Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaan_cry

arkadaşlar allah aşkına yardım edin :

arkadaşlar çok sevdim bu telefonu aslında ama 1000 tür mesaj var bu tlf hakkında forumda..hem hiçbiryerde bulunmuyor sanrım teknosada yok orda fiyatı iyiydi.almaya niyetliyim valla da adanada oturuyorum nerden alabilirim bilen var mı? teknosada alcaktım da kalmadı adana şubelerimizde dediler :(

alacağım ama nerden alcam bilen yazsın lütfen ya internetten almak istemiyorum ne diyorsunuz??

Israr edin başka teknosalardan getirtirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_cry

arkadaşlar allah aşkına yardım edin :

arkadaşlar çok sevdim bu telefonu aslında ama 1000 tür mesaj var bu tlf hakkında forumda..hem hiçbiryerde bulunmuyor sanrım teknosada yok orda fiyatı iyiydi.almaya niyetliyim valla da adanada oturuyorum nerden alabilirim bilen var mı? teknosada alcaktım da kalmadı adana şubelerimizde dediler :(

alacağım ama nerden alcam bilen yazsın lütfen ya internetten almak istemiyorum ne diyorsunuz??

Israr edin başka teknosalardan getirtirler..

arkadaşm bnde gördü çok beendi ankarada teknosaya gittk sorduk adam ellerinde 2 tane olduğunu türkiye genelinden bahsediyo onlarında teşhir olduğunu söyledi razı olursan teşhiri sordur

• Benimde w910i'm var ancak bi sorum olcak bazen uygulamalarda bazen menülerde aydınlatma kararıp kararıp tekrar geliyor bazen kesiliyor kıl olduım o duruma düzeltecek bi program varmıdır?
  • bu telefon ile msn e girilebiliyormu? girilebiliyorsa nasıl ?
  • teknosa'da peşin fiyatına 399 tl. teknosa ne zaman telefonda indirime gitse daha o telefon daha ülkede bulunmuyor :) yani w910i'yi sıfır almak isteyenler için son fırsat olabilir
  • Ya Bende K770i Var Bu Telefonun Görünüşüne Falan Hasta Oldum Annem Nokia 3600S İstiyor Kamerası 3.2 Diye Görünüşüde Bayan Telefonu Gibi zaten Kibar :)
    Teknosada W910i 399Tl Şu Anda Telefon Ben Bu Telefonu Alıp Anneme Benim Telefonu Vermeyi Düşünüyorum Ama Örnek Resimlere Baktım Benimkinin Yanında Gerçekten Çok Kötü Ve Şu Anda Kararsız Kaldım Seside Kötü Diyorlar Ne Yapsam Kararsız Kaldım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: GueRiLL@

Ya Bende K770i Var Bu Telefonun Görünüşüne Falan Hasta Oldum Annem Nokia 3600S İstiyor Kamerası 3.2 Diye Görünüşüde Bayan Telefonu Gibi zaten Kibar :)
    Teknosada W910i 399Tl Şu Anda Telefon Ben Bu Telefonu Alıp Anneme Benim Telefonu Vermeyi Düşünüyorum Ama Örnek Resimlere Baktım Benimkinin Yanında Gerçekten Çok Kötü Ve Şu Anda Kararsız Kaldım Seside Kötü Diyorlar Ne Yapsam Kararsız Kaldım :(

Fotoğraf için alacaksanız önermem...
  • mmsn e giriyor programı yüklemen gerek şu aralar vodafone mayısa kadar ücretsiz yaptı msn i ...
  • f/p de bu cihazın üstüne yok arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

bu telefon ile msn e girilebiliyormu? girilebiliyorsa nasıl ?

