media manager ile sens me parçalarını nasıl ayarlıyoruz anlatabilirmisiniz ben yapamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: ax
media manager ile sens me parçalarını nasıl ayarlıyoruz anlatabilirmisiniz ben yapamadım.
bkere ben kazara yapabilmiştim ama nasıl yaptımı hatırlamıyom :) oralarda biyerde sens me yazcak rasgele bas olana kadar
quote:
Orjinalden alıntı: samathana
Merhaba arkadaşlar, bugün ben de 910i kervanına katıldım. Telefonum yazılım sürümünde 1200-9123 R1EA030 080205 yazıyor. Telefonumu güncellemem gerekir mi? Evetse son sürüm hangisidir ve nerden bulabilirim. Bir de sürüm yükseltmek bana ne kazandıracak ya da ne kaybettirecek?
İyi günler
Arkadaşlar yeni yazılımla ilgili bilgi verebilecek kişi varsa, yardımcı olmasını rica edeceğim...
quote:
Orjinalden alıntı: lord of the pes
arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oldu internet faturamı yatırmadığımdan uzak kaldım ve ilgilenemedim açıkcası ilkez böle üst düzey bir telefon kullanıyorum o yüzden çoğu şeye yabancıyım hemde çok yardımlarınızı bekliyorum mesela akustikler programlar flash temalar neler yapmam lzm
valla arkadaşlar düne kadar çok beğendiğim ve herkese tavsiye ettiğim akustik yüzünden hoparlör tısladı gibime geliyor sesi azaldı üçyüz beşyüz tarzı müzik attım mega bassla dinlerken birden kısıldı yine ses normal çıkıyor ama sanki biraz yaralı gibi
aziz romalılar; 1-telefon için kullandığınız akustiği atarmısınız buraya.brçok var ama hangisini tavsiye edersiniz? 2-telefon için kesin yükle dediğiniz programlar nelerdir 3-ben nette baya shake it özellikli java,oyun filan aradım ama mamafih bulamadım.marble madness dan başka bi oyun yok mu telefonun bu tarz da
yardımcı olursanız sevinirim
3-Forumda var @tolukabi biraz araştırın bulursunuz nfs pro street falan var benım telefonda şuanda. aratın bulursunuz. 1-Akustik kullanmadıgım için bilemiyorum. 2-Bu size göre değişir..
http://www.vimeo.com/996448 arkadaşlar bu oyunun hareket sensörlü telefonlarda çalıştığını öğrendim hiç yükleyen oldumu ne kadar doğru...?
arkadaslar telin son güncellemesini yaptım ama hala şu problemler var: *mp3 çalarken tel çok kasıyo.rehbere bile girmekte zorlanıyor *medyaya girdiğimde çogu zaman sensör çalışmıyo yana yatırmıyo yada dikleştirmiyor *tel tuş kilidinde iken ışığıda söndüğünde kapağı açtığımda yaklaşık 2 sn sonra ışığı yanıyor. *dışarıya verdiği ses çok tiz w serisinin alt modellerinden kıyasla berbat sesi var. bunlar normal mi yoksa benim cihaz mi anormal? sizin telefonlarınızda durumlar nasıl. yorum yazarsanız sevinirim.akustik programları sadece sesle mi ilgili yoksa bu sorunları da çözebilir mi?
@mmehmedd
mp3 çalarken kasması, sensör'ün çalışmaması ve tuş kilidinin tepkime süresiyle ilgili problemlerin hiç biri bende yok belki telefonda bir sorun varıdr şikayetlerim böyle böyle diye aldığın yerin servisine sor derim. dışarıya verdiği ses gelince ben daha akustik filan atmadım ama atanlarda büyük ölçüde iyileşme varmış. Ses için bir dene derim.
quote:
Orjinalden alıntı: mmehmedd
arkadaslar telin son güncellemesini yaptım ama hala şu problemler var: *mp3 çalarken tel çok kasıyo.rehbere bile girmekte zorlanıyor *medyaya girdiğimde çogu zaman sensör çalışmıyo yana yatırmıyo yada dikleştirmiyor *tel tuş kilidinde iken ışığıda söndüğünde kapağı açtığımda yaklaşık 2 sn sonra ışığı yanıyor. *dışarıya verdiği ses çok tiz w serisinin alt modellerinden kıyasla berbat sesi var. bunlar normal mi yoksa benim cihaz mi anormal? sizin telefonlarınızda durumlar nasıl. yorum yazarsanız sevinirim.akustik programları sadece sesle mi ilgili yoksa bu sorunları da çözebilir mi?
Flash tema,menüler yavaşlamanın sebebi olabilir.. Ama bencede sen yine de bi göster..
merba arkdşlar bi site buldm paylaşmak istedm güsel temalar oyunlar ekran koryucuları herşey w910i için ... paylaşmak istedim http://www.myw910.lasyk.net/
Arkadaşlar bende yeni aldım 2-3 gün oldu, telefon güzel fakat, MegaBass özelliği açıkken çalan şarkıyı durdurmak için bastığımda hemen durmuyor da bi ttıırtt sesi geliyor öyle duruyor.. bunun sadece megabass da olduğunu farkettim, bunun sebebi nedir acaba? çok rahatsız edici birşey sizde de oluyormu?Bir de bu SonyEricsson Theme Creator ile yaptığım temalar telefona bir zarar vermez değilmi?
Şimdiden Teşekkürler...
Temalar zarar vermez telefona zaten zarar verecek temalar açılmıyor telefonda. Evet Megabass da öyle oluyor benimde dikkatli dinleyince anlaşılıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
Temalar zarar vermez telefona zaten zarar verecek temalar açılmıyor telefonda. Evet Megabass da öyle oluyor benimde dikkatli dinleyince anlaşılıyor..
hadi ya... neden böyle oluyor ki bunu nasıl çözümleyebiliriz? babam felan duysa kesin bozuk telefon vermişler git iade et vs. şeyler söylerler kötü olur oda... aslında MegaBass kapatırım o sorun değil de bu telefonun mevcut özelliği zaten hiç test etmemişler mi ya?
ya bnm tel yeni almama rağmen arada kendni restleyip tekrar açıyor ve tema orginali yukluyor 5-6 kez oldu bu sizde böle bi sorun varmıı :-( bunu nasıl çözeblirm acaba
quote:
Orjinalden alıntı: mavi_3
ya bnm tel yeni almama rağmen arada kendni restleyip tekrar açıyor ve tema orginali yukluyor 5-6 kez oldu bu sizde böle bi sorun varmıı :-( bunu nasıl çözeblirm acaba
oluyo bu sorunu yaşamıyorum diyen yalan söyler telefona aşırı yüklendiğinizde belleği boşaltmak için resetlenir başta orj. tema görünüyor sonra seçtiğiniz temaya geri döner bu sorunun iyileştirilmesi için yeni güncelleme gerekir
bir örn. benim 5 sene önce aldığım k700 de her gün resetliyordu aşırı derecede servise gitti bi güncelleme 1 kere bile yapmadı ondan sonra yazılımsal bi kaç hata da yapabilir bunu
resetleme sorunu bendede var versiyon kendim atıyorum arada düzeliyo sonra tekrar başlıyo
iyide yeni versiyon yokki eskisini tekrar tekrar kurmak bir işe yaramıyor bende denedim
benim tel bi ara açılmadı yeni versiyon olduğu halde tekrar attım bana sordu teldeki yeni versiyon eğer bir problem yaşıyorsanız devam edin diye devam ettim tel açıldı fark ediyor