Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alacam.....biraz kafam karışık???
    kulaklık sesi benim için en önemli şey....telefon benim için konuşma ve mp3 playerdan ibaret......
    şu an kullandığım 5310 xpressmusic kulaklık sesi berbat....nokia ya tövbeliyim.....
    ama bu telefon hakkında kulaklık sesiyle ilgili olumsuz eleştriler aldım...diğer walkman phone lardan daha kötü olduğunu ifade eden arkadaşlar olmuş.....

yani bu teli alayım mı?yoksa W705 imi bekliyelim...yada W760 yönelip kurtulayımmı???....

birileri beni bu walkman phone ların ses kaliteleri hakkında detaylı ve karşılaştırmalı bilgi verirse mesut ve bahtiyar olurum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

arkadaşlar telefonu alacam.....biraz kafam karışık???
    kulaklık sesi benim için en önemli şey....telefon benim için konuşma ve mp3 playerdan ibaret......
    şu an kullandığım 5310 xpressmusic kulaklık sesi berbat....nokia ya tövbeliyim.....
    ama bu telefon hakkında kulaklık sesiyle ilgili olumsuz eleştriler aldım...diğer walkman phone lardan daha kötü olduğunu ifade eden arkadaşlar olmuş.....

yani bu teli alayım mı?yoksa W705 imi bekliyelim...yada W760 yönelip kurtulayımmı???....

birileri beni bu walkman phone ların ses kaliteleri hakkında detaylı ve karşılaştırmalı bilgi verirse mesut ve bahtiyar olurum..

vala alalı 1 hafta oldu telefonun hopörlör sesi iğrenç kamerası benim takoz diye nitelendiren 6260 dan daha kötü ki onda vga kamera vardı kulaklık seside pek iç açıcı değil onuda söliyim bir w910i kullanıcısı olarak söleyebilirimki 6260 ın daha güzel sesi vardı bunu tamamen tarafsız sölüorum...
    forumdada gördügün gibi acustic denen bi dosyayı telefonuna atıp ses kalitesinin yükseliceği sölensede emin ol oda olmuo ben dün yaptım evet ses yükseldi ama telefondan karşıya ses gitmedi mecburen tekrar orjinalini buldum ki ar damarım catladı bulana kadar yani gerek yok bunu almana ki şuda var distiribütörüde yok artık se lerin sadece teknosada ve teknoloji marketlerde satılıo artık ilerde bozulsa kim nasıl tamir edicek servise verdiginde ki servisi varsa artık kaç günde alıcagın mechul sanırım bu şekilde telefonu çözemezsem bende elimden cıkarmak zorunda kalıcam tamamen gereksiz bi telefon...multimedya bi telefon alıosunuz ses kötü telefonla görüşme kalitesi kötü hopörlör kötü yüklemeler içinden çıkılmaz bi halde...
    nokia dan döndügüme bin pişman oldum param boşa gitti resmen en basit örnek nokianın herhangi bi telefonuna bi dosya yada oyun yada program yada tema menü yüklemek istesen markasını yazıp googleda aratman kafi ama s.e lerde malesef bu böle değil binbir türlü acustik dosyası ne oldugu belirsiz tamamen şans oyun desen sensör var telefonda sensörlü oyun yok güncellemeler vs. vs.yani tamamen gereksiz ötesi bi telefon kesinlikle tavsiye etmiorum 1 haftadır a2 uplodaderdir güncellemedir menüdür acustictir telefonu adam etmeye çalışıorum ama yok abartılmış sadece çok gerdi vala beni sende gerilme boşa:D

