Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu 8 gb m2 ile kullanan var mı çalışır mı ya da çalışsa bile kasar mı?
  • arkadaşlar telefonu alırken Made In kısmına dikkat etmek gerekirmi? Nerelerin üretimi olması lazım? Sonra katakulleye gelmeyelimde.
  • china yazması gerekiyor başka bişey yazarsa uzak dur i love u china
    tabi şaka bi yana çin üretiminde cihazlar başka bi üretim yeri yok herlda w910 un ben bilmiyorum yada
  • Benimki China..
  • China normal karşılanmalı diyosunuz yani . ben eğer bunu öğrenmeseydim ve telefonu alırken made in china yazdığını görseydim kesin bu sahte diye kavgaya tutuşurdum satıcı ile. bu yüzden teşekkürler
  • Herçin malı aynı değil tabiki. Fabrikası çinde oldugundan üretim orada yapılır ve öyle yazılır kalkıpda çin mallarıyla karşılaştırılması gerekmiyor

• arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın..

Layout 1. Removed Operatorlogo, no time, no date, no signal icon, alarm icon on the left bottom.

Layout 2. Removed Operator logo, no time, no date, alarm icon of the left bottom.

link: TIKLA

birde yardım edermisiniz lütfen??

arkadaşlar hafıza kartına flash tema kurabiliyormuyuz şuan evetse nasıl yani anlatmak istedigim swf dosyasını a2 ile yuklemeden thm dosyası ile birlikte kartta themes klasorune atsak oluyormu? ben yapamadım bir türlü de?? w910i kullanıyorum r1fa035 cid 52 patch atabiliyorum ;)

aynı şekilde acoustic layout vs hafıza kartından oluyormu??

ve oyunlarda shakeit i nasıl kullaanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 8 Şubat 2009; 3:48:04 >

• Sayın Arkadaşlar

benim telefona bir şeyler oldu

kamera tuşuna basıyorum. kamerayı açmıyor acada hafıza dolu mu dedim baya boşluk var .

tekrar güncelledim ne yaptı isem olmadı

yardımcı olacak ustad var mı ?
  • slm nıgra benim resimlerini koytduğpun temayı nasıl bende yükleyebilirim çok hoş güzel bişe uğraştım koyduğun linkten yükleyemedim yardımcı olrsan sevinirim NIGRA yardımcı olursan çok sevinirim

telefon kayan kapak ksımında yan tarafında açılma olan arkadaşlar varmı bende oldu iki kapağın birleştiği yerde açılık olan varsa benimde vardı geçti yoksa genelde olan bişemi bide kapak açılırken sert bir ses geliyo normallmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGRA

süper tema nasıl indirebiliriz yada hangi adreste var

• bende bugün bir tane aldım. şuan kurcalama aşamasındayım. yalnız telefon ile gelen kulaklık ile çıkan ses çok kalitesiz. ilk gözlemim bu oldu. kendi philips kulaklığımı denedim ve sesi çok daha iyiydi onunla. umarım creative ep-630 ile dahada iyi olur. hoş telefon .bakalım
  • ya ben bilgisayardan telefona mp3 atmak için illa bu kutu içinde gelen sony media managerı kurmak zorundamıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

ya ben bilgisayardan telefona mp3 atmak için illa bu kutu içinde gelen sony media managerı kurmak zorundamıyım?

hayır ama sens me için kurmak zorundasın:)
  • Bu telefonun özelliklerinde hafıza kartı için maksimum 4gb yazıyo. Çoğu telefon da yazığı değerin altındaki hafıza kartını kaldırır. Eğer o yazdığı hafıza kartını takarsan telefon yavaşlar. Bu telefonda da durum böyle olurmu acaba. Çünkü şu anda araştırma yapıyorum ve nokia 5610'la bunun arasında kaldım. Ama ibre bundan yana. Çünkü nokialarda hafıza 1gb dolu olsa bile telefon yavaşlıyo ama sony ericssonlarda yavaşlama pek söz konusu değil. Ama 4gb'de az değil yani.
    Sonuç olarak bu telefonu 4gb dolu olarak kullanan varsa yavaşlayıp yavaşlamadığını söylerse sevinirim. Yaani 4gb olmasa da en azından 2.5, 3gb dolu olarak kullananlarda yazarsa sevinirim.
    Küçük bi soru için çok uzattım farkındayım ama telefonun yavaşlamasına uyuz oluyorum ben.
    Ayrıca teli çok beğendim gerçekten. Ekranının 2.4 inç oması da çok iyi. Video klip atabilirim. İzlemeside zevkli olur diye düşünüyorum.Video kalitesi hakkında da bişeyler yazarsanız sevinirim.

• arkadaslar link gozunuzden kactı sanırım

LINK---> TIKLA

kurulum

thm dosyasını kartta theme klasörüne atın

kalanları a2uploder ile gereken yerlerine

vistabar

swf dosyasını picture klasorune atın
    sidebar klasörünü klasör halinde picture icine atın

çiçek resminin yerine slide.png olarak onun boyunda istediginiz resmi atabilirsiniz..

kolay gelsin

layout 1 i ben kullanıyorum ;)

Sonye dair herşey burada tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 8 Şubat 2009; 3:49:10 >

• BENCE AVANTAJLARI

*mükemmel ekran
    *mükemmel tasarım
    *shake control
    * gayet net pikseller
    *şarz süresi (sürekli kurcaladım 2 gün) bence gayet iyi kurcalamasaım 5 gün gider
    *kapaklı kullanım kapaksız kullanım koordinesi süper
    *kulaklık iyi aslında yüksek değil ama net ses
    *kısayolları harika
    *fiyatı uygun sayılır
    *flash bellek olabilen sd card aparatı

DEZAVANTAJLARI
    *berbat bir kamera
    *autofocus ve flash yok
    *hoparlör berbat
    *hafıza sınırlı 2 gb bence ideal
    *çok narin arka cepte asla taşınmaz
    *arasıra donabilir nadiren de olsa

aklıma gelenler şimdilik bu kadar
    teknosadan 400liraya aldım
  • respect respect

modladım bende teli gayet memnunum kameradan zaten walkman serisinde birsey beklememek gerek:)
    anlamadıgım su bir insan ikisini birden sevemezmi:D

donma sorunu hic yasamadım ama dediklerine harfiyen katılıyorum sd değil sadece m2 olacak okadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 6 Şubat 2009; 2:53:32 >
  • arkadaşlar a2uploder dediğiniz nedir? ne iş yapar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

arkadaşlar a2uploder dediğiniz nedir? ne iş yapar?

heşeyi onunla atarsın tele ;) aklına ne gelirse ;) normal tema haric.
  • quote:

Orjinalden alıntı: respectrespect

DEZAVANTAJLARI
    *berbat bir kamera
    *autofocus ve flash yok
    *hoparlör berbat
    *hafıza sınırlı 2 gb bence ideal
    *çok narin arka cepte asla taşınmaz
    *arasıra donabilir nadiren de olsa

aklıma gelenler şimdilik bu kadar
    teknosadan 400liraya aldım

Hafıza 2 değil 4 GB.
    Ben cepte taşıyorum kılıfsız bugune kadar ekranda hiçbir çizik olmadı. Sadece iz oluyor oda hafif bir bezle silince geçiyor. Telefonu yaklaşık 15-20 kez düşürmeme rağmen çizik dahi yok telefonda kaç kere bataryası falan dağıldı telefonun ona rağmen hiçbir çizik almadı telefon

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.