Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın hocam.valla şimdilik bulaşmıcam ben de bi herşey durulsun ona göre bakarız.
  • BANA LÜTFEN YARDIM EDİN

Ya arkadaşlar telefon süper yalnız alalı 1 ay oldu yaklaşık 6 defa resetlendi telefon bunun bi çözümü falan yok mu yaa????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkanarik

BANA LÜTFEN YARDIM EDİN

Ya arkadaşlar telefon süper yalnız alalı 1 ay oldu yaklaşık 6 defa resetlendi telefon bunun bi çözümü falan yok mu yaa????

Bir arkadaşımızın yorumuna göre reset belleğin dolmasından ve temizlenmesi için atılıyormuş. Bendede atıyor çok nadirde olsa teknik veya yazılımsal bir sorun değil yani..
  • bu telefonda otomatik netleme, makro çekim var mı?
    Pili ne kadar gidiyor sadece titreşimdeyken günde 150 mesaj attığımızı düşünürsek?
    Tasarımı hoş bir telefon kamerası 3.2 ve flaşlı olsaydı hiç dşünmeden alırdım bu aralar bu telefonda kampanya oluyor fiyatı 399tl oldu bir ara ne dşünüyorsunuz bu konuda değermi bu telefon için hep 2. el baktım bu fiyata 2. el güzel bir cihaz bulabilirim diye dşünüyordum ama imei kopyalanma riski olabilir diye sıfır cihaz almayı dşünüyorum
  • Merhaba arkadaşlar ikinci elde cillop gibi çiziksiz 25 günlük W910i buldum.350 Tl verilir mi telefona

sizce,edirnedeyim hiç bir yerde yok teknosalarda da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kediciler

bu telefonda otomatik netleme, makro çekim var mı?
    Pili ne kadar gidiyor sadece titreşimdeyken günde 150 mesaj attığımızı düşünürsek?
    Tasarımı hoş bir telefon kamerası 3.2 ve flaşlı olsaydı hiç dşünmeden alırdım bu aralar bu telefonda kampanya oluyor fiyatı 399tl oldu bir ara ne dşünüyorsunuz bu konuda değermi bu telefon için hep 2. el baktım bu fiyata 2. el güzel bir cihaz bulabilirim diye dşünüyordum ama imei kopyalanma riski olabilir diye sıfır cihaz almayı dşünüyorum

Hayır yok. Olsa zaten S.E yeni telefonlarını zor satardı. Kameraya çok önem veriyorsanız telefonu almanızı tavsiye etmem. Gündüz çekimleri tatmin ediyor fakat geçe çekimleri flash olmadıgı için kötü çıkıyor. Biraz araştırın bulursunuz resimlerini.. Değermi değmezmi kişiden kişiye göre değişir, 2008 yılının telefonu seçilen ve birçok ince özellik barındıran bu telefon bence değer ama kimisi kameraya çok önem verir ona göre değmez

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Merhaba arkadaşlar ikinci elde cillop gibi çiziksiz 25 günlük W910i buldum.350 Tl verilir mi telefona

sizce,edirnedeyim hiç bir yerde yok teknosalarda da yok.

sıfırı 400 karar senin
  • vala daha önce forumda yazılarım mevcud w910i ile alakalı aldım teknosadan ama direk hüsrana ugradım %15 zararlar ilk hafta geri iade ettim ne aldıgımı reklam yapıo demesinler die sölemiycem yaklaşık 1 ay 1.5 ay fln gecti akustik sorunu hala çözülememiş telefonun sesi walkman olan bi telefon için gercekten kötü e kamerasıda kötü 2mp yazıo zoom yok neden alınsınki o zaman yada madem akustik fln ugrasıcak millet neden s.e bunu halledip piyasaya sürmüo ayrıca distiribütör sorunuda hala devam etmekte almak isteyen arkadaşlarla paylaştım şimdi birsuru sey yazılıcaklar hakkımda ama malesef bu telefon böle yanlız bi nokta var telefonun sekli kızak kalitesi ve sensör olayıda tartısılmaz güzellikleri tek ve en büyük eksigi üstünde walkman yazması sadece sony ericson yazsalar daha uygun olurmuş..
    ben gecen eminönünden 30tl ye mp3 player aldm bişi için gerekliydi yemin ediorum daha iyi ses verio başka ne diyim yani:D:D

inş. akustik sorunu cam driver sorunları çözülürde telefonu kullanmak isteyen arkadaşlarda hayal kırıklıgına ugramaz..

