Bildirim
WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (89. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar bu gün telefonu almaya teknosaya gittim.Siyah kalmamış ellerinde siyah ve beyaz var dedi bende almadan geri geldim:Evde siyah olan başka yer bakarken bana beyaz daha karizmatik geldi.
Yanlız Türkiyede gördüğüm beyaz telefonların yan tarafları resimdeki gibi sarı
Ama yabancı sitelerde yanları siyah olan benim daha çok beğendiğim model var.Oda bu şekilde...
Yanları siyah olan daha iyi benim için acaba herhangi bir yerde istediğim rengi gören varmı?
Yarın tekrar teknosaya gidicem ama oradakiler büyük ihtimal sarı olacak gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 31 Ocak 2009; 3:53:15 >
-
bende aradım ama bulamadım teknosada da yanları sarı siyah telefon almıycam bu sefer dedim kırmızı aldım
quote:
Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS
Verilen CD'deki yazılımı kullanarak atacaksın...Beceremezsen topicde dolaş biraz yada arattır arkadaşın biri anlatmış güzelce onları takip et hadi kolay gelsin
olayı çözdüm tşkrler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher201 -- 31 Ocak 2009; 5:06:47 > -
arkadaşlar birde daha önce ele alınmamış ya da ben farketmedim telefonun a2dp özelliği (bluetooth üzerinden stereo müzik dinlemek) bu özelliğe sahip bir çok telefona göre çok iyi ses aldım bluetooth kulaklıkla kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim tadından yanmez bir ikili oluyorlar -
şunuda söylemek istiyorum arkadaşlar 3.5 mm jack koyarsa direk telefona sıkıntı yaratabilir sadece müzik dinlersin örneğin yani mikrofonu kullanamazsın haliyle bu düşünülmüş
ve ayrıca daha kısa bu tip ürünler için kulaklıklarda mevcut..;) -
Arkadaşlar tam 10 adet hareket sensörü ile oynanan oyun veriyorum hepsini denedim çalışıyor bazılarında optionstan motion sensoru ON yapmak gerekiyor...
http://rapid-share.com/files/189357978/Motion_Sensor_Games-Apps.rar (İnmiyor mu? aradaki - kaldırmayı dene ) -
quote:
Orjinalden alıntı: Democrazy
ben neredeyse olumsuz yorumlarda bile telefonun kulaklık sesi kalitesinin çok kaliteli olduğunu okudum. dış ses konusnda oldukça kötüymüş zannediyorum , peki kulaklık sesi ile durum nedir ?
Benim p990 dan da aynı sesi alıyorum.Bu ses için w910'a bu kadar para verilmez.Sadece dizaynı güzel.Ben artistik,telefon istiyorum başka özellik istemiyorum diyorsanız alın,yoksa sakın almayın.Telefonu görünce sinir oluyorum.Eşime sakın kılıfından çıkarma öyle dursun diyorum.Millet yeni modellere özellik ekler,özellikleri geliştirir SE tam tersini yapmış.Nede olsa tutturdum W serisini ne koyarsam alırlar demiş.
-
telefonun ses çıkışı audigy 2 ses kartı kadar kaliteli ancak kulaklığın performansı içler acısı -
quote:
Orjinalden alıntı: pikalos
quote:
Orjinalden alıntı: Democrazy
ben neredeyse olumsuz yorumlarda bile telefonun kulaklık sesi kalitesinin çok kaliteli olduğunu okudum. dış ses konusnda oldukça kötüymüş zannediyorum , peki kulaklık sesi ile durum nedir ?
Benim p990 dan da aynı sesi alıyorum.Bu ses için w910'a bu kadar para verilmez.Sadece dizaynı güzel.Ben artistik,telefon istiyorum başka özellik istemiyorum diyorsanız alın,yoksa sakın almayın.Telefonu görünce sinir oluyorum.Eşime sakın kılıfından çıkarma öyle dursun diyorum.Millet yeni modellere özellik ekler,özellikleri geliştirir SE tam tersini yapmış.Nede olsa tutturdum W serisini ne koyarsam alırlar demiş.
tam fiyatına göre bi telefon aslında 399 YTL bunun ederi...kvk,genpada falan hala 600 üzeri satıyolar.
