Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

Uzaktan kumanda için pc de bluetooth cihazı olması lazım en başta bunun dışında pek ayrıntı bilmiyorum. Youtube'da adamın teki crysis oynuyordu bu telefonla

Tamam halletim zaten :) hemen alttaki mesj da yazdım. Evet PC de bluetooth olması lazım zaten artık her PC de var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Navigate

quote:

Orjinalden alıntı: DesTroYeR00x

Uzaktan kumanda için pc de bluetooth cihazı olması lazım en başta bunun dışında pek ayrıntı bilmiyorum. Youtube'da adamın teki crysis oynuyordu bu telefonla

Tamam halletim zaten :) hemen alttaki mesj da yazdım. Evet PC de bluetooth olması lazım zaten artık her PC de var :)

Benimkinde yok =) Pahalı meret yaw micik cihaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

Tsk ederim arkadasim aslinda gormek istiom.ama+aok+uzaksin. Kac saat merkeze doggarajina senin ora. . .bu donanim uyelerinı cok seviorum cogu iyi insanlar . . .

ben teşekkür ederim, doğu garajından hesaplamadım ama migrosun ordan ortalama 1.5 saat sürüyo. Uzak gelemem dersen teknosalarda görebilirsin, ben migros teknosada incelemiştim.
  • bayagida varmis kardesim gel git saatler sure 3 saat=) kpss calisiom su an nette bile olmamam lazım:=)))) migrosta inceliyim bi zaten ordan alirim herhalde.. . yada hepsiburadadan:..:)simdiki alcacagimiz teller tekofaks garanntili olcak demi... . eski telpa garantili olanlari sizce hala satiolarmi direk garantiyi deistirme imkani yok herhald eonlar hala telpa garantilidir..r.r cunku iicnde telpa kagidi cikio :)
  • BENİMKİNDE "TEKOFAKS" GARANTİLİDİR YAZIYOR...
  • Yıl 2009 Nisanı 30 uncu gün telefon 399 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhaniuM -- 30 Nisan 2009; 9:53:31 >
  • arkadaşlar w910 un ön kamerasını açabiliyor muyuz ?? yani kendimize bakabiliyor muyuz ??
  • evet acılıyor kendine bakıyorsun yalnız resim cekemıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyman01

evet acılıyor kendine bakıyorsun yalnız resim cekemıyorsun.

olsun resime gerek yok kendime bakayım yeter.
  • nasil açiliyor arkadaslar ön kamerasi ben denedim ama bulamadim?
  • Eveet, artık bende bir W910i kullanıcısıyım:)

Biraz geç oldu telefonun farkına varmak ama olsun geçte olsa doğru telefonu bulduğuma inanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: haloti

nasil açiliyor arkadaslar ön kamerasi ben denedim ama bulamadim?

Ön kamera ile fotoğraf çekilmiyor sadece görüşme yapabiliyorsunuz.Oraya girmek için ise;
    Menü-Ajanda-Video çağrısı 'ndan ulaşmanız gerekir..
  • bende bu gün aldım ama yenı aldıgımda 16 saat gibi bi süre şarjda tutmam mı gerek telefonu şu anda tam dolu yazıyorda ondan soruyorum ?
  • 7-8 saat şarjda dursun ilk günler hep böyle yap daha sonra 5-6 saat falan dursun sonraki günler
    pilin kapasitesi arttıktan sonra 2-3 saat yeterli olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

bende bu gün aldım ama yenı aldıgımda 16 saat gibi bi süre şarjda tutmam mı gerek telefonu şu anda tam dolu yazıyorda ondan soruyorum ?

hayırlı olsun.sorunlu tel diyorlar.sende de sorun çıkacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

bende bu gün aldım ama yenı aldıgımda 16 saat gibi bi süre şarjda tutmam mı gerek telefonu şu anda tam dolu yazıyorda ondan soruyorum ?

Gerek yok, şarjı dolduğunda çıkarabilirsiniz. Zaten telefon tam olarak şarj olduğunda elektriği keser, yani tutmanın bir anlamı yok.
  • vallaah ben aslında bi telefondan çok şey beklemdiğim için ne kadar sorun cıkar bilmem ama hanı msj yazayım dış dizaynı güzel olsun arada bi otobüste müzik dinleyim , arada bazı anları kaydedecek kamerası olsun yeter bana :D şu anda hiç sorun yaşamadım ve telefon son sürüm olarak verildi bana bilemicem artık hanı biraz araştırdım sesin seviyesini falan arttırmak için bi şeyler yapılıyormuş bence ses yeterince yüksek zaten daha ne kadar yüksele bilir umrumda da değil açıkcası
    ama bulamadıgım bi şey var msj ileti raporu falan onu aça biliyormuyuz bana gelmiyorda ileti raporu :(

şarj konusunda da dün 7 saat şarj ettikden sorna cektim saat 3 gibi ozmandan beri kullanıyom işte batarya durumu %93 olarak gösteriyor.Ki baya krucaladım zillere baktım oyun oynadım falan filan

• Telefon az önce elime ulaştı. İlk izlenimim şunlar: Tuşlar kullanışsız geldi. Hem numaralar hemde diğerleri emanet gibi duruyor. Evet herkesin dediği gibi karizma duruyor.

Bir sorum olacaktı. Ben Ereyon'dan aldım, telefonun arkasında made in china yazıyor. Bu böyle mi herkeste. Bide telefonu yan çevirince neden otomatik olarak ekran da dönmüyor bende. Seçeneklerde otomatik döndür seçeneğini de seçemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackerbekir

Telefon az önce elime ulaştı. İlk izlenimim şunlar: Tuşlar kullanışsız geldi. Hem numaralar hemde diğerleri emanet gibi duruyor. Evet herkesin dediği gibi karizma duruyor.

Bir sorum olacaktı. Ben Ereyon'dan aldım, telefonun arkasında made in china yazıyor. Bu böyle mi herkeste. Bide telefonu yan çevirince neden otomatik olarak ekran da dönmüyor bende. Seçeneklerde otomatik döndür seçeneğini de seçemiyorum..

Made in China yazısı olması normaldir. Çünkü orada da fabrikası var Sony Ericsson'un ve orada üretilen ürünlerdendir.. Yani çin malı değil demek istiyorum. Benim ürünümdede China yazıyor Teknosa dan aldım ben. Ekran sadece medya da ve video fotolarda falan döner yani nasıl seçemiyorsunuz anlamadım biraz açarsanız sevinirim olayı..

• Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Akşam telefonu iyice bi inceledikten sonra halledemediğim sorunları ayrıntılı bir şekilde sorarım size..

İyi akşamlar..
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.