Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

Alalı yaklaşık 5-6 gün oldu dikkatimi çeken bazı noktaları paylaşmak istiyorum.
    Tel ilk geldiğinde yarım saat müzik dinledim , müzik çalar durumdayken kulaklğı taktım söktüm tel restart attı. Aynı gün akşamı tel çalışır durumdayken şarza taktım çıkardım media menüsü çalışmaz oldu teli kapatıp açtım düzeldi. Telde smsleri hafıza kartına kaydet olarak ayarlamıştım. sonra eski telefonuma taktım birkaç msj çektikten sonra tekrar s-e ye döndüğümde msjlar gitmedi. 3 tane denedim yok. tel hafızana kaydet dedim msjları düzeldi. şimdi tekrardan çevirdim hafıza kartına kaydete problem yok. 2 gece öncede tel kendiliğinden kapandı durup dururken ama kapanmasına hak veriyorum aynı gün içinde 100 oyun birkaç video baya da tema yükledim sapıttı garibim.
    Gelelim en büyük sorununa ! Ulen hattı çıkartmak bu telden büyük marifet.. tırnaklarım uzun denedim o kadar girdği yerde sağlamki çıkmıyor. cımbız aldım o da kayıyor tutulmuyor hat. En sonunda hattı baya aşındırma pahasına var gücümle cımbızla çıkarttım

Arkadaşım bende martın 25 inde aldım telefonu.. Benimde en çok sevmediğim yanı reset atması.. Hatta 2 günde 3 kez reset attı telefon.. Video izlerken yada müzik dinlerken yapıyor.. Hatta diğer videolarımla aynı özellikte başka video atmıştım telefon kilitlenip kaldı 2 kez bataryayı çıkartıp taktım öyle çalıştı en son videoyu sildim..Dün yüzde 8 şarjı vardı pil işareti kırmızıda idi daha boş göstermiyordu, bitireyim de öyle şarja takayım dedim bir video açtım izlerken pat etti (kulaklığa pat diye ses geldi) gitti telefon kapandı, ne pil uyarısı verdi ne başka bişey dedi direk kapandı hatta bozuldu diye korktum..Benim yadigar 6680 bile bitmeden önce bana haber verirdi..Telefonun sevmediğim bir yanı ise müzik dinlerken msj yazmaya kalkınca biraz kasılıyor msj karakterlerini girerken bu sinir ediyor beni.. Kamera kötü hakkaten kötü başka söze gerek yok kamera için gündüz çekimleri bile net değil ben beğenmedim 6680 in kamerası daha iyiydi..Videolar arası geçiş çok uyuz edici yavaş, yani bi kere basıyorum sonraki video için anlamıyor, ikinci kez basıyorum telefon iki sonraki videoya geçiyor, videoyu tam ekran yapınca ses normal devam ediyor video yavaşlıyor sonra birden hızlanıp sesi yakalıyor..Velhasıl benim gördüğüm kötü yanları bunlar..İyi yanlarını saymaya gerek yok bir sürü iyi yanı var özellikle müzik kalitesi beni baştan çıkarttı küçük ve karizma oluşuna diyecek söz bulamıyorum..

Bu arada senin sim kartta bir sorun var sanırım benimki hiç sıkıntısız girip çıkıyor senin sim kartın biraz şişman sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 2 Nisan 2009; 12:57:50 >

• Valla myd kardeşim o şarzın bitme olayında ben de çok korkmuştum 2. kez şarz az uyarısı verdi bi oyun açıp bakim dedim tıklar tıklamaz çat kapandı ne uyarı ne bir şey. Allah dedim gitti tel. Açmaya çalıştım tık yok. Şarza taktım ben de bekliyorum bekliyorum yok arada 1 dk geçti ve şarz oluyor dedi yüreğime su serpildi :D

Valla türkcell kullanıyorum hem şişman hem kaygan görünen o ki :D
  • quote:

Valla myd kardeşim o şarzın bitme olayında ben de çok korkmuştum 2. kez şarz az uyarısı verdi bi oyun açıp bakim dedim tıklar tıklamaz çat kapandı ne uyarı ne bir şey. Allah dedim gitti tel. Açmaya çalıştım tık yok. Şarza taktım ben de bekliyorum bekliyorum yok arada 1 dk geçti ve şarz oluyor dedi yüreğime su serpildi :D