Tabi ki girilebiliyor. Java programların oyunların hepsini destekler.. Java Messenger Programlarını yüklerseniz girebilirsiniz. Eğer Vodafone hattınız varsa vodafonenin sitesinden vodafone messengeri indirip bedava kullanabilirsiniz. Başka hat kullanıyorsanız ebuddy,mig33 gibi programları kullanarak girebilirsiniz.
  • sana hızlı we ucuz %80 Cep Erısımlı Msn

www.kankamsn.com
  • Arkadaşlar aldım sonunda telefonu.. Hiç kullanma kılavuzunu karıştırmadım lakin bu tel msjları nereye kaydediyor anlamış değilim. msjlar geliyor 60 ı geçince gelen msj okuduktan sonra gelenlerde bi daha görünmüyor. msjları kaydet diyorum sim kartına kaydetmeye çalışıyor.. Bunun sınırsız msj kapasitesi yokmu nasıl yapıcam ben bunu bi yığın msjım geliyo hepsini de silemem...Varmı bilen?
  • Mesaj kapasitesi 1000 i aşıyor bu telefon. Ayarları kurcalayın bulursunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Mesaj kapasitesi 1000 i aşıyor bu telefon. Ayarları kurcalayın bulursunuz..

ben 4000 msjı gördüm artık gözüme fazla geldiğinden sildim msj kapasitesi dolduğundan değil hafıza kartına kaydediyor msjları.eğer kurcalarsanız madia manager den bilgisayardanda msj yazılabiliyor çok zevkli bluetooth yoluyla tabi=) klavyeden..benim tel garantiye gitti ekran kayboldu birden tüm işlevler çalışıyor sadece ekran yok..çok üzüldüm ya..2 hafta oldu kaldı 2 haftası bakalım bekliyorum napıcaklar.siyahtı hemde.ereyondan almıştım.yenisini göndermelerini ümit ediyorum=)
  • bende biyerlerini kurcalarken gördüydüm msj kaydetme yerini.

arkadaslar bu aletti simdi media menüsünde yan cevirirsek görüntüde otomatikman yatay oluyo, bu özellik normal kullanımda olmuyomu menü de felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

bende biyerlerini kurcalarken gördüydüm msj kaydetme yerini.

arkadaslar bu aletti simdi media menüsünde yan cevirirsek görüntüde otomatikman yatay oluyo, bu özellik normal kullanımda olmuyomu menü de felan

vala baya bi denedim de buluyorum kaydetme yerini ama yok işte bilmiyorum daha kurcalamam gerek bu arada ekran yan çevirme olayı mediadan başka yerde olmuyo resim müzik videolarda oluyo diğer yerleri denedim olmuyor. Ama program felan yüklense olur ganımca

• bu telefonu alalı 6 gün oldu. mükemmel bir karar verdiğime inanıyorum. ipod touch kullanıyordum. artık yanıma almıyorum. ep630 ile ipod touch'dan daha kaliteli ses veriyor. birde bass sesler okdar derin ve yumuşakki kulakları hiç yormuyor. samsung m3200 almıştık bundan önce. arkadaşıma verdim onu. şimdi w910 kullanıyorum. özellikle kırmızısını aldım. kendini çok gösteriyor. arkadaşlarda çok beğendi. kamerası iyi değil ama ben kameraya çok değer vermem. daha önce w800 ve k790i kullanmıştım. bir kez daha anladımki sonyericsson gerçekten mükemmel telefon yapıyor. şimdi aklımda idou yada w995 var. ama onları almak için 1 yıl beklerim. zaten çıkması için uzun zaman var bence. tavsiye ederim arkadaşlar güzelliği bile yeter.
  • bende dün aldım telefonu, hemen eski telefonun bluetooth undan baslı bi müzik attım, kulaklığı ilk taktığımda dünya ile ilişkimin kesildiğini farkettim Daha önce hiç kanal kulaklık kullanmamıştım..Mükemmel bir bass veriyor hatta megabass ı açınca korkuyorum beynime zarar verecek diye Çok süper ötesi bi telefon. Hele programından msjlaşma olayını çok güzel yapmışlar. Dün arkadaşlarla msjlaşırken arkadaşlar ne olum bu telefon konuştuğunu yazma özelliği felan mı var diyorlardı e malum on parmakda yazınca hızıma yetişemiyorlar

• bende cok memnunum kullanım acisindan 10 numara bi cihaz

myd kardes bende o kayıt yeri su sekilde cıkıyor:

Mesajlar -> Ayarlar -> Genel -> Kayıt Yeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

bende cok memnunum kullanım acisindan 10 numara bi cihaz

myd kardes bende o kayıt yeri su sekilde cıkıyor:

Mesajlar -> Ayarlar -> Genel -> Kayıt Yeri

ya onu yaptım da telefona kayıt diyordum 60 taneden fazla almıyordu şimdi hafıza kartına getirdim bakalım kaç alacak
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.