Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gündüz çekimleri yeterli ışıkta iyi bence?

• quote:

Orjinalden alıntı: emirk

gündüz çekimleri yeterli ışıkta iyi bence?

Hocam resimler güzel Afyonun manzaraları Birinci resim şuhut kavşağı tarafları mı? 2. resim kale anladıkta :D Ben afyonda okudum :) Çok özlüyorum orada yaşadığım günleri şuhut kavşağı taraflarında oturuyorduk Turkuazlarda. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın Afyonu görünce anılarım depreşti :D

• Arkadaşlar bu reset olayını abartıyorsunuz gibi geliyor bana.Eski w910i'mde reset olayı yoktu yok denecek kadar nadirdi.10 ayda 5 kere reset attı ya da atmadı.Yeni telefonum da şu ana kadar hiç reset atmadı hatta eskisine göre yeni yazılım olduğundan olabilir çok daha stabil.Atacağını da sanmıyorum.

Reset olayını etkiler mi bilmem ama ben hep bluetooth açık kullanırım telefonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem03

quote:

Orjinalden alıntı: emirk

gündüz çekimleri yeterli ışıkta iyi bence?

Hocam resimler güzel Afyonun manzaraları Birinci resim şuhut kavşağı tarafları mı? 2. resim kale anladıkta :D Ben afyonda okudum :) Çok özlüyorum orada yaşadığım günleri şuhut kavşağı taraflarında oturuyorduk Turkuazlarda. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın Afyonu görünce anılarım depreşti :D

oo ne güzel hemşo sayılırız yok usta bu jandarma ile garajın olduğu kavşak evden çekmiştim..

• Telefonu alıp arabaya bağlayıp son ses müzik dinlemesi de ayrı zevk yaw :)

Resetleme sorunu genel bir sorun ancak kırmızı ışık yanıyor resetliyor sanırım SE bunu düşünmüşkü o ışığı oraya koymuş işlemci çalışmada hata yalalıyor ve resetliyor sanırım. Onun dışında pek eksisi yok telefonun. Bir arkadaş kart çıkartma sorunundan bahsetmiş. Evet ancak cımbızla alınıyor o da zar zor ancak sürekli kart da değiştirilmediği için sorun değil.

Telefonu gün geçtikçe çözüyorum, ışık sensörü var telefonun ve üstteki iki tane tuş hızlı resim görüntüleme tuşu ve camera açıkken gece moduna alıyor.

Ve şak sesi hakkaten havalı telefon.

Güle güle kullanın arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar bu reset olayını abartıyorsunuz gibi geliyor bana.Eski w910i'mde reset olayı yoktu yok denecek kadar nadirdi.10 ayda 5 kere reset attı ya da atmadı.Yeni telefonum da şu ana kadar hiç reset atmadı hatta eskisine göre yeni yazılım olduğundan olabilir çok daha stabil.Atacağını da sanmıyorum.

Reset olayını etkiler mi bilmem ama ben hep bluetooth açık kullanırım telefonu.

Sanırım haklısın reset olayını fazla takmamak telefonun keyfini çıkarmak lazım
  • Arkadaşlar W910i nin kasasını yenileme şansımız var mı?
  • ve sonunda garantiden yeni telefon yolladılar.ama bundada 2 günde bir reset atıyor.arkadaşlar kafaya takmamak gerek evet ama sinir bozucu telefon sıfırlanıyor çok garip oluyor.bu reset olayının bi açıklaması varmı peki sürümden mi kaynaklı ne sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

ve sonunda garantiden yeni telefon yolladılar.ama bundada 2 günde bir reset atıyor.arkadaşlar kafaya takmamak gerek evet ama sinir bozucu telefon sıfırlanıyor çok garip oluyor.bu reset olayının bi açıklaması varmı peki sürümden mi kaynaklı ne sorun

Ben sürümden kaynaklandığını düşünmüyorum her sürümde oluyor reset olayı Bi çözüm bulunsa en çok ben sevineceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaran

Arkadaşlar W910i nin kasasını yenileme şansımız var mı?

Sanırım Garantiye gönderiyorsunuz öyle değişiyorlar..
  • arkadaşlar w910 veya w890 ürünlerinden sizce hangisi daha ağır basıyor hangisini önerirsiniz

