Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

http://rapid-share.com/files/191977643/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollina_s_Mach5_Xplood_III.zip.html (- kaldır)

Bunu kullanın akustik olarak!Hiç bir sorunu yoktur...herşey çalışmaktadır!Telefonun sesine nasıl bahane buluyorlar anlamış değilim bizim kulaklarımız mı çok kalitesiz acaba

eee ben 1yıldır alıştım sende alışırsın:)

kulak çınlamayınca ses begenilmiyor...

• akustik nasıl atılıyor tele..A2 ile mi?
  • Ben bu kadar berrak bir ses hiç bir telefonda görmedim Sony özellikle W serisinde bu konuda çok başarılı!Biri kamerasını beğenmez iyi tamam biliyoruz dandik bir kameraya sahip biz kamerası için almadık ki bu telefonu!Ama ses konusunda laf etmeyin telefona biri özelliklerini beğenmez...tuş takımını beğenmezler neymiş menusü yavaşmış!Ben anlamıyorum bu insanlar W910dan mı bahsediyorlar yoksa başka bir telefondan mı?Bunlar yılın telefonu diyince laptop gibi birşey sandılar heralde telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

akustik nasıl atılıyor tele..A2 ile mi?

Evet kardeş A2 uploader kullanarak atacaksın bunula ilgili topic forumda mevcut 30 saniyeni almaz atmak!
  • hocam halen diyorsunuzki kulakları çınlamayınca beğenmiyorlar.Cidden ayıp oluyor :).Burda ses kalitesi tartışmasımı yapalım şımdı ben ciddi olarak yanımda olsanızda sizede dinletsem kendiniz görseydiniz.Markayla yada herhangi bi şeyle alıp veremediğim yok bi şeyleri öyle çok kafamada takmam ama cidden rahatsız edicek derecede bi sorunu var demekki söylüyorum.Az önce yine denedım Sesi sona getirirsem cızırtı yapıyor baya son 2 kademeyi geri alırsam normale dönüyor ondada detaylar anlaşılmıyor.Benmiyim şimdi suçlusu :)
  • bir arkadaş daha vardı senin gibi memnun olmayan teknosadan almıştı iade edecekti bugün!Sende onun gibi yap hiç uğraşma iade et kardeşim...Mp3 playerinle dinle sen müziğini!Çok dandik ses çıkışı var bu kadar olmaz!
  • Neyse ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Ben objektif olarak bir sorunumu anlatmaya çalıştım herkes karalıyorum sanıyor.Başımın çaresine bakarım :) İyi günler dilerim herkese.

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

hocam halen diyorsunuzki kulakları çınlamayınca beğenmiyorlar.Cidden ayıp oluyor :).Burda ses kalitesi tartışmasımı yapalım şımdı ben ciddi olarak yanımda olsanızda sizede dinletsem kendiniz görseydiniz.Markayla yada herhangi bi şeyle alıp veremediğim yok bi şeyleri öyle çok kafamada takmam ama cidden rahatsız edicek derecede bi sorunu var demekki söylüyorum.Az önce yine denedım Sesi sona getirirsem cızırtı yapıyor baya son 2 kademeyi geri alırsam normale dönüyor ondada detaylar anlaşılmıyor.Benmiyim şimdi suçlusu :)

telefonun ses kalitesi idare eder tabi ki pc yada mp3 playerlara çok uzak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

akustik nasıl atılıyor tele..A2 ile mi?

Evet kardeş A2 uploader kullanarak atacaksın bunula ilgili topic forumda mevcut 30 saniyeni almaz atmak!

dosyayı attım tizlerde biraz iyileşme oldu ve ses seviyesi yükseldi...şimdilik iyi ama kesinlikle adam akıllı kulaklık almak lazım
  • Creative EP-630 kullanıyorum çokta memnunum!Tavsiye ederim...
  • müzik kulaklık ile dinlenir hoparlör ile değil ses kalitesini beğendim

beyaz rengini aldım ve çok hoşuma gittii

ayfon kullanıyordum ama bu cihaz da güzel çok şirin ergonomik ekranı çok güzel

flash tema olayı harika

piyasadaki bir çok cihazdan güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: pikalos

Ayrıca 2008 yılının telefonu derken,tasarımıyla yılın telefonu olmuş.Yılın telefonunda bir sürü kategori var.Tasarımı da bu almış.Zaten bende diyorum ki;şekil olsun diye alıyorsanız alın yoksa paranıza yazık.Forumlarda genelde üründen alanlar ürünü yağlayıp-ballıyorlar.Bir iki kişi eleştirdiğinde de hemen itiraz ediyorlar.Malının 2. el piyasasını düşürmek istemiyorlar ve tepki veriyorlar.Lütfen objektif olalım.400 tl bazı arkadaşlarımız için büyük para,sırf ben aldım herkes alsın diye yorum yapmayalım.Eksilerini sayalım ki firma ayağını denk alsın.SE bu modelle resmen tüketiciyle dalga geçmiş.Güzel bir makyaj yapıp bize yaşlı nineyi kakalamış.

