Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 0 pixel hatası olup olmadığını nasıl anlıcaz ben teli yeni aldım teknosadan herhangi bir sıkıntı olursa ertesi gün iade alabileceklerini söylediler karanlık ta ekranın sol üst orta ve sağ üst köşenin çok az altında noktalar var ?
  • w910i sahiplerii lütfen bna güvenlik kodu olup olmadığına dair bilgi verirmsinz lütfeennnn....
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bugün itibariyle ben de W910i sahibi oldum. İstanbul'da dolaştığım 5 nci Teknosa'da sonunda siyah rengini buldum. İlk izlenimim telefon muhteşem. Gerek dış görünümü gerek ses kalitesi gerek ekranı çevirince dönmesi gerek sallayarak değiştirme gerek kualklık seti maşallah çok iyi. Arkadaşla 2 tane birden aldık baya iyi oldu. Yapılacak bir ayar var mı bilmiyorum versiyona falan bak demişler zamanla çözerim. Hepiniz paylaşımlarınız için eyvallah.
  • Şuan güncel versiyon yok sanırım. Kamera driveri atın,Flash menü atın tamamdır. Ben şuan 2 sini yaptım süper ötesi oldu.
  • hangi kamera driverını kullanıyosun

piyasada tonla var bunlardan

enson diğer topictehttp://www.4shared.com/file/82397907/92660ea3/Cybershot_v60_BestPicColor_Edited_by_pohuman_v2.html atmışlar ama bu w910a uyarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: punisher201

arkadaşlar 0 pixel hatası olup olmadığını nasıl anlıcaz ben teli yeni aldım teknosadan herhangi bir sıkıntı olursa ertesi gün iade alabileceklerini söylediler karanlık ta ekranın sol üst orta ve sağ üst köşenin çok az altında noktalar var ?

ölü pixel ekranı tek renk yapıp bak

yada ekrana baktığında farklı renkler varsa ölü pixeldir

mesela siyah zeminde kırmızı bi nokta varsa bu ölü pixeldri

yada beyaz zeminde siyah nokta
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

hangi kamera driverını kullanıyosun

piyasada tonla var bunlardan

enson diğer topictehttp://www.4shared.com/file/82397907/92660ea3/Cybershot_v60_BestPicColor_Edited_by_pohuman_v2.html atmışlar ama bu w910a uyarmı

o k850 için
  • quote:

Orjinalden alıntı: garcia1905

evet bugün itibariyle bende w910i sahibi oldum...
    1-şimdi size bi kaç soru sorucam bu sensör olayını ben çözemedim yani walkmandeyken müzik dinlerken telefonu cevirince ekrandaki görüntüde dönüo ama noral menüdeyken olmuo yada oyundayken bunu nasıl ayarlarız?
    2-size bende güncelleme yapmalımıyım yani benimkini sürüme ne onu bile bilmiorum nasıl bakarım yada hiç uğraşmadan bende bi güncelleme yapmalımıyım?

1. aramaları cevaplarken , oyun oynarken (need for speed vs ), ve video müzik dinlerken kullanabilirsin... ana menüdeyken dönmüyor keske dönebilseymiş ama belki ilerde bir güncelleme ile bunu eklerler...

2. sorun içinde az oursan forumda bulursun... armutu pişir kendilinden pişmesini bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 26 Ocak 2009; 13:44:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: punisher201

arkadaşlar 0 pixel hatası olup olmadığını nasıl anlıcaz ben teli yeni aldım teknosadan herhangi bir sıkıntı olursa ertesi gün iade alabileceklerini söylediler karanlık ta ekranın sol üst orta ve sağ üst köşenin çok az altında noktalar var ?

ölü pixel ekranı tek renk yapıp bak

yada ekrana baktığında farklı renkler varsa ölü pixeldir

mesela siyah zeminde kırmızı bi nokta varsa bu ölü pixeldri

yada beyaz zeminde siyah nokta

sağol ztn ölü pixelin yanı sıra aldığım cihazın teşir ürünü olmadığını idda etmişlerdi alrken ama eve gittiğimde mağzaya ait resimler buldum telefonu dün almıştım bugün geri götürdüm teknosaya değişim yapıcaklardı ellerinde kırmızısı kalmamış istettiler en geç çarşamba elimde olurmuş

• Az önce Pack RAY-OS 240x320 isimli shake temayı indirdim şu lighting çakıyo ya harika bişi ama özellikle menüsü çok imba ama menude bir yere girmiyo elinde bunun çalışanı olan varmı varsa bi şekilde yollarsa çok sevinirim
  • isminde w910i yazanları indirin her 240 320 menu uymuyor
  • temayı buraya upload et temaya uygun bir flash menu ekleyip göndereyim sana

geciktin biraz yatıyorum ben deli gibi uykum var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 26 Ocak 2009; 23:21:38 >
  • Tamam kardeş sen uyu sonra pmden sana msn verim ordan görüşelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

1-şimdi size bi kaç soru sorucam bu sensör olayını ben çözemedim yani walkmandeyken müzik dinlerken telefonu cevirince ekrandaki görüntüde dönüo ama noral menüdeyken olmuo yada oyundayken bunu nasıl ayarlarız?
    2-size bende güncelleme yapmalımıyım yani benimkini sürüme ne onu bile bilmiorum nasıl bakarım yada hiç uğraşmadan bende bi güncelleme yapmalımıyım?

