Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: myd

quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

bende cok memnunum kullanım acisindan 10 numara bi cihaz

myd kardes bende o kayıt yeri su sekilde cıkıyor:

Mesajlar -> Ayarlar -> Genel -> Kayıt Yeri

ya onu yaptım da telefona kayıt diyordum 60 taneden fazla almıyordu şimdi hafıza kartına getirdim bakalım kaç alacak

ayarlardan teli fabrika ayarlarına döndür düzelir bence

• quote:

bende dün aldım telefonu, hemen eski telefonun bluetooth undan baslı bi müzik attım, kulaklığı ilk taktığımda dünya ile ilişkimin kesildiğini farkettim Daha önce hiç kanal kulaklık kullanmamıştım..Mükemmel bir bass veriyor hatta megabass ı açınca korkuyorum beynime zarar verecek diye Çok süper ötesi bi telefon. Hele programından msjlaşma olayını çok güzel yapmışlar. Dün arkadaşlarla msjlaşırken arkadaşlar ne olum bu telefon konuştuğunu yazma özelliği felan mı var diyorlardı e malum on parmakda yazınca hızıma yetişemiyorlar

myd arkadaşım programdan mesajlaşma nasıl oluyor. paylaşırsan sevinirim.

bu arada herkese hayırlı olsun telefonu ben de bugün aldım 400 Tl teknosa dan siyah renk süper ötesi. herkese tavsiye ederim. e bana da hayırlı olsun inşallah:)

• Arkadaşlar msj olayını hallettim artık yüzlerce msjim kayıtlı. Ben önceden tel hafızasına kayıt yap diyordum ama tel hafızasına az alıyormuş hafıza kartına geçirdim artık çok alıyor

quote:

Orjinalden alıntı: desprofessionel

quote:

bende dün aldım telefonu, hemen eski telefonun bluetooth undan baslı bi müzik attım, kulaklığı ilk taktığımda dünya ile ilişkimin kesildiğini farkettim Daha önce hiç kanal kulaklık kullanmamıştım..Mükemmel bir bass veriyor hatta megabass ı açınca korkuyorum beynime zarar verecek diye Çok süper ötesi bi telefon. Hele programından msjlaşma olayını çok güzel yapmışlar. Dün arkadaşlarla msjlaşırken arkadaşlar ne olum bu telefon konuştuğunu yazma özelliği felan mı var diyorlardı e malum on parmakda yazınca hızıma yetişemiyorlar

myd arkadaşım programdan mesajlaşma nasıl oluyor. paylaşırsan sevinirim.

bu arada herkese hayırlı olsun telefonu ben de bugün aldım 400 Tl teknosa dan siyah renk süper ötesi. herkese tavsiye ederim. e bana da hayırlı olsun inşallah:)

Arkadaşım programı kurduktan sonra kablo ile bağlanıyorsun telefon modunda.. Sonra programın msj bölümüne geliyorsun orada hemen update ediyor yani senin telefonun içinde gelen giden bütün msjları gösteriyor. Atıyorum gelen msjlardan birini çift tıkladığında içeriğini görüyorsun, onun altında cvp yaz seçeneği var ordan yazıp yollaya biliyorsun. Yada yeni msj seçeneği ile birden çok kişiyi işaretleyip aynı anda atabiliyorsun.. Aşağıdaki resimdeki gibi Hayırlı olsun bu arada

• teşekkür ederim. çok işime yaradı bu program.
    arkadaşlar bi sorum olacak
    şarkı dinlerken şarkıyı durdurduğumda ses kesilirken bi cızırdama oluyo bu normalmidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desprofessionel

teşekkür ederim. çok işime yaradı bu program.
    arkadaşlar bi sorum olacak
    şarkı dinlerken şarkıyı durdurduğumda ses kesilirken bi cızırdama oluyo bu normalmidir?

MegaBass da bu oluyor Diğer ayarlara geçirirseniz sorun çözülür fakat MegaBass da çözümü varmı bilmiyorum
  • Arkadaşlar sensme özelliği beni fıtık etti bir türlü kullanamadım.. Programdan yapıyorum ama olmuyor.. Bunu nasıl yapacağım? Adım adım anlatabilirmisiniz?

edit: tamam yaa hallettim çok uyuz bi sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 28 Mart 2009; 14:46:05 >
  • herkese selam

w910 un piyasada az bulunması beni gerçekten üzdü. bu telefonu almayı planlıyordum ama hiç bir yerde bulunmuyor. yeni çıkan walkmanlerden bana önerebileceğiniz bişe varmı 350- 400 lira arası olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops61

herkese selam

w910 un piyasada az bulunması beni gerçekten üzdü. bu telefonu almayı planlıyordum ama hiç bir yerde bulunmuyor. yeni çıkan walkmanlerden bana önerebileceğiniz bişe varmı 350- 400 lira arası olan?

