Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran çizilmesin diye istiyor heralde ama bu sürgülü telefonda nasıl olacak öyle kılıf ben de anlamadım.Tam bu telefona uyacak bişey yok daha galiba.
  • ben d880 için bu kılıftan kullanıyorum

gerektiğinde içinden çekip çıkarıyorum

oldukça rahat yani kullanımı

tek sıkıntısı kullanmak için iki elinin serbest olması lazım

yoksa dişlerinle kılıfı çekip çıkarmam gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

yaw bende güncelleyeyim dedim ama bendeki sürüm şöyle çıktı

W910 C-ASIA CDF1202-9001

bu son sürümmü

neden ft_fatalrhymer ın sürümü farklı çıktı

farklı degil sen yanlış olana bakmıssın...

R1FA035 prg12009123_GENERIC_SH R1FA035 böyle bişeyler yazıcak...

C: ASİA yazan yerin üstüne bak...

C cid degeri demektir w910un cid degeri 53dür eskide orda mesela w810da c: 48 C:49 C:50 gibi degerler yazardı w910da C:asia yazıyor....

valla update programında yazan kod bu

telefona bakmadım nerde yazıyor bilmiyorumda

kardeş daha bir sayfa geriden son mesajlarda yazdım ya nasıl bakılcanı ?
    az geriye bakın...

birde kılıf olarak sana öneride yazdım kılıf alma ekrana yapıştırılan koruma bantları var onlardan al daha iyi dedim?

LÜTFEN OKUYUP ÖYLE YAZIN CEVAPLARINIZI...

• @virsung

ozaman sesi yükselmemişse zaten güncel versiyondur güncellemeden önce baktınmı hiç telefonuna versiyonu ne diye... zaten telefondaki hoparlör çok fazşa ses vermez stereo hoparlör degil....

birde mesaj sesi konusunda servise başvur burdan bakınca bişey diyemiyorum... ekran parlaklıgı kalıcı olarak kendilinden azalmaz senin yükledin bi program sebep oluyor olabilir...

bence sen servise dsogru bi ugra onlara anlat böyle böyle diye gerçi serviste kayıt tutanların bişeyden anladı yokya... bir teknik elemanla konusup ona telefonun arzasını anlatmak istiyorum de... karşılıklı olarak konus ;)
  • 1-2 haftadır telefon bakıyorum.bu telefon ile W850i arasında ne gibi farklar var?yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

1-2 haftadır telefon bakıyorum.bu telefon ile W850i arasında ne gibi farklar var?yardım ederseniz sevinirim.

w850de bir tek flash var okadar

w910da var olu var... birtek kamera eksik ;)

hareket sensörü. 2.4 inç ekran w3.0 player daha ince. harici gps ve wi-fi vs vs
  • arkadaşlar w910i nin siyah modelleri de teknosada bulunuyo mu çünkü bi süre önce sadece kırmızısı vardı?
  • quote:

quote:

az geriye bakın...

birde kılıf olarak sana öneride yazdım kılıf alma ekrana yapıştırılan koruma bantları var onlardan al daha iyi dedim?

ok eywallah

ama aynısını senin içinde diyebiliriz sanırım

2 mesaj üstünde p990dan kalan ekran bantlarından yapıştırdığımı yazmdım bende

ayrıca kılıf meselesindede dediğim kılıfı d880imde kullandığımı ve çok rahat olduğunuda belirttim

• quote:

1-2 haftadır telefon bakıyorum.bu telefon ile W850i arasında ne gibi farklar var?yardım ederseniz sevinirim.

bende w850de var geçen sene p990la tkas etmiştim ama rafta duruyor kullanılmadan

satışa çıkardım bende

faturalı bir cihaz

http://forum.donanimhaber.com/m_29040427/mpage_1/key_//tm.htm#29040427
  • İlk aldığımızda ölü pixel oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

az geriye bakın...

ok eywallah

ama aynısını senin içinde diyebiliriz sanırım

2 mesaj üstünde p990dan kalan ekran bantlarından yapıştırdığımı yazmdım bende

ayrıca kılıf meselesindede dediğim kılıfı d880imde kullandığımı ve çok rahat olduğunuda belirttim

birader kılıf önerisini sen niye kendi üzerine alınıyon ki... o mesın senle ilgili kısmı yukardaydı zaten... kılıf önerisi isteyen arkadasa yazdım ben onu ;) başına nick.ini koymayı unutmusum okadar....

senin o mesjınla benim alakam yok o mesajıda okudum zaten...
    ben orda arkadasa bir sayfa geride sana bir öneri zaten yaptık aynı soruyu yine nede3n soruyorsun dedim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 16 Ocak 2009; 11:40:25 >

• quote:

quote:

bende w850de var geçen sene p990la tkas etmiştim ama rafta duruyor kullanılmadan

satışa çıkardım bende

faturalı bir cihaz

http://forum.donanimhaber.com/m_29040427/mpage_1/key_//tm.htm#29040427

zaten kullanmakta olduğum model w850i

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Bela

arkadaşlar w910i nin siyah modelleri de teknosada bulunuyo mu çünkü bi süre önce sadece kırmızısı vardı?