-
Ayrıca 2008 yılının telefonu derken,tasarımıyla yılın telefonu olmuş.Yılın telefonunda bir sürü kategori var.Tasarımı da bu almış.Zaten bende diyorum ki;şekil olsun diye alıyorsanız alın yoksa paranıza yazık.Forumlarda genelde üründen alanlar ürünü yağlayıp-ballıyorlar.Bir iki kişi eleştirdiğinde de hemen itiraz ediyorlar.Malının 2. el piyasasını düşürmek istemiyorlar ve tepki veriyorlar.Lütfen objektif olalım.400 tl bazı arkadaşlarımız için büyük para,sırf ben aldım herkes alsın diye yorum yapmayalım.Eksilerini sayalım ki firma ayağını denk alsın.SE bu modelle resmen tüketiciyle dalga geçmiş.Güzel bir makyaj yapıp bize yaşlı nineyi kakalamış. -
1 GB M2'de nasıl 900 şarkı saklanır...kaliteyi mi düşürmek gerekiyor..özelliklerinde yazmışlar da. -
quote:
Orjinalden alıntı: pikalos
Ayrıca 2008 yılının telefonu derken,tasarımıyla yılın telefonu olmuş.Yılın telefonunda bir sürü kategori var.Tasarımı da bu almış.Zaten bende diyorum ki;şekil olsun diye alıyorsanız alın yoksa paranıza yazık.Forumlarda genelde üründen alanlar ürünü yağlayıp-ballıyorlar.Bir iki kişi eleştirdiğinde de hemen itiraz ediyorlar.Malının 2. el piyasasını düşürmek istemiyorlar ve tepki veriyorlar.Lütfen objektif olalım.400 tl bazı arkadaşlarımız için büyük para,sırf ben aldım herkes alsın diye yorum yapmayalım.Eksilerini sayalım ki firma ayağını denk alsın.SE bu modelle resmen tüketiciyle dalga geçmiş.Güzel bir makyaj yapıp bize yaşlı nineyi kakalamış.
çok yanlış düşünüyorsun bunun altını çizeyim..
2008 yılının ödülünü alırken degerlendirmeler vrdır bu degerlendirmenin içinde tasarım... işlevsellik gibi bir sürü test var...
bu testler içinde w910 n82.yi bile geçerek secildi
sana sunu söyleyeyim
1--7tane java uygulamayı n82de aç bakalım telefon nasıl kitleniyor bir gör... sonra gel birde w910da yap farkı anlarsın...
2--ekran kalitesine kimse laf edemez tek kelimeyle piyasa lideri...
3--ses kalitesine gelince orjinalinde kötü ancak modladın zaman mükemmel...(ki zaten testlerde sesin berraklıgına bakıyorlar bu konudada en iyi teller arasında adı geçen gene w910.dur
4--telefona harici olarak eklenebilen özellikler işlevsellik açısından önemlidi bu testlerde...( harici wi-fi destegi, harici gps edstegi ki google maps kullanarakta girebilirsin, fm transmitter destegi harici flash destegi...) bunlar dahili olsa kötümü olurdu elbette daha iyi olurdu bizde öyle olmasını isterdik ancak böyle degil mesela ben gps kullanmam adam gps kullanmak istersen sana böyle bi imkan var tak hge-100 kulaklıgı hem müzik dinle hem gps. kullan diyor.. w910un bu ödülü almasındaki etkenler bunlar...
cihazın boyutunu küçültüp özellikleri kısmıslar fakat onlardan mahrum bırakılmamış olması jürinin gözüne çarpanda bu zaten... hem karizma hemde hertürlü özellik var pahalıya kaçıyor ayrı mesele...