Arkadaşım bu telefonun piyasa değeri 500 ve üzeri, teknosada kampanya var 399 lira taksitle 429 a geliyor. Bulabilirsen bunu al teknosadan başka model alma o fiyata..
  • bu telefonu almak isteyenler teknosaları ara sıra yoklayın, telefonla da sorabilirsiniz. ben geçenlerde antalya migros şubesine ıspartadan getirtmiştim, siyah istedim ama kırmızısı geldi. paramı geri aldım ve benimle ilgilenen personele siyahı gelince haber vermesini söyledim. nihayet beklememe değdi ve siyahı gelince haber verdiler aldım.
    ben aldığımda vitrinde bir tane daha vardı siyahından. ara sıra geliyor teknosalara ve çok çabuk tükeniyor. w910i tasarım olarak çok güzel gözlerimi üzerinden alalmıyorum:)
  • ben aldım dün teknosadan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

ben aldım dün teknosadan :)

Hayırlı olsun benimde 2 gün oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

ben aldım dün teknosadan :)

Hayırlı olsun benimde 2 gün oldu

hayrılı olsun arkadaşlar 1.5 senedir w910i kullanıyorum ve hala üstüne model çıkmadı bence... sadece bir iki ay sonra w995 cıkıcak o gerçekten w910i nin üst modeli ve daha üstün bir model gerçi o da 1 milyar civarı cıkıcak tahminim

• güzel bir telefon gerçekten... iphone um olmasa alacağım 2 modelden birisi idi bu telefon birde G705
    ericsson biliyor bu işi
  • telefonun yazılımı güncelledim. menüdeki yavaşlık büyük oranda düzeldi. ayrıca kulaklık ses kalitesi de daha da iyi oldu. bazen şarkı değiştirirken duyduğum cızırtı sesi azaldı. bence daha güzel oldu telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afterburner27

telefonun yazılımı güncelledim. menüdeki yavaşlık büyük oranda düzeldi. ayrıca kulaklık ses kalitesi de daha da iyi oldu. bazen şarkı değiştirirken duyduğum cızırtı sesi azaldı. bence daha güzel oldu telefon.

evet menüdeki yavaşlık bazen beni sinirlendiriyor bu temalardan kaynaklanıyor, ama yazılımın güncellenmesinin tabiki yararı olmuştur. Bu arada nasıl güncelleniyor yazılım link felan varsa gösterebilir misin yada anlatabilir misin? Bende güncelliyeyim
  • mrb arkadaşlar bende telefonu yeni aldım yaklaşık 1 2 haftadır kullanıyorum. Teknosa dan alırken sorduğumda şarjının 4 gün gittiğini söylediler. Ama çok özellik kullanmamama rağmen şarjı çok çabuk bitiyo. Telefonu bgn şarj edip hiç dokunmasam 4gün sora elime alsam kapanmış olur heralde. Forumda telefonu hiç elimden düşürmüyorum 1 haftada %30indi diye yorumlarda okudum. Ben yatmadan şarj ediyorum. Sabah kalktığımda %95te buluyorum 7-8saat dokunmadan. Sizin şarjlarınız ne kdr gidiyo kullananlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

telefonun yazılımı güncelledim. menüdeki yavaşlık büyük oranda düzeldi. ayrıca kulaklık ses kalitesi de daha da iyi oldu. bazen şarkı değiştirirken duyduğum cızırtı sesi azaldı. bence daha güzel oldu telefon.

evet menüdeki yavaşlık bazen beni sinirlendiriyor bu temalardan kaynaklanıyor, ama yazılımın güncellenmesinin tabiki yararı olmuştur. Bu arada nasıl güncelleniyor yazılım link felan varsa gösterebilir misin yada anlatabilir misin? Bende güncelliyeyim

merhabalar.

bu adresten güncelleme hizmet programını indirebilirsin.
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w910i?lc=tr&cc=tr

bu programı kurduktan sonra yönergeleri takip et, ondan sonra güncellenmiş olur. güncellemeyi güç kaynağı olan bilgisayarla ya da dizüstü bilgisayarla yapmanı tavsiye ederim. çünkü güncelleme esnasında bilgisayar kapanmamalı.
    eğer telefonun yazılımı zaten güncel gibi mesaj çıkarsa yinede güncelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterburner27 -- 29 Mart 2009; 10:13:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blume

mrb arkadaşlar bende telefonu yeni aldım yaklaşık 1 2 haftadır kullanıyorum. Teknosa dan alırken sorduğumda şarjının 4 gün gittiğini söylediler. Ama çok özellik kullanmamama rağmen şarjı çok çabuk bitiyo. Telefonu bgn şarj edip hiç dokunmasam 4gün sora elime alsam kapanmış olur heralde. Forumda telefonu hiç elimden düşürmüyorum 1 haftada %30indi diye yorumlarda okudum. Ben yatmadan şarj ediyorum. Sabah kalktığımda %95te buluyorum 7-8saat dokunmadan. Sizin şarjlarınız ne kdr gidiyo kullananlar cevaplarsa sevinirim.

benim telefonun şarjı ortalama 5 gün gitti. bu gün şehirler arası yolcuuğa çıkacam bakalım otobüste müzik dinleyerek ne kadar gidecek.
  • günlük 3-4 saat müzik gün içinde 200 civari sms gelip gidiyor ve 2 , 2bucuk gün dayanıyor şarjı
    ayrıca msj alım kapasitesi gelenlerde 4000 küsür gidenlerde 3900 falan istediğim kadar mesaj depolayabiliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

merhabalar.

bu adresten güncelleme hizmet programını indirebilirsin.
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w910i?lc=tr&cc=tr

bu programı kurduktan sonra yönergeleri takip et, ondan sonra güncellenmiş olur. güncellemeyi güç kaynağı olan bilgisayarla ya da dizüstü bilgisayarla yapmanı tavsiye ederim. çünkü güncelleme esnasında bilgisayar kapanmamalı.
    eğer telefonun yazılımı zaten güncel gibi mesaj çıkarsa yinede güncelle.

Teşekkür ederim. Peki telefondaki mevcut sürümü nerden öğrenebilirim?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.