not=tolyomix die bi akustik vardı gercekten sesi mukemmel yapıodu ama karsı tarafa telefon görüşmesinde ses gitmiodu eger o akustik ustunde anlayan arkadaşlar durup o sorunu giderirseler akustik sorununuz çözülebilir

saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: garcia1905

vala daha önce forumda yazılarım mevcud w910i ile alakalı aldım teknosadan ama direk hüsrana ugradım %15 zararlar ilk hafta geri iade ettim ne aldıgımı reklam yapıo demesinler die sölemiycem yaklaşık 1 ay 1.5 ay fln gecti akustik sorunu hala çözülememiş telefonun sesi walkman olan bi telefon için gercekten kötü e kamerasıda kötü 2mp yazıo zoom yok neden alınsınki o zaman yada madem akustik fln ugrasıcak millet neden s.e bunu halledip piyasaya sürmüo ayrıca distiribütör sorunuda hala devam etmekte almak isteyen arkadaşlarla paylaştım şimdi birsuru sey yazılıcaklar hakkımda ama malesef bu telefon böle yanlız bi nokta var telefonun sekli kızak kalitesi ve sensör olayıda tartısılmaz güzellikleri tek ve en büyük eksigi üstünde walkman yazması sadece sony ericson yazsalar daha uygun olurmuş..
    ben gecen eminönünden 30tl ye mp3 player aldm bişi için gerekliydi yemin ediorum daha iyi ses verio başka ne diyim yani:D:D

inş. akustik sorunu cam driver sorunları çözülürde telefonu kullanmak isteyen arkadaşlarda hayal kırıklıgına ugramaz..

not=tolyomix die bi akustik vardı gercekten sesi mukemmel yapıodu ama karsı tarafa telefon görüşmesinde ses gitmiodu eger o akustik ustunde anlayan arkadaşlar durup o sorunu giderirseler akustik sorununuz çözülebilir

saygılar..

Şimdi kardeş burada siz W910i ye ve Sony Ericsson firmasına suç bulmuşsunuz biraz alışveriş yaparken araştırın.
    Birinci olarak kamerada af nin olmaması ve flaşının olmaması kamera üzerinde durulmadıgının en iyi kanıtı. Üzerine basa basa söylüyorum son çıkan driver ile n70 türü nokia 2 mp kameralara fark atıyor.. Fakat dediğim gibi kamera üzerinde büyük beklentileri olanları hayal kırıklığına uğratabilir.
    İkincisi akustik sorunu iade sebebi olacağına inanmıyorum,sonuçta 2 gunde halledilebilen birşey ve er geç çözülecek ve hayati bir durum değil müziği biraz daha kısık seste dinlemek. Tabi kişinin beklentileri farklıdır.
    tolyonun a2 topiğinde son sayfalarda bulunan W910i brazzuka driverini öneriyorum bugün bizzat orjinaliyle karşılaştırdım ve açık ara fark attı gece kapalı alanda bile..

Kısa ve öz olarak kendimdende birşeyler katarak ilk aldıgımda açıkcası kamerayı gece görünce bende biraz kararsız kaldım yani acaba hatamı yaptım diye. Fakat telefonu keşfettikçe kamerası çok çok ötede kaldı benim için ve son attığım driver ile gözümde artık sorunu kesin olarak çözüldü tabi benim beklentimi karşılıyor o yüzden..
    Telefonun işlemci hızı,mesaj kapasitesi,sensörü,ekranın büyüklüğü ve kalitesi,video çekim kalitesi akıcılığı vs vs çok ince ayrıntılarda kalitesini ortaya koyunca kusurlarını örtüyor..
    Şahsen daha önce mp3 player,Walkman serisi telefon kullanmadığım için ses kalitesiydi,seviyesiydi kıyaslama yapamıyorum fakat sesi ve kalitesi bana yeterli geldi.

Alacak arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle telefonu tanısın diye yazdım. İnce ayrıntılar yazılmıyor pek bunlar önemli umarım yardımcı olmuşumdur.

