Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m35

yav 33 sayfa opldu hala ses ses diyip duruyorlar...

bunu anlamak bu kadar zormu diye soruyorum her seferinde...

arkadaslar bu ses seviyesini sony ericsson kenidi belirlemiyor dünya saglşık örgütünün kısıtladıgı degerlere göre se.de sesini kısıyor...
    kulak saglısı sebebide budur...

her seferinde diyorum... se.nin sesini eleştiren arkadaslar yarın başka bir s.e modelini gçrüp aaa bunun sar degeri yüksek radyasyondan ölürüz derken ses olayına geldimi s.e ye bak püühhh ses yerlerde diyorlar...

saglık önemlimi degilmi bi karar verin sonra eleştiri yapın

arkadaslar böle napcaksın m35.
    bu arada resmi sayılara göre en cok servise gitme oranı nokiadaymış .. dikkatinizi çekerim oran sayı deil..
    bide sağlam derler bi modeli sağlam benim bildiğim 8300

• harbi ama yigidi öldür hakkını yeme 8300 ve 3310 baya saglamlar:P

nokia saglamlık açısından se nin gerisinde zaten bu yeni ögrendim bişey degil ama senin bu söyledin kanıt gibi bişey artık:)

nokia malzemeden çalıyor her yerde diyorum bu sözü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

quote:

Orjinalden alıntı: m35

yav 33 sayfa opldu hala ses ses diyip duruyorlar...

bunu anlamak bu kadar zormu diye soruyorum her seferinde...

arkadaslar bu ses seviyesini sony ericsson kenidi belirlemiyor dünya saglşık örgütünün kısıtladıgı degerlere göre se.de sesini kısıyor...
    kulak saglısı sebebide budur...

her seferinde diyorum... se.nin sesini eleştiren arkadaslar yarın başka bir s.e modelini gçrüp aaa bunun sar degeri yüksek radyasyondan ölürüz derken ses olayına geldimi s.e ye bak püühhh ses yerlerde diyorlar...

saglık önemlimi degilmi bi karar verin sonra eleştiri yapın

arkadaslar böle napcaksın m35.
    bu arada resmi sayılara göre en cok servise gitme oranı nokiadaymış .. dikkatinizi çekerim oran sayı deil..
    bide sağlam derler bi modeli sağlam benim bildiğim 8300

valla m35 e bende katılıyorum. Sesi yeterli zaten illa sağır olacam diyorsanız sorunsuz acustikde var artık. Kamerasıda Brazzuka driveri ile ilerleme kaydetti. MXE-60 da takarsan senden keyiflisi yok

• quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

valla m35 e bende katılıyorum. Sesi yeterli zaten illa sağır olacam diyorsanız sorunsuz acustikde var artık. Kamerasıda Brazzuka driveri ile ilerleme kaydetti. MXE-60 da takarsan senden keyiflisi yok

valla ben w960ıma ses yükseltme modunu yaptım yanındada creative ep 630 var... nokiacıların o çok begendigi N91in ses yüksekligi yerin dibine girdi... son sesi açamıyorum müzik dinlemek için 3-4 kademe kısıyorum mecburen :)

yüksek ses isteyen bunları yapar benim 30 sanyemi aldı :) bunu yapmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 1 Mart 2009; 18:37:32 >
  • kız arkadaşıma aldım w910i.kendimde w810 kullanıyorum se ciyiz bi nevi:)kötülemek istemiyorum ama ses doygunluğu olarak w910,w810 unun çok gerisinde kaldı bana göre.Sonuçta bu bir walkman telefon,kamerasından zaten bi beklentim yoktu ama açıkçası bu kadar az ses çıkıcanıda düşünmemiştim!İnşallah w910i ninde akustik sorunu çözülür bir an önce çünkü yüksek seste müzik dinlemenin keyfi bir başka oluyo her ne kadar kulaklarımız olsadaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1925

kız arkadaşıma aldım w910i.kendimde w810 kullanıyorum se ciyiz bi nevi:)kötülemek istemiyorum ama ses doygunluğu olarak w910,w810 unun çok gerisinde kaldı bana göre.Sonuçta bu bir walkman telefon,kamerasından zaten bi beklentim yoktu ama açıkçası bu kadar az ses çıkıcanıda düşünmemiştim!İnşallah w910i ninde akustik sorunu çözülür bir an önce çünkü yüksek seste müzik dinlemenin keyfi bir başka oluyo her ne kadar kulaklarımız olsadaa

İlk zamanlar güzel gelir sonrasında ise mahkum olursunuz yüksek sese o zaman ne kadar güzel olur kim bilir. Akustik sorunu çözüldü zaten forumda sorunsuz akustik var şuanda..

