Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON ZAMANLARDA alan arkadaşlar kaça aldınız bi yazarmısınız ?

nette 299 liraya satılık buldum sıfır...

nedir bunun fiyatı..
  • Kardes nerde 299 a fıyati 400 bunun . Fıyatı teknosada
  • sana link attım kardeş..
  • Kardes cepten gırıom pm gelmemıs . . Merak et tım guvenılır bı yermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirk

Ya arkadaşlar kızak soruma hala cevap gelmedi?

Birde telefonda şarkı sözü özelliği varmıydı ya? mesela yabancı şarkı dinlerken bu sözü yükleyip nasıl takip edebiliriz varmı öyle bir şansımız?
  • Arkadaslar ben de bu telefondan yeni aldım, ancak SE Media Manager programını kullanmak için Registration sırasında authentication codunu alamıyorum error veriyor sürekli bu konuda benzer sorun yasayan arkadaslar varmı?
    Bir de telefona bir kaç tane mp4 video dosyası koydum ama onları ses dosyalarının arasına atıyor ve actıgımda sadece sesleri calıyor görüntü yok bu neden olabilir acaba(bilgiden baktıgımda dosya türü olarak mp4 gösteriyor) Bilen arkadaslar lütfen yardım etsin.
  • çevirici programda sorun olabilir total video converter kullan mp4 cevirirkende psp modunu seç settingse gir sonra video ayarlarını 32*240 yap fps i 20 yap seyret
  • Sagolun her iki sorun da cözüldü su an sarkı atıyorum telefona :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tesla_

Sagolun her iki sorun da cözüldü su an sarkı atıyorum telefona :)

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
  • Teşekkür ederim hoşbulduk. Bir de kısa bir inceleme yazısı koyayım almayı düsünen başka arkadaşlar varsa yararlanırlar.

Kameranın gün ısıgındaki cekimi yeterli ancak gece cekimi kötü diyebilirim gece modu var o acıldıgında daha iyi gece cekimi yapıyor ama bu sefer de görüntüyü sabitlemek zorlasıyor. Hoparlörün ses seviyesi bence yeterli ama gürültülü bir ortamda yetersiz kalır. Mesaj yazarken tusa bastıgını anlayamıyorsun bazen , o yüzden mesaj acısından idare eder diyeyim. Creative Zen Touch Mp3 Playerımın sesi w910i'den daha iyi ancak HPW-70 kulaklık gayet tatmin edici ses veriyor. Teknosadan aldım 400 ytl'ye.

Telefondaki artılara gelince; ekranı en büyük walkman telefon sanırım w910i, ince ve kayar kapak olması telefonu gercekten şık gösteriyor, resimlere bakarken telefonu cevirdiginizde resim dönüyor bu da cok güzel bir özellik, müzik dinlerken walkman tusuna basarak telefonu sallayınca sarkı degisiyor, telefonu hareket ettirerek oyun da oynanabiliyor ama bu oldukca zor geldi bana. Kutudan usb kablo, sarj cihazı, kulaklık, 1gb micro memory stick cıkıyor ayrıca bu memory stick'i yine kutudan cıkan usb ceviriciye takıp 1 gb lık bir flash diske sahip oluyoruz. Telefona attığım videolar da gayet basarılı bir şekilde takılma falan olmadan çalıştı.

• Telefonun tek eksisi arada bir reset atıyor oluşu başka bir eksi göremedim ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

SON ZAMANLARDA alan arkadaşlar kaça aldınız bi yazarmısınız ?

nette 299 liraya satılık buldum sıfır...

nedir bunun fiyatı..

TEKNOSADA 399 YTL... BEN PİYASADAN ALDIM. TEKOFAKS GARANTİLİ... TLF.TAKASLADIM.430 A FALAN GELDİ...
  • telefonu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, pişman olmayacaksınız
    myd'nin dediği gibi arada bir reset atmasından başka bir sorunla karşılaşmadım, ben alalı 1 ay olmak üzere 2 defa resetledi kendini, ama sorun değil benim için.
    media manager programı çok işime yaradı, rehberi baştan sona tekrar kaydetmek zorundaydım ve hepsini bilgisayardan yaptım, mesajlarımı da çoğunlukla oradan gönderiyorum hem telefon fazla yıpranmıyor hem de çok pratik oluyor.
  • merhaba arkadaşlar..dün itibariyle w910i aldım kardeşime. bende k770i var ve sanki k770i menü olarak çok seri w910i'ye göre. merak ettiğim konu sony ericsson'un sitesinden güncelleme yapmak w910i'de bu türden bir yavaşlığı engeller mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk5101

merhaba arkadaşlar..dün itibariyle w910i aldım kardeşime. bende k770i var ve sanki k770i menü olarak çok seri w910i'ye göre. merak ettiğim konu sony ericsson'un sitesinden güncelleme yapmak w910i'de bu türden bir yavaşlığı engeller mi?

W910i yavaş diyen ilk sizi görüyorum valla
  • sony ericsson nun sitesinden yazılım güncelleyim dedim zaten en son sürüm yüklü diye yazı çıktı...ben yinede güncelledim..herhangi bir yavaşlık söz konusu değil...şarzı günde 2 saat müzik/radyo dinlememe ve telefonu bayağı karıştırmama rağmen 3 ncü günde hala %51 de...
  • Yeni telefonu yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun hiç bir şekilde pişman olmayacağınız bir telefon aldınız .

Benim bi sorunum var telefona kılıf almayı düşünüyorum sizce ne yapayım ekranı fazla koruyamıyorum kılıf alanlar memnun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethüseyin -- 21 Nisan 2009; 14:56:58 >
  • Ben bu telefonun ödül aldıgına inanmıyorum.Neresi ile ödül almışki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

merhaba arkadaşlar..dün itibariyle w910i aldım kardeşime. bende k770i var ve sanki k770i menü olarak çok seri w910i'ye göre. merak ettiğim konu sony ericsson'un sitesinden güncelleme yapmak w910i'de bu türden bir yavaşlığı engeller mi?

valla k770i'den yavaş..(belki benim aldığımda sorun vardır yada k770i normalden hızlıdır) :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

valla k770i'den yavaş..(belki benim aldığımda sorun vardır yada k770i normalden hızlıdır) :)

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.