W910i

• Almak isteyen arkadaşlara söylemek isterimki ses olarak üstün kalite beklemeyin derim.Öyle aman aman bir ses olayı yok w910i de. Ben telefonu denemeden internetteki çeşitli forumlardaki 100lerce yoruma bakarak aldım .Bu yorumların %95 inde ''sesi çok iyi'' , ''yalnız ses dehşet çıkıyor'' ,'' herşeyi geçtim o ne ses bea abi'' gibi yorumlar gördüm. Kendim aldım telefonu kullanıyorum yaklaşık 3-4 haftadır ama asla bu gibi elektronik alımı kararlar vermeden önce bundan sonra kimsenin sözüne kanmamak gerektiğinede inanıyorum.Ama her ürünüde deneyemeyebiliyorsunuz tabii. Örneğin o bana göre %95lik kesim ses olayını abartmış fazlasıyla. Haa o kadar kötümü ? Değil .Ama ses için vasat üzeri bir yorum yaparsam pekde kendimce haksız sayılmış olmam. Kulaklık alırım olayı yırtarım diyede düşünmeyin. Kulaklık elbette önemli ama ses olayında müzik seti olsun,mp3 olsun,telefon vs olsun ,makinenin çıkış gücü herzaman daha önemlidir. ''Bende kulaklık alıp acaba yırtarmıyım?'' diye düşünüp bir ep 630 aldım ama hala kodumunu otobüslerinde yanımdaki adamı duyuyorum zaman zaman arkadaş..İşte ozaman sinirlenip atıp kırasım geliyo ep 630unuda w910i sinide. Benim kulaklarımda sağırlık sorunumu var diyeceğim ama kulağın içine girmiş bir kulaklık varken bile hala dışardaki adamın sesini duyuyorsam bu benim kulakların gayette iyi olduğunu gösterir.

Onun dışında reset olayı bendede oluyor neredeyse gün aşırı. Buda can sıkıyor ama ben ona fazla kafa takmadım. Akustik yüklemek istedim ama hala a2upload denen zımbırtıyıda kuramadım windowsuma çünkü hata alıyorum. Benim windows da sorun olabilir başka bir bilgisayarda deneyemedimde henüz..

Birde asıl sormak istediğim soru şu.. Acaba FLAC formatında müzik dosyalarını bu telefonda oynatabilmek mümkünmüdür?

• bende tam olarak bu sebebler yüzünden telefonu gidip %15 zararla değiştirdim düşünsenize bi lokantaya gidip patlıcan musakka istiosunuz adam tamam abi hemen dio musakka gelio aa bide bakıosun içinde musakka yok adam dioki abi yan masaya gec garsona söle patlıcanı içine atıcak oke diosun patlıcan gelio aaa oda ne bu sefer tuzu yok tuz ekleyim diosun sonra sonra s.e da böle telefonu aldıgında acustigi driverı neden yuklenmezki madem bu aletin sesi güzel cıkabilio neden sıfır satarken halletmiosun bunu dimi? yani verdigim örnek gibi düşünün musakka yemek istediginizde size pilav getirseler naparsınız o adamı buda böle walkma alıosunuz ama sesi kötü yok a2 yok acustik herkes teknolojiyle iç içe dogmuoki ben o acustigi nereye yukluycemi a2 yi nasıl kullancamı ögrenen kadar 1-2 gün ugrastım ilk acustic denememdede sokaga cıktım telefon lazım oldu ses gitmio cıldırdım resmen yani telefon die aldım ama sadece ekranı olan oyun oynaması zevkli tetris gibi bişi cıktı işte:D

• quote:

bende tam olarak bu sebebler yüzünden telefonu gidip %15 zararla değiştirdim düşünsenize bi lokantaya gidip patlıcan musakka istiosunuz adam tamam abi hemen dio musakka gelio aa bide bakıosun içinde musakka yok adam dioki abi yan masaya gec garsona söle patlıcanı içine atıcak oke diosun patlıcan gelio aaa oda ne bu sefer tuzu yok tuz ekleyim diosun sonra sonra s.e da böle telefonu aldıgında acustigi driverı neden yuklenmezki madem bu aletin sesi güzel cıkabilio neden sıfır satarken halletmiosun bunu dimi? yani verdigim örnek gibi düşünün musakka yemek istediginizde size pilav getirseler naparsınız o adamı buda böle walkma alıosunuz ama sesi kötü yok a2 yok acustik herkes teknolojiyle iç içe dogmuoki ben o acustigi nereye yukluycemi a2 yi nasıl kullancamı ögrenen kadar 1-2 gün ugrastım ilk acustic denememdede sokaga cıktım telefon lazım oldu ses gitmio cıldırdım resmen yani telefon die aldım ama sadece ekranı olan oyun oynaması zevkli tetris gibi bişi cıktı işte:D