• telefonu şu an aldım ilk izlenimler fena değil..ne yapılması gerekiyor en başta sizden yardım istiyorum
  • he bide s.e nin çok övülen o meşhur kulaklıgıda boş düşün telefonda müzigini açtın cebine koydun başladın dinlemeye otobüstesin kulaklıktan ses ayarı yok yine aynı şekilde kulaklıktan şarkı değiştirme tuşu yok ve aynı şekilde radyo dinliosan istasyon değiştirme tuşu yok bomboş sadece kulagına takıosun ilginç bi telefon ya sinir bozucu...
    menülerindede geçiş bi anlamsız yapılmış mesela bi msj okuosun diger msja gecmek istiosan okudugun msjdan cıkıp diger msjı bulup tekrar ona basman lazım direk sag sol tuşlarıyla msjlar arası geçiş yapmıyor...ayrıca titreşimi berbat yolda yürürken titrese kesinlikle hissetmezsin melodilerdeki boşluklardan dolayı telefonda kısa çagrılarıda duyamıosun...tuş takımı tamamen katliam msj yazarken iki elle telefona sarılman lazım ve emin ol eline kıramp girio 4-5 msj yazmak istesen...
    bana göre tek artı yönü telefonun büyük ekranı ve sensörlü olması ama onada güvenme sensörlü ne oyun var ne tema varsada ben 1 haftadır yırtınıorum bulamıorum sensörlü nokia al yaz googlea binbir türlü bulursun...ki bunları yazdıgım için benide idam ederler ama emin ol gercekler bunlar:d

• kulaklık sesi yüksek ama boğuk geliyor aradığım kristal tizler yok bunun için ayrıca bir şey yapmam gerekiyor mu bazı arkadaş bir kaç eklentilerden bahsetmiş..
  • ben bişey anlamadım ya. kimisi kulaklık sesini öve öve bitiremezken kimiside tümden berbat kategorisine sokuyor. yani bi ortasını bulamadık. sesi ya çok kaliteli yada çok kalitesiz deniliyor. bende şaşırdım ne yapıcağımı .. galiba kime göre neye göre değişiyor
  • dış hoparlör sesi kötü değil megabass la gayet iyi o kadar telefonu kullanmışsınız w910 özellikten yoksun diyosunuzda birçok ince detay sayıyım size diğer saydığınız pda hariç sonyericssonlarda olmayan özellikler

1.hafıza kartına mesaj kaydı ile mesaj sıkıntısı aşılmış ayrıca mesaj yöneticisi özelliği konulmuş..
    2.aynı anda istediğiniz kadar uygulama açabiliyorsunuz
    3.bazı uygulamalarda kullanıcı data oku yaz gibi seçenekleri diğer modellerde sürekli sorarken bunda 1kere soruyor hatta onuda kapatabiliyosunuz
    4.telefon kayıtlarınıda hafıza kartına yedekleyebiliyosunuz
    5.video çekimi mp4 formatında ve gayette kaliteli sesler mükemmel çıkıyor
    6.salla değiştir ve sensör fonksiyonları
    7.sensör ile ışıklı ortamda ekran parlaklığı artıyor ışıksız ortamda azalıyor..
    8.flash tema desteği
    9.web tarayıcı fonksiyonu
    10.diğer sonyericssonlardaki ufak tefek yazılım hataları giderilmş örn. : hesap makinesinde bir işlem yaparken sürekli eşittirde kalmıyor .(ince bir detay)
    11.bluetooth ile kablosuz müzik dinleme özelliği (A2DP)
    12.tuş takımı inanılmaz sessiz çat çut etme sıfır
    13.mesajlarınızı kategorilere ayırabiliyosunuz
    14.telefondan güncelleme özelliği
    15.akıllı arama özelliği
    16.bluetooth ile ses aktarma aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilme
    17.bluetooth ile dosya gönderip alırken beklemiyorsunuz küçültüyorsunuz diğer se ler gibi değil
    18.sens me gibi en ince detayına kadar müzik fonksiyonları mevcut
    19.video dj ve photo dj ile video ve resim düzenleme özelliği
    20.video çekimini duraklatıp devam etme (bazı se lerde olmadığı için belirtiyorum)
    21.uzaktan kumanda ile bilgisayar kontrolü
    22.a2 platformunda java ile hiç problem yaşamıyosunuz messenger gibi uygulamalarda
    23.hareket sensörü ile oyun oynama

bunları niye sayıyorum bazı ince detaylar var arkadaş özellik yoksunu bir telefon olarak söylemş
    hem telefonun tek bir resmine bakmış olsa dahi flaş veya ışık olmadığını anlardı bu tip eleştirileriniz telefon alacaklarıda etkiliyor lütfen tarafsız yorumlar yapın fotoğraf konusundada çok iyi değil evet ama k750 ile farkı sadece otofokus olmaması