1. aramaları cevaplarken , oyun oynarken (need for speed vs ), ve video müzik dinlerken kullanabilirsin... ana menüdeyken dönmüyor keske dönebilseymiş ama belki ilerde bir güncelleme ile bunu eklerler...

2. sorun içinde az oursan forumda bulursun... armutu pişir kendilinden pişmesini bekleme

aramaları cevaplarken nasıl kullanıoruz bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim

• arkadaşlar benim bi kaç sorum olucak.

1- msj yazarken mesela seçenekler menüsüne basıyorum sembol eklemek için vs ama o menü bi daha takılı kalıyor yani görüntü olarak takılı kalıyor msjlardan çıkıyorm ekranda yine seçenekler menüsü oluyor sonra medya menüsüne girince falan kayboluyor.başka olan varmı aranızda?

2-msj geldiğinde tuş takımı falan ışıklandırmalar yanıp sönüyor ya o arada durup dururken yanıp sönüyor ve taklı kalıyor.telefonu kapıyıp açıyorum düzelmesi için sorun nedir sizce?

3- suanki son yazılım sürümü ne bilginiz varmı? çarşamba günü aldım telefonu sürüm 1200-9123 R1FA035 080527 yazıyor.

ve orjinal temalarn olduğu bi site biliyormusunuz.bende flash tema atmak isterdim ama flash içn bi kaç program flan gerekiyor sanırm w550i den hatırladığım kadarıyla oda beni korkutuyor flash a yanasmıyorum=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1261C5B37 -- 27 Ocak 2009; 1:37:50 >

• Şimdi hocam 1-2. sorunlarınız bende olmuyor. Donma telefonda asla yok.
    3- Bende geçen hafta aldım aynı yazılım günceli yok sanırım daha ilerde çıkar.

topse sitesinde var aratın bulursunuz. Forumda A2 Uploader topicine bakın ordaki adımları uygulayıp yükleyebilirsiniz. Bende ilk defa yapmısdım geçen hafta korkuyordum ama çok basitmiş. Zaten alışınca bırakamıyorsunuz. Cam driveri,Font,Flash menü ve tema attım şuanda zaten şıklık abidesi olan telefon çok daha güzel bi hale geldi...
  • quote:

quote:

quote:

aramaları cevaplarken nasıl kullanıoruz bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim

Kızağı açınca otomatik cevap veriyorsunuz. Bunu ayarlayabiliyorsunuz telefondan

• quote:

Orjinalden alıntı: mavi_3

w910i sahiplerii lütfen bna güvenlik kodu olup olmadığına dair bilgi verirmsinz lütfeennnn....

arkadasim senin demek istedigini ben anladim ayni nokia ve samsungda oldugu gibi mesajlar veya resimler oldugu bolumu guvenlik kodu koymak istiyorsun

bende onu merak ediyorum senin gibi hala...

ama bu linki buldum bu mudur degilmidir bilmiyorum walla

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonelockcodeissues/w910i?cc=tr&lc=tr

PS: buldum herhalde bunu mu demek istiyorsun..

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtolockthekeypad/w910i?lc=tr&cc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 27 Ocak 2009; 11:51:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

quote:

quote:

Kızağı açınca otomatik cevap veriyorsunuz. Bunu ayarlayabiliyorsunuz telefondan

kitapcıgında yazıyordu sanırım ...kitapcını bi incele...
    sanırım c tusuna basılı tutup saga yada sola sallıyorduk... tam hatırlamıyorum 3-4 aydır uzagım bu telefondan:)

• teşekkr ederm ama bu değil :( genede ilgilendğn için çok saol..
    quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orjinalden alıntı: mavi_3

w910i sahiplerii lütfen bna güvenlik kodu olup olmadığına dair bilgi verirmsinz lütfeennnn....

arkadasim senin demek istedigini ben anladim ayni nokia ve samsungda oldugu gibi mesajlar veya resimler oldugu bolumu guvenlik kodu koymak istiyorsun

bende onu merak ediyorum senin gibi hala...

ama bu linki buldum bu mudur degilmidir bilmiyorum walla

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonelockcodeissues/w910i?cc=tr&lc=tr

PS: buldum herhalde bunu mu demek istiyorsun..

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtolockthekeypad/w910i?lc=tr&cc=tr

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.