Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki en iyi kulaklık sesi.kamera.hoparlör sesi saglayan versiyon sürüm hangisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

peki en iyi kulaklık sesi.kamera.hoparlör sesi saglayan versiyon sürüm hangisidir.

Bak onu bende merak ediyorum şahsen daha yeni aldım telefonu ama güncellenmesi gerek sanırım
  • benim telefonun sürümü R1FA035 080527 bu son sürüm mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desprofessionel

benim telefonun sürümü R1FA035 080527 bu son sürüm mü?

Arkadaşım ben telefonu alalı bir hafta oldu ama aynı sürüm bende de var, sanırım son sürüm bu değil.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w910i?lc=tr&cc=tr

son sürüm bu olması gerek.

• ne yapsak güncellesek mi acaba? şu an yazılımla ilgili bi sorun yok belki ilerleyen günlerde yeni sürümü yüklerim.
    ya bugün farkettim de telefona ön taraftan bakınca C tuşunu sağ tarafında siyah kısımla kenardaki gri şerit arasında küçük bi boşluk var hafif ayrık duruyo tam oturmamış gibi. sol tarafta yok öyle bişey çok simetrik. çok belli olmuyo bi sorun çıkarmaz inşallah.
  • quote:

ne yapsak güncellesek mi acaba? şu an yazılımla ilgili bi sorun yok belki ilerleyen günlerde yeni sürümü yüklerim.
    ya bugün farkettim de telefona ön taraftan bakınca C tuşunu sağ tarafında siyah kısımla kenardaki gri şerit arasında küçük bi boşluk var hafif ayrık duruyo tam oturmamış gibi. sol tarafta yok öyle bişey çok simetrik. çok belli olmuyo bi sorun çıkarmaz inşallah.

Benimde şuan yazılımla ilgili bir sıkıntım yok ama biraz hevesimi aldıktan sonra yüklerim sanırım yeni yazılımı.. Bu arada dediği boşluk bende yok
  • olmamasına sevindim; zira bu boşluk canımı sıkmaya başladı çekiçle o tarafına vurasım geliyo
    hem bu arada dayanıklı mı değil mi ortaya çıkar.
  • quote:

olmamasına sevindim; zira bu boşluk canımı sıkmaya başladı çekiçle o tarafına vurasım geliyo

dene de görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 1 Nisan 2009; 14:41:26 >
  • Merhaba ben de w910i ailesine katıldım. Valla o dediğin gri yeri çok uzun uğraşlarım sonucu farkettim bende de hafif açıklık var ama sorun olcağını sanmıyorum tabi çekiç kullanırsan işler değişebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

Merhaba ben de w910i ailesine katıldım. Valla o dediğin gri yeri çok uzun uğraşlarım sonucu farkettim bende de hafif açıklık var ama sorun olcağını sanmıyorum tabi çekiç kullanırsan işler değişebilir

Evet bende farkettim ve makro çekimler yaptım şimdi upload ediyorum
  • quote:

olmamasına sevindim; zira bu boşluk canımı sıkmaya başladı çekiçle o tarafına vurasım geliyo

Arkadaşın bahsettiği boşluk bu olsa gerek..

• neyse şimdilik dursun bakalım:) bu karizmaya çekiç vurulmaz

telefonu creative 2+1 hoparlöre bağladım, inanın creative mp3 çalarımı netlik konusunda geride bıraktı.
  • evet evet aynen o boşluk. demekki bi problem yok. teşekkürler.
  • Telefonu yakından görmek isteyenler için macro çekimler

• teknosadan daha ucuza satan bir site varmı ?
  • beyler bende o boşluk yok sanırım sonradan gelen partilerde var bu boşluk
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

teknosadan daha ucuza satan bir site varmı ?

yok
  • quote:

beyler bende o boşluk yok sanırım sonradan gelen partilerde var bu boşluk

iyi bak sen vardır o
  • Alalı yaklaşık 5-6 gün oldu dikkatimi çeken bazı noktaları paylaşmak istiyorum.
    Tel ilk geldiğinde yarım saat müzik dinledim , müzik çalar durumdayken kulaklğı taktım söktüm tel restart attı. Aynı gün akşamı tel çalışır durumdayken şarza taktım çıkardım media menüsü çalışmaz oldu teli kapatıp açtım düzeldi. Telde smsleri hafıza kartına kaydet olarak ayarlamıştım. sonra eski telefonuma taktım birkaç msj çektikten sonra tekrar s-e ye döndüğümde msjlar gitmedi. 3 tane denedim yok. tel hafızana kaydet dedim msjları düzeldi. şimdi tekrardan çevirdim hafıza kartına kaydete problem yok. 2 gece öncede tel kendiliğinden kapandı durup dururken ama kapanmasına hak veriyorum aynı gün içinde 100 oyun birkaç video baya da tema yükledim sapıttı garibim.
    Gelelim en büyük sorununa ! Ulen hattı çıkartmak bu telden büyük marifet.. tırnaklarım uzun denedim o kadar girdği yerde sağlamki çıkmıyor. cımbız aldım o da kayıyor tutulmuyor hat. En sonunda hattı baya aşındırma pahasına var gücümle cımbızla çıkarttım

• quote:

quote:

beyler bende o boşluk yok sanırım sonradan gelen partilerde var bu boşluk

iyi bak sen vardır o

turkiyede bu telefona benden fazla bakan yok kardeş
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.