Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serobey

arkadaşlar bu telefonun son sürümünü yazabilir misiniz acaba?

R1FA035080527
  • Arkadaşlar bir de video player baylaşırsanız çok iyi olacak (jar ve jad uzantıılı core player yok mu )
    telefona video atıp seyretmek biraz fazla sıkıtılı
  • YA ARKADAŞLAR BELKİ SORAN OLMUŞTUR ACABA AMA ŞUNU SORACAĞIM ''6300 IN HOPARLÖR SESİNDEN BİLE KÖTÜMÜ '' ??????????????
  • hayır. 6300 nedir ki kıyaslanamaz bile
    @empty001
    kendi playerından daha iyisi yok
  • kotu kotu demeyin suna kardes teli eline aldiğin zaman sunu diyosun kotu ses dedikleri bumu hic kotude deil....

onlar 810 ile karsilastirma yapiyorlar..

simdi sana bir soru masa ustu hoperlorle 5+1 leri karsilastir..... 5+1 gecer

ama masa ustu hoperloru kendi capinda degerlendirirsen 910 i gercekten iyi... demek istediğim neye gore kıyasladina ve neye gore kotudediğine bağlı
  • Kendi orjinal akustikleri ile bes para etmez.
    Dışarı verdiği ses kötü kulaklık sesi kötü.
    Eski w810 um un sesi kat kat iyiydi bundan.
    Adı megabass, bass diye birşey yok.

Not: Google Imap ayarlarini bilen var mı?
  • 3G ye az kaldı :) Elimde 2 tane 3G li telefon var bakalım çalışacaklar mı :D
  • 3G'yi nasıl ayarlıcaz arkadaşlar..bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

3G'yi nasıl ayarlıcaz arkadaşlar..bilgisi olan var mı?

Herhangi bir ayara gerek yok. Turkcell kullanıyorum 2323 e 3G yazıp gönderdim, ekranda 3G yazdı başladım çatır çatır konuşmaya :D
  • 810 iyi iy i tartisip duruonuz hani 3g nerde nerde simdi napcaniz..:=) arkadaslar her urunun kendine has iyi yonleri var kabul edin su iyi bu iyi yok

810 un ses kalite tamam ekrna kalitesi yok foto ukemmel
    910 video kamera cekmek guzel ekran falan filan anlayin
  • arkadaşlar bende var bu telefon, içine video atıp izlemek istiyorum hangi formatları çalıştırır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

arkadaşlar bende var bu telefon, içine video atıp izlemek istiyorum hangi formatları çalıştırır acaba?

mp4 (en fazla 320x240 pixel daha fazlasındanda görüntü olmaz ses olur) ve 3gp gösterebilir
    wmv de destekliyor ama çözünürlüğü küçük olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

arkadaşlar bende var bu telefon, içine video atıp izlemek istiyorum hangi formatları çalıştırır acaba?

mp4 (en fazla 320x240 pixel daha fazlasındanda görüntü olmaz ses olur) ve 3gp gösterebilir

sağol kardeş peki örneğin 640x480 mpeg bir videoyu mp4 320x240a nasıl çevirebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

sağol kardeş peki örneğin 640x480 mpeg bir videoyu mp4 320x240a nasıl çevirebilirim?

çevirebilirsin tabiki

1-TOTAL VIDEO CONVERTER
    http://www.se4ever.ru/soft/9349-e.m.total-video-converter-3.14-fullcrack.html

2-NEXT VIDEO CONVERTER
    http://www.se4ever.ru/soft/10893-next-video-converter-2.6.0-portable.html

NEXT VIDEO çok iyi bir program bilgisayara kurulum istemiyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 9 Ağustos 2009; 21:01:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

çevirebilirsin tabiki

1-TOTAL VIDEO CONVERTER
    http://www.se4ever.ru/soft/9349-e.m.total-video-converter-3.14-fullcrack.html

2-NEXT VIDEO CONVERTER
    http://www.se4ever.ru/soft/10893-next-video-converter-2.6.0-portable.html

NEXT VIDEO çok iyi bir program bilgisayara kurulum istemiyor!!

sagol

• Sıfırdan farksız durumda faturalı garantili max. 2 ay kullanılmış çiziksiz sorunsuz aksesuarları kutusu tam olan ürününü satmak isteyen varsa pm atsın. :Fiyatınız uygunsa ve cihazın temizliği aksesuarları istediğim gibiyse nakit olarak hemen alabilirim.
  • ekranın üst kısmında duran 2 ADET OYUN TUŞUNU nasıl kullanıcaz, oyun oynarken telefonu yan çeviriyorum ama görüntü dönmüyor, o tuşlar da pek bir işe yaramıyor, nasıl olacak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

ekranın üst kısmında duran 2 ADET OYUN TUŞUNU nasıl kullanıcaz, oyun oynarken telefonu yan çeviriyorum ama görüntü dönmüyor, o tuşlar da pek bir işe yaramıyor, nasıl olacak bilen var mı?

O tuşları kullanan oyun ve görüntü içinde yine ona uygun oyun indirmen lazım hangisi dersen bende bilmiyorum.
  • Arkadaşlar telefon ile ilgili iki sorum olacak;

1. Creative Zen M 30Gb. Mp3 player kullanıyorum, taşımaktan sıkıldım... Ses kalitesini karşılaştırabilecek olan var mı bu telefonla?

2. Telefonun desteklediği max. hafıza ne kadar?

Çok teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Arkadaşlar telefon ile ilgili iki sorum olacak;

1. Creative Zen M 30Gb. Mp3 player kullanıyorum, taşımaktan sıkıldım... Ses kalitesini karşılaştırabilecek olan var mı bu telefonla?

2. Telefonun desteklediği max. hafıza ne kadar?

Çok teşekkürler şimdiden...

2.Sorunu cevaplayayım.
    16 GB ta kadar Hafıza Kartı Destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.