arkadaşlar bu telin son sürümü nedir.birde en iyi acustic vede camera driver hangileri söylerseniz atacam.
quote:
Orjinalden alıntı: m35
quote:
Orjinalden alıntı: leoing
Arkadaşlar telefonu almak üzereyim son sorum işlemcisi ile ilgili işlemcisinin düşük olduğunu söyleyenler var java uygulamalarına yetersiz kaldığı oluyormu veya telefonun menülerin ağırlaştığı vs.
hangi cahil cühela söylüyor bunu...
arkadasım daha bu sayfada yadım 7 java uygulamayı açıyorum diye...
aynen bende denedim hangi uygulamayı açtıysam çalışıyo telefonu zorlamak için herşeyi yaptım 6-7 uygulama açtım müzik arkadan çalıyo tarayıcı ile internet bağlantısı arada kamerayıda açtım denedim banamısın demiyo sadece ufak bi yavaşlama o kadar işleme nazaran bizim xp yüklü bilgisayar bile açamıyo o kadar uygulama :D
quote:
quote:
Arkadaşlar telefonu almak üzereyim son sorum işlemcisi ile ilgili işlemcisinin düşük olduğunu söyleyenler var java uygulamalarına yetersiz kaldığı oluyormu veya telefonun menülerin ağırlaştığı vs.
Yok ben daha önce kullandım sony ericsson java uygulamalarında başarılı bir satış sitesinde işlemcisinin yavaş kaldığını söyle kafama soru işareti bıraktı.Yoksa senin yorumu okudum insan emin olmak istiyor cevap için sağol.
en iyi acustic vede cam driver hangisi arkadaşlar söyleyinde indireyim.
quote:
Orjinalden alıntı: ax
en iyi acustic vede cam driver hangisi arkadaşlar söyleyinde indireyim.
Akustiği denemedimde birkaç tane forumda verilen kamera driverini denedim. Orjinali çok daha iyi bence. Şuan orjinalini tekrar yükledim ben
tamam en iyi acustic hangisi arkadaşlar yokmu bilen.
en sorunsuzu tabiki kendi yazılımlarıdır yeni güncelleştirmeler çıkana kadar devam etmeni tavsiye ederim..
selamun aleyküm;arkadaşlar bu telefonda ii anlayan biri si bana yardım edebilirmi yüklemek istediğim programlar var ama hiç bi bilgim yok yardım edecek bi zatı muhterem varsa msn i ni bi yazıversin
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben de 3-4 gün önce W910i sahibi oldum. 3 yıl K750i kullandıktan sonra, tekrar S.E. almak istedim ama piyasa da doğru düzgün modle kalmamıştı. Yeni modellerin çıkmasını beklemeyemedim çünkü telefon cidden çok şık bir telefon. Size hemen gözlemlerimi aktarayım.
Artılar: Şık tasarım Süper ekran Harakete duyarlı olması Hızlı menü geçişleri Multimedya menüsü
Eksiler: Kamera Tuş takımı Hoparlör
Kamera: Açıkçası telefonun kamerası K750i den sonra şoka girmeme sebep oldu. 3 yıl o kalitede fotoğraflar çekince, en azından aynı kalitede foroğraf çekmeyi umuyordum ama yanılmışım. Sanırım zamanında Nokia'lara çok laf ettiğimden bu geldi başıma=) Forumdan bulduğum N 1 isimli cam driver yine de baya bir düzeltti. Renkler daha orantılı oldu ama kesinlikle iyi bir foto beklemeyin.
Tuş takımı: Hala alışamadım, dokunmatiklermiş gibi.
Hoparlör: Çok tiz ses veriyor. Aynı melodiyi evdeki 6300 a yolladım, W910i nin sesi çok sönük kaldı.
Herşeye rağmen güzel bir telefon ama eksilerini dikkatlice okuyun. Sonra pişman olmayın. Merak ettiğiniz ayrıntıları varsa cevap verilir=) İyi akşamlar.
Cam Driverlar ile ilgili birkaç fotoğraf ekleyeyim istedim. Son fotoğrafı 1 gün sonra çektim ama yine de kalite olarak bir karşılaştırma yapabilirsiniz umarım. Driverları tekrar yüklemekle uğraşamadım=) Bu arada direk dosyanın adını veriyorum camdriver ın ismi olarak.
