Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekolayzır ayarın bass yada mega bass'ta ise berbat çalar hoparlörü çok kaliteli olmadığı için!!!bunu düzeltmek için ses seviyesini biraz indirip ekolayzır ayarını normala getir!!ama zil sesi o kadar kötü çıkmaz yüksek çıkar...
  • teşekkürler Th3_SpiRitLEsS yardımların için o eski w910i nin yerini bambaşka bir telefon aldı sanki yeni telefon aldım herşeyi sıfırdan değişti akustik harika kulaklıkta son seste dinleyemiyorum o kadar yuksek ses veriyor tabi kulaklıkta önemli çoğow910i kullanıcısı gibi bende sonunda creative ep-630 aldım mükemmel ötesi bir alet müziği içinde hissediyorsun tüm müzik severlere tavsiye derim
  • Sonunda bende w910i sahibi oldum etkileyici bi telefon gerçekten.Ancak bi noktaya takıldım.Mesela medya menüsünde telefonu yatay tutunca menü hemen yatay olmuyor yada yatay olunca hemen dikey olmuyor vs bu algılamanın bi ayarı varmı sırrı ne?
  • Teknosa'dan alan arkadaşlara sorum var sitede yazmıyor yanında 1 gb hafıza kartı veriyorlar değil mi? Keza diğer sitelerde (Hepsiburada, Ereyon) aynı fiyata 1 gb hafıza kartlı veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

Sonunda bende w910i sahibi oldum etkileyici bi telefon gerçekten.Ancak bi noktaya takıldım.Mesela medya menüsünde telefonu yatay tutunca menü hemen yatay olmuyor yada yatay olunca hemen dikey olmuyor vs bu algılamanın bi ayarı varmı sırrı ne?

telefonu dik tutman gerekiyor ki rahat bir şekilde dönsün telefona üstten bakıp yan yatırırsan dönmez!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

Teknosa'dan alan arkadaşlara sorum var sitede yazmıyor yanında 1 gb hafıza kartı veriyorlar değil mi? Keza diğer sitelerde (Hepsiburada, Ereyon) aynı fiyata 1 gb hafıza kartlı veriyorlar.

hatat bendeki telefonda hafıza kartı takılı idi

normalde ayrı olması gerekirdi ama
  • benim aldığımdada üzerindeydi anlamadım gitti
  • Bendede üzerindeydi kutuda aradım taradım nerde diye en son orda aklıma geldi . Bu arada bana cam driver verebilecek varmı tavsiye edebileceğiniz. forumdakileri denedim bunlar dışında varmı acaba?
  • bu cam driver ne oluyor

resim kalitesi vs bişeyler vardı yukarlarda ama

bikaç link var hangisi eyi vs anlıyamadım

acaba bi arkadaş bi araya toplayıp verse sağlam çalışanları
  • kızağı cok kötü belirteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

kızağı cok kötü belirteyim

Allah Allah bi sen beğenmedin heralde bence gayet güzel bi kızağı var ne bekliyordun acaba?
  • sasmunglar gibi tık diye açılıp kapanmasını bekliyor sanırım

şak şak diye ses çıkarmalı herhal arkadaşın kızağı
  • arkadaslar slm bende sony ericsoncuyum w810i ve w880i telefon kullaniyorum w810i den cok memnunum ekran biraz kucuk ama w880i ise gayet guzel dis sesi haric ama telefola konusuurken sanki kulaklarimi cinlatiyo su sar degeri yuksek diyorlar bu telefonun sari ne durumlarda...

bu telefonu ilk ciktiğindan beri cok begeniyorum eline alinca burdayim diyor ya.a.a. neyse ac gozluk yapmicam:=))) alan arkadaslarimniza hayırlı olsun... wifi var yazmisssiniza harici wifimi satin alionuz fiyati ne alemd.e.e.e
  • Beyler selamlar. Ben 3 yıldır K750i kullanıyorum. Şmdi indirimde olması nedeniyle W910i almak istiyorum ama özellikle foto konusunda hayal kırıklığı yaşar mıyım? K750i de autofocus ve flaş vardı. Bunda ikisi de yok. Ayrıca K750i nin yanında gelen MXE-60 flaş bu modelle uyumlu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Gece çekimlerinde başarısız fakat gündüz çekimlerinde gayet iyi k750i aratmaz.
    Mesela bugün yaptığım birçekim.

http://img520.imageshack.us/my.php?image=dsc00079bk8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 23 Ocak 2009; 16:02:36 >
  • Teşekkürler fakat ben yolladığın resime zoom yapmadan bakıyorum. Piksel piksel gözüküyor. K750i de hiç şahit olmadım böyle birşeye. Ayrıca flaş uyuyor mu? Bazıları uyuyor falan demiş, bazıları tam tersini anlamadım.
  • Kamera konusunda K750inin yerini tutamaz. K850i'ye yönelin.
  • selam arkadaslar

bende bu telefonu almayi dusunuyorum

ben ses kalitesi icin istiyorum bu telefonu walkman oldugu icin yani....

sesi nasil ve diger becerikleri??

beni bi aydinlatirmisiniz neden bu telefonu almaliyim???

alacagim zaten ama biraz daha bilgi almak icin

ve bu forumu gecen gun de okudum, ve bu telefon heryerde satilmiyormus ama tek.nosada varmis 400milyon???
  • birsürü kızaklı telefon kullandım w910i kadar süper kızağı olan telefon görmedim..

arkadaş şaka yapmış heralde
  • evet arkadaşlar perşembe günü itibariyle bende bi w910i ciyim.vatana millete hayırlı olsun ama bi sorum olcak tuş kilidine parola sanırım konmuyo.bunun için bi patch varmı?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.