Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ölü pixelleri dert etme 2 taneden birşey olmaz

ses sorunu düzelmezse birde yazılımını yeniden yüklemeyi dene!olmadı gönder servise
  • Valla uploaderi kurdum çok güzel şeyler yapılıyor :) kamera driverini font dan tutun birçok şeyi güncelledim harika oldu telefon yeni driver ile çekimlerimide ekleyeceğim
  • Bıkılacak bir telefon değil zaten :) hele flash duvar kağatları benim çok hoşuma gidiyor sallayınca yıldırım çakıyor
  • Th3_SpiRitLEsS Kardeş çok teşekkür ederim sayende kurtardık şimdi garantiye götürmeyecem ama ölü pikseller ilerde çoğalma yaparmı bilmiyorum dediğin gibi o kadarda önemli deil zaten çok dikaktli bakınca belli ediyo birde fotoğraf kalitesini artırmak için ne yapabilirim sanırım sen bu konularda deneyimlisin bu konudada bilgilerini paylaşırsın umarım
  • Th3_SpiRitLEsS Kardeş dün yüklediğim akustikde ses kalitesi çok süperdi bugün her boşlukda kulaklığı takıp müzik dinliyordum malum aramalarda sesim karşıya gitmiyordu senin soylediğin akustik attım sorun düzeldi ama ses kalitesi gitti şuan gerçekden çok sevksiz eskisinde sesi full açamıyordum şimdi sonda ama sanki eskisindeki 3 kısık hali sesi tekrar kaliteli yapacak sorunsuz bi akustik biliyomusun acaba?
    Bu arada eskisinin adı W980i_Acoustic_For_W910i_V1.1_Mixed_Desilver test etmek istersen sana yollayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulecan -- 20 Ocak 2009; 21:02:38 >
  • arkadaşlar merhaba, ben telefonu henüz pazar günü aldım ve çok çok memnun kaldım. yani 430ytl'ye bundan daha iyi bir telefon bulabilmem olanaksızdı sanırım. flaş olmaması benim için biraz olumsuz olsa da neticede ben bu telefonu müzik ve tasarım için aldım :)

şimdi arkadaşlar güncelleştirmeler falan yapılıyormuş sanırım. benim hiçbir bilgim yok bu konular hakkında, version atlatma, arkaplan vs. bunları bilgisayara indirip ordan mı telefona aktarıcaz? eğer öyleyse bunu nasıl yapıcaz. (aslında şuan yapmam olanaksız çünkü bilgisayarım serviste ve şuan bulunan bilgisayarım windows2000 oldugu için media manageri henüz makineye kuramadım)

bir bilgilendirirseniz memnun olurum, şimdi telefona hangi işlemleri uygulamam gerekiyor :) netten ücretsiz, sallamayla hareketlenen arkaplanlar vs. indirilebiliyor mu, güncelleştirmeler nasıl yapılıyor ve ne gibi değişiklikler vaadediyor, değişik temalar indirirsem telefonda problem yaratırlar mı vs. vs.

• quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Th3_SpiRitLEsS Kardeş çok teşekkür ederim sayende kurtardık şimdi garantiye götürmeyecem ama ölü pikseller ilerde çoğalma yaparmı bilmiyorum dediğin gibi o kadarda önemli deil zaten çok dikaktli bakınca belli ediyo birde fotoğraf kalitesini artırmak için ne yapabilirim sanırım sen bu konularda deneyimlisin bu konudada bilgilerini paylaşırsın umarım

http://rapid-share.com/files/186748526/Cam_Ve_Akustik.rar.html (- işaretini kaldırın)

Akustiği yanlış upload etmişim...gerçeği aşşada

http://www.4shared.com/file/70331704/209536eb/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollinas_Mach5_Xplood_III.html

kardeş ben cam ve akustikte bunları kullanıyorum...akustik gayet kaliteli ses veriyor beğenmezsen araştırmanı tavsiye ederim zira çok fazla akustik var benim hepsini deneme fırsatım olmadı!camera driverine gelince orjinaline göre renkler daha canlı çıkıyor ve çektiğimiz fotoğrafın boyutu 2 kat artıyor....
    benim kullandığım driverler bunlar sen daha iyilerini bulursan paylaş bizde nasiplenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 21 Ocak 2009; 0:33:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: calimdor

arkadaşlar merhaba, ben telefonu henüz pazar günü aldım ve çok çok memnun kaldım. yani 430ytl'ye bundan daha iyi bir telefon bulabilmem olanaksızdı sanırım. flaş olmaması benim için biraz olumsuz olsa da neticede ben bu telefonu müzik ve tasarım için aldım :)

şimdi arkadaşlar güncelleştirmeler falan yapılıyormuş sanırım. benim hiçbir bilgim yok bu konular hakkında, version atlatma, arkaplan vs. bunları bilgisayara indirip ordan mı telefona aktarıcaz? eğer öyleyse bunu nasıl yapıcaz. (aslında şuan yapmam olanaksız çünkü bilgisayarım serviste ve şuan bulunan bilgisayarım windows2000 oldugu için media manageri henüz makineye kuramadım)

bir bilgilendirirseniz memnun olurum, şimdi telefona hangi işlemleri uygulamam gerekiyor :) netten ücretsiz, sallamayla hareketlenen arkaplanlar vs. indirilebiliyor mu, güncelleştirmeler nasıl yapılıyor ve ne gibi değişiklikler vaadediyor, değişik temalar indirirsem telefonda problem yaratırlar mı vs. vs.