N 1 cam driver:
W910i camera edited:
Number1 4.1 Omnivision:
quote:
Orjinalden alıntı: cassio10
quote:
quote:
aynen bende denedim hangi uygulamayı açtıysam çalışıyo telefonu zorlamak için herşeyi yaptım 6-7 uygulama açtım müzik arkadan çalıyo tarayıcı ile internet bağlantısı arada kamerayıda açtım denedim banamısın demiyo sadece ufak bi yavaşlama o kadar işleme nazaran bizim xp yüklü bilgisayar bile açamıyo o kadar uygulama :D
aynen işlem açısından gerçekten iyi bir telefon eger bu telefon yavassa digerleri gerçekten kağnı :)
bu arada arkadaslar son cam driverlar gerçekten işi ilerletmiş güzel fotolar...
yarın inşallah alıyorum..
kırmızı?
siyah?
beyaz?
hangisi?
Beyaz Kullanıyorum oldukça dikkat çekici ve şık bence
bugün yada yarın büyük ihtimalle bende aranıza katılıyorum arkadaşlar :) neredeyse 1000 tane farklı yorum okudum telefon hakkında artık almaya karar verdim.yalnız ortalama fiyat konusunda bana bir bilgi verebilirmisiniz? yada kampanyası filan varsa nerede kaça olduğunu bildirebilirseniz çok minnettar kalırım.
Şu sıralar ancak Teknosalarda var sanırım. Fiyatıda 399 YTL
ya arkadaşlar gözünüzü seviyim ilgilenen bi arkadaş varsa iyi bi acustik sensörlü oyunlar sensörlü flashlar temalar fln buraya koyamazmı bulamıorum olmuo bulduklarımda telefonu mahvedio:S
Dün eşime aldık.Teknosa'dan 399 tl'ye.w900 ü sattık bunu aldık.İnanın görüntüden başka birşeyi yok.Forumu okudum "bu bir walkman telefon,fotoğrafına bakmayın"diyorlar.Tamam hadi walkman telefon da dışarı sesi iğrençç.Fotoğraf makinesi ,yontma taş devrinde çıkan telefonlarında bulunan kalitede.Işığı bile yok.Eşim ısrar etmese hayatta almam bu telefonu,zaten evde inceleyince verdiğim parayada acıdım .W900 kalın bir telefon ama hem fotoğraf makinesi hemde ses kalitesiyle bunu evire çevire döver. Alacak olanlara derim ki;telefonun dış görünüşü için alıyorsanız alın ama ses ve foto için alıyorsanız gidin paranızı hayır kurumuna verin daha faydalı iş yapmış olursunuz. Bu arada k700 den beri SE'ciyim k700,k750,p910,p990,w900 modellerini kullandım,bu kadar dandik özelliklisini ilk defa görüyorum.Nokiacılarla mücadelemde bu seri beni uatndırdı.
quote:
Orjinalden alıntı: pikalos
Dün eşime aldık.Teknosa'dan 399 tl'ye.w900 ü sattık bunu aldık.İnanın görüntüden başka birşeyi yok.Forumu okudum "bu bir walkman telefon,fotoğrafına bakmayın"diyorlar.Tamam hadi walkman telefon da dışarı sesi iğrençç.Fotoğraf makinesi ,yontma taş devrinde çıkan telefonlarında bulunan kalitede.Işığı bile yok.Eşim ısrar etmese hayatta almam bu telefonu,zaten evde inceleyince verdiğim parayada acıdım .W900 kalın bir telefon ama hem fotoğraf makinesi hemde ses kalitesiyle bunu evire çevire döver. Alacak olanlara derim ki;telefonun dış görünüşü için alıyorsanız alın ama ses ve foto için alıyorsanız gidin paranızı hayır kurumuna verin daha faydalı iş yapmış olursunuz. Bu arada k700 den beri SE'ciyim k700,k750,p910,p990,w900 modellerini kullandım,bu kadar dandik özelliklisini ilk defa görüyorum.Nokiacılarla mücadelemde bu seri beni uatndırdı.
kulaklık sesini nasıl buldunuz?
yılın telini yerden yere vurmuşsun ama malesef haklısın telin tek albenisi harika ekranı.ses ve kamera w810 kalitesinde olsaydı tadından yenmezdi.
ben neredeyse olumsuz yorumlarda bile telefonun kulaklık sesi kalitesinin çok kaliteli olduğunu okudum. dış ses konusnda oldukça kötüymüş zannediyorum , peki kulaklık sesi ile durum nedir ?