Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: leoing

Arkadaşlar şuanda telefonu beyazını almış bulunmaktayım.

Telefon kesinlikle 2008 telefonu olmayı hak ediyor.

Önceklikle yazılımı çok iyi nokialar gibi baştan savma değil herşey yerli yerinde
    Ayrıca şuana kadar en iyi sesi bu telefonda duydum!

Şimdi size son sorum olucak ben cam driver yüklücem ama akustikde karasızım çünkü şuan ki ses beni tatmin ediyor akustik yükleyenlerde karşıya ses gitmeme problemi olduğunu gördüm eğer öyle olucaksa hiç yüklemeye gerek yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yani akustik sorunsuz şekilde yüklenebiliyormu?

Bende sizin gibi düşünüyorum bendede beyazı var. Akustik yüklemedim bende gerek duymuyorum fakat sadece bazı akustiklerde sorun var şuan sorunsuz kullanan arkadaşlar var galiba eski sayfalara dönün bulursunuz

• arkadaşlar bu telefon için sözlük msn adımsayar gibi programlar varmış burda paylaşırsanız sevinirim
  • arkadaşlar bana çok temiz ve yüksek tiz veren akustik dosyası lazım elinde olan var mı?(Kulaklık için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

Orjinalden alıntı: leoing

Arkadaşlar şuanda telefonu beyazını almış bulunmaktayım.

Telefon kesinlikle 2008 telefonu olmayı hak ediyor.

Önceklikle yazılımı çok iyi nokialar gibi baştan savma değil herşey yerli yerinde
    Ayrıca şuana kadar en iyi sesi bu telefonda duydum!

Şimdi size son sorum olucak ben cam driver yüklücem ama akustikde karasızım çünkü şuan ki ses beni tatmin ediyor akustik yükleyenlerde karşıya ses gitmeme problemi olduğunu gördüm eğer öyle olucaksa hiç yüklemeye gerek yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yani akustik sorunsuz şekilde yüklenebiliyormu?

Bende sizin gibi düşünüyorum bendede beyazı var. Akustik yüklemedim bende gerek duymuyorum fakat sadece bazı akustiklerde sorun var şuan sorunsuz kullanan arkadaşlar var galiba eski sayfalara dönün bulursunuz

Evet bence de ses yeterli birde bunu yapan mühendisler inanın daha iyi ses çıkıyorsa bunu yaparlardı!

Böylesi uygunmuş demek ki bana göre kaldı ki ses çok iyi telefonda.

• Arkadaşlar birde nette çok baktım ama bulamadım.Sonyericsson s500i nin aldığımda içinde gelen bir teması vardı çok güzeldi günü saatine göre renkleri değişiyordu çicekli papatyalı bir temaydı temayı bulabilicek veya elinde olan varsa buraya koyarsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar W910'a kaç aydır yeni güncelleme yok söyleyebilirmisiniz, Yazdan beri deniyorum hep güncel diyor PC Suite ile denediğimde. Bizim telefona desteği çekmesinde Sony...
  • Arkadaşlar bişe sorucam ya çok garip bi durum çözemedim.memory stick de toplam 934mb boş alan gösteriyor.Ancak media manager den sens me için şarkı atmak istediğimde 840mb boş alan gösteriyor.94mb lık bi alanı görmüyor bu neden:S
  • mrb arkadaşlar bende geçen ay aldım teli dün shake tema bulmuştum forumdan ama şimdi bulamadım o adresi bilen veya bulan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

Arkadaşlar bişe sorucam ya çok garip bi durum çözemedim.memory stick de toplam 934mb boş alan gösteriyor.Ancak media manager den sens me için şarkı atmak istediğimde 840mb boş alan gösteriyor.94mb lık bi alanı görmüyor bu neden:S

hocam çalışmadım yerden sormuşsun
  • Can Sıkıntısından Orjinal Kamera Driveri ile çekilmiş birkaç fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 3 Şubat 2009; 13:29:24 >
  • veee nihayet şarjı bitti (4 gün tam kapasiteyle hemde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

Video pek güzel olmadı ama idare edin ilk deneyimimdi Ayarları tam yapıp çok daha güzel bir şekilde kullanılabilir....

dostum paylaşımın için teşekkürler.
    senden bişey rica edeceğim.hangi temayı kullanıyorsun indirebileceğim bi link verir misin.görgüsüzlüğüm için kusura bakma:)
    ayrıca w910i ile ilgili bişey sormak istiyorum.fotoğraf çekerken zoom yapmıyor.cekim modunu değiştirin diyor.bu çok saçma değil mi?normal resim çekerken zoom kullanamaz mıyım yani?yardımcı olur musunuz..