kardeş telefonu güncelleyemezsin zira en son yazılım yüklüdür cihazda...nereden mi biliyorum denedim
    tema olayına falan gelince eseth.net buradan shake it theme yani salla değiştir temalar bulabilirsin...bunları bilgisayarına indir ve sana verilen flash disk şeklindeki icata hafıza kartını tak ve usb girişine geçir theme dosyasının içine at ve telefona hafıza kartını tekrar tak...ayarla bölümünden temalara gir ve yüklediğin temayı seç bu kadar basit

dahada ileri git diyecem bunun için forumu takip et biraz a2uploaderi kullanarak bambaşka bir cihaz elde edebilirsin benim telefon ilk aldığım gibi değil dehşet bişe oldu layot olsun fontlar olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

quote:

Th3_SpiRitLEsS Kardeş çok teşekkür ederim sayende kurtardık şimdi garantiye götürmeyecem ama ölü pikseller ilerde çoğalma yaparmı bilmiyorum dediğin gibi o kadarda önemli deil zaten çok dikaktli bakınca belli ediyo birde fotoğraf kalitesini artırmak için ne yapabilirim sanırım sen bu konularda deneyimlisin bu konudada bilgilerini paylaşırsın umarım

http://rapid-share.com/files/186748526/Cam_Ve_Akustik.rar.html (- işaretini kaldırın)

kardeş ben cam ve akustikte bunları kullanıyorum...akustik gayet kaliteli ses veriyor beğenmezsen araştırmanı tavsiye ederim zira çok fazla akustik var benim hepsini deneme fırsatım olmadı!camera driverine gelince orjinaline göre renkler daha canlı çıkıyor ve çektiğimiz fotoğrafın boyutu 2 kat artıyor....
    benim kullandığım driverler bunlar sen daha iyilerini bulursan paylaş bizde nasiplenelim

Saol Kardeş bi deniyeyim bunları bende daha iyisini bulursam tabiki eklerim.merak ettiğim bunları yapmamız garantiden bişi kaybettirirmi 1 hafta olmadı alalı :)

• yeni FW çıktımı arkadaşlar
    1200-9123 R1FA035 080527 BU BENDEKİ SÜRÜM DAH ÜSTÜ ÇIKTIYSA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR

• quote:

Saol Kardeş bi deniyeyim bunları bende daha iyisini bulursam tabiki eklerim.merak ettiğim bunları yapmamız garantiden bişi kaybettirirmi 1 hafta olmadı alalı :)

garanti konusunda herhangi birşey olmaz!ben ilk gün bozdum sebeke sinyali fln kayboldu bişiler bişiler çok kurcaladım ve uygun olmayan dosyalar attım sanırım!hemen netten yazılımını indirip kurdum telefon ilk aldığım gibi oldu!driverden olsun flash menulerden olsun hiç bişe olmaz korkma...orjinal dosyaları zaten mevcut geri atıverirsin hiç bir sorun kalmaz kurcala kurcalayabildiğin kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

yeni FW çıktımı arkadaşlar
    1200-9123 R1FA035 080527 BU BENDEKİ SÜRÜM DAH ÜSTÜ ÇIKTIYSA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR

son yazılım yüklü kardeş sende!ama son 1 hafta içinde yenisi çıktıysa bilmiyorum zira çıkmamıştır heralde
  • Th3_SpiRitLEsS ARKADAŞIM BU A2 UPLOADER DEDİĞİNİZ PROGRAMI KENDİMİZ EVDE YAPABİLİRMİYİZ NASIL KURULU NASIL YAPILIR ANLATIMI VARMI BUNUN BİZDE TELEFONUMUZU DEĞİŞTİRELİM BİRAZ:)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm

burada gerekli bilgiler ve dökümanlar mevcut daha geniş kaynak tabiki google
  • teşşekürler arkadaşım akustik attım tele senin en son verdiğin ama ses falan yok telde hiç bişey çalışmıyor ne mp3 player ne zil sesi hepsi gitti :(
  • yanlış birşeyler yaptın sanırım!ben kullanıyorum aynısını güm güm çalıyor!

http://rapid-share.com/files/186665318/original_acoustic_w910.rar.html

bu orjinal acoustic dosyası bunu yükle sorun düzelir!yanlış yüklemezsin inş
  • unutmadan...en son verdiğim sadece acoustic değil camera driveride var onun içinde karıştırıp camera driverini falanda atmadın değil mi!belki karıştırmış olabilirsin...

emin olmak için kendi telefonuma tekrar attım hiç bir sorun yok çalışıyor!sen yanlış birşeyler yaptın büyük ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 21 Ocak 2009; 0:27:56 >
  • bende yazın tekrar w910 alıcam canım çekiyor yahu :P

söyle 150-200e düşer ozaman 2.elleri :D hemen alıcam beyazından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 21 Ocak 2009; 12:26:00 >
  • Beyazı var bende çok hoş kir falanda tutmuyor ama aileden göz koydular daha aldıgım gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

quote:

Akustiği yanlış upload etmişim...gerçeği aşşada

http://www.4shared.com/file/70331704/209536eb/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollinas_Mach5_Xplood_III.html

Saol kardeş yenisini az önce attım kulaklıkda ses süper ama hoparlörde çok kotu gibime geldi sendede oylemi acaba.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.