Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kamerayla uğraşıyorsanız almayın. Ama kamera herşey değilse sizin için bu telefon tam size göre. Bugün k810 kullandım bikaç saat çok çok fark ediyor. k850 bilmiyorum yorum yapamayacağım ama k810 ile karşılaştıracak olursak ki arada 100 tl fark ediyor w910i tercih edin pişman olmazsınız çok çok güzel menüsü geniş büyük ekranı kullanım keyfini 2 ye katlıyor. Sensörüyle zaten sizi oldukça memnun bıraktırıyor. Müziği anlatmaya gerek yok zaten. bi kamera için 100tl + vermeyi mantıklı bulmadığım için almıştım çok mutluyum şahsen. fotoğrafla prof. olarak uğraşmıyorsanız hırs haline getirmenin anlamı yok işinizi görüyorsa diğer özelliklere yönelin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 23 Ocak 2009; 21:49:06 >
  • arkadaşlar 2 yılı aşkın bir süredir w810 kullanıcısıyım ve bu telefondan sıkıldım artık telefonumu değiştirmek istiyorum w810 nun tuşlarından şikayetçiydim metal gibi olan bölge ilerde çok kötü oldu ayrıca 100 sms hafızası sıkıntıydı daha bir sürü var ama neyse w910i uzun süre kullanıp bu sıkıntıları yaşayan var mı birde ben alıcağım telefonda film seyretmek istiyorum bunu deniyen var mı nasıl sonuçlar aldır ve bu telefon hangi video formatlarını oynatıyor bu telefonun yanı sıra kafamda philips x800 var 2.8 ekranı var ve film izleme konusunda herkes çok iyi diyor ve dokunmatik ekran olması ilgimi çeken nokta çok uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum bugün yarın telefon alıcam
  • kardeş bende X800 düşünüyordum ama telefonun yazılımsal problemlerini halledemediler!mesaj yazmak işkence telefonda...ilerde yeni yazılımlar çıkar mı bilmem orasını!Ben gittim W910i aldım 2 haftadır kullanıyorum normalde 2 günde sıkılan birisiyim ama bu telefondan henüz sıkılmadım film değilde clip attım telefona bolca!!güzelce converter edersen mp4 formatına 240-320 boyutunda saniyedeki kare sayısınıda 15 yada 18 yaparsan kalite gerçekten çok güzel oluyor!telefonun ekranına kimse laf edemez zaten!Ayrıca telefonun kullanımı çok rahat tuşlar hoş t9 ile çok hızlı msj yazılabiliyor...bence telefonun tek eksisi ilerde boyasının soyulma yapması!yan taraflarının...
  • benm w810 da da o metal olarak gözüken yön tuşları acayip bi hal aldı turuncu kısımların sökülüyor falan ben teli temiz kullandım birde telefonu çok kurcalayan bi insanda değilim bu telefondada çabuk yıpranma varsa uzak durumum bir de hafıza kartı kaç gb kadar destekliyor
  • İçinde Sony 1 gb m2 hediyesi var. Max 4 GB a kadar destekliyor bildiğim kadarıyla..
  • yeni efane bu mu? kamerası nasiii???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

quote:

Orjinalden alıntı: ulecan

Th3_SpiRitLEsS Kardeş çok teşekkür ederim sayende kurtardık şimdi garantiye götürmeyecem ama ölü pikseller ilerde çoğalma yaparmı bilmiyorum dediğin gibi o kadarda önemli deil zaten çok dikaktli bakınca belli ediyo birde fotoğraf kalitesini artırmak için ne yapabilirim sanırım sen bu konularda deneyimlisin bu konudada bilgilerini paylaşırsın umarım

http://rapid-share.com/files/186748526/Cam_Ve_Akustik.rar.html (- işaretini kaldırın)

Akustiği yanlış upload etmişim...gerçeği aşşada

http://www.4shared.com/file/70331704/209536eb/ACOUSTIC_PACK_ONLY_W910_-_Mollinas_Mach5_Xplood_III.html

kardeş ben cam ve akustikte bunları kullanıyorum...akustik gayet kaliteli ses veriyor beğenmezsen araştırmanı tavsiye ederim zira çok fazla akustik var benim hepsini deneme fırsatım olmadı!camera driverine gelince orjinaline göre renkler daha canlı çıkıyor ve çektiğimiz fotoğrafın boyutu 2 kat artıyor....
    benim kullandığım driverler bunlar sen daha iyilerini bulursan paylaş bizde nasiplenelim

bu 4shareddekini indirdim ve içinden birçok dosya çıktı

ne yapıcam ben bu dosyaları acaba

bi kurulummu olacak yoksa bi yerlere yapıştacammı

• A2uploaderi kullanarak acustik dosyasının içine atacaksın tamamını!bunun için gerekli bilgiyi forumdan bulabilirsin evet müjdemi isterim a2uploader çıktı diye bir başlık var orayı incele biraz
  • Ya bu telefonun bu kadar övülmesinin sebebi nedir acaba.430 TL çok ucuz bir fiyat değil sonuçta forumda bir çok kişi bunu tavsiye ediyor.Nokia 3600 ve 5310 ile karşılaştırırsak hangisi daha ğır basar yada 400 ytl ye bundan daha iyi bir şey bulabilir miyiz
  • açıkçası ben bu telefonu sadece şeklinden sebep aldım

zaten kardeşim kullanacak

e730dan sıkılmıştı 3 senedir

telefon edip radyosunu kullanabileceğimiz renkli bişey arıyoduk

kırmızı kibar ince vs diye aldım

yoksa dediğin gibi çokda ucuz değil

belki daha iyi alternatifi vardır ama benim için yoktu bu şartlarda misal
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

