Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=4okiuPOB4yg

http://www.trekker-reactor.isq-networks-server.com/se-stuff/flash-themes/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 31 Ocak 2009; 15:35:46 >

• bilgililere bi kaç sorum olcak 4 gündür bu teli kullanıyorum
    bi kaç sorum var
    1)kaç saat şarj ediyorsunuz ve ne kadar gidiyor
    2)ben mesaj kaydetmek istediğimde hafıza dolu diyor bunu nasıl aşcam ben mesaj çok saklayan birisiyim
    3)kızağı açtığımda görüntü biraz geç geliyor neden?
    4)resim ler ilk öncebulanık duruyor sonra netleşiyor bu hep bölemi olcak
    güncelleme sürümüm1200-9123R1FA035 080527
    cevap verirseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasva*

bilgililere bi kaç sorum olcak 4 gündür bu teli kullanıyorum
    bi kaç sorum var
    1)kaç saat şarj ediyorsunuz ve ne kadar gidiyor
    2)ben mesaj kaydetmek istediğimde hafıza dolu diyor bunu nasıl aşcam ben mesaj çok saklayan birisiyim
    3)kızağı açtığımda görüntü biraz geç geliyor neden?
    4)resim ler ilk öncebulanık duruyor sonra netleşiyor bu hep bölemi olcak
    güncelleme sürümüm1200-9123R1FA035 080527
    cevap verirseniz çok memnun olurum

1-sarj dolduğunda çıkar...4 gün rahat gidiyor bana!ama bu kişiden kişiye değişir
    2-mesaj hafızasını bellek kartı yap!şuan bende 994 tane gelen sms var
    3-kızağı açtığında ne kadar geç geliyor görüntü? saniyenin yarısı kadar mı yoksa bir kaç saniye mi?
    4-resimlerin bulanık çıkmasının sebebi yüksek çözünürlükte resim attıysan öyle olur!ama 2mp resimlerde hiçbir sorun olmaz ben 8mp resim attım evet dediğin gibi önce bulanık sonra net...e anca işliyor resimi!

güncelleme yapmana gerek yok!

• 4-5 saniye bekleteceğine bulanıktan nete doğru olması çok daha hızlı göz atma için yapılmış gayette iyi bence 2mp resimlerdede oluyo ama çok kısa bir süre alıyo bunlar bazen gözle algılanmıyo bile

bide bişey sorcam arkadaşlar orjinal akustiğini nerden bulabilirim tel.in yoksa deneyemem verilen akustiği eskiye dönme açısından??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 31 Ocak 2009; 17:10:15 >
  • Arkadaşlar beyaz renginin yanları siyah olanını daha önce bir yerde gören oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

4-5 saniye bekleteceğine bulanıktan nete doğru olması çok daha hızlı göz atma için yapılmış gayette iyi bence 2mp resimlerdede oluyo ama çok kısa bir süre alıyo bunlar bazen gözle algılanmıyo bile

bide bişey sorcam arkadaşlar orjinal akustiğini nerden bulabilirim tel.in yoksa deneyemem verilen akustiği eskiye dönme açısından??

arkadaşım yedeğini alsana akustik dosyasına sağ tıkla read de yedeğini alsen at akustiği memnun kalmazsan ben sana veririm orjinalini....

@leoing ben görmedim sende bulamazsın büyük ihtimal!Belkide yoktur...

• ya malesef a2programı varda okuma kaydetme özelliği olmayanı var heralde vista olduğu için biri çalışmıyodu en sonki senden alırım o zaman orjinali oky?
  • valla bu aparatı bulursanız bende istiyom

bende bunun gibi ufak bişey var ama bir parmak uzunlunda kablosu vardı ve bozuldu :D şimdi hpm-70 ile ep-630u birleştiripkullanıuyom

quote:

Orjinalden alıntı: Democrazy

kablo uzunluğunuda halletmek için şimdilik şöyle bir adaptör kullanıcaz heralde. tabi artık uyarmı uymazmı onu bilmiyorum .