• beyler bu telefonda müzikleri resimleri taşıma yok mu yay..Bu kendi kafasına göre yerleştiriyo albumler iç içe girmiş durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cassio10

dış hoparlör sesi kötü değil megabass la gayet iyi o kadar telefonu kullanmışsınız w910 özellikten yoksun diyosunuzda birçok ince detay sayıyım size diğer saydığınız pda hariç sonyericssonlarda olmayan özellikler

1.hafıza kartına mesaj kaydı ile mesaj sıkıntısı aşılmış ayrıca mesaj yöneticisi özelliği konulmuş..
    2.aynı anda istediğiniz kadar uygulama açabiliyorsunuz
    3.bazı uygulamalarda kullanıcı data oku yaz gibi seçenekleri diğer modellerde sürekli sorarken bunda 1kere soruyor hatta onuda kapatabiliyosunuz
    4.telefon kayıtlarınıda hafıza kartına yedekleyebiliyosunuz
    5.video çekimi mp4 formatında ve gayette kaliteli sesler mükemmel çıkıyor
    6.salla değiştir ve sensör fonksiyonları
    7.sensör ile ışıklı ortamda ekran parlaklığı artıyor ışıksız ortamda azalıyor..
    8.flash tema desteği
    9.web tarayıcı fonksiyonu
    10.diğer sonyericssonlardaki ufak tefek yazılım hataları giderilmş örn. : hesap makinesinde bir işlem yaparken sürekli eşittirde kalmıyor .(ince bir detay)
    11.bluetooth ile kablosuz müzik dinleme özelliği (A2DP)
    12.tuş takımı inanılmaz sessiz çat çut etme sıfır
    13.mesajlarınızı kategorilere ayırabiliyosunuz
    14.telefondan güncelleme özelliği
    15.akıllı arama özelliği
    16.bluetooth ile ses aktarma aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilme
    17.bluetooth ile dosya gönderip alırken beklemiyorsunuz küçültüyorsunuz diğer se ler gibi değil
    18.sens me gibi en ince detayına kadar müzik fonksiyonları mevcut
    19.video dj ve photo dj ile video ve resim düzenleme özelliği
    20.video çekimini duraklatıp devam etme (bazı se lerde olmadığı için belirtiyorum)
    21.uzaktan kumanda ile bilgisayar kontrolü
    22.a2 platformunda java ile hiç problem yaşamıyosunuz messenger gibi uygulamalarda
    23.hareket sensörü ile oyun oynama

bunları niye sayıyorum bazı ince detaylar var arkadaş özellik yoksunu bir telefon olarak söylemş
    hem telefonun tek bir resmine bakmış olsa dahi flaş veya ışık olmadığını anlardı bu tip eleştirileriniz telefon alacaklarıda etkiliyor lütfen tarafsız yorumlar yapın fotoğraf konusundada çok iyi değil evet ama k750 ile farkı sadece otofokus olmaması