Valla türkcell kullanıyorum hem şişman hem kaygan görünen o ki :D

valla benim şarj az bile demedi direk gitti ama şarja takar takmaz hemen şarj oluyor dedi

• Valla sony-ericsson sanırım herkeste aynı telden olmasın diye çeşitlilik yaratmak istemiş :D:D
  • quote:

Valla sony-ericsson sanırım herkeste aynı telden olmasın diye çeşitlilik yaratmak istemiş :D:D

Alışacağız bakalım Telefonun en çok hoşuma giden tarafı sürgüsünün şak diye açılıyor olması böyle toplu yerlerde çıkartmayı çok seviyorum
  • Valla o şak sesi beni benden aldı zaten inadına biri yandan geçerken sürekli şak şuk şak şuk karizması farklı canım Hem araba alıp kızlara şekil yapmaktansa bu çok daha hesaplı oldu
  • bende w910i aldım arkadaşlar.

eski telefonum motorola rokr e2di.100 liraya arkadaşa verdim.
  • W910i Harika bir telefon.. Sadece güncelleme, reset atma olayı beni uyuz ediyor ama iyi yanları çok daha fazla o yüzden kurtarıyor Ses kalitesi harika, dışardan müzik dinlemeyi sevmiyorsanız tabii , kamera için aynısını diyemicem ama çok şık ve kullanışlı
  • quote:

turkiyede bu telefona benden fazla bakan yok kardeş

biliyorum sen bu telefonu alan ilk kişilerden birisin forumu dikkatli takip ettim.

genel olarak bahsettiğiniz sorunlar bende de var arkadaşlar, özellikle videolar arasında geçiş yapmak başlı başına bi marifet, ileri tuşuna basıyorum hiç bişey olmamış gibi bi daha basıyorum iki üç sonraki video ya geçiş yapıyor. ama ekran kalitesine diyecek bir şey yok, ekranın yan dönmesi şu ana kadar herkesi şaşırttı, tabi karizması da.
    hatta bizim pesimist bi arkadaş var, hiç birşeyi beğenmez, telefonu ona gösterdiğimde bu kadar güzel bi seçim yaptığın için tebrik ederim dedi.

• Benim de videolarda bir problem yok nadiren 1 sn bekliyor Bu telefonun internet ayarları da hoşuma gitti hiç uğraşmadım valla kendi kendini halletti sağolsun
  • walla yükle sende benim gibi 3dk lık 20 mb lık videoları bak takılıyor mu takılmıyor mu Yanlız video kalitesi gerçekten mükemmel. Geçen gece canım sıkıldı film attım yatakta izledim güzel oluyor Hem 25 fps oynatıyor videoları bu çok iyi hele ki n73 ün 15 fps ile oynattığını düşünürsek tam bir video canavarı
  • 3er dk lık 20 mb lık videolar sen kaşınmışsın abi acık da Valla ben siftah yapamadım henüz film konusunda. Benim pc çöktü çökecek de dedim tam çöksün ondan sonra filmleri converte başlarız bazı arkadaşlar ses geriden geliyor diyodu 25 fps yapınca sende o problem yok mu myd ?
  • quote:

3er dk lık 20 mb lık videolar sen kaşınmışsın abi acık da Valla ben siftah yapamadım henüz film konusunda. Benim pc çöktü çökecek de dedim tam çöksün ondan sonra filmleri converte başlarız bazı arkadaşlar ses geriden geliyor diyodu 25 fps yapınca sende o problem yok mu myd ?

