Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon gerçekten çok hoş teknosa da fiyatı da makul.k850 nin gelmeyeceğini öğrenince aklım başka telefonlara kaydı.biriside w910. keşke birde otofokus olsaydı kesin alırdım. yoksa herşeyiyle mükemmel bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

telefon gerçekten çok hoş teknosa da fiyatı da makul.k850 nin gelmeyeceğini öğrenince aklım başka telefonlara kaydı.biriside w910. keşke birde otofokus olsaydı kesin alırdım. yoksa herşeyiyle mükemmel bir ürün.

Haklısın yaa fotorafının kalitesiz oluşu beni üzdü şahsen karanlık çekimlerde tırtlıyor görüntü.. Ama gündüz fena değil, önceki kullandığım 6680 den iyi ama 6680 gece daha iyi.. Onun dışında harika bir telefon. Ama fotaraf makinası olan bir kullanıcı için çok önemli değil kamerasının böyle oluşu, hiç yoktan iyidir bence Benim fotoraf makinam var onun için pek üzülmüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

telefon gerçekten çok hoş teknosa da fiyatı da makul.k850 nin gelmeyeceğini öğrenince aklım başka telefonlara kaydı.biriside w910. keşke birde otofokus olsaydı kesin alırdım. yoksa herşeyiyle mükemmel bir ürün.

Haklısın yaa fotorafının kalitesiz oluşu beni üzdü şahsen karanlık çekimlerde tırtlıyor görüntü.. Ama gündüz fena değil, önceki kullandığım 6680 den iyi ama 6680 gece daha iyi.. Onun dışında harika bir telefon. Ama fotaraf makinası olan bir kullanıcı için çok önemli değil kamerasının böyle oluşu, hiç yoktan iyidir bence Benim fotoraf makinam var onun için pek üzülmüyorum

kardeş fotoğraf makinem olsaydı büyük bir ihtimal alırdım . alacağım telefonu biraz da fotoğraf için kullanacağım . onun için otofokus özelliğini istiyorum o da w910 da yok ama çok karizma özellikleri mükemmel . sadece kamerası kötü . kafam karışık yani.

• arkadaşlar bu telefonu aldım ben ocak gibi. çok çok memnunum gerçekten güzel bir telefon. şimdi biraz da internete bağlanmak istiyorum bununla ama hiçbir bilgim yok. mesela msne girip maillerimi kontrol etmek için neleri nasıl yüklemem gerekiyor? ve hangi operatörünki ne kadar kontör yiyor internet için.

bir diğer soru da, 3g türkiyeye ne zaman gelicek turkcell başlattı mı bu uygulamayı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: calimdor

arkadaşlar bu telefonu aldım ben ocak gibi. çok çok memnunum gerçekten güzel bir telefon. şimdi biraz da internete bağlanmak istiyorum bununla ama hiçbir bilgim yok. mesela msne girip maillerimi kontrol etmek için neleri nasıl yüklemem gerekiyor? ve hangi operatörünki ne kadar kontör yiyor internet için.

bir diğer soru da, 3g türkiyeye ne zaman gelicek turkcell başlattı mı bu uygulamayı?

Arkadaşım internette kaç kont. gider onu operatörün sitesinden bakman gerek. Benim bildiğim kadarıyla vadafone hazirana kadar bedava veriyor msn i. Ayrıca 3g yi türkcell kullanıyor. Hazır kart kullanıcıları 150 kont yüklediğinde 1 hafta boyunca 100 mb kullanabiliyorlar..
  • myd:
    telefonun şu andaki sürümü
    r1fa035 0805 27 ben şu anda çok memnunum.
  • Arkadaşlar biraz şarj konusuna deyineceğim; Tam 2 buçuk gün oldu ve şarj yüzde onda ve max. 3 saat daha dayanır..

2,5 gün boyunca kullanım şeklim

-toplam 400 sms
    -6 saat müzik
    -10dk video
    -20 dk konuşma
    -bi sürü tema değişikliği

Velhasıl normal ortalama bir kullanımda telefonun şarjı 3 günü geçmez arkadaşlar.. İlk yaptığım şarjım ilk gün hevesi ile kurcalamamda 24 saat bile dayanmamıştı çok fena kurcalamıştım Lakin bir hafta boyunca elinden düşürmeyip hala şarjının bitmediğini idda eden arkadaşlar olmuş. Ben şahsen inanmıyorum, he bir hafta şarjı gerçekten gittiyse şu yüzden gitmiştir, bu kullanıcı bilgisayarından kablo ile telefona müzik mp3 vs.. atıyordur, ve kablo takılıyken telefonun usb den şarj olduğunu hesaplamamıştır..