onun için burda yazdın şeyler çok yanlış ben tutupta niye herkes alsın diye propaganda yapayımki... babamın firması degil sonuçta....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 31 Ocak 2009; 12:56:45 >
-
Bende telefonu dün satın aldım teknosadan.Biraz inceledim zaten ilk canımı sıkan ekranın hemen altındaki backlight problemıydı ekran büyüdükçe bu sorunun olacağını biliyordum fakat bu başlıktakı konularda cyrstal ekran filan ifadesi geçince iyidir demiştim.Sonra biraz kurcalamaya başladım bu kadar övgüye benmi yanlış telefonu aldım halen şaşırmaktayım.Ses kalitesi rezalet hem dışarı verdiği hem kulaklıkta bu kadarda beklemiyordum.Sonra aklıma geldi ilk üreten serilerle indirim yapıldıktan sonraki serilermi farklıydı made in china yazıyor bizimkilerde.w760 mı k850mi derken tercihimi bu yönde kullandım ve gerçekten pişman oldum.Cidden objektif yazmaya çalışıyorum ama ürünün asıl kategorisi walkmanse rezalet yada benim telefonda bir problem var hiç sanmıyorum ama.İade etme şansım olsa hiç 1 dakika bile durmam alacak arkadaşlarada şunu diyorum kesinlikle elden incelesin ve test etsinler. -
quote:
Orjinalden alıntı: mercan_dede
Bende telefonu dün satın aldım teknosadan.Biraz inceledim zaten ilk canımı sıkan ekranın hemen altındaki backlight problemıydı ekran büyüdükçe bu sorunun olacağını biliyordum fakat bu başlıktakı konularda cyrstal ekran filan ifadesi geçince iyidir demiştim.Sonra biraz kurcalamaya başladım bu kadar övgüye benmi yanlış telefonu aldım halen şaşırmaktayım.Ses kalitesi rezalet hem dışarı verdiği hem kulaklıkta bu kadarda beklemiyordum.Sonra aklıma geldi ilk üreten serilerle indirim yapıldıktan sonraki serilermi farklıydı made in china yazıyor bizimkilerde.w760 mı k850mi derken tercihimi bu yönde kullandım ve gerçekten pişman oldum.Cidden objektif yazmaya çalışıyorum ama ürünün asıl kategorisi walkmanse rezalet yada benim telefonda bir problem var hiç sanmıyorum ama.İade etme şansım olsa hiç 1 dakika bile durmam alacak arkadaşlarada şunu diyorum kesinlikle elden incelesin ve test etsinler.
ikardeş ses kalitesi rezalet falan degil sadece ses düşük bangır bangır bagırması kaliteli oldu anlamına gelmez...ses seviyesini artırmak için akustic yüklicen olucak biticek okadar hemen rezalet demek çok basit olmadımı ?
yada modlicana adam gibi bi kulaklıkla dene farkı gör...
hoparlör konusundada zaten milyon kere dedik kötü diye.... mono hoparlör var nekadar bekliyorsun ki zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 31 Ocak 2009; 13:02:00 >
-
Ben sesin yüksekliği yada alçaklığıyla ilgili bir şey söylemedim zaten.Dikkat ederseniz ses kalitesi dedim.Elimde kulaklıklar ve farklı mp3 çalarlarda var en azından kulaklarımın kaliteli sese alışkın oldugunu biliyorum. sabahtan beri deniyorum ve ciddi olarak söylüyorum Ne sesde berraklık var ne detay var halen şaşkınlığımı atamadım.Eğer telefonumda bir sorun yoksa ve buda yılın telefonuysa pes yani -
ses kalitesi olarak hiçbir telefon mp3 çalarla baş edemez bu gerçek sen tutupa mp3 çalar kalitesi arıyorsan daha çok ararsın...
bu telefondaki tekl sorun sesin kısık olması sen akustik yükle dene sesi kısık oldu için sana kalitesizmiş gibi geliyor bence böyle... 1yıl boyunca bu forumda hep sesi kalitesiz berbat diyenler ses kısıklından sikayet eden kişilerdi... akustic yükle öyle dene ;) -
BİRAZ BEKLE KARDEŞ İYİ BİR ACUSTİC ÇIKSIN SEN O ZAMAN BAK.BENDE W880 VARDI SESİ AYNI BUNUN GİBİYDİ.BİR ACUSTİC ATTIM SES DEHŞET OLDU.BEKLE......... -
Acoustic yükleyim denerim birde.Fakat şunuda sormak istiyorum telefonu dün teknosadan almıştım geri iade etme gibi bir şansım varmıdır.Yoksa almazlarmı bir bilgisi olan varmı -
alırlar ancak %15 keserler senden... -
http://rapid-share.com/files/191977643/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollina_s_Mach5_Xplood_III.zip.html (- kaldır)
Bunu kullanın akustik olarak!Hiç bir sorunu yoktur...herşey çalışmaktadır!Telefonun sesine nasıl bahane buluyorlar anlamış değilim bizim kulaklarımız mı çok kalitesiz acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X