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops61

arkadaşlar w910 veya w890 ürünlerinden sizce hangisi daha ağır basıyor hangisini önerirsiniz

saygılarımla

Bize sorarsan yanılırsın işin içinden çıkamazsın. Çünkü herkesin beklentileri değerlendirmeleri farklıdır. Basit bir araştırmayla ikisi hakkındaki bilgileri bulup karşılaştırıp hangisi sana uyuyorsa onu al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclops61

arkadaşlar w910 veya w890 ürünlerinden sizce hangisi daha ağır basıyor hangisini önerirsiniz

saygılarımla

Evest aslında bu soru benim de kafama takıldı açıkçası..
    10 gün kadar önce w910 aldım ben de. Gayet memnunum. Tasarım harikası bir cihaz.
    399 TL' ye Teknosadan almıştım. Şu an Teknosada aynı fiyata w890 da satılıyor.
    Ayrıca ben 2 telefon kullanıyorum. Bir de w880i telim var.
    w890 tasarım olarak w880 ile çok benzeşiyor. Hemen hemen aynı incelikte.
    w890' ın artıları; tuş takımı normal Bildiğiniz üzere w880' in tuş takımı biraz garip ince tuşları var, çoğu kişi bunu pek beğenmese de benim için hiçbir sorun teşkil etmiyor. Ama kıyaslamaya gelince w890'ı fiyat olarak da w880 ile değil de w910 ile kıyaslamak daha uygun bence. w890i, 3.2 mp, xenon flaş ışığı var ve autofocuslu olması iyi bir özellik.
    ama w910' da bu özellikler olmasa bile o insanı kendisine aşık eden tasarımı ve büyük ekranı bence w890' dan çok daha üstün.
    Bunun dışında da pek bir fark olduğunu sanmıyorum

• ceyyar arkadasım w890i de xenon flash auto focus yok yanlıs bilginlendirme yapmayalım W910i den tek farkı 3.2 mp kameraya sahip olması baska bi ayrıntısı yok.Ayrıca w910i nin w890i ye göre artısı shake control var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

ceyyar arkadasım w890i de xenon flash auto focus yok yanlıs bilginlendirme yapmayalım W910i den tek farkı 3.2 mp kameraya sahip olması baska bi ayrıntısı yok.Ayrıca w910i nin w890i ye göre artısı shake control var.

Haklısın dostum, ben başka bir telle karıştırdım, dediğin gibi yalnızca 3.2 mp. AF ve foto ışığı yok.
    Sanırım bir farkı da 2GB hafıza kartıyla geliyor olması. Zira bende SE kataloğu var, katalog 5-6 aylık falan ama değişmediyse öyle olması gerekiyor
  • bende güncellemeyi denedim zaten güncel felan dedi ama ben devam ettim güncellemeye ve farkedilir bi hizlanma hissettim telefonda, versiyon olarak degisen bisey gözükmüyor. fakat ilk halindeki msj sesleri felan kaybolmus tek kötü yanı bu oldu
  • Arkadaşlar vitrinde durmuş ürünü alma hakkında ne dersiniz? 2 yıl garantili, ürünler hiç kullanılmamış sadece vitrinde durmuş, ufak tefek farkedilmeyecek çizikleri oldugunu söylüyor, fiyat siteden 299 lira ama sitedeki %7 komisyonu düşersek 275 lira filan gelir ne dersiniz?
  • quote:

Arkadaşlar vitrinde durmuş ürünü alma hakkında ne dersiniz? 2 yıl garantili, ürünler hiç kullanılmamış sadece vitrinde durmuş, ufak tefek farkedilmeyecek çizikleri oldugunu söylüyor, fiyat siteden 299 lira ama sitedeki %7 komisyonu düşersek 275 lira filan gelir ne dersiniz?

Senin bileceğin iş
  • quote:

Arkadaşlar vitrinde durmuş ürünü alma hakkında ne dersiniz? 2 yıl garantili, ürünler hiç kullanılmamış sadece vitrinde durmuş, ufak tefek farkedilmeyecek çizikleri oldugunu söylüyor, fiyat siteden 299 lira ama sitedeki %7 komisyonu düşersek 275 lira filan gelir ne dersiniz?

Valla abim fakirin fabrikasında çalışıyor fakir ürünlerini sürekli vitrinden ucuzdan ucuzdan alıyor bir sorun yok yani. Bu fiyata düşüyorsa alınabir. Tabi sen karar ver.

Bu arada dikkat ettim de walkmane basıca tuş renkleri turuncu oluyor walkmanden çıkınca renkler normal haline dönüyor. Dikkatimi çekmişti ama üstteki walkman tuşuna 1 kaç kere peş peşe basınca renk değişimini izlemek hoş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: w910w910

quote:

Orjinalden alıntı: tpcbrk

ve sonunda garantiden yeni telefon yolladılar.ama bundada 2 günde bir reset atıyor.arkadaşlar kafaya takmamak gerek evet ama sinir bozucu telefon sıfırlanıyor çok garip oluyor.bu reset olayının bi açıklaması varmı peki sürümden mi kaynaklı ne sorun

Ben sürümden kaynaklandığını düşünmüyorum her sürümde oluyor reset olayı Bi çözüm bulunsa en çok ben sevineceğim

Dostum sanırım kullanım ile alakalı.Çünkü dediğim gibi 9-10 aylık telefonum toplamda 5 kere ancak reset attı.Yeni aldığım telefon da 1 haftayı geçti 1 kere reset attı.Yani ne biliyim sanırım temalardan kaynaklanıyor.Temaları telefon hafızasına yüklemeyi deneyin.

Ya da ara sıra o reset atmadan siz bi kapatıp açın.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.