Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonuma akustik atmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ek bir programa gerek varmı? varsa nedir o programın adı ?
  • bir sorunum var arkadaşlar.Telefonun kapağı açıkken konuşamıyorum sesim karşıya gitmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

Ben telefonuma akustik atmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ek bir programa gerek varmı? varsa nedir o programın adı ?

a2 ile atacaksın öncelikle bu programı bilgisayarına indirmen gerekiyor forumda bununla ilgili bir konu mevcut a2 kullanımı diye bir arat istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

bir sorunum var arkadaşlar.Telefonun kapağı açıkken konuşamıyorum sesim karşıya gitmiyor.

tolyo mix k850 akustiğini yüklediysen karşıya sesin gitmez onunla alakalı değilse bilemiyorum
  • quote:

bir sorunum var arkadaşlar.Telefonun kapağı açıkken konuşamıyorum sesim karşıya gitmiyor.

Valla bunu ilk defa duydum enteresan da ne ilgisi var plastikden oluşuyor sadece kapak başka birşeyden sizin sorun
  • quote:

kapak derken anlamadım kızakdan bahsediyon heralde hoparlorü bozulmuş olabilir
  • arkadaşlar merhaba. bu yakınlarda wifi li bir telefon almayı düşünüyordum ama şimdilik gereksiz geldi bana ve biraz daha ekonomik bir telefon almaya karar verdim. w910 u şekil olarak inceledim ve gerçekten çok hoşuma gitti. yalnız bu ses olayı beni biraz şüpheye düşürdü. kamera çok da önemli değil ama ses benm için gerçekten önemli. ses olayında bir kıyaslama yapacak olursak w810 dan çok mu kötü acaba? ya da akustikle falan kurtarılabilecek bir durumda mı? bir de ben bu telefonun beyaz rengini beğendim,acaba piyasada bir renk sıkıntısı mevcutmu? belki yakın zamanda bir araştırma ypan olmuştur aranızda..
  • ya bu tel.de video izlerken bile yakınlaştırılabiliyomuş yeni farkettim valla
  • Arkadaşlar Youtubeden falan video indirirseniz telefona mp4 özel şeklinde atın bide fps yi 12 seçin çok akıcı ve net bir görüntüde izliyorsunuz youtubeden net oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Valla bunu ilk defa duydum enteresan da ne ilgisi var plastikden oluşuyor sadece kapak başka birşeyden sizin sorun

hayır akustik sorunu imiş kızak kapalı iken konuşabiliyorum sadece...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

arkadaşlar merhaba. bu yakınlarda wifi li bir telefon almayı düşünüyordum ama şimdilik gereksiz geldi bana ve biraz daha ekonomik bir telefon almaya karar verdim. w910 u şekil olarak inceledim ve gerçekten çok hoşuma gitti. yalnız bu ses olayı beni biraz şüpheye düşürdü. kamera çok da önemli değil ama ses benm için gerçekten önemli. ses olayında bir kıyaslama yapacak olursak w810 dan çok mu kötü acaba? ya da akustikle falan kurtarılabilecek bir durumda mı? bir de ben bu telefonun beyaz rengini beğendim,acaba piyasada bir renk sıkıntısı mevcutmu? belki yakın zamanda bir araştırma ypan olmuştur aranızda..

w810 a göre kötü şimdilik.tolyo mix diye akustic var onu atarsan aynı kaliteye ulaşırsın ama ondada karşıya sesin gitmiyor.acustik sorunu çözülür yakında herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

ya bu tel.de video izlerken bile yakınlaştırılabiliyomuş yeni farkettim valla

valla daha video izlemek mümkün olmadı ama öğrendiğim iyi oldu ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Arkadaşlar Youtubeden falan video indirirseniz telefona mp4 özel şeklinde atın bide fps yi 12 seçin çok akıcı ve net bir görüntüde izliyorsunuz youtubeden net oluyor

geçen bi gazetede görmüştüm youtube beleşçilere bi darbe diye:D artık indirtmicekti videolarını şu an indirebiliyonuzmu
  • nokiadan şaşmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@L!

nokiadan şaşmam

Alaka

--------------------------------------------

Bu arada SensMe özelliğini kullanabilmek için daha doğrusu müzik atayabilmek için ;

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/mediamanager/w910i?lc=tr&cc=tr

Adresinden Media Manageri indirmeniz gerekmektedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 21 Şubat 2009; 17:50:02 >

• benimki ağzına kadar dolu şimdilik res sorunu olmadı çok şükür.. fakat hani bir sözümüz vardır ya sakınılan göze çöp batar diye, bugün aynı öyle oldu ya... dersaneden çıkıyoruz elimde telefon bluetoothla şarkı gönderiyorum arkadaşa dengesizin teki karadan koluma bir çarptı(!) , telefonu tutmaya bile çalıştım o arada ama olmadı düştüyere düşen yerdede hafif çamurlu su vardı o bölgeye düştü fakat sırtüstü düştü, işte hemen sildm felan hopörlörlere kaçmış hafif su, kürdanın ucuna selpak felan yaptım çine soktum korka korka hoparlöre birşey olmasın diye, temizledim oraları felan kurudu İnşallah hoparlörde birşey yoktur ya ben şarkılarda farkedemedim ama sonradan çıkmaz umarım... birde yanda gri bölmede hafif 2-3 tane ufak darbe izi var o kadar ile atlattık!...Ahh ahh kötü oldu ama o kdar sakındım işte bu geldi başıma... ama telefon yinede sağlammış bunu test etmiş oldum rahatlıkla yere düşürebilirsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: emirk

benimki ağzına kadar dolu şimdilik res sorunu olmadı çok şükür.. fakat hani bir sözümüz vardır ya sakınılan göze çöp batar diye, bugün aynı öyle oldu ya... dersaneden çıkıyoruz elimde telefon bluetoothla şarkı gönderiyorum arkadaşa dengesizin teki karadan koluma bir çarptı(!) , telefonu tutmaya bile çalıştım o arada ama olmadı düştüyere düşen yerdede hafif çamurlu su vardı o bölgeye düştü fakat sırtüstü düştü, işte hemen sildm felan hopörlörlere kaçmış hafif su, kürdanın ucuna selpak felan yaptım çine soktum korka korka hoparlöre birşey olmasın diye, temizledim oraları felan kurudu İnşallah hoparlörde birşey yoktur ya ben şarkılarda farkedemedim ama sonradan çıkmaz umarım... birde yanda gri bölmede hafif 2-3 tane ufak darbe izi var o kadar ile atlattık!...Ahh ahh kötü oldu ama o kdar sakındım işte bu geldi başıma... ama telefon yinede sağlammış bunu test etmiş oldum rahatlıkla yere düşürebilirsiniz..

Geçmiş olsun kardeş,telefon gerçekden sağlam. Cebimden 8-10 kere düşmesine rağmen hiç çizik,kırık olmadı..

• led de olsa bir flash koysalardı keşke
  • sizin kullandığınız memnun olduğunuz bi acustic var mı.onu atabilir misiniz bana lütfen.
    ve de sizce acustic atmaya gerek var mı çok büyük bir düzelme oluşturuyor mu seste.dış ses özellikle çok düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolukabi

sizin kullandığınız memnun olduğunuz bi acustic var mı.onu atabilir misiniz bana lütfen.
    ve de sizce acustic atmaya gerek var mı çok büyük bir düzelme oluşturuyor mu seste.dış ses özellikle çok düşük

Bence gerek yok tabi herkesin beklentisi farklı. Sanırım akustiklerde problem var şuanda sorunsuz akustik yok..
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.