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 31 Ocak 2009; 18:17:58 >

• quote:

ya malesef a2programı varda okuma kaydetme özelliği olmayanı var heralde vista olduğu için biri çalışmıyodu en sonki senden alırım o zaman orjinali oky?

http://rapid-share.com/files/192081268/original_acoustic_w910.rar.html
  • çok tşkr ederim a2 RW kullanıyorum şu an read yapıyo ama nereye kaydediyo anlamadım şimdilik gerek yok ama öğrenmek istiyorum yoksa sadece RWF mi kayıt yapıyor?? bu son sorum
  • off diyorum başka bişiy demiyorum kulaklarım dayanamıyo buna çok fena bişemiş ya orjinal takılim diyodum ama bu çok iyi .:D hoparlörler patlıcak diye korkuyorum
  • quote:

çok tşkr ederim a2 RW kullanıyorum şu an read yapıyo ama nereye kaydediyo anlamadım şimdilik gerek yok ama öğrenmek istiyorum yoksa sadece RWF mi kayıt yapıyor?? bu son sorum

A2uploaderi masa üstüne at öyle çalıştır read yaptığın zaman masa üstüne ph_out diye bir dosya atar işte onun içinde yedeklediğin dosyalar vardır!

Ayrıca akustik ile ses çok güzel oluyor!400Lira verip bide akustikle mi uğraşayım diyen adamlar var...ama uğraştığına değiyor

• bu kadar fark edeceğini bilsem inan başta yapardım bunu :) en yüksek seste dinlenmiyo o derece,
    zil sesinde nasıl çalıyorsa onun 2 kademe daha üstü şeklinde bi ses çıkışı var fena yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassio10 -- 31 Ocak 2009; 18:45:04 >
  • Telefonun Tam Şarz Olma Süresi 2.5 Saattir...Telefonun beyaz renklisi var bende yandaki sarı görüntüsünü çok seviyorum.Siyah olanı yok yanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 31 Ocak 2009; 18:47:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Telefonun Tam Şarz Olma Süresi 2.5 Saattir...Telefonun beyaz renklisi var bende yandaki sarı görüntüsünü çok seviyorum.Siyah olanı yok yanları

O zaman bende sarı olanı alıcam sanırım veya siyahını beklicem gerçek olarak daha beyazını görmedim.Umarım güzel bir tasarımdır bana biraz çok parlak bir sarı gibi geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

http://rapid-share.com/files/191977643/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollina_s_Mach5_Xplood_III.zip.html (- kaldır)

Bunu kullanın akustik olarak!Hiç bir sorunu yoktur...herşey çalışmaktadır!Telefonun sesine nasıl bahane buluyorlar anlamış değilim bizim kulaklarımız mı çok kalitesiz acaba

bende anlamış değilim serdar senin verdiğin akustik i yukledim canavar gibi ses çıkıyor + ep-630 kulaklık var son seste müzik dinleyemiyorum

• quote:

Arkadaşlar tam 10 adet hareket sensörü ile oynanan oyun veriyorum hepsini denedim çalışıyor bazılarında optionstan motion sensoru ON yapmak gerekiyor...

http://rapid-share.com/files/189357978/Motion_Sensor_Games-Apps.rar (İnmiyor mu? aradaki - kaldırmayı dene )

bu oyunlar k850 ye de uyar mı??

• quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Arkadaşlar tam 10 adet hareket sensörü ile oynanan oyun veriyorum hepsini denedim çalışıyor bazılarında optionstan motion sensoru ON yapmak gerekiyor...

http://rapid-share.com/files/189357978/Motion_Sensor_Games-Apps.rar (İnmiyor mu? aradaki - kaldırmayı dene )

bu oyunlar k850 ye de uyar mı??

İndirdim, çalışıyor. Paylaşan arkadaşa da teşekkürler.

• uyar kardeşim...HuNTeR_1907'de denemiş gönül rahatlığıyla indirip oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 31 Ocak 2009; 20:04:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

quote:

http://rapid-share.com/files/191977643/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollina_s_Mach5_Xplood_III.zip.html (- kaldır)

Bunu kullanın akustik olarak!Hiç bir sorunu yoktur...herşey çalışmaktadır!Telefonun sesine nasıl bahane buluyorlar anlamış değilim bizim kulaklarımız mı çok kalitesiz acaba

bende anlamış değilim serdar senin verdiğin akustik i yukledim canavar gibi ses çıkıyor + ep-630 kulaklık var son seste müzik dinleyemiyorum

boşver sen onları biz telefonun keyfini çıkaralım

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.