İçinde Sony 1 gb m2 hediyesi var. Max 4 GB a kadar destekliyor bildiğim kadarıyla..

arkadaslar s.e ilk başta bu telefonu 32 gb desteklicek şekilde üretti ama sonra 4gb.a indirdi...

ama istenilirse 8gb 16gb gibi kartlar kullanılabilir sorunsuz çalışıyor... ama kartınızı 4gb mış gibi gösterir...yane nekadarı dolu nekadarı böş tam olrak görmezsiniz okadar...

hatta bu yaz 16gb lıklar tr.ye ye gelicek diye biliyorum...
    gelirse 32gblık kartta takılabilir...bunu yurt dışından getirebilcek olan varsa daha iyi olur tabiki...

birde arkadaslar telefonada şu özellikde var...

sony ericsson harici wi-fi adaptör getiricek onu destekliyor bu cihaz...yane wi-fi kullanılabilicek...
    hatta gps kullanmak isteyenler google.maps kullanabilirler... baz istasyonundan giriyor ve yaklaşık olarak yerinizi veryor gprs kulllandıgı için 1dakika içinde dünyanın kontörünü yer ayrı mesele...
    birde hge-100 gps kulaklık ve harici gps cihazlarınıda destekliyor...

ayrıca bi arkadas bu telefon niye bukadar pahalı niye bukadar övülüyor demiş...

neden övüldüne gelince w910da 7tane java uygulamayı aynı anda açıp yönetebiliyorsun okadar güçlü işlem yetenegine sahip bir cihaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 24 Ocak 2009; 13:54:27 >

• arkadaşlar nokia bölümündeki bluetooth ile internet olayını w910i de deniyodum herşeyi yaptım bilg. tanıttım ama internet ayarlarını doğru yapamadığım için sorun cıkıyo.birisi turkcell in intrenet ayarlarını yazabilirmi?
  • bluetooth ile internetle turkcellin ne alakası var ?
  • quote:

bluetooth ile internetle turkcellin ne alakası var ?

çalışan bir internet ayarı lazım internete girebilmek için.bu adrese bakarsan anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan1550

quote:

çalışan bir internet ayarı lazım internete girebilmek için.bu adrese bakarsan anlarsın.

alakası yok kardeşim pan. denen olay var bu telefonda pan ayarlarını yapman lazım ama nasıl yapılıcanı bililmiyorum telefonu pc.ye pan cihazı olarak tanıtıcaksı zamanında ugrastım ama yapamadım w960 buluncada hiç düşünmeden w960 aldım...

• arkadaşlar bu telefonda kasa ve tuş takımı değişimi oluyor mu
  • slm arkdşlar çok güzel bir forum birsürü soruma cevap buldum bende almayı düşünüyorum bu telden fakat bnm için güvenlik kodu olması gerekli bişe acaba varmı güvenlik kodu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan1550

quote:

alakası yok kardeşim pan. denen olay var bu telefonda pan ayarlarını yapman lazım ama nasıl yapılıcanı bililmiyorum telefonu pc.ye pan cihazı olarak tanıtıcaksı zamanında ugrastım ama yapamadım w960 buluncada hiç düşünmeden w960 aldım...

tühh bende bilgisayara bağlanınca olcak zannetmiştim.neyse zaten wifi adaptor getircek demişsin.inş. getirirde rahat rahat gireriz.

• sen gene bi araştır belki olur k850 ile denemişti ondada olmamıstı...

pan. baglantısını biraz araştır... ben aradım ancak vista için bişeylerbulabilmiştim... microsoft.un sitesinden...
    ama vp kullanıyorum onun için denemedim bile...
    sen vista kullanıyrsan microsoft.un sitesine bir gir incele...
  • evet bugün itibariyle bende w910i sahibi oldum...
    1-şimdi size bi kaç soru sorucam bu sensör olayını ben çözemedim yani walkmandeyken müzik dinlerken telefonu cevirince ekrandaki görüntüde dönüo ama noral menüdeyken olmuo yada oyundayken bunu nasıl ayarlarız?
    2-size bende güncelleme yapmalımıyım yani benimkini sürüme ne onu bile bilmiorum nasıl bakarım yada hiç uğraşmadan bende bi güncelleme yapmalımıyım?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.