S.E size W910i için kamera ve ses de iyi birşeyler vaat etmiyorki zaten,forumlarda abartılıyor bu yüzden gidip aldığınızda hüsrana uğruyorsunuz. Tavsiyem bir telefonu almadan önce gidin telefoncuda ikinci eline bakın sim takın deneyin herşeyini.. Forumlardaki yazılara bende katılmıyorum çünkü kişiden kişiye değişiyor kimi iyi diyor kimi kötü kendisine göre tabiki.. Mesela ben genelde kapalı ortamda müzik dinlerim ve kulaklık kullanırım bu yüzden sesi bana gayet yeterli geliyor. Kamerası aynı şekilde çok fazla çekim yapmam ve çokda önem vermem.. Ekranı harika mesela video izlemek oyun oynamak özellikle sensörüyle harika ötesi. Saatlerce sizi bağlayıp götürüyor. Menüsü rahatlığı,kullanımı olsun harika. Reset olayı bende ayda 1 falan oluyor çok nadir. Sanırım bu kullanımla ilgili. İşlemci hızı beni çok bağladı telefona. Walkmanden müzik açıyorum, msn çalışıyor ve bide oyuna girip oyun oynuyorum mesela. Bugün bi W810i aldım menüsü acayip yavaş geldi bi çok kez yanlış yerlere girdim hızı düşük oldugundan.. İnce ayrıntılar önemlidir..

• vala sende dediklerinde haklısın ama ben ztn 400 tl verip aldıgım telefondan çokta bişey beklememiştim ki bu yüzden zararına bakmadan gidip hemen değiştirdim ve eklentimi karşılıycak bişi aldım hatta hatırladıgım kadarıyla bir walkman telefon olmasına ragmen yuklediginiz sarkıları dosya dosya ayıramıodunuz ben yukleyememiştim şarkıları düzenli atıosunuz ama içinde karman çorman olmuş oluodu aman neyse telefon işte beni en çok giden ilk acustik denememde karsıya sesin gitmemesiydi yani telefon özelliginide kullaanamamıştım lazım oldugunda:D
  • Arkadaşlar ben bu telefondan yani W910i den almak istiyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum kırmızı renk olanını. ayrıca bazı yerlerde (örneğin: hizlial.com da müşteri temsilcisi) sony nin bu telefonları teknik bi arızadan dolayı topladığını falan soyluyorlar. Bunun hakkında bilginiz varmı. veya bu telefonun kırmızı rengini nereden bulabilirim. ? veya sonradan Piyasaya çıkarmı onu nereden öğrenebilrim. Teşekkürler
  • ya biraz paylaşım yapalım arkadaşlar, dandik oyunlarla doldu telefon felan bunları böyle bir yerde toplayalım işte harekete duyarlılar 3d oyunlar fln diye güzel bir arşiv hazırlayalım hep beraber...
    programdır temadır paylaşalım ya ben araştırmalara başladım sizlerdende katkı bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

Almak isteyen arkadaşlara söylemek isterimki ses olarak üstün kalite beklemeyin derim.Öyle aman aman bir ses olayı yok w910i de. Ben telefonu denemeden internetteki çeşitli forumlardaki 100lerce yoruma bakarak aldım .Bu yorumların %95 inde ''sesi çok iyi'' , ''yalnız ses dehşet çıkıyor'' ,'' herşeyi geçtim o ne ses bea abi'' gibi yorumlar gördüm. Kendim aldım telefonu kullanıyorum yaklaşık 3-4 haftadır ama asla bu gibi elektronik alımı kararlar vermeden önce bundan sonra kimsenin sözüne kanmamak gerektiğinede inanıyorum.Ama her ürünüde deneyemeyebiliyorsunuz tabii. Örneğin o bana göre %95lik kesim ses olayını abartmış fazlasıyla. Haa o kadar kötümü ? Değil .Ama ses için vasat üzeri bir yorum yaparsam pekde kendimce haksız sayılmış olmam. Kulaklık alırım olayı yırtarım diyede düşünmeyin. Kulaklık elbette önemli ama ses olayında müzik seti olsun,mp3 olsun,telefon vs olsun ,makinenin çıkış gücü herzaman daha önemlidir. ''Bende kulaklık alıp acaba yırtarmıyım?'' diye düşünüp bir ep 630 aldım ama hala kodumunu otobüslerinde yanımdaki adamı duyuyorum zaman zaman arkadaş..İşte ozaman sinirlenip atıp kırasım geliyo ep 630unuda w910i sinide. Benim kulaklarımda sağırlık sorunumu var diyeceğim ama kulağın içine girmiş bir kulaklık varken bile hala dışardaki adamın sesini duyuyorsam bu benim kulakların gayette iyi olduğunu gösterir.

Onun dışında reset olayı bendede oluyor neredeyse gün aşırı. Buda can sıkıyor ama ben ona fazla kafa takmadım. Akustik yüklemek istedim ama hala a2upload denen zımbırtıyıda kuramadım windowsuma çünkü hata alıyorum. Benim windows da sorun olabilir başka bir bilgisayarda deneyemedimde henüz..