• splatta temanın adı aynı isimde flash menu var..nereden indirdim hatırlamıyorum bilgisayarada format attım linkler gitti malesef yardımcı olamayacağım bu konuda ama bir ara telefondan alıp upload ederim şuan başka işlerim var!zoom olayına gelincede 2mp kamerada zoom yapsan ne yapmasan ne!dert etme yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmehmedd

quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

Video pek güzel olmadı ama idare edin ilk deneyimimdi Ayarları tam yapıp çok daha güzel bir şekilde kullanılabilir....

dostum paylaşımın için teşekkürler.
    senden bişey rica edeceğim.hangi temayı kullanıyorsun indirebileceğim bi link verir misin.görgüsüzlüğüm için kusura bakma:)
    ayrıca w910i ile ilgili bişey sormak istiyorum.fotoğraf çekerken zoom yapmıyor.cekim modunu değiştirin diyor.bu çok saçma değil mi?normal resim çekerken zoom kullanamaz mıyım yani?yardımcı olur musunuz..

Ben VGA moduna alıp zoom yaparak çekdim gayet güzel çıkıyor fazla bi fark yok 2mb ile bence dene sende beğenirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Ben VGA moduna alıp zoom yaparak çekdim gayet güzel çıkıyor fazla bi fark yok 2mb ile bence dene sende beğenirsin

kardeş teşekkür ederim yardımınız için.teli yeni aldım fazla özellik bilmiyorum şimdi de şu güncelleme işi ile cebelleşiyorum bu konuda da yardımcı olur musunuz:)
    son sürümü indirdim kurdum bilgisayara modeli sec falan dio sonrasında bataryayı cıkart teli kapat kısmından sonra ilerleyemedim ne yapmam gerekiyor ki sadece geri seçeneği var..
  • acil yardıma ihtiyacım var demin a2uploader ile 2 tane temna ve onlara ait flashları attım ve şimdi telefon açılmıyor + a2 uploader la ilede bağlanamıyorum noldu bu konuda bir bilgisi olan varmı birde pc den usb için bilinmeyen aygıt uyarısı alıyom acil yardım

Neye arkadaşlar gerek kalmadı hallettim bataryayı çıkarıp takınca düzeldi ama neden boyle bir hata oldu anlamış deilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 3 Şubat 2009; 22:26:08 >
  • valla o tip programları hiç kullanmadım için bilmiyorum...

bu tür şeyler büyük risk.tir yaparken bunları göz önünde bulundurun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

Arkadaşlar bişe sorucam ya çok garip bi durum çözemedim.memory stick de toplam 934mb boş alan gösteriyor.Ancak media manager den sens me için şarkı atmak istediğimde 840mb boş alan gösteriyor.94mb lık bi alanı görmüyor bu neden:S

hocam çalışmadım yerden sormuşsun

buldum sorunu:D zaten bu sense me analys i beğenmedim yanlıs analiz ediyor hep şarkıları:D
  • 1-arkadaşlar hafıza kartına flash tema kurabiliyormuyuz şuan evetse nasıl yani anlatmak istedigim swf dosyasını a2 ile yuklemeden thm dosyası ile birlikte kartta themes klasorune atsak oluyormu? ben yapamadım bir türlü de?? w910i kullanıyorum r1fa035 cid 52 patch atabiliyorum ;)

aynı şekilde acoustic layout vs hafıza kartından oluyormu??

ve oyunlarda shakeit i nasıl kullaanabilirim

birde arkadaşlar birşey yazacakken * tuşuna basınca büyük harf yapayım diye restart atıyor sonra yine girip * basınca hicbir sorun yok.. ram mi düşüyor acaba?? normalmi bu arkaşlar..

lütfen yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 4 Şubat 2009; 13:05:10 >
  • Şu sonyericcsonlar yeniden tam anlamıyla dağıtılmaya başlasın bende alcam bir tane bundan. hasta oldum forumu başından sonuna kadar okuya okuya yapmayın arkadaşlar bu kadar övmeyin sonra herkes alcak telefonu. inşallah bana da nasip olur almak. herkes güle güle kullansın telefonunu.

Ben birkaç mesaj üstteki aparatı sorcam birde nerden bulabiliriz onu var mıdır bilen arkadaş? İstanbuldayım ben bu arada...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.