Bu arada; telefon iki kez reset attı iki günde, bunun olduğunu daha önceden forumda arkadaşlar da yazmış, peki güncelleme yapınca gidiyormu bu sorun ?

• Şarj konusunda bende bişielr diyim ben hemen hemen günlük şarja taklıyom ama telefonda bayağı bi görüşme yapıyom kız arkadaşla günde toplam rahat 3 saat görüşüyom + smsler + müzik dinliyom ama müzik dinlemek pek fazla götürmüyo ama telefon görüşmesi çok fazla şarj götürüyo birde telefono kapalı iken şarja takınca daha fazla gidiyor açıkken hızlı şarj ediyo ne fark var anlamadım ama öyle oluyo.
    Programdan bende mesaj atıyom ama 160 karakter sonrası 2 inci mesaj diyo ve buda kontür götürüyo sizde nasıl bilmiyom nasıl orjinal karakter sayısına getireceğimide bilmiyom allahdan sms ler bedavada ordan yırtıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Şarj konusunda bende bişielr diyim ben hemen hemen günlük şarja taklıyom ama telefonda bayağı bi görüşme yapıyom kız arkadaşla günde toplam rahat 3 saat görüşüyom + smsler + müzik dinliyom ama müzik dinlemek pek fazla götürmüyo ama telefon görüşmesi çok fazla şarj götürüyo birde telefono kapalı iken şarja takınca daha fazla gidiyor açıkken hızlı şarj ediyo ne fark var anlamadım ama öyle oluyo.
    Programdan bende mesaj atıyom ama 160 karakter sonrası 2 inci mesaj diyo ve buda kontür götürüyo sizde nasıl bilmiyom nasıl orjinal karakter sayısına getireceğimide bilmiyom allahdan sms ler bedavada ordan yırtıyom

Zaten bütün telefonlarda 160 karakterden sonra ikinci mesaja geçer Kapalıyken normal şarj ettiğini bilmiyordum açıkken hızlı şarj oluyor. Birde kapalıyken şarj edip de denemek gerek kaç gün gidecek..

• myd şu sens me nasıl yapılıyor bi anlatsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

myd şu sens me nasıl yapılıyor bi anlatsan.

Telefonun pratik kırmızı renkli kitapçığında var.. Media manager ile atacaksınız şarkıları bu sayede sens me ye gidiyor şarkılar. Ayrıntısını forumda arama yaparsanız bulursunuz..
  • quote:

media manager programını aç (tabi telefonu bilgisayara bağlıyosun, usb veya bluetooth ile) program pencerisinin sol üst köşesinde "add shortcut " seçeneğine tıkla müziklerin nerdeyse oraya gidiyosun ve mp3 ler ekranda gözüküyor. telefonuna atmak istediğin şarkıları seçiyosun, sağ tıklayıp "Sensme analysis" seçeneğine tıkla, o sırada şarkılar inceleniyor. şarkıların inceleme işi bittikten sonra şarkıların üzerine sağ tık ve "transfer to phone" seç veya şarkılar seçili haldeyken ekranın ortalarında aşağı yönlü bir ok işareti var ona tıkla şarkılar telefona aktarılır.

artık sens me özelliği kullanıma hazır, media > müzik> sens me ekrandaki daireyi hızlı mutlu yavaş üzgün seçeneklerine doğru yön tuşları ile hareket ettir, istediğin tarza gelince > ekle > çalma listesi oluştur de ve telefon o tarzdaki müziklerden bir çalma listesini önünüze sunuyor.
    artık gerisi size kalmış:) iyi eğlenceler.

• bu arada telefonu alalı 4 gün oldu, 2 kez şarj ettim, şarjı pek iyi gitmeyecek gibi ama umarım batarya ilerleyen günlerde kendine gelir. ekran parlaklığını biraz kıstım böyle daha fazla gidecek gibi. sizde nasıl durum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Orjinalden alıntı: ax

Telefonun pratik kırmızı renkli kitapçığında var.. Media manager ile atacaksınız şarkıları bu sayede sens me ye gidiyor şarkılar. Ayrıntısını forumda arama yaparsanız bulursunuz..