Sen 2.el fiyatını düşürüp bundan almayı düşününenlerdensin. Ses kötüymüş ulan ne bekliyorsun ki ya Allah aşkına çok komiksiniz? Ses düşükse müzik seti alın nesi düşük bana dB hesaplarıyla gelin madem düşükse? Eksiklerinden başka bide kamerası var bende kabul ediyorum kamerasının gece çekimi iyi değil flashının olmamasından belli zaten ama gündüz çekimi gayet başarılı. Şimdi söyle bakalım başka eksisi varmı? Bide artılarına bak Bizim burdaki itirazımız ne biliyormusun;kullanmadan sağdan soldan duyduğu lafı gelip burda savunan telefonu kötü gibi göstermeye çalışanlara karşı tepkimiz. Soruyorum hiç ekranında Video,Film izledinizmi? Renk ve ekran kalitesini gördünüzmü? Sensörüyle oyunlar oynayıp programlar çalıştırdınızmı? Ekranın büyük oldugu kadar menüsünün gelişmişliğini,kolaylık ve ferahlığını fark ettinizmi? Video çekip seslerin netliğini ve görüntünün kalitesine baktınızmı? Telefonun şık tasarımını,tuşların kalitesini,kapağının kalitesini biliyormusunuz? Hiç 7 oyunu aynı anda çalıştırdınızmı? Veya aynı anda 3-4 işlemi bir arada yapabildinizmi? Aman efendim kamerası gece kötüymüş evet gece çekim yapıyorsan alma.! Yok efendim ses kötüymüş hayır kötü falan değil,amacım sağlıklı bir şekilde müzik dinlemek sonuçda telefondan 5.1 7.1 ses kalitesi beklemiyorum,telefonu telefon olarak değerlendiriyorum sesi ve müziğinide gayet başarılı buluyorum 400 tl verdiğim için çok memnunum. Çok çok değer bir telefon. Alıcıları etkiliyorsunuz sadece kötü özellikleri üzerinde yoğunlaşmışsınız. Bence artı özellikleri eksileri silip süpürüp 4 le çarpıp 35 e bölüyor

İkinci el bölümüne bak bakayım kaç tane "Alınık W910i" topici göreceksin. O yüzden oturdugunuz yerden yumurtlamayın bizim burdaki amacımız ekonomik değil tamamen bilgilendirme bir kullanıcı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 31 Ocak 2009; 14:28:07 >

• Telefonun kızağını beğenmeyen bile çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

müzik kulaklık ile dinlenir hoparlör ile değil ses kalitesini beğendim

beyaz rengini aldım ve çok hoşuma gittii

ayfon kullanıyordum ama bu cihaz da güzel çok şirin ergonomik ekranı çok güzel

flash tema olayı harika

piyasadaki bir çok cihazdan güzel

Bende beyaz düşünüyorum yanlız yukardaki mesajda belirttiğim gibi yanları siyah olan beyazı olursa çok iyi olucak
    Senin aldığının yanları siyah mı sarı mı veya hiç siyahını gördün mü ?

• @mascherano* resimler için teşekkürler.

Birde sizden bir isteğim olucak , telefonu Creative EP-630 kullanan arkadaşlar kulaklığı takılı haliyle bir resim atabilirlerse ve telefonun o görünümünü buradan gösterebilirlerse çok makbule geçer. Ben harbiden niyeyse bu duruma çok taktım nasıl göründüğünü çok merak ettim , cebe filan atınca çok rahatsızlık veriyormu? diye düşünüyorum. Sonuçta her zaman telefon alamıyoruz biliyosunuz, kışın hadi bi şekilde monta filan atıosun kabalık filan bi şekilde kapatabiliyosun ama yazın bir kotun cebinde filan çirkin durabiliyor bu durumda bilirsiniz. benim çekincem bu daha çok. bu yüzden özellikle telefonu creative 630 ile kullanmayı düşündüğüm için bu şekilde bir resmini rica ediyorum sizlerden.

• quote:

Orjinalden alıntı: leoing

Bende beyaz düşünüyorum yanlız yukardaki mesajda belirttiğim gibi yanları siyah olan beyazı olursa çok iyi olucak
    Senin aldığının yanları siyah mı sarı mı veya hiç siyahını gördün mü ?

siyah beyaz olanına hiç rastlamadım ama sarı olanda çok güzel beyaz ve altın sarısı yakışmış yani biraz rüküş gibi ama olsun

ben çok sevdim

• Buyur arkadaşım işte böyle görünüyor

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu)

• @Th3_SpiRitLEsS emeğine sağlık tahmin ettiğim kadar kötü değilmiş galiba. hatta biraz seksi bi görünümede sahip sanki de dediğin gibi kablo biraz fazla uzun işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Democrazy -- 31 Ocak 2009; 15:15:38 >
  • katladığım kısım cebe gidiyor sorun yok
  • kablo uzunluğunuda halletmek için şimdilik şöyle bir adaptör kullanıcaz heralde. tabi artık uyarmı uymazmı onu bilmiyorum .

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.