1- evet dogrudur yüzlerce msjı saklayabiliyorsunuz güzel bi özellik
    2-aynı anda istedigin kadar uygulamadan kastın nedirki sonuçta bu bi bilgisayar değil ve 2-3 uygulamayı acamazsa ztn 3310 dan farkı kalmaz..
    3-bence data sorması olsada olur olmasada cokta etkin bi olay değil ztn
    4-telefon kayıtlarını hafıza kartına yedekleme ilk hafıza kartlı telefonlar cıktıgından beri telefonlarda olan bi özelliktir 400 tl lik bi elefonda olmaması düşünülemez
    5-video çekimi gayet kaliteli fln değil evet çektiginiz video w910i de seyrederken güzel ama onu bilgisayara atınca nekadar kalitesiz oldugunu anlıosun en azından 2mp lik bi kameradan beklenmiycek kalitesizlikte vga kamera özelligi her video çeken telefondan artı bişey yok
    6-salla değiştir ve sensör evet güzel bi olay ama ne oyunlarına nede temalarına ulaşmak imkansız gibi ve çeşitleri yok sadece aa buda varmış diosun ama kullanamıosun
    7-ışıklı ortam ışıksız ortam ortada olan bi gerçek varki bu telefonun kamerası gerçekten kalitesiz ve 2mp yazmaları bile gereksiz direk vga deseler yeridir
    8-flash tema 2006 yılından sonra üretilen nerdeyse her telefonda bulunmakta
    9-waplı her telefonda bu ztn var
    10-hesap makinesi olamasa ztn gülerdim
    11-o telefonun degilde harici eklentilerin marifeti dielim
    12-evet tuş takımı sessiz ama msj yazarken eziyetten başka bişey degil kıramplar girio elime ki daha 1.5 hafta oldu
    13-msjı kategoriye ayırmak ince bi ayrıntıdır ama fazlada abartılıcak bi özellik değil
    14-telefondan güncelleme die bir şey yok bilgisayardan program destegiyle güncellersiniz ki o da yeni sürümü çıkarsa artık ölene kadar yeni sürüm çıkmaz
    15-akıllı arama özelligi derken kastın nedir her telefonda olan özellik benim evdeki ankesörlü telefonda bile akıllı arama var
    16-bluetotth un birden fazla alete baglanbilmesi evet güzel + bi olay
    17-dosya alıp beklerken nasıl küçültüosun bi açıkla bunuda bizde ögrenelim winrar gibimi ne demek isted,n anlamadım burda normal dosya gönderip alıosun
    18-sens me evet gercekten çok hoş bi eğlence telefon için
    19-ericsson 688 de bile melodi yapmak için bi bölüm vardı
    20-ztn kendin yazmısın bunu sölemek ayıp videoyu durdurup başlatamamak ayıp:D
    21-bu özelligini bende sevdim
    22-bi nevi katılabilirim
    23-oyun bulursan oynarsın

benim amacım kimsenin bu telefonu almaması fln degil kendim aldım gittim para verdim ve aldım ama + bi kaç yazılımdan başka hiçte verdigim parayı hak etmedi bu telefon walkman telefon bu seste tabiki kalite arıycam neden 400 verip bide acusticle ugrasıyımm? ki ne kadar akustic yuklediysem hepsinde bi sorun var ya birinde hopörlör kısık ya birinde kulaklık kısık ya ikiside yüksek ama telefonla konusamıosun ki bunları yapmak a2 uploaderle oluo yukle kaldır bıktım orjinalini bulana kadarda alnım çatladı...saygılar

• bi susunda iki dakika yardım edin......sonra tartışmaya devam edersiniz
  • ben bişey sorucam. örneğin ben Creative EP-630 marka kulaklık kullanıyorum. w910i ile uyumsuzluk sözkonusu olurmu? yani muhtemelen w910 alıncada kendi creative kulaklığımı kullanıcam. bu seste bir fark yaratırmı sizce ?
  • garcia1905 Bu telefona o kadar laf ettin ya diyecek laf bulamıyorum sana...Sen telefondan ne bekliyorsun?Bu telefonun kulaklık performansını beğenmiyorsunuz var mı böyle birşey?Sen akustik falan uğraşma kullanmada bu telefonu geri ver memnun kalmadım de sende kurtul bizde

trapspeed
    Sana verilen CD'deki yazılımı kurup öyle at mp3leri

Democrazy
    Bende EP-630 kullanıyorum mükemmel bir şekilde çalışıyor ama bir sorun var...Bu telefonun en büyük eksisi bence 3.5mm girişinin olmaması kendi adaptörünü ve EP-630u takınca çok uzun bir kablo çıkıyor ortaya ben adaptörün kablosunu katladım öyle kullanıyorum yada bir şekilde kabloyu kısatmak lazım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 30 Ocak 2009; 22:54:16 >
  • teknosayı aradım 15 gün içinde iade edebiliomuşuz yarın gidip yüzlerine sırıtarak telefonu vericem ve kurtulucam bune ya 1 haftada ömrümü yedi vala:D
  • sanırım %15 kesinti ile iade edeceksin!git N73 falan al sen tam senlik telefon
  • arkadaşlar sens me de sadece telefonla gelen şarkıları görüyor diğerlerini nasıl atıcam?
  • Verilen CD'deki yazılımı kullanarak atacaksın...Beceremezsen topicde dolaş biraz yada arattır arkadaşın biri anlatmış güzelce onları takip et hadi kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