Birde asıl sormak istediğim soru şu.. Acaba FLAC formatında müzik dosyalarını bu telefonda oynatabilmek mümkünmüdür?

şimdi kardeş senin ses kalitesinden anladığın ses yüksekliği ise ona bişe diyemem ama benim anladığım berraklıktır ses seviyesi deil ve bu telin ses berraklığına bişe denebileceğini sanmıyorum ha ses seviyesinden memnun deilsen acoustic at yukselt

• quote:

vala sende dediklerinde haklısın ama ben ztn 400 tl verip aldıgım telefondan çokta bişey beklememiştim ki bu yüzden zararına bakmadan gidip hemen değiştirdim ve eklentimi karşılıycak bişi aldım hatta hatırladıgım kadarıyla bir walkman telefon olmasına ragmen yuklediginiz sarkıları dosya dosya ayıramıodunuz ben yukleyememiştim şarkıları düzenli atıosunuz ama içinde karman çorman olmuş oluodu aman neyse telefon işte beni en çok giden ilk acustik denememde karsıya sesin gitmemesiydi yani telefon özelliginide kullaanamamıştım lazım oldugunda:D

listede yapabiliosun sen yapamamışsın allahım ya bilip bilmeden yorum yapmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

şimdi kardeş senin ses kalitesinden anladığın ses yüksekliği ise ona bişe diyemem ama benim anladığım berraklıktır ses seviyesi deil ve bu telin ses berraklığına bişe denebileceğini sanmıyorum ha ses seviyesinden memnun deilsen acoustic at yukselt

Benim ses kalitesinden anladığım hem berraklık hemde yeterliliktir. Yeterlilikten kastımda yükseldikçe kalitesini bozmayan sestir. 910da ses kalitesi var yok değil üstelik iyi bir kulaklık ile bunu daha iyi anlarsınız fakat ne yazıkki ses yüksekliği bana göre yeteri düzeyde değil. Kimilerine göre yeterli düzeyde ama kimilerine görede değil. Mesela ipod un ses düzeyide bana göre yeteri düzeyde değil Akustik atmasına atacağımda a2uploader programını bir türlü kendi bilgisayarıma kuramadım sürekli hata alıyorum ,başka bir bilgisayarda denemek lazım onada henüz fırsatım olmadı.

@garcia1905 listelemeden kastettiğin ne bilmiyorum ama dosyaları belli bir yere atabiliyor ve albümü yada biçimlendirdiğiniz dosyayı istediğiniz sırasıyla dinleyebiliyorsunuz .Medyanın müzik seçeneklerinden biraz kurcaladımmı halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 27 Şubat 2009; 22:25:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

Benim ses kalitesinden anladığım hem berraklık hemde yeterliliktir. Yeterlilikten kastımda yükseldikçe kalitesini bozmayan sestir. 910da ses kalitesi var yok değil üstelik iyi bir kulaklık ile bunu daha iyi anlarsınız fakat ne yazıkki ses yüksekliği bana göre yeteri düzeyde değil. Kimilerine göre yeterli düzeyde ama kimilerine görede değil. Mesela ipod un ses düzeyide bana göre yeteri düzeyde değil Akustik atmasına atacağımda a2uploader programını bir türlü kendi bilgisayarıma kuramadım sürekli hata alıyorum ,başka bir bilgisayarda denemek lazım onada henüz fırsatım olmadı.

@garcia1905 listelemeden kastettiğin ne bilmiyorum ama dosyaları belli bir yere atabiliyor ve albümü yada biçimlendirdiğiniz dosyayı istediğiniz sırasıyla dinleyebiliyorsunuz .Medyanın müzik seçeneklerinden biraz kurcaladımmı halledersiniz.

hata almanın sebebi antivirus programındır kardeş

• yav 33 sayfa opldu hala ses ses diyip duruyorlar...

bunu anlamak bu kadar zormu diye soruyorum her seferinde...

arkadaslar bu ses seviyesini sony ericsson kenidi belirlemiyor dünya saglık örgütünün kısıtladıgı degerlere göre se.de sesini kısıyor...
    kulak saglığı sebebide budur...

her seferinde diyorum... se.nin sesini eleştiren arkadaslar yarın başka bir s.e modelini görüp aaa bunun sar degeri yüksek radyasyondan ölürüz derken ses olayına geldimi s.e ye bak püühhh ses yerlerde diyorlar...

saglık önemlimi degilmi bi karar verin sonra eleştiri yapın

EDİT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 1 Mart 2009; 18:03:23 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.