satmayın arkadaşlar.Belki G705 alırım diye telefonu sattım ama w910i'siz ancak 1 ay dayanabildim.Yeteri kadar param vardı g705 alabilecek almadım.Sadece wifi'ye ve gps'e o kadar para verilmez.ELime aldım inceledim.Kesinlikle 640 lira edecek bir telefon değil.Ayrıca w910i'ye göre daha kalın w910i kullanmış birisi hayatta o kalınlığa alışamaz.w910i şıklık bakımından çok daha kaliteli ve güzel.

kullandığın süre boyunca kızakta bir sorun oldumu sertleşme falan yada başka sorunlar ?

Yok canım kızak çok güzel hiç bir sorunu yoktu.Hatta şimdi aldığım yeni telefonun kızağına alışamadım.Kızak kullanıldıkça güzelleşiyor.Samsung'larla karıştırma Sony'yi kızak bakımından.2 sene de kullansan kızağa araya birt şey sıkıştırmadığın sürece hiç bir şey olmaz.

• şu reset olayınada bi çözüm bulunsa telefonumu daha çok seveceğim ama
  • Merhabalar bende aldıktan sonra biraz ara vermiştim foruma ve yine buradayım!

Öncelikle telefon asfalta düşmüştü içim nasıl cız etti anlatamam elden kayacakta düşecek gibi oluyorum tutarken artık fakt bir süre sonra kapak açıkken bu ortadaki menü tuşuna basmadan hafifçe dokunduğunuzda tık tık tık diye ses geliyormu hani altındaki boşluktan dolayı bir ses gelir ya öyle yani ileri geri oynuyormu öyle yapınca?

birde gri yerden baş ve orta parmağınızla kapak açıkken alt tarafata sağa sola oynattığınızda çok az hareket ediyormu sizde? bunlar takıntı oldu ya acaba düşmüştü de ondanmı olduki felan diye? denerseniz çok sevinirim...

Kamerası güel değil diyenlere birkaç çekimim var onları gösterecem birazdan

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.