• quote:

Orjinalden alıntı: conspirator23

Arkadaşlar ben bu telefondan yani W910i den almak istiyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum kırmızı renk olanını. ayrıca bazı yerlerde (örneğin: hizlial.com da müşteri temsilcisi) sony nin bu telefonları teknik bi arızadan dolayı topladığını falan soyluyorlar. Bunun hakkında bilginiz varmı. veya bu telefonun kırmızı rengini nereden bulabilirim. ? veya sonradan Piyasaya çıkarmı onu nereden öğrenebilrim. Teşekkürler

arkadaşlar cavap yokmu bilen yokmu :D
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu telefondan yani W910i den almak istiyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum kırmızı renk olanını. ayrıca bazı yerlerde (örneğin: hizlial.com da müşteri temsilcisi) sony nin bu telefonları teknik bi arızadan dolayı topladığını falan soyluyorlar. Bunun hakkında bilginiz varmı. veya bu telefonun kırmızı rengini nereden bulabilirim. ? veya sonradan Piyasaya çıkarmı onu nereden öğrenebilrim. Teşekkürler

arkadaşlar cavap yokmu bilen yokmu :D

Kimse ciddiye almadığına göre katılmıyorlar heralde. Bende hiç duymadım geri topladıklarını falan. Teknosada 399 tl ye beyaz rengi veriliyor bende o var. Kırmızısını bilemiyorum fakat fiyat fark ediyor heralde..

• öncelikle verdiğin cevap için teşekkürler. Evet teknosada var, kırmızı rengi getirecez dediler getiremediler. Bana kırmızı lazım..
  • yav ne toplatılması yahu böyle fii zamanından kalma sorular neden pörtlüyor anlamam ki...

yav cihaz 2yıldır tr piyasasında böyle sey olurmu ya az kafanızı çalıştırın...
  • arkadaşım doğru soyluyorsunda ben de kendi kafamdan uydurmadım herhalde.. sonuçya ben cihazın herşeyini araştırmıyorum önceden de böyle bi soylenti çıktığını bileyim. Ben hizlial.com da müşteri temsilcisinin söylediğini yazdım. böyle birşey varmı diye sordum zaten?
  • arkadasım bu ilk parti ürünlerde teee 2yıl önce olan biten bişey ve türkiyeye gelmedi bu ürünler....

istedin firmanın yetkilisiyle konus geri çekildi diyorsa söyle ona işini gücünü bıraksın... böyle kuşlaktan dolma bilgilere inanmayın yav... böyle bişey olsa bu telefon hala sagda solda satılmaz en basidinden... bi mazada bile görebiliyorsan hurafe oldunu anla az... kendi açımdan düşünüyorum diyorsun iyi güzel diyorsun ama az mantıklı düşünün diyorum bende ;)
  • arkadaşlar lütfen yardım edin.telefonun ekranına bişeler oldu.renk kaçık gösteriyor.ve ekran onuyor.nasıl anlatıyım bilmiyorum ama renk gitti yani kaçık gösteriyor ekran gidiyor arada tel kapanıyor falan.noldu nolur yardım edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

arkadaşlar lütfen yardım edin.telefonun ekranına bişeler oldu.renk kaçık gösteriyor.ve ekran onuyor.nasıl anlatıyım bilmiyorum ama renk gitti yani kaçık gösteriyor ekran gidiyor arada tel kapanıyor falan.noldu nolur yardım edin.

Burdan yapılabilecek pek birşey yok bence. Garantiye göndermelisin..

• arkadaşlar,bu telefona şifreli tuş kilidi indirmek mümkünmü?lütfen???
  • evet gerçekten tuş takımı kilidi için bi program falan yok mu bide arkadaşlar güzel temalarınız falan varsa paylaşın lütfen
  • Şifreli tuş kilidi bildiğim kadarıyla yok.

Tema istiyosanız forumda çok sayıda mevcut tolyo'nun topic'inde bulabilirsiniz. Bidehttp://www.se-stuff.net/ (eski treq-reactor) ,http://www.shake-se.com/ gibi sitelerden flash temalara bakabilirsiniz. özellikle se-stuff'ı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar allah aşkına yardım edin :

arkadaşlar çok sevdim bu telefonu aslında ama 1000 tür mesaj var bu tlf hakkında forumda..hem hiçbiryerde bulunmuyor sanrım teknosada yok orda fiyatı iyiydi.almaya niyetliyim valla da adanada oturuyorum nerden alabilirim bilen var mı? teknosada alcaktım da kalmadı adana şubelerimizde dediler :(

alacağım ama nerden alcam bilen yazsın lütfen ya internetten almak istemiyorum ne diyorsunuz??
  • teşekkürler yani çok yardım ettiniz :SS ben hep size yardımcı oluyorum ama! :@
  • kardes ben gecen gün mugla teknosada gördüm 2 tane kırmızı vardı bitanesini aldım, belki diğeride duruyodur bi sordur istersen onun dısında 0 bulmak zor bu cihazı artık
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.