Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bu telefonu ciddi ciddi almak istiyorum ancak beni reset atması ve menuler arası geçişlerde
    kasması düşündürüyor. bu çok sık olan bir sorun mu?
    cevaplarsanız çok sevineceğim arkadaşlar.
  • Diğer başlıkta da yazdım buraya da yazıyım bari.

Bu telefonu almayı düşünüyorum ancak tlefonun yanında verilen kulaklığı pek sevmiyorum...W910İ ile kullanabileceğim başka bir kulaklık var mı acaba?
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum lütfen artılarını ve eksilerini yazar mısınız şimdiden teşekkürler
  • bu teli almadan once seksen kez dusundum aldim memnunum arkadaslar sarzi 2.5 gun oldu bitti sayilir ama normal kullanimda 3 gidiyo sitede 4 -5 gun gittiğini soyluyorlar son suurmle ne bi kasma var .. .menu gecislerinde bence cok guzel
  • Yeni almayı düşünen arkadaşlar telefonun + ları - leri en az 50'şer kere yazıldı. w910i kullanıcılar başlığını komple okuyun tüm aradığınız cevaplar mevcut. Takmayın şu resetti, ölü piksel olayıydı felan alın memnun kalcaksınız. Kafayı yersiniz valla çok düşünürseniz

@gunesindostu
    Benim şarz müzik dinlemezsem, oyun oynamazsam ve ekran parlaklığını %50'ye indirirsem 5 gün gidiyor. Hatta çok yoğun bir şekilde mesajlaşıyorum =)
  • kardes bende msglasiyom ama 5 gun ne yaaa hemen bitio ilk kulanimda nasil sarz ettin merak ettim ilk sarzi bitirip oylemi gelir gelmez 2.5 saat sarzmi ettinnn
  • Ben mesajlaşmıyorum da ne oluyor sanki. En fazla iki gün gidiyor. Telefondan çok memnunum ama şarj olayı hiç hoşuma gitmedi.
  • gece gündüz açık...4 günü tamamlıyor..
  • O zaman benim tel de bi problem var arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım..
  • bide istiosan pili üç dört kere falan full doldur boşalt yap belki kendine gelir benimki alalı 10 gun oldu şarjı git gide daha iyiye gidiyor bence
    ama seninki nekadar gider bilemem...
  • benim şarj da baya ii gidiyor ilk başlarda böyle değildi ama git gide şarj süresi uzamaya başaldı ...4-5 gün gidiyor müzik falan dinlersem 3 gün gidiyor
    arkadaşlar benm sorunum şu ki
    telefonun alt kısmındaki gri plastik kısım yüzülmeye başladı bu durum cnımı sıktı sizde de aynı durummu var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Diğer başlıkta da yazdım buraya da yazıyım bari.

Bu telefonu almayı düşünüyorum ancak tlefonun yanında verilen kulaklığı pek sevmiyorum...W910İ ile kullanabileceğim başka bir kulaklık var mı acaba?

Var ben kullanıyorum kulakiçi olmayan başka bir kulaklığı..
  • Şarjı 4-5 gün gidiyor diyen arkadaşlar acaba gece güngüz açık olarak mı gidiyor. Yoksa geceleri kapatıyor musunuz teli?
  • benim gece gündüz açık 5 gün; vidyo, müzik çok açarsam 3-4 gün gidiyor.
    telefonun alt tarafındaki gri yerinde ufak bir aşınma var geçen gün gördüm çok pis moralim bozuldu, telefonu bir kez düşürmüştüm büyük ihtimalle o zaman olmuş, ama öyle telefonun malzeme kalitesinden kaynaklanan bir şey değil, kullanıcı hatası yani
  • 3-4 gun iyi rakam benim 2 den fazla olmadi. . .=) belki benim kullanimimdandir kapagin kaapanmasi serlesti gibi acilio ama kapanirken takılıomu anlamadm sert biraz orta tus biraz asagi tusu ses cikariyo artik ee olcak sıfı r tel deil tabi ama aldiğima hic ama hic pisman deilim ben
  • telefonu şarja takarken kapatıp şarj oluyor uyarısı çıktıktan sonra açıyorum, açık haldeyken şarja direk takınca hızlı şarj oluyor ve batarya daha çabuk boşalıyor. şarjı az gidenler bir de öyle deneyin derim.

bu arada telefonuma askı ve kılıf almak istiyorum, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
  • benm sürekli açık halde...gerçekten müzik dinlemezsem 4-5 gün rahat gidiyor... tabi ben çok fazla görüşme yapan yadan mesajlaşan biri değilim belki bu yüzden uzun sarjın gitme süresi ...
    bu arada arkadaşlar garantiye göndrsek kapak dğeişirmi
    ciddi ciddi soyulmaya başladı alt kısmı canımı fena sıkıyor...
  • ya bu kartvizite resim ve zil sesi atamayı yapıyorum ama bir türlü atadığım zil sesi çalmıyo ve resimde çıkmıyor acaba eksik birşeymi var... yardım edebilecek varsa sevinirim şimdiden tşk ederim.
  • arkadaşlar bende bugun 399 ytl ye aldım telefonu şimdilik şarj oluyor bi eksisi görünmüyor.ild defa se kullanıcam bakalım nasılmış
  • ben super memnunumwww.kankamsn.com dankanka msni indirdim sanki cepten giriom msne.. . birde yanina opera mini..
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.