Democrazy Bende EP-630 kullanıyorum mükemmel bir şekilde çalışıyor ama bir sorun var...Bu telefonun en büyük eksisi bence 3.5mm girişinin olmaması kendi adaptörünü ve EP-630u takınca çok uzun bir kablo çıkıyor ortaya ben adaptörün kablosunu katladım öyle kullanıyorum yada bir şekilde kabloyu kısatmak lazım!

hocam yani direk creative kulaklığı telefonun girişine takamıyormuyuz? bunun için bir aparatmı gerekiyor ? bunuı tam anlayamadım kusuruma bakma. birde telefonun geldiği kulaklık ile creative kulaklık arasında kalite farkı kulakla duyulur gözle görülür cinstenmi?

• Kamera üzerinde durulan bir model değil. Yanlış yapıyorsunuz, adam telefonu aldıkdan sonra flaşının olmadıgını anlıyor ki böyle bir insanın yorumu nasıl değerlendirilir bilemiyorum. Yeni alacak arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. W910i, Kamera dışında dört dörtlük bir üründür. Oyun tema yok diyor bazıları bilmiyorsanız bilmiyorum deyin yok demeyin forumda bile var başdan savma yorumlar atmayın bu 1.
    2.ci olarak gündüz çekimi çok çok başarılı yani af olmamasına rağmen gerçek 2mpx. 6300 gibi değil yani. Arkadaşın dediği gibi video çekimi çok kaliteli özellikle sesleri çok net alıyor veriyor.
    Walkman serisi kullanmadım fakat bana kulaklık seside hoparlör seside gayet yeterli geldi.

Sonuçta 2008 Yılının o kadar telefon arasında en iyisi seçildi. Yorum yaparken tarafsız yorum yapın. Bir süre kullanın alışın keşfedin. Hemen hırs yapıp kamerası sesi şöyle böyle karşılaştırma yapıyorsunuz ne gerek var bunlara sonuçda elektronik bir cihaz bu sürekli yenisi çıkıyor işinizi görüyorsa tamamdır ben çok çok memnunum ailede herkes beğendi özellikle bayanlar el koydular zaten

• sanırım @Th3_SpiRitLEsS ın söylediği kadarıyla kulaklık girişi ve 3.5 mm bir girişi olmaması çok olumsuz bir özellik. yani gerçekende dahili bir giriş konulabilirdi telefon üzerine. tam emin olmadığım için birşey diyemiyorum ama Th3_SpiRitLEsS ında söylediği gibi ve tanıtım videolarındanda izediğim kadarıyla kulaklık olayı bu şekildeyse eğer işi bozuyor . bak şimdi moralimde bozuldu cidden hem müzik üzerine bir telefon yap hemde bunu düşüneme. tamda ısınma turları atmış ve yarında almaya hazırlanırken olucak işmiydi bu şimdi .bari birisi kulaklık takılmış halinin resmini koysun burayada birde öyle bakalım. gerçi o adaptörü taktıktan sonra pek bi şey değişmeyecek gibi ama işte ...
  • arkadaşlar ben kulaklık çıkış kalitelerini sordum.....
    ama konu biraz sorduklarımın dışına çıkmış.....

yani W910 ile W760 kulaklık ses çıkışları arasında bir fark mı??????

W760 da clearbass dan, geliştirilmiş ve daha kaliteli kulaklık sesinden bahsediliyor......

bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların reel yarumlarını bekliyorum.....
    HERKESE TEŞEKKÜRLER......
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.