Yok arkadaşım o kadar basit değil sens me olayı.. Kısaca açıklıyayım

öncelikle madia manager programını açıyoruz. Açtıktan sonra telefona atacağımız müzikleri seçmek için programın sol üst köşesinde bulunan add shortcut (melodi + simgesi) simgesine tıklıyoruz ve şarkılarımızın olduğu yeri seçiyoruz. Sonra şarkılarımızın kısa yolu belirecek o kısa yolu tıkladığımızda içinde bulunan şarkılar sağ tarafta görünür. Oradan atacağınız şarkıları seçin ve sağ tıklayıp sensme analysis i tıklayın (resimde görüldüğü gibi ) bi müddet bekletir ve seçtikten sonra o müzikleri sol alttaki hafıza kartınızın müzik sekmesini tıkladıktan sonra aşağıdaki boşluğa analiz ettiğiniz müzikleri sürükleyin. Olması gerek..

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

ipucu : Programla müzik atarken illa telefona bluetooth yada kablo ile bağlanmanız gerekmiyor, hafıza kartını kart okuyucu ile birlikte bilgisayarınıza bağladınızmı aynı şekilde telefon kablo ile bağlanmış gibi görünüyor programda. Bu durum kablonun vermiş olduğu yavaşlıktan bizi kurtarıyor yani kart okuyucu ile hafıza kartına daha hızlı şekilde müziklerimizi atabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 31 Mart 2009; 12:58:25 >

• Arkadaşlar W910 da böyle bir probleminiz var mıydı ?
    Varsa nasıl aştınız ? :)

quote:

Arkadaşlar bu telefonu kullanıpta sağ seçim tuşunu türkcell-im den kurtarabilen var mı?

çok kıl bişey yahu...

günde 5 ile 10 kontörüm istemsiz olarak bu tş yüzünden gidiyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

Arkadaşlar W910 da böyle bir probleminiz var mıydı ?
    Varsa nasıl aştınız ? :)

quote:

Arkadaşlar bu telefonu kullanıpta sağ seçim tuşunu türkcell-im den kurtarabilen var mı?

çok kıl bişey yahu...

günde 5 ile 10 kontörüm istemsiz olarak bu tş yüzünden gidiyor :)

Ayarlara giriyorsun ordan genel sekmesinin altındaki kısayollara giriyorsun. ordan istediğin tuşa istediğini ataya biliyorsun

not: şahsen problemim olmadı zaten türksel kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 31 Mart 2009; 15:23:55 >

• yaw özür dilerim benim telefon W910i değil W760...
    Ayarlar/genel/kısa yollar da sadece yön tuşu için kısa yol atamaları var o kadar :(

zaten bulsaydım W910 alcaktım : ( (
  • quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

yaw özür dilerim benim telefon W910i değil W760...
    Ayarlar/genel/kısa yollar da sadece yön tuşu için kısa yol atamaları var o kadar :(

zaten bulsaydım W910 alcaktım : ( (

Hea öyle mi.. Hayırlısı olsun ne diyim
  • ya arkadaslar bende w810i ve k790i var w810i kardesime verecem k790 danda sıkıldım artık kaba gelıyor w910 alacam bizim buralarda bayagı var teknosada bıle var hem sıyahı hem kırmızısı.w910i hpm-77 ile kullanacam sizce w810i ile aldıgım ses kalitesını alabaılırmıyım.birde hpm-77 mi ep-630 mu.dinleyen veya karsılastıran var mı tabiki w910 da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

ya arkadaslar bende w810i ve k790i var w810i kardesime verecem k790 danda sıkıldım artık kaba gelıyor w910 alacam bizim buralarda bayagı var teknosada bıle var hem sıyahı hem kırmızısı.w910i hpm-77 ile kullanacam sizce w810i ile aldıgım ses kalitesını alabaılırmıyım.birde hpm-77 mi ep-630 mu.dinleyen veya karsılastıran var mı tabiki w910 da.

Ses kalitesi w810i den mutlaka kaliteli olması gerek yada başabaş olması gerek çünkü üst model w910i daha kötü ses vermesi mantıksızlık olur hem satış politikalarına da uymaz üst model her zaman iyidir mantığı olması gerek Kulaklık karşılaştırmasını ben yapmadım ama kendi kulaklığı çok çok iyi diyebilirim..

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.