Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü bende teknosadan aldım yarın son günüymüş. İyi bir ürünü iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Sonuçta Kameraya para dökmekden çok diğer özellikler daha baskın benim açımdan. Zaten açık hava da çekiyorum genelde fotoları ki açık hava performansı bana göre oldukça güzel...
  • arkadaşlar yıllar yılı NOKIA kullanmış biri olarak SE bana çok harika geldi... gerçekten çok kaliteli telefon sürgüsü falan müthiş ve büssürü fonksiyona sahip salla değiştir accelerometre ışık sensörü vs.. parasına göre çok iyi ben bu telden sonra n96 almayı düşünüyordum bunu bi süre işimi görsün diye aldım ama şuan bundan sonra w960i almayı düşünüyorum SE nin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum açıkcası NOKIA kullanıpta SE ye ön yargılı bakan arkadaşlara duyurulur....
  • arkadaşlar önceki msj lara baktım sesi yükseltmek için acustik diye bi prg den bahsediliyor... nereden indirebiliriz birde telin hoperlörüne ve kulaklığına bi zararı olur mu?
  • inş. bu pazartesi bende aranza katılcam ilk defa s.e. kullancağım için biraz kafanızı ağrıtabilirim
  • tamam bende 810dan 910 terfi edeyim çünkü harika şeyler yazılmış 910 hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

tamam bende 810dan 910 terfi edeyim çünkü harika şeyler yazılmış 910 hakkında

kısa süre içinde bende 850 den 910 a terfi edeceğim :D
  • Tavsiye ederim harika ötesi
  • Bir kaç kişi telefonun sesinin kısıklığından bahsetmiş bunu driverlerle çözebilirsiniz bende ilk aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım hem kulaklık hemde hoparlör sesinde!!

A2uploader ile diriverleri güncelleyin benim kullandığım sony xplodIII mü ne nereden buldum hatırlamıyorumkulaklık sesi harika oldu hele mega bass....son sese getiremiyorsunuz zaten kulaklık yetmiyor Creative EP-630 marka kulaklığı taktım onu bile patlatacak gibi oluyor dış sesi ise bariz bir şekilde arttı...ama kaliteli değil ses yükseldi o kadar!

Kamera olayına gelince çok kaliteli bir kamerası yok tabiki...müzik telefonu bu!Bazı sitelerde Cam Driverler mevcut onuda güncellediğiniz zaman kalite artacaktır!gözle fark ediliyor gerçekten:)

Bunun dışında telefonu kullanması gerçekten çok zevkli...yine A2uploader ile flash menuler attım telefona...font layout vs vs!gerçekten harika oldu!

video çektim onay bekliyorum :) onaylansın ekleyim videoyu bakalım beğenecek misiniz

• arkadaslar bu son serilerdeki ışık düşmesi dediniz olay belki bi hata olabilir servşe bş başvurun... ne oldunu bizde ögrenmiş oluruz böylece...

biriside nokia sony arasında kıyasta bulunmu valla kardeş biz bunu nokiacılara söyleyince adımız fanatik oluyor:)
    şu kulaklık ve hoparlör olayını halletmek için akustik atabilirsiniz telfona ama iyice inceledikten sonra yapın telefonu çökrtebilirsiniz...

birde arkadaslar yetersiz ışık altında kamerası gerçekten berbat ama dış çekimlerde gerçekten çok başarılı...
  • accelerometre(hız ölçer) bu özeliği nası kullanıyosunuz menüde bulamadım servis testlerinde var sadece
  • Bu telefone res olayını çözdüm. Eğer kamera gibi ağır uygulamalarda direk kırmızı tuşla çıkarsanız telefon kendine res atıyor. kırmızı yerine yeşil tuşun altındakine basıp ordan işlemi bitirmeniz çok basit zaten . Işık sorunu bende yok ? Yada ben anlamadım ne dediğinizi. Walkman telefon kullanmadım daha önce ama bence hoparlör seside kulaklık seside yeterli ne bekliyorsunuzki sağırmı olmak amacınız . Gece çekim i yetersiz. Ama gündüz harika fotoğraflar edinebiliyorsunuz Gece çekim yaptığımda gece moduna geçirmeden çekdim akşam bide geçirip deneyeyim..

• quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Bu telefone res olayını çözdüm. Eğer kamera gibi ağır uygulamalarda direk kırmızı tuşla çıkarsanız telefon kendine res atıyor. kırmızı yerine yeşil tuşun altındakine basıp ordan işlemi bitirmeniz çok basit zaten . Işık sorunu bende yok ? Yada ben anlamadım ne dediğinizi. Walkman telefon kullanmadım daha önce ama bence hoparlör seside kulaklık seside yeterli ne bekliyorsunuzki sağırmı olmak amacınız . Gece çekim i yetersiz. Ama gündüz harika fotoğraflar edinebiliyorsunuz Gece çekim yaptığımda gece moduna geçirmeden çekdim akşam bide geçirip deneyeyim..

biz denedik merak etme çok fark yok:) geceleri ve kapalı ortamlarda çok yetesiz kalıyor... tabi benim kullandım dönemlerde daha uploader çıkmamıstı akustic ve cam driwer atamıyorduk:(

• Orjinal

CamDriver Editlenmiş Hali

Driver ile renkler daha canlı çıkıyor kalitede biraz artıyor haliyle orjinal fotoğrafın boyutu 300kb' buna karşılık diriver ile çektiğimiz fotoğrafın boyutu yaklaşık 700kb oluyor!Farkı gözlerinizle görün istedim :)

• evet driver gayet iyi olmuş ... ah sunu ben kullanırkn çıkaraydılar ya :D
  • Bu cam driverları nasıl kurabiliriz telefona?
  • A2Uploaderi kullanarak yükleyebilirsin!Bununla ilgili konu forumda şuan var biraz incelersen anlayıp ve yapman 2dk sürmez!
  • Ayarsız çekdim birkaç resim. İlerde cam driver ve patchlerle daha da iyi çekim yapacağıma inanıyorum zaten kamera geliştirilirse kimse önünde duramaz telefonun..
    http://img107.imageshack.us/my.php?image=dsc00049gz1.jpg
    http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc00047pb9.jpg
    http://img107.imageshack.us/my.php?image=dsc00048hn3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 20 Ocak 2009; 15:52:28 >

• Arkadaşlar 4 5 gün önce aldığım telefonumda bugün 2 ölü piksel gördüm + yaptığım aramalarda yada aradıklarında karşıdan ses geliyo ama benim ses gitmiyo 2 saat kadar önce arkadaşın araması sonucu farkettim teknosaya gittim kutusuyla getir gönderelim dediler.Dün gece akustik yükledim ondan olma ihtimali varmı varsa orjinal dosyaları nasıl bulurum lütfen biri bana bu konuda yardım etsin pmden mesaj atabilir o dosyları tekrar atmam gerekiyo gaeantide bir sorun çıkacak diye korkuyom çok acil cevaplara ihtiyacım var çünkü yarın teli götürecem şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • http://rapid-share.com/files/186665318/original_acoustic_w910.rar.html

Buyur kardeş aradaki - işaretini kaldırmayı unutma!bunu attığın zaman büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır...hadi geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.