Ekranı tam ekran yapınca video biraz yavaşlıyor ses normal devam ediyor ama 3-4 sn içinde video sesi yakalıyor benimkinde.. Onun dışında bi problem yok

• slm arkadaslar sonunda bende k790 nı satıp bugün birkac saat once aldım bi tane w910i tel gercekten gorunum olarak manyak karızma w810i ye gore kulaklık sesi düşük kaldı tabii ben HPM-77 ile dinliyom.teknosadan aldım siyahını satıs elemanı herhangibir sorun olursa telde hemen getir birebir degıstıreyım dedi.arkadaslar bu telefonda simdi ben nelere dikkat etmeliyim herhangi bir sorununun olup olmadıgını anlamak icin.yardım edermisiniz.
  • sen birde creative EP-630 kulaklıkla dene müzik dinlemyi bakalım:) arkadaşım
    o zaman anlarsın farkı bilenler bilir ep-630 u :)
    quote:

Orjinalden alıntı: myd

bende dün aldım telefonu, hemen eski telefonun bluetooth undan baslı bi müzik attım, kulaklığı ilk taktığımda dünya ile ilişkimin kesildiğini farkettim Daha önce hiç kanal kulaklık kullanmamıştım..Mükemmel bir bass veriyor hatta megabass ı açınca korkuyorum beynime zarar verecek diye Çok süper ötesi bi telefon. Hele programından msjlaşma olayını çok güzel yapmışlar. Dün arkadaşlarla msjlaşırken arkadaşlar ne olum bu telefon konuştuğunu yazma özelliği felan mı var diyorlardı e malum on parmakda yazınca hızıma yetişemiyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

slm arkadaslar sonunda bende k790 nı satıp bugün birkac saat once aldım bi tane w910i tel gercekten gorunum olarak manyak karızma w810i ye gore kulaklık sesi düşük kaldı tabii ben HPM-77 ile dinliyom.teknosadan aldım siyahını satıs elemanı herhangibir sorun olursa telde hemen getir birebir degıstıreyım dedi.arkadaslar bu telefonda simdi ben nelere dikkat etmeliyim herhangi bir sorununun olup olmadıgını anlamak icin.yardım edermisiniz.

Ben ilk aldığımda direk ölü piksel olup olmadığına baktım..

@ilkeruslu : orjinal kulaklıkla dinliyorum lakin yeni bir kulaklık alabilirim, ama çok fark oluyor mu oluyorsa almayı düşünürüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 2 Nisan 2009; 22:06:08 >
  • Eğer birgün W800i'mi değiştirmek istersem almak isteyeceğim tek telefon olur herhalde.. Teşekkürler..!
  • Valla ben teknosadan alrken soru yağmuruna tuttum. biri almış 2. el yollamışlar, biri almış içinden 16 mblık kart çıkmış, biri almış telefon donuyormuş vs vs.. Alırken açtırdım kutuyu baktım 1. gb lık kart var mı sonra teli açtım ölü piksel var mı diye baktım. yazılımına baktım R1FA035 son sürüm aha dedim bu yeni gelen ürünler. Sonra aldım. 5 gün oldu 1 kere restart attı 1 kere de gece kapandı durup dururken. Ben memnunum her şeyiyle. Foto kalitesine bir şey demicem foto makinesi almıyoz sonuçta flaşlı teller de var gece katliam yaratan bir sürü. Ondan pek mühim dğil. Karizmayı ve eğlenceyi düşünenler için mükemmel bir tel. 1 saat internete bağlı kaldım telden şarzı baya sömürüyor farkettim de bu arada :D
  • quote:

Ben ilk aldığımda direk ölü piksel olup olmadığına baktım..

@ilkeruslu : orjinal kulaklıkla dinliyorum lakin yeni bir kulaklık alabilirim, ama çok fark oluyor mu oluyorsa almayı düşünürüm ?

üzerinde gelen kulaklık yetersiz geldi bana, bende creative kulaklık var ( kulak içi değil ama) onu taktım ses çok farketti, ep- 630 bence süper olur, kullanıcıları oldukça memnun.

quote:

Eğer birgün W800i'mi değiştirmek istersem almak isteyeceğim tek telefon olur herhalde.. Teşekkürler..!

telefondan anladığın belli kardeş, w800 e hastaydım bir zamanlar almak nasip olmamıştı.

w910i sağolsun imdadıma yetişti.

• Bende zamanında w800 almayı çok istemiştim ama param yetmemişti 6680 almıştım ama sonunda walkman telefonum oldu Bu arada R1FA035 son sürüm mü? Benim de R1FA035 yani güncelleme yapmama gerek yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.