daha bu pazar yeni parti w910i'ler geldi teknosaya tekofaks etiketli kırmızı-siyah-beyaz olarak 3 çeşit renk seçeneği vardı
    bir beyazını birde siyahını aldım elime, açıkcası ikiside birbirinden şık karar veremedim ve almadan çıktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

arkadaşlar w910i nin siyah modelleri de teknosada bulunuyo mu çünkü bi süre önce sadece kırmızısı vardı?

daha bu pazar yeni parti w910i'ler geldi teknosaya tekofaks etiketli kırmızı-siyah-beyaz olarak 3 çeşit renk seçeneği vardı
    bir beyazını birde siyahını aldım elime, açıkcası ikiside birbirinden şık karar veremedim ve almadan çıktım

ben siyahını sevmiştim sonra beyazı görünce onu daha çok sevdim ama aldım zaman yoktu :) şimdide almam zaten :) siyahını kullandım hevesim geçti :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

beyazının yanındaki, altın sarısı şerit olmasa tam süper olacaktı

pek rüküş olmuş

ama kırmızısı gerçekten güzel

kız kardeşime aldığım için sorun olmuyor zaten kırmızı olması

• meraba arkadaşlar ..
    bende 4 gün önce bu telefonu aldım..telefonun tasarımı falan çok ama çok hoşuma gitii...
    ama bir iki sorunum var lütfen yardımcı olun ..
    1) sanıyorum bu herkeste oluyomuş ama bi iki kere reset olayı oldu ..
    2)bide bu aydınlatma kafaya göre artıp azalıyo ..bu normal mi ? ?
    3)kamera berbat.. sanki diğer telefonlarda ki 'ışık vurdur' modunda ki gibi çekiyor.. sizde de mi öyle ??

ve ayrıca ben henuz ınternet ayarlarını falan yuklemedım.bu güncellemeler falan nasıl oluyor lütfen yardımcı olun bana ...

15 günlük süre içinde geri gönderebilirmişim bakıp,onay verip değiştirecekler ..30 günde falan elime geçermiş yani..şimdi yeni telefonum hiçte göndermek istemiyorum .. ne yapmalıyım sizce ? ?
  • http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1231338335/Update_Service_Setup-2.9.1.10.exe

bunu indiirp bilgisayarına kur

çalıştırınca seni yönlendirecek zaten

wap vs ayarınıda zaten simi takınca turkcell vs hemen telefonuna gönderiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: __baris__

meraba arkadaşlar ..
    bende 4 gün önce bu telefonu aldım..telefonun tasarımı falan çok ama çok hoşuma gitii...
    ama bir iki sorunum var lütfen yardımcı olun ..
    1) sanıyorum bu herkeste oluyomuş ama bi iki kere reset olayı oldu ..
    2)bide bu aydınlatma kafaya göre artıp azalıyo ..bu normal mi ? ?
    3)kamera berbat.. sanki diğer telefonlarda ki 'ışık vurdur' modunda ki gibi çekiyor.. sizde de mi öyle ??

ve ayrıca ben henuz ınternet ayarlarını falan yuklemedım.bu güncellemeler falan nasıl oluyor lütfen yardımcı olun bana ...

15 günlük süre içinde geri gönderebilirmişim bakıp,onay verip değiştirecekler ..30 günde falan elime geçermiş yani..şimdi yeni telefonum hiçte göndermek istemiyorum .. ne yapmalıyım sizce ? ?

arkadaslar kafasına göre azalıp artmıyor yanlışınız var... yav telefonun ekranı herzaman yanıcak degil ya belli bi süreden sonra ekranın parlaklıgı düşüyor ve ardından tuş kilidi devreye girer eger siz ekran koruyucusu ayarladıysanız ekran koruyucusu devreye girer anlamıyorum ki sizi... biriniz video çekip koysada neymiş şu sorun dediniz şey anlasam...ona görede yardımcı olayım...

birde bu sorun dediniz şeyi istanbulda canlı olarak gösterebilcek olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 17 Ocak 2009; 11:50:21 >

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..
    m35 öncelikle şunu söyliyim ki,bende telefon kullandım..yani aydınlatmanın ne zaman azalıp çoğalacağını biliyorum..ama bu telefonun aydınlatmasında bi problem var..ya benımkınde ya da tüm seride .. zaten acaba tüm seride mi var diye yazdım buraya..istanbulda oturmuyorum valla ne yazık ki..

he ayrıca bu aydınlatma sorunu dediğimin dışında,walkman e girincede ışık düşüyor..bu normal sanırım..öyle mı ??

bide fotoraf makinası hakkında yorumunuz nedir alabilirmiyim.. sizinkisi de böyle berbat mı ..? bugün bi kayak merkezine gittik arkadaşlarla..gezi yani..paso fotograf çektim hepsi iğrenç.. ??
  • quote:

sag*sol sol*sol * yap ordan çıkan menüyü kurcala az orda versiyonu yazıyor... güncel degilse güncelle sanırım son sürüm r1fa034dü

baktım bende sürüme

r1fa035 yazıyor bendekinde

kulakluk ve hoparlör sesi 4. kademede idi

en üste aldım

belki ondan sesi az çıkıyor telefonun
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.